Podzimní fórum :-)

Fóra Ostatní Podzimní fórum :-)

• Toto téma obsahuje celkem 2,166 odpovědí. Do diskuze (11 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Gerda a poslední změna proběhla před 1 rokem a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 2,021. až 2,040. (celkem z 2,167)
  • Autor
    Maya

a jinak ano, me se libej takovyhle kyce, nejlepe barevny, kdybych mela votroka na uklizeni, tak toho mam plnej barak, ani nechci domejslet co jsem musela bejt v minulym zivote 😀

Petrs01

to je jasnej sob

no kdybys bez něj nemohla spát, tak mi pošli do mejlu adresu, naplánuju na víkend nějaké toulání vaším směrem a příšerku aportuji. Ale vezmeš si ho, ne že mi ta příšernost zůstane!

PetraK

Petrs01

přibalim Ti pro ni ešče tu sobí krabici:-)

Maya

Petrs01
            diky za nabidku, ale videla jsem ted na strankach bauhausu cenu a nemusim zas tak nutne mit vsechno 😀
            docela palka za to, fakt, i kdyz pravda neni to uplne mrnavy, co jsem videla na tom videu

PetraK

KOusnul mě péf! Drajvovej vlkošed!

MirkaD

PetroK-co tě má co hryzat nějakej šedej psék???

MirkaD

jinak dnes ráno vycházka hezky navrch k líépě-nefučelo,ale mrzlo,ale to bez větru není taková kosa,Dafi teda tenký svetrorolák po klukách,
                  od lípy jsem to chtěla vzít jako vždycky kolečko v lese kolem obrázku
                  ale směr od hájenky šli 2 postavy-a jelikož na tu dálku není vidět,jestli pes nebo ne,tak jsem fikla zpět k lípě a za ni dozadu směr Uhřice-psi dostali obíhačky kolem stromů a já dostala nápad-stoupla jsem si k poli a nadšeně říkám-hele,hodím ti balonek-to budeš zírat-je jasný komu jsem to říkala,že?:D
                  nějak jsem si myslela,že míček poletí v dáli….
                  nevím proč mě to napadlo,když to dopadlo jako vždcky-Žeryk naivka hrrrrr doprostřed pole,míček spadl!NALEVO 3METRY OD MĚ,TAKŽE ŽERYK BYL UPROSTŘED POLE JAKSI TO,ZBYTEČNĚ CELKEM,A JÁ-NJN-JÁ ZA TO NEMŮŽU,ŽE CHODÍŠ VEN S BLBCEM CO NEUMÍ HÁZET…
                  TAK ŽERYK POBĚHAL PO POLI,POČUCHAL SI,NEŽ SE DOPRACOVAL KE MĚ A K TOMU MÍČKU 3 METRY NALEVO U MĚ….
                  no,nic
                  pak jsem to vzala zas kousek k lesu a že do něj,ale postavy se zatím přiblížily a měli tele jak hrom co se vydávalo za psa,tak na les kašlu,jdu kus k hájence po cestě,pak kousíček po cestě u kraje s pařezama,pak k vysílači a zpět k hájence-tam pokus hodit Žerykovi míček-hezky s kopce pole,tak se roběhl,a od hájenky dom

MirkaD

jinak mě po cestě říkal chlápek,že na štědrý den mají sraz někde u lesa motorky,čtyřkolky,takže sem varovala rodiče,že tam na vycházku ne
                    aby psiskům nebyla zima,během 5minut debaty,házela jsem Dafči rukavku,Žerykovi míček-takže doma najíst-a s Dafi nebyl tenokrát nanuk
                    no a zas do města a polračuju v úklidu
                    zbytek stěny v obýváku,skřínka pod tv,skřínka s psíma věcma,další kuchynská skřínka v lince,no huž se blížím do finále

Maya-no já miluju serepatičky,miluju dekorace-zimní,podzimní…
                    a zbožnuju chodit po dárkových obchodech-jak já říkám kěvtinářství-kde mají krom kvítek keramiku,a miluju všecky ty obchody ze svíčkama,šutrama,čajama…..,
                    takže-kdybych nebyla z domu vycepovaná na praktický dárky-jídlo,knížka…
                    a všcko ostatní blbost
                    a kdybych logicky nevěděla,že keramiku,serepatičky většina lidí nehce-protože kam za chvílu s tím,že?
                    tak….ale láká mě to
                    ale praktik ve mě převládne
                    úplně kritický je to s mým tatkem,kterej dárky nedává,a když už
                    tak koupí kus masa-jakože kolegyně v práci u máti si kdysi jako dárek koupily třeba kuře a tak,ale to byly kolegyně tak mezi sebou domluvený
                    ted má jet k sestře své a že ji dá kuře….
                    tak jsem do něj hustila at jí dá třeba vánoční hvězdu v květináči+nějakou kosmetiku třeba-tak su zvědavá…
                    nic proti jídlu,je to velepraktický dárek
                    my ted prodáváme třeba proutěný košíky za 400s různýma salámáma,nebo různý ty selections zboží-těstoviny,pralinky a tak….
                    jako at ji dá co chce-ale kvítko v květináči si myslím není marný….

kachna

Ahoj,
                      myslíte, že můžu požádat o zrušení kroužku pod DDM a vrácení peněz alespoň na druhý pololetí, když i přes uvolnění opatření neobnovili kroužky, ani nezorganizovali on-line výuku, pouze napsali mail, že jim teče do budovy a letos už kroužky neobnoví, protože nemají peníze?

brut

Tsss, Brutice se hlásí do sluzby a prosí změnit hudební vkus u paní domácí 😁😂😂

kachna

navrhuji změnu na
                          https://www.youtube.com/watch?v=nu8Ysdbr7Yo

• Odpověď byla upravena před 3 roky a 11 měsíci uživatelem kachna.
                          brut

navrhuji změnu na
                            https://www.youtube.com/watch?v=nu8Ysdbr7Yo

Dobry nápad 😂

brut

Ahoj,
                              myslíte, že můžu požádat o zrušení kroužku pod DDM a vrácení peněz alespoň na druhý pololetí, když i přes uvolnění opatření neobnovili kroužky, ani nezorganizovali on-line výuku, pouze napsali mail, že jim teče do budovy a letos už kroužky neobnoví, protože nemají peníze?

Myslim, ze můžeš… Dokonce by vám měli nabídnout, jak chcete danou situaci řešit -vraceni peněz nebo prevedeni do dalšího skolniho roku…

brut

Všechny vás zdravím 😊 část vás znám z cztka, zbytek ne a tak pro mě nezname se představím. Jsem vcelku normální, jen miluju australské honacke psy .. Můj první byl modry, prerostly Brut, diky němuž jsem se setkala se skupinou stejne prastenych lidicek s jinými psíky. Chvili po Brutikovi k nám přišla krasna, modra Aluska, ktera byla můj sileny zavislak. Bohuzel, oba jiz jsou za duhou a radi s Esusem, Bubici, Fajkou, holkama Fifiovyma …

Ted mam 6,5 letou cervenou honacku Clouinku … Ona je úplně jiná, nez byli ti dva. Miluje svého stejne stareho,dvounoheho panicka (maji narozeniny 8dni od sebe a tak je vždy spolu slaví ).

Jo a pro pamětníky hlásím, ze stále ještě máme Sviniii 😂 ta prezije i nas 😁😂

Tak pro začátek je to asi vše…

Jo a nedocitam, drapalici 🤣🤣

kachna

Jsem vcelku normální,

to se snažíš namluvit sobě nebo těm, co tě neznají?

Dokonce by vám měli nabídnout, jak chcete danou situaci řešit -vraceni peněz nebo prevedeni do dalšího skolniho roku…

no, na jaře nám vraceli poměrnou část sníženou o náklady na provoz. Kdyby jeli on-line, tak ani neceknu, ale on-line jede jeden kroužek z pěti, dva občas pošlou video na WA.

cernej caj

ahoj bruuuut! 🙂
                                    tyjo cloui je uz 6.5 to hrozne leti, nedavno to bylo stenatko 🙂
                                    a visco je vtipny? dneska (jeste nez se mi ozvala esuska) sem o tobe mluvila v praci, nebo spis o kenskych vecech co jsem pred lety kupovala, nejak prisla rec. Tak mito prijde srandovni

MirkaD
                                    ja koupila masove kamaradce suseny cervy k vanocum:D ses rada, ze ti tatinek nic nedava? 😀

brut

to se snažíš namluvit sobě nebo těm, co tě neznají?

Tsss, si hubata 😂😂😂😂😂

brut

Dokonce by vám měli nabídnout, jak chcete danou situaci řešit -vraceni peněz nebo prevedeni do dalšího skolniho roku…

no, na jaře nám vraceli poměrnou část sníženou o náklady na provoz. Kdyby jeli on-line, tak ani neceknu, ale on-line jede jeden kroužek z pěti, dva občas pošlou video na WA.[/quote]
                                        Ted meli bud prijit s necim podobnym nebo rovnou rict, ze penize prevedou, vrati… Asi bych tam zavolala….

cernej caj

kachna
                                          jj taky bych se ozvala…

pokud jim to nechces dobrovolne nechat…

Jinak sem si prave domluvila skvelyho silvestraaaaa! 🙂

brut

Jinak sem si prave domluvila skvelyho silvestraaaaa! 🙂

Super!! Kam vyrazis? 😀 Nerikej, ze na vandr a spat pod sirakem 😲😍

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 2,021. až 2,040. (celkem z 2,167)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.