- Toto téma obsahuje celkem 2,166 odpovědí. Do diskuze (11 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Gerda a poslední změna proběhla před 1 rokem a 4 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
21.9.2020 v 10:08 #89982PetraK
Mirka D.
fakt vypadá,že si vykládáme,no a ted Norinka nic
tak já-jo ty už ani nezdravíš?no máš štěstí,že seš starší…😀 😀 no tak zná etiketu líp než Martin 😀
tak ve středu tam pojedem-chjo,ta fena má každej měsíc něco chudák
a zkoušelas to betadinou – mastí mazat?
ná v pátek od sedmi od rána nepojede elektřina,takže bet kafe,čaje,teplé vody,oběda a tv
ty jsou taky výborný – naplánovat to na pátek, notabene před prodlouženým víkendem.
Třeba se to počasí ešče posune 🙂KOberec pošlu, ale ne pro Tebe, jeho zabal, chytráka ironickýho.
21.9.2020 v 10:24 #89986DennyMirko co se týče problému v tlamě mě dal vet Corsodyl, když Bukáče kousnul do pusy vlčák a udělal mu tam 4 cm ránu.
Nebo bych prubla Citrovital gel.PetraK
JO ČLÁNEK MOC LÍBIL, poslala jsem ho i Petře z Podluží 🙂Co se týče zdravení, ták nás na vesnici mamka učila, abychom zdravily všechny.
Nicméně jak jsem dospěla, začala jsem si vybírat, komu ten Dobrý den vlastně přeju, páč ho chci přát lidem co mám ráda a né hajzlům. Nebylo by to prostě od srdce. Diuný co 😀21.9.2020 v 10:29 #89987cernej cajMirkad
Ji musis lip vychovat aby zdravila 😀Cukr snad zerou vsechny decka 😀
21.9.2020 v 10:36 #89989Mayahele to kakaicko není zas tak blbej napad
https://www.vimcojim.cz/magazin/clanky/o-vyzive/Co-je-pricinou-toho,-ze-mame-chute-na-sladke__s10010x8043.html
ale jinak teda ty rady dejte si jen kousek cokolady a chut na sladky zazente ovocem a zeleninou FAKT NEFUNGUJOU, naopak oboje chut na sladky zvysujou
Takovy rady muze dat akorát někdo, kdy si sni cokoladu jednou za mesic a jinak nic21.9.2020 v 10:36 #89990PetraKDennyky
ho chci přát lidem co mám ráda a né hajzlům. Nebylo by to prostě od srdce. Diuný co
no tak ale to je jasný, tohle je něco jinčího. Já taky nebudu zdravit idojeta, kterýho bezděčně několikrát pozdravím, protože prostě se potkáme a ze mě automaticky to Brý den vyjde, leč on neodpoví. Vometák jeden, tak pak na něj prdím. A pokud je to kretýno zlý, tak taky zdravit nebudu. To pak ten pozdrav zdevalvuju. Stejně jako tykání. Tykám si s těma, s kterýma chci a kterýb považuju za slušný lidi. Proto taky můj bejvalej šéfík dostal psotníček, když jsem mu po tom jeho šméčku začla vykat. Mohnul se vzteknout a mě to se přiznám i dost bavilo. řekla jsem mu, že si tykám s lidma, kterých si vážím. Pak to vypadalo že možná i opustím nejen svou práci, ale taky tento svět 😀
21.9.2020 v 10:41 #89992MirkaDDenny-ty máš chytrej tel,že by ti Martin poslal to foto,a že bys to dala sem?
jinak ona to má na rtu,spodním21.9.2020 v 11:16 #89993PetraKTvl!!???
Svět už je úplně v řiti??
Ženský budou nosit slipy?
A chlapy budou mentsruovat,
nebude se debatovat.
Vše genderově vyvážíme,
a civilizaci dorazíme.
Už takhle máme na kahánku,
tak proč nedělat z Jana Hanku.21.9.2020 v 11:18 #89994cernej cajPetrak
Hustaaaa basnicka!No marjeti govej tak to muze byt fajn ze na znacku upozornis
21.9.2020 v 11:40 #89995MayaPetraK
no nevim, me ty spodary a slipy prijou jinak strizeny, takze asi jediny gender je v tom, ze ty zensky spodary maj vepředu ty svy ala slipy, ale nevypada to tak nejhur, zvlaste v tom cernym21.9.2020 v 11:51 #89996PetraKčernej čaj
Hustaaaa basnicka!mě Ti to tak načuřilo už, že to ze mě prostě takhle vyběhlo 😀 ešče chlapům potrprdu by měli ušít. I když je pravda, že někteří by ji unosili.
Maya
já rozdíly nezkoumala, prostě mi přijde švihlý, že někdo vymyslí jednotný prádlo pro chlapy i ženský. Nejni to vůbec sexy. Kurnik ženská má bejt ženská, se vším všudy, co k nám patří vč. hezkejch bombarďáků a prádla vůbec. A chlap má bejt mužnej a ne nosit kalhotky. Dyk je to blásinec. Přesně to vodpovídá tomu mustru z testu s myšima, co si nepamatuju jak se jmenuje. každopádně to bude čím dál tím hroší a hroší, až lidem jebne definitivně.21.9.2020 v 12:12 #89997cernej cajPetrak
Ja teda nenosim pradlo protoze zenska.ma.byt sexy ale je to prakticky a hygienicky:D takze je mi to fuk jak tomu kdo rika a jak.to vypada kdyz mi to.sedi. a dobre strizeny uni pradlo nemusi byt marny, ackoli si teda nedovedu predstavit mit treba pod.leginama kapsu na prislusenstvi zvyraznwnou a mit ji prazdnou:D21.9.2020 v 12:12 #89998Petrs01chlapům potrprdu
a když ji nenosím, tak jsem chlap?
hroší a hroší
chudáci zvířátka 😀
21.9.2020 v 12:13 #89999MayaPetraK
no ale tak vis co, unisex obleceni jako jako kalhoty, tricka, bundy, se taky prosadilo a myslim ze v počátcích to taky lidem prislo ujety
ono asi uz to zacalo kalhotama pro zensky 😀
tak urcite si to kupce najde, zas třeba někdo oceni ze to vypada vicemen stejne
jinak mi prijde, ze ty nohavičky a tak jsou jinak strizeny když kouknu na ty fotky21.9.2020 v 12:14 #90000Mayacernejcaj
me to prave podle fotky prijde, ze u zenskejch zadna kapsa není, ze jsou tam jen ty svy, ale buhvi, třeba je to tak vykoumany, ze tam je a nevypada to tak 😀21.9.2020 v 12:28 #90002PetraKčernej čaj
Ja teda nenosim pradlo protoze zenska.ma.byt sexy ale je to prakticky a hygienicky
tak já to nosím z obou důvodů, že to je takový ženský a pak hygienický a když není zapotřebí, nemusí to mít člověk vůbec, ale slipy nosit nechci 😀Maya
ono asi uz to zacalo kalhotama pro zensky
no dobře, ale myslím, že to mělo tehdy nějak jinej důvod, než dneska, když se všechno točí kolem těchle nesmyslnejch věcí a bambilijounu pohlaví.tak urcite si to kupce najde, zas třeba někdo oceni ze to vypada vicemen stejne
ale jo, šécko si najde kupce, ale prostě mě tahle ujetá kampaň už fakt neba, dyk to je pošahaný. Lidi se nuděj, a tohle je výsledek. Je pravda, že by mohlo bejt mnohem hůř, to radši ať si baba navlíkne slipy, když jí to potěší 😀 . Já ráda zůstanu ženská s bombar´dákama či bez, ale rozhodně bez slipůch.Petrs01
a když ji nenosím, tak jsem chlap?
ani náhodou právě.nojo, já ty hrochy trochu zneužívám, vím 😀
21.9.2020 v 12:36 #90003cernej cajTak nekdo nosi i rrenky pansky neboni zenskejm se delja boxerky tak treba to nekomu muze proste vyhovovat.
A nekdo raf nosi oradlo svyhonpartnera 😀
21.9.2020 v 12:46 #90004PetraKČernej čaj
A nekdo raf nosi oradlo svyhonpartneratak už vidim Brtnika, jak vyráží do práce v zimě za tmy a pod kraťasama má moje krajkový bombarďáky 😀 😀 😀 😀 pomooooooooooooooooooooooooooooooct.
a nebo že bych si pod tu minisukni vzala jeho boxerky? Zajímavý by to pak bylo v podobný situaci, jako když mi vybuchla na tělo ta obří termoska s vařícím kafem a já stála v umývárce bez kalhot, který jsem ze sebe rychle servala a pohyboval se tam kolega, chlapi ze sanitky, kterou volali…. to by byl panečku pohled 😀21.9.2020 v 13:37 #90007MayaPetraK
ja myslim ze zvlaste zachranari uz videlo leccos 😀
tak ja vim jak to myslim, lidi holt se maj moc dobře a nevedi co roupama, az prijde apokalypsa, tak na všechno zapomenou
a nebo jsem od nekoho slyšela v rozhovoru, ze tohle je prirozene kyvadlo dejin doleva a doprava, holt ted vedou levicaci21.9.2020 v 13:45 #90009PetraKmaya
holt ted vedou levicaci
levičáci vymysleli společný bombarďáky? 😮Jo lidi se mají moc dobře a tak vymejšlej bejkárny místo, aby vymejšleli nějaká záslužný věci. Já mám fakt teorii, že tohle někdo někde vymyslel jako krávovinu a teď se královsky baví tím, jak je svět debilní a skočil mu na to.
ja myslim ze zvlaste zachranari uz videlo lecco
jo, to máš vlastně pravdu. Nicméně jsem ráda, že když už jsem se musela obnažovat na veřejnosti 😀 tak že jsem tam stála ve svejch vlastních krajkách a ne v Brtníkovej boxerkách 😀 to bych si připadala trošku jako úhyl. trošku jako hodně. 😀21.9.2020 v 14:16 #90010MayaPetraK
tyhlety všechny hnuti jsou levicacky za lepsi zítřky, stejne jako byvaly ty komunisticky, je to proste stejny princip
ono bombardakama to zacina a vesenim tech s jinym názorem konci
vice třeba tady https://ceskapozice.lidovky.cz/tema/zapadni-civilizace-nici-sama-sebe.A200804_153327_pozice-tema_lube- Odpověď byla upravena před 4 roky a 2 měsíci uživatelem Maya.
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.