- Toto téma obsahuje celkem 2,166 odpovědí. Do diskuze (11 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Gerda a poslední změna proběhla před 1 rokem a 4 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
2.12.2020 v 18:56 #1123772.12.2020 v 19:03 #112379cernej caj
brut
neee, budu mit asi tarp nebo stan 😀
pojedu na 7denni zimni vandr 😀krasna cloui, tuhle barevnost asi az tolik neznam
2.12.2020 v 19:09 #112380FifiJeeee, nazdaaaaar BRUUUUUUUUUTICE! 🙂 Moc rada te tu vidim, bububu zabralo. 🙂
Cloinka je fesanda.Jsem dneska ucaprtana fest, jdu nakrmit hyjeny a docist vas. Zado boli, neb jsem vyzvadavala furu masa pro cokle z jatek a pytlikovala to, jsem brouk pytlik. 😀
2.12.2020 v 19:09 #112381brutbrut
neee, budu mit asi tarp nebo stan
pojedu na 7denni zimni vandrkrasna cloui, tuhle barevnost asi az tolik neznam
Uff, uz jsem se lekla, ze budes zase spat jen pod stromem 😉😀 stan ci tarp je super.. Tyyy jo, na 7 dni!! Paradni! ❤️ Hned bych jela taky, ale telo to neda ☹️ nj, budu alespon sledovat fotky 😍
Clo je svetla a hlavne malo chlupata 😂 , vetsinou mivaji vic sytou cervenou nebo zrzavou, jak je nekdo nazyva… Jeji braska ma hlavu jako kyblik, barvu krasne syte zrzavou a chlupaty je jako byval Brutik… Ona vypada jako vejskrabek, ale je 3 nejstarsi.. 😀
2.12.2020 v 19:15 #112383FifiJen Brutice prijde, uz je to tu samej velkej smajlik, to zvedne naladu. 🙂
2.12.2020 v 19:18 #112385brutJen Brutice prijde, uz je to tu samej velkej smajlik, to zvedne naladu.
To vis, nejak se nemuzu tak rychle s tou teeechnikou seznamit a tak tady chvili budu zmatkovat 😂😂😂
2.12.2020 v 19:23 #112387PetraKŽJOOOFKÁÁÁ UŽOFKÁÁÁÁ BRŮŮTÍ JE TADY, VÍTEJ DOMA DĚFČICO!! Myy sme tak rády, žes přišla! To musim něco na oslavu pustit asi???
😀 😀 😀
a prosí změnit hudební vkus u paní domácí
ahaa, ahááá, tak to nevyšlo 😀Jsem vcelku normální
😀 😀 tak todle je hektofór!!!! 😀 😀 pomoooct!
Sviniii
fakt???? Kolik jí je, babičce?Clouinka
ty jo, dyk byla nedávno ščenátko jako Rumoušek byl. Vypadá tak jako něžně. Vím, že klame tělem, ale vypadá tak 😀tak tady chvili budu zmatkovat 😂😂😂
to je dobře! můžem se Ti posmívat 😀 😀Mirka D.
PetroK-co tě má co hryzat nějakej šedej psék???to je můj kmotřenec Nerošek a já nebyla dostatečně připravená a rychlá, ale na něj je rychlej málokdo 😀
ŽE CHODÍŠ VEN S BLBCEM CO NEUMÍ HÁZET…
vítej f klubu. Rumíček se taky vždycky rozeběhne, jak je zvyklej, když hází Brtnik a já to zatluču před špičky bot :D,kachna
myslíte, že můžu požádat o zrušení kroužku pod DDM
rozhodně!!! To je slušný šméčko na lidi.navrhuji změnu na
napíšu jim, ať Ti rozhodně nic nevracej 😀to se snažíš namluvit sobě nebo těm, co tě neznají?
já bych řekla, že á je správně, páč tudle hovádinu jí nikdo neuvěří 😀
černej čaj
Tak mito prijde srandovni
prostě Brůtice sem už nutně musela přijít, tak jsme si ji přivolali 🙂 Moc díky za registracisuseny cervy k vanocum:D ses rada, ze ti tatinek nic nedava? 😀
Nenenene ty jo to je příšernej dar! 😀 Myslim, že teď už ráda je 😀Jinak sem si prave domluvila skvelyho silvestraaaaa! 🙂
kde? už to čtu! zimní vandr! Kam, kolik vás bude?
Fifi
a pytlikovala to, jsem brouk pytlik
čus brouku pytliku, kde máš bérušku? 😀 Tak jsme to dokázaly, dotáhly jsme sem Brůtici!- Odpověď byla upravena před 4 roky uživatelem PetraK.
2.12.2020 v 19:37 #112390brutNapisu odpoved a ona nikde 😲 co to tady mate za zvlastnosti? 🙈 Asi to budu muset prozkoumat dukladneji a s vetsim zmatkem, nez jsem si myslela 😂
2.12.2020 v 19:38 #112391FifiCajdo, a nezmrznes nam? Blaaazne blazniva. 🙂
Esusova
Jak je Rumosovi?
Tak jsme to dokázaly, dotáhly jsme sem Brůtici!
Dobra prace, pani kolegyne. 😀Bruti
Napisu odpoved a ona nikde
Nekdy si clovek nevsimne, ze jsme uz na dalsi strance. 🙂
Edit – a taky sem nejde pridat do jednoho komentu vic jak jedna fotka nebo link, pak se to neodesle, tak bacha na to.- Odpověď byla upravena před 4 roky uživatelem Fifi.
- Odpověď byla upravena před 4 roky uživatelem Fifi.
2.12.2020 v 19:47 #112394MirkaDČernejčaj-už mi nevadí,že mi tatka nedává dárky,už nééé:-)))
a Silvestra ti teda nezávidím,ale moc ti ho přeju
já su na Silvestra tradičně v práci donutila jsem Martina v rámci velkoúklidu umýt spodní dveře a poličku ve stěně-je to hluboko,blbě by se mi tam lezlo,on je delší
tak říkám-vyházej ty věci,umyj to,počky až to proschne,co nechceš vyhod-a není tam už nííííc!
škoda,že mu to tak nejde u oblečení-šátky na hlavu pirátský-asi 15nosí 3….
to je na mě fakt vyhazování peněz….
jinak posílá životopisy jak o život a furt študuje pracovní nabídky
PetraK-no a co Rumíček jak mu je?
Dafča se po odpolední vycházce strašně dlouho s Žerykem tahala o uzlík…Brut-austráláček krásnej,jsem s ním kdysi závodila na jednom listopadovým závodě v poslušnosti-tenkrát ještě s Duxem a Gerem-byl začátek listopadu
strašná kosa
závody byly 11,11,2006 ve Ždáře nad Sázavouaustráláček byl rezavej od nějaké blondaté dlouhovlasé paní,její muž měl ovčáka,austráláček světový vítěz….,
ty závody byly v poslušnosti,my se šly pak zahřát pohledem na zámek a tam svatba v té zimě….
jaká je zrzečka tvoje povahově?2.12.2020 v 20:08 #112395PetraKNapisu odpoved a ona nikde
u mě běžnej jef, páč sem pomatená a zrychlená něco zmáčknu a pak dlouze a hluboce nadávám 😀
A nebo to je trest za ten antiRrramštajnismus 😀Fifi
Rumíček – není skleslej, žral by jak prokopnutej, pořád jedu rozmasakrovaný vařený kuře s mrkvou a bramborem. Venku jest vesel, neprůjmuje, kadí normálně, zajímá se o vše, ale ty schody prostě – bere je opatrně. Takže uvidíme, když se to nevyžehlí do hladka, mažeme k vetovi. Horší to není. to ne, možná malinko lepší, ale to nevím.Dámy – radu chci – ten kousanec – vona se ta mrcha už zavřela. To nechci, chci to čistit, jak to mám votevřít – nožem nebo jak?
2.12.2020 v 20:12 #112396PetraKMirka D.
jaká je zrzečka tvoje povahově?taky normální úplně, jako její panička 😀 😀
2.12.2020 v 20:12 #112397FifiJsem si ted vsimla, ze te rafnul vlkosed – jak se to stalo? Kde mas hlodanec? Rozevrela bych to prstama, nebo odmachat v redeny betadine. Na cokli kousance velkyho bacha, rado to dela velepotize.
Edit – pripadne proudem redeny betadiny ze strikacky (bez jehly jako :D), nasadit usti k rane a chrrrrrst to tlakem.- Odpověď byla upravena před 4 roky uživatelem Fifi.
2.12.2020 v 20:16 #112399PetraKFifi
Na cokli kousance velkyho bacha, rado to dela velepotize.vim právě, hned vydesinfikováno septonexem ale ani to nepálilo vůbec – možná ten septonex pálit nemá. Vzal mě v poledne a teď už je to zavřený a to se mi nelíbí. Vymáčknout právě není co, mám to oteklý, blbě se mi dává ruka v pěst, ale je možný, že to je jen zhmožděný??
jak se to stalo?
páč je to jemen bláznivej 😀 , no. Vlkouš. Kmotřenec Nerošek, nechtěl, ale vzal no. Přes kloub2.12.2020 v 20:21 #112400cernej cajBrut
z tabletu ci mobilu je lepsi pred odesilanim zkopirovat, kdyz je to rozepsany moc dlouho, muze to utect…jinak jak psali holky vypada tak nezne 😀
Petrak
rychle se zahoj 🙂MirkaD
ze jo, tatinek ma lepsi darky nez cernej caj 😀 pak reknu jakej mely uspech 🙂Fifi
au au teda, tady je to samej uraz furt.pojedem 3 az po vanocich. letos vyjimecne budu mit dovolenou na svatky, kdyz nesla vybrat jindy a 3x se zahrejeme na ubytku 😀 zas takovej blazen nejsu 😀
2.12.2020 v 20:25 #112401FifiEsusova
mám to oteklý, blbě se mi dává ruka v pěst, ale je možný, že to je jen zhmožděný??
Mozny to je, nebo se ti tam krasne rozjizdi naka infekce. Nemas doma cernou mast? Nebo visnak? Jestli jo, napatlala bych, zavazala a nechala tak do rana. Zitra/pozitri pripadne navstivit lekarskou vedu, kdyby se to nelepsilo. Ja dostala na tabore z nejakyho blbyho skrabnuti do prstu flegmonu ci jak se to zovalo, svedilo, oteklo, bolelo. Za par dni jsem si na kole sjela na pohotovost, neb mi to slo i do cely ruky, pan doktor rikal, ze mam vic stesti nez rozumu. Atb celkovy za 5 12… 🙂Edit
Cajdo – ubytko, tak to pak johohoo. Blazen ses, neprislo by mi divny, kdybys bivakovala ve snehu. 😀 To bude bezvadnej vylet.- Odpověď byla upravena před 4 roky uživatelem Fifi.
2.12.2020 v 20:56 #112403PetraKčernej čaj
rychle se zahoj 🙂no to právě v tomhle případku člověk moc nechce 😀
Fifi
no budu doufat, že tohle ne…nebo se ti tam krasne rozjizdi naka infekce….
Na ten Tvůj zážitek jsem si právě taky vzpomněla, jakmile se to začlo zvedat. No černou mast mám, tak to máznu na noc a uvidím. já bych do toho něčím řízla, ale trochu nevím, ešivá mám? Nebo do toho jen píchnout jehlou?2.12.2020 v 21:13 #112404brutHolky cztkovy… Kdo si pamatuje na Aknah s Fredikem? Byl to Brutikuv kamarad a ac maleho vzrustu ( havanacek), tak se choval jako honak neb ho Brut poradne vyskolil 😂
Tak tomu vylo 18.11. rovnych 15let a dneska odesel za duhu 😢 uz tam beha s Brutikem a Aluskou….
2.12.2020 v 21:15 #112405brutDiky za radu… Pisu ted z telefonu nebo tabletu, ale pres den budu zase na pc…
2.12.2020 v 21:24 #112406PetraKaknah… něco.mi to říká ale jen velmi matně. nenapadlo by mě, že ještě někdo u.ty starý party může být tady. patnáct let to je pozehnanej věk. psát z mobila je peklo, teď zrovna píšu, Brtnik zased počítadlo, páč já vyrábím fifibejlís 😁🥂
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.