- Toto téma obsahuje celkem 397 odpovědí. Do diskuze (14 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Zlata a poslední změna proběhla před 4 dny a 11 hodinami.
-
AutorPříspěvky
-
27.8.2024 v 7:24 #176574
Maya
Vypada super, tak at vam to klape
27.8.2024 v 8:19 #176581Milena z Prahy
Je to macek a moc sympatickej 💞.
27.8.2024 v 8:39 #176583MirkaD
Kimi-je překrásná,a je to kus malýho psa,a bude česací:-)))-hezky tě aspon zabaví:-)
at se vám spolu daří:-))!27.8.2024 v 9:45 #176586PetraK
Kimi
Jakub přijel, já nezapomněla tak první dvě fotky přikládám 😁aaa my moc děkujeme, žes nezapomněla a navíc! Jsi ji rovnou umístila na gaučík! Nejni to maličkatej pejsek, je to pěkná feňulka. Jedidí a je otomilá. Pardon, za šišlání, musim prostě, no.
a já se těším na reporty. A taky na to, až si spolu vyrazíte na výlet! Žjo, myslím, že z ní bude kavárenskej typ.
27.8.2024 v 12:24 #176599Thielli
No tak vidím, že na vedlejším vlákně se také urodilo něco domácí poezie, takže nesmím zůstat pozadu.
🙄U lednice
O berličce, vlasy sivé,
však stále milá osoba,
…a vzpomínky jsou tak živé..
(chce zas dělat psovoda).K Betynce se blíží tiše,
po Golim je stále splín…
pak ji něžně zvedá výše
a pokládá na svůj klín.Tu slyš: jedna – druhá – třetí –
poledne zvon udeří;
klika cvakla, dvéře letí –
Bety letí ze dveří.Dnes jsme venku byly málo,
a venku něco kvičelo.
Chci se kouknout, co se ďálo,
neklepej si na čelo!(…dál se píše už jen stěží.
Tak jen – ať jste vy dvě svěží.
Další dny i další leta.
To vám přeje z Prahe teta.)27.8.2024 v 12:30 #176602PetraK
No tywado z Prahé teto, seš výborná poeta!
ešče že si vyposlala tyhle verše do světa!27.8.2024 v 13:21 #176606Thielli
Já nejsem poeta. To Erben je poeta. Tohle je jenom cover verze. 🤣
Četlo se to na základce. Asi jsi chyběla. 🙄27.8.2024 v 20:16 #176618Kimi
Thielli, díky za poezii. Myslím, že až si Betynka zvykne, že je doma u mě, tak to bude větší závislák než Goli. Když venčíme, nadšeně obskakuje každého člověka, kterého potkáme a dožaduje se pohlazení. Pomalu si zvyká, že je třeba, aby šla po jedné straně a nesnažila se mě zabít omotáním vodítka. Když přijdeme domů, moc se jí nechce dovnitř, pak se nechá vtáhnout, ale zůstane sedět u dveří, jako kdy už půjde do svého domů. Když na zavolání přijde, dostane pamlsek a už zůstane se mnou. Na gauči má snahu usadit se mi za zády nebo na nohách, když je mám natažené (gauč je rohový).
28.8.2024 v 8:12 #176641PetraK
Thielli
Tohle je jenom cover verze
no bať ty POlednice 🙂 , leč právě dobrá cover verze, dobřes to namástrovala.28.8.2024 v 8:31 #176642Maya
Kimi
tak to je dobry, ze je takova pratelska
a za par dni se urcite bude hrnout domu prvni a rovnou na gauc 😀28.8.2024 v 14:15 #176657Kuskus
Já si ji představovala daleko menší, něco jako malej smeták. 🙂
Ono je to pěkný kus pejskové, krásná sympatická fenečka.
Dobře, že jste se našly.28.8.2024 v 17:07 #176658cernej caj
Thielli
Krasna basnicka:) ses fakt sikovna:)Kimi
To je sikovna betynka, ze si pomalu zvyka na nalezitosti spolrcneho souziti a venceni, urcite brzo pochopi, ze uz se zase stehovat nebude a ze tvuj domov bude i jeji:)28.8.2024 v 20:55 #176663Kimi
Dneska se s Betynkou přišly seznámit sousedovic děti. Doma mají amerického kokra. Když si Betynku pomuchlaly, říkaly, že se zrovna chystají Timečka vyvenčit, a že by vzaly i Betynku. Za chvíli zazvonily a když jsem otevřela, Betynka se docela hrnula dovnitř. Tak snad se to začne trochu obracet.🙂
Obdivuju Fifijovou,👍 protože proti domestikaci Pruhatce jsme asi docela v pohodě.😉29.8.2024 v 6:26 #176671PetraK
Kimi
dyž si Betynku pomuchlaly, říkaly, že se zrovna chystají Timečka vyvenčit, a že by vzaly i Betynku. Za chvíli zazvonily a když jsem otevřela, Betynka se docela hrnula dovnitř. Tak snad se to začne trochu obracet.🙂to je tak hezký! To se tak dobře čte!!! Mám fakt radost a usmívám se tu. Pěkně vám to holky jde., pěkně.
29.8.2024 v 6:40 #176673Thielli
Kimi
třikrát hurá. ano, je to moc hezké to číst…
29.8.2024 v 20:14 #176714Kimi
Dnes zas trochu pokrok.🙂 Goliho jsem musela brát všude s sebou, ve vedrech hledat zaparkování ve stínu, třeba i dávat folii na zadní okno. Dnes jsem jela nakupovat do PENNY a řekla si, že upustím od zvyku psího doprovodu. Nechala jsem Betynce otevřeno do předsíně, patrně tam strávila celou dobu, ví, že tudy by se dalo uprchnout a jít do bývalého domova. Když jsem přicházela, žádné kníkání jsem neslyšela, byla jsem přivítána vrtěním ocásku, z pamlsků, které jsem tam pohodila, zbyl jeden. Navečer jsme šly k lavičkám, viděla jsem, že tam sedí naše partička pejskařek, chtěla jsem jim Bety ukázat. Štamgast Tim přiběhl se seznámit, když viděl, že Betynku vyděsil, uklidil se stranou a věnoval se házecímu balonku. Bety se uklidnila a šla si ke spolusedícím pro pomuchlání, pak šmejdila mezi lavičkami, k Timovi tak max na metr.
29.8.2024 v 20:19 #176715PetraK
Vivááát, Kimi Viváááááááááááát.
To nejni trochu pokrok. TO JE MEGAPOKROK!!!! Krásný, to číst. fakt.29.8.2024 v 20:34 #176719MirkaD
KIMI-JSEM MOC ŠČASTNÁ UA TEBE I FENULKU-JSTE PAŠÁÁÁCÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ
JSTE NEJLEPŠÍÍÍÍÍÍ-OBĚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!29.8.2024 v 20:51 #176720Fifi
Kimi, moc pekne se szivate. 🙂 Jen tak dal.
30.8.2024 v 9:52 #176739Kimi
Díky za pochvalu. ☺ Při snaze pokročit ve sžívání dál jsem trochu narazila.🙄 Všimla jsem si hned zkraje, že Betynka má zubní kámen. Pokusila jsem se o čištění zoubků, ale odpor byl dost urputný. Tedy ve výsledku máme zánět zvukovodu, údajně vyléčený, slepnoucí očičko, údajně zaléčené a ten zubní kámen a chybějící dva přední zoubky.😯 Zkraje příštího týdne se asi vypravíme na konzultaci k naší paní drvetce. Taky musím pořešit antiparazitika. Obojek Foresto prý ztratila, zda bylo něco proti vnitřním se neví.
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.