Kecací zvláštní podzim 2023

Fóra Ostatní Kecací zvláštní podzim 2023

• Toto téma obsahuje celkem 1,304 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Maya a poslední změna proběhla před 1 rokem a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 121. až 140. (celkem z 1,305)
  • Autor
    PetraK

Tak jako byla to šichta, ale zvládla jsem to! S vyplazeným jazykem jsem právě dopsala hádání na zítra. Snad se vám bude líbiti.

Mirko – ten citát – já to myslela jako ftíp!

Fifijová
      copak muze nekdo hodne dospelej malovat takovy obrazky? 😀

eeevidentně může! 😀 ale je pravda, že já moc teda dospělá nejsem. Dneska jsem přišla do kanceláře ke kolegovi , otevřu dveře a řikám:
      „Doobry dén, ja chtělá byste mi pomoohnul gadžo.“ skorem se udusil rohlikem

Maya
      že mentálně člověk zamrzne někdy tak kolem 30

mám dojem, že tam jsem ešče nedorazila 😀

Maya

no tak ty voe, teď náhodou kouknu na stránky obce a dozvím se tam, že za dva tejdny nám komplet zavřou jedinou příjezdovou cestu do vesnice a to prosím na 3 tejdny, skoro celej listopad, žádný cesty autem, žádný objednaný dárky, ani objednaný jídlo a cesta na bus pěšky přes stavbu, po tmě to teda bude čelindž, starosta to asi radši nedal do mobilního rozhlasu, aby tam neměl rozhořčený procesí
        takhle to dneska v našem státě chodí

Fifi

Dnešní návštěvníci: 2
          Celkem návštěvníků: 222 222

Nekecam, takhle to bylo ted v pul ctvrty rano! 🙂 Dvojkova soustava, jdu radsi spat. 😀

Zlata

Fifi
            To jsme se minuli,já četla včerejšek od půl3.

cernej caj

2x sem vam naosla.dlouhej prispevek a po 3 na tonprdim at vam patek utece a sesuska si uzije volno

PetraK

RRRÁÁÁ
                RRRÁÁÁ
                RRRÁÁÁ
                RRRÁÁÁ
                RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                RRRÁÁÁ
                RRRÁÁÁ
                RRRÁÁÁ
                RRRÁÁÁ
                MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Tak jsme se pocourali v dešti a teď jsme hezky zalezlí. Jdu vařit.

Fifi

Dnešní návštěvníci: 2
                Celkem návštěvníků: 222 222

médžik moument

Maya

a az bude 666 666, bude konec sveta 😀

PetraK

Maya
                    a az bude 666 666, bude konec sveta 😀

kušuj! To nějak přeskočíme 😀

začátkem listopádu jdu k žubaži a bojim, páč vim, že bé akcička, začal mi nějak divně reagovat zub a navíc nevím kterej. tak jsem si vzpomněla na Tebe, páč ty jsi u zubaře chudero statečná furt a já jsem hroznej posera.

Zlata

Černej čaj
                      Beata měla svátek 25., říkáme jí Bibi.Jináč je to oblažující, přinášející radost .30.má svátek Tadeáš.

PetraK

Zlatka – hezký podzimní fotos. Dík za připomenutí, musím popřát synovci dneska. radši dopředu, znám se 😀

Maya
                        to je fakt supr s tou objížďkou. Je s podivem, že to začnou opravovat teď, když můžou přijít mrazy a asfaltérny zavírají? Nebo ne?

cernej caj

Maya
                          A nemuzete chtit po obci at tam zajisti osvetleni at si nezlomite tam nohy?

PetraK
                          No me poboliva ale kinule tam nic nenasel a zhorsilo se mi to tak taky bojim:(

Zlatka
                          Jak rikam, jeste sem se o den sekla:D

Maya

cernejcaj
                            bez svetel je to pul kilaku, takovy osvetleni myslim nikdo nezaridi
                            PetraK
                            ano, budeme se modlit, aby nezacalo snezit, mluvila jsem se starostou a prej to meli delat v lete, ale nebyly prachy a ted pred dvema tejdny mu oznamili, ze to budou delat, dela to kraj, on do toho nema co kecat
                            ale prej to bude delat mistni firma a ac tam bude zakaz vjezdu, tak prej pocitaj s tim, ze tam budou lidi jezdit a zakaz bude na par dni, az budou asfaltovat, coz teda pak ani nevim, jak se po cerstvym asfaltu bude chodit, to asi pak pujdu domu polem nebo nevim
                            u zubare jsem byla vcera, meli mi davat tu moji vypadlou korunku, ale prej mi to nejak vic zarostlo po vytrzeni toho zubu, takze otisky akorat a zas v prosinci
                            akorat mi spravila malej kaz a vysolila jsem 1200 a bylo 😀
                            prave jsem ani taky nevedela, ze ho mam, ale zub mi trochu trnul na studeny, tak jsem ji to rekla, udelala rtg a uz se tam delal nekde u dasne

PetraK

Maya
                              třeba to budou asfaltovat po půlkách silnice. Ale je mi divný to asfaltování samotný, oni opravdu jedou jen do určitý doby.

jo zubař, to je radost 🙁

Maya

PetraK
                                ano, jestli to vyasfaltujou a bude v noci mrznout, tak budeme moct zapomenout na peknou silnici
                                ale pocitm ze z nejakou silnici treti tridy si nikdo hlavu nelame

PetraK

No já co si pamatuju, když jsme něco řešili na chalupě, tak tam prostě se ukončila v nějakou dobu i sezóna, protože od určité teploty se prostě neasfaltovalo. Třeba je nová doba.

kachna

mentálně člověk zamrzne někdy tak kolem 30

No, nevím, na 30 si nefandím 😀

Kimi

Jo, taky mě koncem roku čeká návštěva zubaře. Před pár měsíci mi vytrhali, co šlo. Měla jsem tak komplikované kořeny, že s trháním jsem musela do Pardubic do nemocnice na čelistní chirurgii a mám čekat, až se čelist usadí, aby mi mohli vyrobit nové klapačky.
                                      Dnes jsem ale s Golim navštívila psí salon, který provozuje kamarádka. Připravila tlapičky a srst na zimu – stříhání drápků a vystříhání dlouhých chlupů mezi polštářky tlapek, zkrácení srsti na nohách a na břiše. Goli sice držel, ale bylo znát, že se mu to nelíbí, aktivně se začal bránit, když mu tlapky mazala speciální mastičkou proti popraskání.

cernej caj

tak asfalt chce pry minimalne 5stupnu, tak nevim, na to mi zacatek listopadu uz fakt neprijde vhodnej…

Kimi
                                        tak to byl goliasek sikovny, ze vydrzel az do zaverecne pece 🙂

cernej caj

Dneska sem uz 30 minut topila, at mi to vyleze na 18°C.

Holky, kdo mate rady puzzle? Mam doma dvoje co mohly skoncit v kontejneru a ja je vymenila za cokoladu ale ted je neumim udat:D

Petrs01

Puzzle beru.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 121. až 140. (celkem z 1,305)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.