- Toto téma obsahuje celkem 397 odpovědí. Do diskuze (14 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Zlata a poslední změna proběhla před 4 dny a 10 hodinami.
-
AutorPříspěvky
-
23.2.2025 v 12:48 #185292
cernej caj
Tak jsem si betynku pro pokochani dohledala, jak jsi presne zadala misto 🙂
Ale jak pises, fotek neni nikdy dost 🙂
28.2.2025 v 13:16 #185710Kimi
Píšu na gauč, abych se neztratila z nabídky. Dnes poslední pigáro před kastrací, pokud vše vydrží, jak to je. Od středečního krvavého hlenu Bety nevyrobila žádný bobek, paní doktorka, že to je normální, pro jistotu jí sáhla do prdelky a bobek je prý na cestě. Na rozdíl od předvčíra Betynka včera nezblajzla misku najednou, ale rozdělila si to napůl po hodině. Na dnešek a zítřek jsme nafasovaly konzervu dietní, na neděli a pondělí běžnou a na zkoušku pytlík dietních granulí. Kdyby se do čtvrtka něco pokazilo, mám se hned ozvat. Bádala jsem po následných granulích, MARP Holistic a Fitmin Purity mají hodně podobné bezobilné složení, Fitmin má navíc nějaké bylinky, zatím mám čas na rozmyšlenou. Betynka mě snad už vzala trochu na milost, nedlí v předsíni nebo v koupelně, ale zas vedle mě na gauči. Jen je velmi zklamaná, že není vyhovováno jejím žádostem o pamlsky. Paní doktorka říkala, s tím ať ještě počkáme. Doufám, že se vše obrací k lepšímu.
28.2.2025 v 21:41 #185717Kimi
Odpoledne jsem vyrazila do města, stavila jsem se v prodejně Fitminu, měli mít akci dietní granule 1 + 1 zdarma, to platí ale jen pro e-shop. tak jsem vzala jen jeden dvoukilový pytlík do zásoby. Pak jsme se šly projít do parku a Betynka konečně vyrobila bobek, konzistence téměř normální, začátek černý, asi od té krve. Dnešní půlku konzervy zblajzla bleskově. Jinak se pořád se žalostným ksichtíkem dožaduje pamlsků – chudinka týraná. 😉
1.3.2025 v 5:00 #185718cernej caj
Kimi
tak to jsou same dobre zpravy 🙂hlavne, aby to betynce vyhovovalo ty granule, a uz ji po nich nebylo spatne.
Nemuzes ji jako pamlsky davat trosku tech granuli? aby mela pocit, ze neco prijde i nad ramec, ale zaroven si pred operaci nic nerozhasila?
1.3.2025 v 10:27 #185719Kimi
Ty dietní granulky, co jsem dostala na veterině, můžu dávat až od pondělí, tak Betynka bude muset ještě vydržet.
4.3.2025 v 23:43 #185811Kimi
Betynka včera ráno musela do klece, protože já šla na odběr krve, asi už si trochu zvykla a byla zticha, sousedka hlásila, že ji neslyšela kňourat. Včera taky dojedla poslední díl konzervy, trochu dietních granulek z veteriny i dostala pamlsek (sušené masíčko bezobilné). Večer vyrobila normální bobek, další obvykle vyrobí za den, tak jsem předpokládala, že to bude dnes při odpoledním venčení. Dneska jsem v poledne šla na manikúru a pedikúru, oba salony jsou v jedné budově přes chodbu, často se mi daří domluvit, aby kúry navazovaly. Betynce jsem do klece položila pamlsek a myslela jsem, že si ho vezme, až ji tam vecpu. Ovšem tentokrát se odvážila skočit si pro něj hned, vyběhnout a zase se na klec tvářit ukřivděně. Dala jsem další pamlsek, vložila Betynku a odešla. Když jsem něco po druhé hodině otevřela byt, zarazil mě smrádek, v kuchyni na první pohled nic, ale při bližším pohledu jsem uviděla katastrofu. V kleci má Bety pelíšek, ještě od původních majitelů materiál textil, plyš, uvnitř molitanová podložka s bílým froté potahem – ta ozdobená hovínkem, na šestikilového pejska velikým, potkat ho venku, přisoudila bych ho tak dvacetikilovému psovi. Ozdobena i podložka vyplňující zbytek klece. Dílem to bylo tuhé, trošek byl řidší. Zítra taky musím na nějakou dobu odjet, ale Bety se na tu dobu ujme sousedka, které jsem si postěžovala, a s jejímž velkým psem Timem je Bety v pohodě.
5.3.2025 v 6:11 #185813cernej caj
kimi
mozna jeste vebstrevechbneco bylo co chtelo ven a zmena stravy muze zapricinit objemnejsi boban.hlavne ze mel jakztakz tvar ibkonzistenci a betynka uz je jinak v pohode. rikala sem si, ze nepises, jaknti u vas je a doufala jsem, ze v poradku. snad se to brzy betynce uplne ustali
5.3.2025 v 7:07 #185814Thielli
Kimi,
no….. jak by to člověk vyjádřil stručně (jsem v časové tísni poslední dny…) …takže SHIT HAPPENS 😂Jak píše čajík, hlavně, že byl bobek podle předpisů.
5.3.2025 v 9:47 #185830Kimi
Zítra Bety podstoupí kastraci, tak asi nějaké problémy budou ještě pokračovat, ale doufám, že pak bude lépe.
5.3.2025 v 13:34 #185848Zlata
Kimi
Držím Betynce pěsti.5.3.2025 v 19:20 #185862Fifi
Taky drzim palce, at je vsechno v poradku!
5.3.2025 v 20:30 #185868EvaC
Všichni držíme palce 🍀🍀✊✊
5.3.2025 v 20:35 #185869Kuskus
Holčičky, myslím na vás a posílám nahoru střelnou modlitbičku.
5.3.2025 v 20:50 #185870Asteris
Taky držím palce
5.3.2025 v 20:55 #185871PetraK
Držim palce a šécko bude cajk! Držim palce a šécko bude cajk!
5.3.2025 v 21:55 #185877Kimi
Holky, díky, že jste s námi, pomáhá mi to zvládnout stres. Synek měl včera narozeniny, tak dnes pořádal posezení, přijela i Barunčina rodina, Baru přichystala skvělé pohoštění. Artík se postupně sápal na každého pro pomazlení, Betynka taky, ale proti německému ohaři měla jen malou šanci. Artík ji chtěl kutálet po zemi, protože ji má za hračku, ale dnes jsem poprvé viděla Betynku vycenit zuby a ohnat se, když se proti Artíkově příchylnosti ohradila.
6.3.2025 v 7:08 #185884PetraK
Tak Kimi a Betynko – držim.
6.3.2025 v 7:48 #185886cernej caj
kimi
uz se citi dobre a doma a nenecha si vse libit:)kastraci at betynka zvladne v poradku a ty se o ni bude bat co nejmensi moznou dobu:) posilame pohlazeni po pacicce betynce i panicce:)
6.3.2025 v 8:02 #185887Thielli
Taky držíme.:-)
6.3.2025 v 13:25 #185912Kimi
Další potíže. Na veterině jsem Betynku na uspání držela v náručí, měla jsem se pro ni vrátit za hodinu. V autě jsem ještě telefonovala, takže jsem se zdržela a paní doktorka měla čas vyběhnout za mnou a sdělit mi, že operace bude náročnější, protože při bližší prohlídce zjistila že Bety má vedle bradavek nádory, zatím docela malé, ale místo malého řezu, bude muset být řez vedle mléčné lišty, takže skoro přes celé bříško.🤦♀️ Dostala límec, nějaké léky, za dva týdny jdeme na tahání stehů. Nádorky jsou i na druhé straně, s těmi máme přijít na podzim. Když jsem zatáčela k veterině, přeběhla mi přes cestu černá kočka, takže to bude tím.☹
Betynka se na mě zlobí, to tak bývá, v ordinaci ke mně nechtěla, ani se ke mně nepodívala, teď leží vedle mě na gauči, zády ke mně. -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.