Podzimní fórum :-)

Fóra Ostatní Podzimní fórum :-)

• Toto téma obsahuje celkem 2,166 odpovědí. Do diskuze (11 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Gerda a poslední změna proběhla před 1 rokem a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 221. až 240. (celkem z 2,167)
  • Autor
    Petrs01

tvejma ocima?

no je to pokaždé o chlup lepší, ale přirozený talent fakt nejsem 😀
      Obzvlášť když pak vidíš jak na tom dělají salta.
      Nástup na nízkou bez problémů, většinou pár kroků. Už nečučím pod nohy, ale dopředu, snažím se narovnat tělo. Taky mi to tělo dává sežrat, včera večer se rozležely vnitřní svaly, které jsem konečně použila. Ono to půjde…

kachna

Fakt u blbejch na dvorku
        9. 9. 2020, 15:45 • Aktualizováno 19. 9. 2020, 16:49 Novinky
        Kulturní akce se nyní zastavovat nebudou.
        Dnes 10:22 – Novinky
        Stejně tak se nejspíš omezí počet lidí na hromadných akcích. Venku by mohlo být maximálně 100 a uvnitř 50 lidí.

Akce tedy proběhnout může, jen na ní nesmí být lidi…

Maya

kachna
          to vis, plukovnik, ted to bude litat

Petrs01

jen na ní nesmí být lidi

nečekali jsme nic jiného, ale kdyby to laskavě zakázal až po víkendu!!!

cernej caj

Petrs01
              Bomba:) to sou dobry pokroky, to pujde, jak pises:)

Ja zacala chodit na tu jogu, zatim sem.byla 2x a koupila swm.si homeo na bolavy klouby tak to snad bude dobrya a trochu me ta joga rozhybe a pomuze protahovat tu blbou nohu

Kachna
              Achjo to je blby

Denny

U nás to jsou dementi, stylem : odvolávám co jsem odvolal a slibuji co jsem slíbil.
                V NDR to fungá tak, že každou středu vyhlašují nová nebo ruší některá opatření.
                No a vypadá to, že němci s náma zítra skončej…no uvidíme.

🙁 dlouho nehořelo….
                https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/pozar-saske-svycarsko-les.A200921_131046_zahranicni_kzem

čajdo
                sorry jako ale já se s tímhle smířit nehodlám, co budu dělat za 20 let, jezdit na vozejku? Nebo ještě dřív? 🙁

kachna

nečekali jsme nic jiného, ale kdyby to laskavě zakázal až po víkendu!!!

V úterý, v pondělí jedou skauti 3 jezy a v sobotu máme Svatováclavské slavnosti – nadupaný program od dechovky po metal, od dívadla, přes komentované prohlídky obou kostelů, dílničky a mazlíčky, až po žonglování.
                  Všecko venku.

kachna

V NDR to fungá tak, že každou středu vyhlašují nová nebo ruší některá opatření.

To u nás přeci taky, jen je k tomu ještě vyhlašují a ruší ve čtrtek, pátek, sobotu, neděli, pondělí a úterý.

Maya

kachna
                      ruzny slavnosti ma tento vikend kdejaky město a to je podle me taky důvod proc nastoupil Prymula, kterej to ochotne zatrhne
                      ve vladu do práce se muzes mackat jak chces, ale to by bylo, aby se sel clovek o vikendu ještě nekam pobavit
                      jako me je to putna, ja nikam do davu nechodim, ale chapu, ze pro spoustu lidi je to blby a tak nejak jsem proti takovému postupu z principu, ze merit dvojim metrem není dobry

MirkaD

tak včera odpo,uf už sem mlela s posledního,moře palet přišlo,já teda chodila jako druhá vybalovat,kolega jako třetí,k tomu asi 2hodinová školení o pečení,který v podstatě spočívalo v tom,že požadavky by jsme dokázaly plnit kdyby nás tam bylo o jednoho,lépe 2 víc a ještě jsme začínaly dřív a ten jeden-2 lidi by se věnovaly jen pečenbí-žádný házení pečiva k tomu,zelenina,mražený,nic,jen péct…
                        no zas vymyslel někdo kdo nebyl v obchodě takhle ráno,kdy jsme tam 3,a máme to vše stihnout nejlépe do sedmi,protože pak všichni zas sedíme na kase…
                        no skončily jsme o půl hodiny pozděj,já zatejpovanou ruku-zápěstí,loket,k tomu bych zatejpovala i palec,ale pak bych s ním nemohla nic dělat,takže ten nic,,,,
                        no vedoucí mě hodila dom,vypla jsem tel a ještě doted nezapla…
                        v noci po lezla a olizovala Dafina,tak jsem ju byla pustit 2krát ven a asi ju budem muset víc unavit,je plná roupů…
                        dnes teda po vyvenčení jsme jeli s oběma na veterinu-Žeryk jako doprovod
                        no,takže Dafi na té hubě má bakteriální infekci tak po měsíci antb,chudák,od toho jak se jí rýpala v té osině,tak se tam klepe jak sulc…
                        takže za 9 dní na kontrolu…
                        no daly si vycházku do místních potravin,pak jsme daly vycházku ve Ždánském lese-na jednu a na druhou stranu kousek aby se psi trochu proběhli a měli změnu
                        no a pak hurá dom,no su zničená jak kůn,tak na nějakou vele vycházku to nebylo,
                        ale tak měli změnu tak aspon něco

Denny-no s kolenem blbý,a já radit ani nic nebudu,protože mě když nebolí ruka,tak furt záda,do toho kyčle….
                        já bych aktivního psa spořebou velkýho pohybu mít nemohla ani 5 vteřin
                        asi bych mu pohyb kamuflovala tak,jak když chci unavit mou zvěř,takže obíhačky stromů-oni se vyběhají a já se moc nehýbu
                        pak házení hraček z kopce a k unavení hlavy poslušnosst,taneční,pachový čtverečky…-když bych nemohla na delší vycházku,což jaksi nemůžu většinu měsíce…
                        a jinak to cvičení ,že zaměstnají hlavu psi unaví většinou dost,ale nevýhoda je,že krom pachových čtverečků-jako,že Žerykovi po zemi ve čtverci 2metrovým třeba,nebo větším,tak rozhážu takových třeba osm i víc pamlsků,a on je pak hledá-já jen stojím,povel hledj-a su ticho-nehejbu se nic-tak na bolavý koleno a zabavení psa taky dobrá věc-stopy-což dělám někdy s Dafi tam už se musí ta stopa našlapat předem-jedno chození a pak po ní jít ze psem-druhý chození,ale hlavně u stopy si už musí člověk pamatovat kama jde,když pes začne lítat a revírovat,no což je při mým orientačním nesmyslu dřina…,
                        no a nebo venku psa vyběhat s hračkou a doma nějaký domácí hlavolamy na zabavení hlavy a je to-a vůbec tady píšu nevyžádaný rady jak zabavit ohařa,když mám ty malý mrchy a na tyto zrzavce sou tady jiný odborníci,takže nebudu fušovat do řemesla paní domácí…,
                        Petrs01-a jak si na to chození po laně přišla?
                        znáš někoho kdo to dělá?
                        a co je na tom dobrýho krom zásobování zdravotníků,až budeš lézt víš a dál?:D:D:D
                        s těma zdravotníkama si dělám srandu:D
                        ale vážně,co je na tomto sportu prospěšnýho?
                        krom teda asi hodně velkýho soustředění,ne?
                        neptám se prosím ironicky fakt mě to zajímá…

cernej caj

Denny
                          Mluvim o DELSI REKONVALESCenci pokud to nebylo jasne, ne s tim ze se ma clovek smirit s tim ze ma nejaky problemy.

Ale ze proste to muze trvat dyl a je potreba bejt trpeliva

cernej caj

Mirkad
                            Zajimava otazka na petrs ja bych rekla.posilovani stredu tela a rovnovaha…

Dobre ze te aspon vedouci hodila.autem. kdy budes mit konecne ten castecnej uvazek.co mas papirove?

Petrs01

posilovani stredu tela a rovnovaha

Jednoznačně. A zábava.
                              Měla to natažené kamarádka na srazu kapely, tak jsem si to zkusila a zalíbilo se mi to. Tak jsem chvíli počkala jestli si to nerozmyslím a studovala… a zakoupila 😉
                              Skoro to vypadá, že muž a psi jsou rádi, že už se mnou nemusej někam šlapat celý víkend, ale že se někde uplácnem a já se učím chodit, muž vaří čajíčky a psi se válej.
                              Výš a dál se leze s jištěním, takže pokud něco nepo***, tak zdravotníky nepotřebuješ. Pokud to po***, tak taky ne, to už tě jenom smetou do pytle.

Maya

Petrs01
                                na to se kupuje extra výbava? jsem myslela, že se normálne natázhne lano a je to
                                Denny
                                musíš asi koniky zakoupit ruzne interaktivni hracky
                                a nebo i v hračkářství se da, mam ted v planu zakoupit krouzky na tycce
                                z ciny mam objednany target a budu ucit Lokina chodit na target

Petrs01

extra výbava?

není to lano, ale popruh, nějak to musíš ukotvit, něčím natáhnout,…

PetraK

RRRÁÁÁ
                                    RRRÁÁÁ
                                    RRRÁÁÁ
                                    RRRÁÁÁ
                                    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                    RRRÁÁÁ
                                    RRRÁÁÁ
                                    RRRÁÁÁ
                                    RRRÁÁÁ
                                    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Já si fčéra tak, ale tak lůkcusně užilo odpoledne, to mi záviďte. V lese a v polích a sama s nejhodnějšíma ohaříkama. Trošánek jsem jim dala do těla, trošánek mi s tím pomohlo počásko, páč se udělalo horko a na tom poli to pak měli těžší, ale výborný to bylo, krásně mě to nabilo, protože komunikace s Tali byla po dlouhý době suprová.

Cuketová pomatlánka vyšla celkem dobře, jen jsem měla vzít menší cibulku. ale dobrý to je, na rozpečený pečivo – paráda.

Petrs01

Skoro to vypadá, že muž a psi jsou rádi, že už se mnou nemusej někam šlapat celý víkend, ale že se někde uplácnem a já se učím chodit, muž vaří čajíčky a psi se válej
                                    ideálně strávenej čas pro fšechny. Taky bych netušila, že se na to něco kupuje.

Fifijová

Jegrovo drtice mrazu?

😀 😀 výborný pod sukničku, výborný 😀 s poklopcem i bez 😀 , ale na venčení ideální.

ak se zmeni konzistence pevneho sulcu po zamrazeni?
                                    nebude to tak držet pohromadě.

Dennyky

Ráno jsem měla až slzy v očích, navíc si říkám nemocná kráva pořídí si aktivní pižlu a …no prostě no comment

neblázni nemocná krávo 🙂 , zařaď do programu nějaký ty výchovný a cvičební prvky, unavíš jí hlavu a sebe tolik ne. Psí spartakiádu můžeš dělat klidně za domem na louce a pak ji nechat poletovat, dojít ji vyplavat, doma jí dát nějakej ten hlavolámek, zařadit do programu klikr……… ohař nepotřebuje jen lítat, ohař pořebuje taky hodně pracovat.

Jinak teda já slipy
                                    u vás tu úhylárnu obstarává Željko 😀

Denny

Už jsem zase vytočená, u bytovky nám kretýna z města právě pokáceli lísku…
                                      Mám v hubě tolik sprostých slov!
                                      Dáe všude asfalt beton atd. Bych blila.
                                      Ptala jsem starostovi, jestli zase líska někoho ohrožovala, nebo co.
                                      Chjo magořííííííííííí

Maya
                                      já se snažím no ona je hodně učenlivá a baví jí to jen si říkám,
                                      že třeba nějaký cvičeníčko poslušnosti + her je tak na půl hodky ne?
                                      Abych jí makovičku nezavařila

Denny

čajdo
                                        jasně já jsem prostě z toho vzteklá že nemůžu…
                                        Depka trochu asi, jako když jsme na jaře nikam nemohli a měla si nervy ty.

Denny

ůžeš dělat klidně za domem na louc
                                          jo včera jsem našla na louce za bytovkou 2 pneu.
                                          Humus, ale taky hrozná zábava, když jí Denyky pustila dolů z kopce,
                                          po vysekaném chodníčku…Koněf běžel chvíli vedle, chvíli před ní, štěkal,
                                          snažil se hryzat :-D. Až milá pneu lehla a Koněf jí chtěla zakousnout úplně :-DDD

PetraK

Dennyky

Abych jí makovičku nezavařila

😀 😀 😀 vižle jo?
                                            Ne v pohodě, však na cvičáku jsi taky hodinu. Jistě pes má přestávky – ty uděláš taky, ale i v těch přestávkách je zapnutej, páč jsou tam jiný psi, furt se něco děje. když to budeš prokládat tím, že jí do toho hodíš párkrát balonek, tak se neboj. Víš jak musí dlouho pes pracovat na honu? 😀 Vono jí to jen prospěje. I to házení balonku můžeš a měla bys dělat trochu se cvičením, organizovaně, zapojit do toho hledání, odložení a tak. Mělas vidět tuhle ohaře. Byli jsme venku jen hodinku, ale narvala jsem jim tam toho tolik, že narozdíl od toho, když jdou s Brtnikem, tak padli a byli rádi, že jsou rádi.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 221. až 240. (celkem z 2,167)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.