Podzimní fórum :-)

Fóra Ostatní Podzimní fórum :-)

• Toto téma obsahuje celkem 2,166 odpovědí. Do diskuze (11 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Gerda a poslední změna proběhla před 1 rokem a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,981. až 2,000. (celkem z 2,167)
  • Autor
    PetraK

tak prtky, prtky, starý témata tu nésu 🙁

MirkaD

tak dnes ráno ze psy ke křížku a kus dozedu,pak zpět několikrát přivolívačky a odložení v leže,ve stojempak kousek k lípě a taneční
        doumytá stěna v ložnici,a ted se vrhnout na tu druhou,kde má věci Martin
        a pak kuchyn-tam je tada jedna skřínka hotovo
        no v práci na sobě ty zateplený gatě od Čajdy tak teplo!!!!!!!!!
        a odpo do půl jedenácté do noci…
        dom mě vezl šéf-sám mi to nabídl,je hodnej a dobře se s ním kecá
        ovládá to co i předminulá hlavní vedoucí-co mě vozívala xlet autem-v autě se o práci nemluví!!!!
        kecali jsme o silnicích a tak,prostě všeobecný věci,ale žádný rozebírání práce

PetraK-budete mít nový zvířátko!!!!!
        a at je Rumíček zdravej
        seš šikovná s pečením,já ukecávám Martina at peče

Fifi-dobře,že jsou psiska od doktůrka s lékama a lepšíííí

cernej caj

Petrak
          Co hledas? Ja to obcas promazavam…

Uz frcime… 🙂

PetraK

RRRÁÁÁ
            RRRÁÁÁ
            RRRÁÁÁ
            RRRÁÁÁ
            RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
            RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
            RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
            RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
            RRRÁÁÁ
            RRRÁÁÁ
            RRRÁÁÁ
            RRRÁÁÁ
            MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

hurarááá už to funguje! jsem měla obavy ešivá – já nemám problém jako já jenom a nebo ešivá se nám to nevysypalo nějak děsivě. Díky čajdo.

Co hledas? Ja to obcas promazavam…
            hele to už bude v propadlišti dějin, to bylo loni v čase předvánočním, kdy jsem s Fifijovou vyrobila z vaječňáku Fifibejlís – bylo to moc dobrý a já tetkon nevim, jak sem toho docílila 😀

cernej caj

Poucebi recepty psat do receptu 😀 odpo kouknu zpc ale spis uz nic

PetraK

čajdo – kašli na to , já to nějak vytunim. To byl jen takovej noční nápad, kterej byl nakonec výborný ladění.

PetraK

TAdy nikdo nejni, tak víte co? Já du domu, pudu se psama a péct vanilkový rohliky. A slepovat curkoví a dělat si polevu. Tak a máte to! 😀

Petrs01

A nechceš aspoň Spratečka navíc? Ven by šel rád a u pečení by taky pomáhal!
                    Já jsem je minulý týden brala pěšky do práce – ráno hodina a půl, odpo taky… výsledkem je, že Vašek odmítá opustit byt, dělá se neviditelným a pro jistotu se klepe zimou už u výtahu. Oblečenej. Tenhle pes prostě nesnáší zimu.

MirkaD

tady někdo je,ale je votrávenej jak Šípková Růžena,protože má doma vosla….
                      ale tak vstala jsem v šest,hrrrr chvílu ze psama,pak o půl osmé k MUDR-MUDR je bez culíku,tak to už není vono
                      od Mudr opichaná jak jehelníček,do města,koupit pár drobností
                      pak za mnou dojel Martin ze psama a vzaly jsme je do Ždánskýho lesa-ted-brrrrr málem jsem umrzla!jsem byla v gatích na slušno-což jsou u mě maNšestráky a pod tím elastáky-jako do města dobrý-tak nefučelo,Martin mě vzal psí bundu,takže to ušlo,ale málem,jak su zvykláí na vycházky/výlety mít neprofukovací gatě,tak tady mě málem umrzly stehna-no ale pejsci se proběhli,Žeryk párkrát zaválel sudy,Dafi hopala po pařezech…ve městě jsme vzaly pár drobnoostí v knize ve výdejním okýnkua šupky hupky dom
                      doma pověsit pračku,nádobí,umývám stěnu v obýváku,ted jdu přežehlit asi 30Martinových pomačkaných triček
                      vyslechla jsem si jak si musí!koupit gatě do práce,do ktré dnes poslal životopis-dělá jak kdyby měl nastoupit zítra…
                      furt chce vudět na jaký směny má kde dělat-12versus třísměnej provoz….
                      a mě je to fuk-hlavně at někde něco dělá….
                      a tady néni lautr nikdo….
                      a Žeryk má dnes přineseniny,Max narozeniny,a Gero 5 let od té doby co zmizl za Duhový most

cernej caj

MirkaD
                        12 sou podle me lepsi nez trismenka…

jinak teda gratulace k prineseninam 🙂 maxovi k narozeninam 🙂 mas to nejak vsechno v jeden den…

Petrs01
                        co ty tvoje predbehnuty koncetiny? uz dobry?

PetraK
                        tvoje nadseni bych chtela mit 😀

PetraK

černej čaj
                          tvoje nadseni bych chtela mit 😀

mě to prostě ba. Mám upečený vanilkáče, co vlastně nejsou vanilkáče, protože to jsou de-facto oříškový rohlíčky, neb já je neobaluju v cukru-je to nechutně sladký. Ale dávám do nich megaoříšků. a jdu mazat išlový a linecký. Asi už ale vyměnim koledy za něco trošku jinčího. Dáme si vážnou kuldůru 😀

škoda, že tu nejni Brůtice, ta by to vocenila. 😀

Petrs01

predbehnuty koncetiny?

Po 4 týdnech už zbývají poslední kusy strupů. Ale pod tou novou kůží je to furt hnusný a kalhoty eště pořád nesnesu. Už bych zas potřebovala jezdit na kole, když se mnou psi odmítají chodit, a … bojím se, no, tak jsem na sebe zvědavá.

MirkaD

no já mám umytý větší část stěny,vyřazených x Martinových triček-něco legálně,něco nelegálně-fascinuje mě,že za léto nosil pár triček dokola a když jsem se ho u nějakýho co něměl 2roky na sobě zeptala-jestli ho bude nosit-tak-to je na doma-aha-ale na doma ho nenosíš
                              to je malý-ale hezký…
                              mazec na mě-já neříkám,že má mít pár triček a hotovo,ale on jich má asi 40,z toho o půlce neví že tam je-takj na mě je to plýtvání….
                              místem a penězma-jasně peníze jsou jeho,ale vzhledem k našemu podnebí doma,je dobrý mít v těch skříních věci co tak pravidelně se střídají ven,jak je něco dlouho vespodu,je to pak na vyhození stejně…
                              vypraná další pračka a ze psy vycházka s Pavlou v lese
                              ta taky pobavila,jdem tak z lesa,že to vemem po cestičce navrch a ke křížku dom,a ona najednou odběhne a nadšeně valí….a běží…a fofruje-a tam na zemi strom s kupou ale fakt kupu větví jmelí-takže jmelí zajištěný:D:D
                              a su za dnešek nalítaná jak koroptev-3 vycházky ze psama-jedna venčící,
                              pak po městě,pak doma uklizečka,tak už se budu válet…
                              kamoška mě vytiskla všecky fotky z toho meilu tak su na ně zvědavá…

PetraK-já si jedu furt vánoční koledy,
                              a do pečení nutím Martina….

a zítra bude překvápko????
                              Petrs01-Dafi je zmrzlina po mě,na vycházku jsem ju dopo,ani odpo neoblíkla,odpo dobrý
                              ale dopo jak v tom lese vichr studenej,tak se doma třásla jak sulc,tak šla zabalit do peřiny…
                              to je fakt divný,venku ji zima není jak se hejbe,nakrátko už taky úplně není
                              ale doma třasavka,Žeryk teda nic…

cernej caj

MirkaD
                                a uz napekl? 😀

ja mam taky asi 40 tricek a nejhorsi je ze nosim vsechny 😀

mozna, ze i kdyz venku se tolik nehybe, tak ty svaly jsou jeste zahraty + vzruseni z venku, ale doma z ni muze opadnout to vzruseni + uz se nehybe dyl, nez chvilku. ja na vylete taky zimnici nemam kdyz zastavim na 30 minut a doma ji klidne dostanu protoze utahani… navic treba feri ma taky hodne trasavku z psychiky, ze treba neco chce, neco neni jak chce…

Fifi

Zdravicko vespolek,
                                  hlasim, ze Ruzice uz je zcela fit, ani jsem ji rano prasek nedavala. Huf, zruda cerna is back. 🙂
                                  Tady to nejak blblo, ze jste tak malo nakrafaly?
                                  Ja mam konecne prezuto na zimaky, vzhledem k letosni hodny nezime jsem to odkladala… Akorat vcas, vcera krasna mraziva noc s fullmoonem, drobatko to rano klouzalo.

Petrs se zase chce zbavovat bigla na doziti?
                                  Oblečenej. Tenhle pes prostě nesnáší zimu.
                                  Klidne muze mit nejakou chladovou alergii jako to maj i lidi. Vsak Ruzice klepala kosu ve stanu v lete pri 10 stupnich, ta bude neco podobnyho.

Mirko
                                  Gratuluju psikum k narozkam a prineseninam! 🙂
                                  protože má doma vosla…
                                  Jee, ty se mas. A hyka? To jsou straslive hlasity zvirata, trest pro sousedy stejne jako perlicky treba. 😀
                                  nakrátko už taky úplně není
                                  ale doma třasavka,Žeryk teda nic…

Tak vy velky teplo doma nemate, vid? Navic, co jsem si vsimla, ma Dafca takovej „cucavej“ typ srsti, staci mlha, vlhko a donese si to domu. Bych ji dukladne frotyrovala celou po vychazce, vcetne nohou, i kdyz neprsi. Muze se ji vlhkost drzet v srsti.

Esusova
                                  a jdu mazat išlový a linecký.
                                  Patlama paprtala at se dari, jen bacha na ty ufouny, at nedojde zase ke karambolu. 🙂

MirkaD

houby-nenapekl-ale mě z něj švihne-bože můj všemohoucí…
                                    začíná to s ním být k nevydržení
                                    s těma tričkama-já to mám tak,že co mám oblečení-tak řeba jedna skřínka ve stěně-trika/halenky s dlouhým-jak říkám já na slušno-asi 6,který se průběžně furt střídají
                                    trika na doma s dlouhým+ke psům taky třeba 7-tím pádem často ven dovnitř vyprat…
                                    trička s krátkým na doma +výlety-11-tak tam se to logicky točí v létě častěj-vedro a tak
                                    na slušno-taky tak nějak 11-takyse častěj točí+pár tílek,který nosím jako košilky
                                    no,jenže on u těch triček třeba půlku nosí,ale pak tam měl hromádku,kterou neměl dlouho na sobě-a ty spodní trička se prostě musely vyhodit…
                                    no,takže kdyby je nosil všecky tak je mi to fuk,ale takhle….
                                    -jo s tím třepáním-to dělá Dafi,když chce jídlo třeba,
                                    a já třeba po práci taky mívám ziimnice-s únavy
                                    ale takhle to nechápu…
                                    je fakt,že ona na obou vycházkách lezla na pařezy-furt-a na některý kkolomný-vysoký,šikmý,úzký,pak na nich balancovala,rovnováhu se snažila držet…:D
                                    takže celkem artistický výkony dnes dělala:D

MirkaD

Fifi-paráda,že je Růžici líp,to je super
                                      vosla-hele,kdybych měla živýho -zvířátko tak jo
                                      ale já myslela Martina-a je mi jasný,že to víš!!!!!!:D
                                      protože s ním to začíná být fakt k nevydržení-kmbinace-zavřený hospody/izolace-jeho hlášky,že já mám rozptýlení,změnu v práci
                                      a pak to,že je bez práce,a prý ho ho to dost štve
                                      takže dnes poslal životopis do jdné práce-fabrika v Brně jen na ranní-
                                      pak chce zkusit fabriky ve Slatině
                                      furt do mě hustí,že MUSÍM MÍT NÁZOR JAK MÁ CHODIT DO PRÁCE
                                      ŽE ON CHCE RANNÍ ABY MĚ VOZIL Z PRÁCE,JAK KDYBY Ě VOZIL FURT NEBO CO
                                      ŽE KDYŽ BUDE MÍT NA 3 SMĚNY NEBUDE MĚ MOCT BRÁT
                                      A FAKT NECHÁPE,ŽE MĚ JE TO FAKT JEDNO
                                      S TÍMTO VEDOUCÍM,CO TED MÁM JE DOMLUVA,TAKŽE ODPO BYCH NEMĚLA FURT,NĚCO BYCH ŠLA PĚŠKY,NĚKDY BY MĚ NĚKDO VZAL,HLAVNĚ ON BUDE V TÉ PRÁCI,TAK AT JE TAM SPOKOJENEJ ON
                                      no,je vzteklej,každou chvíli kvůli něčemu startuje-a často už mu říkám,že takovou buzeraci jak mám doma,v práci nemám-a myslím to vážně
                                      furt mi říká co mám a nemám dělat….
                                      nezavírej se tady-bude ti vedro,vyvětrej si,rožni si na to čtení,zkazíš si oči
                                      proč pereš druhou pračku a nepočkáš až to uschne,proč hceš to jídlo do hrnku a ne talíře?
                                      proč si k tomu řízku nevezmeš tatarku?
                                      proč nejíš zároven řízek a brambory?
                                      proč jdeš tak brzo ze psama?
                                      proč tak brzo vstáváš?
                                      proč nedáš těm psům ted jídlo?
                                      proč bych nemohl sedět chvílu na terase,když su celej den doma?-v půl jedenácté v noci v pondělí…

Fifi

Esusova
                                        škoda, že tu nejni Brůtice,
                                        Si me nakopla, ze sem ji rovnou sla zavolat. 😀 Protoze cuza jedna mi mela vloni dat vedet, kdyz byla dcerka tehotna, jak to dopadlo. A prd. ROK nezavolala. Jsem ji proprdla a krasne jsme pokecaly, snad se tu konecne zjevi. 😀

Petrs01

Mirko, dej jí po příchodu nějakou odměnu, ať má co spalovat a přikryj ji – rovnou, ne až se začne klepat. Přestane se hýbat, vychladne a mrzne. Kolik stupňů máte u země? A jestli máte doma vlhko…
                                          Dokud se hýbeš, sneseš dost, průšvih je nehýbat se. A Dafi fost dobře nemůže furt lítat jako motorová myš. Takže když se nehýbe, tak do tepla.
                                          Zauvažovala bych, jestli nedávat nějaký lehký obleček aby neprochladla tolik.
                                          Mimochodem zimní plavci se neklepou ve vodě, ale až chvíli poté co vylezou.

MirkaD

-on to vyptávání ani třeba nemyslí blbě-nehce at si zkazím oči-u jídla nechce at mě bolí břicho…
                                            i když jeho reakce-seš bůůů,třísk dveřma-se nemůžu dívat na to jak to jíš,to se jí dohromady-a on vytočenej vedle a já u jídla…
                                            chce at si poležím-proč tak brzo vstáváš?
                                            to nevadí-že za á-stokrát jsem mu říkala,že když dlouho ležím biolí mě záda,a za b-když vím,že toho budu mít víc ten den-dktor,kterýmu jsem v 7 ráno volala jestli mě vezme bez objednání,pak rychlovenčení,pak k němu,-a fajn,že jsem byla za chvílu venku
                                            a prostě nepřijedu dom a nezuřím,že nestíhám jak on dnes-kterej pro mě sice dojel ze psama a udělaly jsme vycházku v lese+jsem rychle koupila pár věci v knize,ale on doma zjistil,že skoro poledne,a má se umýt nádobí a vařit-a je vzteklej,místo aby řekl
                                            dojdi pěšky dom,nebo pro tebe sjedu,pak si skoč ze psama,já se budu věnovat životopisů,kuchyni a tak
                                            on to to udělá-dojede,za mnou ze psama…
                                            a pak je vzteklej že nestíhá…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,981. až 2,000. (celkem z 2,167)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.