Kecací zvláštní podzim 2023

Fóra Ostatní Kecací zvláštní podzim 2023

• Toto téma obsahuje celkem 1,304 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Maya a poslední změna proběhla před 1 rokem a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,241. až 1,260. (celkem z 1,305)
  • Autor
    Maya
      Petrs01

„JAK ŘÍCI NE“

Těch 10 práv je parádních – do kamene tesat!

Maya

Petrs01
          jj, je to hezky napsany clanek a polopaticky popsany

PetraK

Mirko – já se Ti divím, tolikatě úsilí a pořád dokola. Mám malou radu, kterou třeba můžeš vzít v potaz a nebo ne: Řiď se heslem – ber a nebo nech bejt. Nevyhovuje Ti ani stopadesátý termín? Tak fajn, sejdeme se jen my, co se domluvíme. Moje trpělivost a ustupování a předělávání věcí kolem nejsou nekonečný. Fertig.

Maya

PetraK
              ono se ty vyhrivane pelisky docela nabizeji, ani jsem to netusila
              tady treba financne priznivejsi
              https://www.zoohit.cz/shop/kocky/pelisky_polstare/vyhrivane_pelisky

Fifi

Esusova
                prosim, až se zase budeš usmívat, jako ten pitomeček, vezmi pádlo a zmáčkni vídejo, já to musim, musim vidět a slyšet!!!
                Nic neslibuju, bo Ruzice jak vidi padlo ci fotak v ruce, zacne delat jinsi kraviny. Ale dneska to byla opet ukazkova vychova z jeji strany – pindik ji na gaucitku opruzoval, chtel torzo talire. Jeji upozornovaci huuu slo ze slabyho zvuku do vyssich otacek az do vyraznyho vrrrrrrr o mnoha decibelech. 😀 Prouzky pak byly jak oukropecek. 🙂 To samy, kdyz mu Zlababa stekne pul centaku od hlavicky, kdyz ji moc vysira. Zkusila jsem ted neco natocit, videt toho as moc nebude, slyset ano. Jen nevim, kam to flaknu. Kazdopadne dneska se prdola pokusil o kontakt fyzickej, dovolil si Ruzici zdoubnout do packy a povesit se na lalok. No ten jel! 😀 Na tole ma Zabicka este casu dost, zatim si ho rovna pres hracky, kdy mu ujasnuje ruzny veci.
                Petrs
                nooo, nejmíň rok to bude na skok z mostu. Ale při dobrém vedení je to pak nejlepší a nejdokonalejší parťák.
                V to doufam, fakt je prdackej. A kdyz skok, tak si vylezu na komin… 😀
                Cernej caj
                Ja mela podobny stavy (na opravdovy omdleni teda nedoslo, ale nemelo to k tomu daleko) fakt od patere kdysi. K tomu stacilo i troska nejaky paniky vnitrni, ze kdyz jedu trolejem, zase se mi bude motat siska a pak uz to slo jedno za druhym. Toz at ses fit. *)

Fifi

Ja cokoliv dopisuju desnou dobu, ted jsem krmila, vencila… Takze zbytek reportu – Pepin byl dneska na veterine, naockovano dle schematu. Cvalda vazi krasnych rovnych 8 kg, se nedivim, ze me zada z jeho poponaseni bolej. Coby mimi vse zvladnul s prehledem, i dlouho cekacku. Pichanec ani nezaregistroval, prevedeni pozornosti na pamlsek zabralo skvele. Jen si budu muset zvyknout na casty dotazy „co to je za plemeno? jak moc vyroste?“. 😀
                  Jo, mile damy, dneska jsem mela krabickovaci den. Prisla mi knizka od Megi a Esusovy, jak jsem cekala, je to nadherna bichle. Papir krasnej, maluvky a tisk uzasny, se tesim, az ten smrad odroste a budu si moct v noci cist. 😀 Pak mi prislo ke kamosce srdce. Hořký srdce, od Dennyky uz vim, ze melo prijit driv. To me rozbulelo, protoze po Troldikovi se mi porad tuze moc styska. Dekuju moc, je krasny, velky, plny sladkosti, presne jak Trolitko…
                  A pak mi prisel este jeden balicek a to vubec nevim, od koho je. Adopcni certifikat? Na Princeznu, s krasnyma plysackama a karamelkou. Toz neznamemu (ale musel to bejt nekdo odtud) darci moc dekuju! 🙂 Jste hodny, je to tu fajna banda. Pac a blemc.

Kimi

Tak mám za sebou první rehabilitaci, bylo to ouvej, ouvej.☹ Donesla jsem fyzioterapeutce zprávu z chirurgie, co můžu, co nemůžu – mám se vyvarovat vzpěru a rotací paží. Ta ruka je téměř nefunkční, při cvičení jsem úpěla, ale podle terapeutky to jinak nejde. Takže ještě 7x, tak nějako do půl ledna, pak kontrola na chirurgii a doufám, že se to polepší, abych zas byla soběstačná – pro Goliho, za volant.

Asteris

Tak jenom telegraficky:
                      Kimi, držím palce, ať se ruka zlepšuje a zlepšuje.
                      Fifi, to se moc pěkně čte o Pepinovi a Růžici. Dobře ho vychovává, bude z nich bezva dvojka. A taky se těším na fotky nebo videjko.
                      Knížka dorazila do balíkovny, zítra doufám vyzvednu, ale nechám si jako překvapení pod stromeček.
                      Černý čaj – to Tvé omdlévání se mi nelíbí a stejně jako ostatní si myslím, že by to chtělo důkladnější vyšetření…
                      A Bubiška je taky moje favoritka, je to holka statečná, posílám podrbání.

Fifi

Kimi, njn, fyzio muze bolet, moc by nemelo, ale tak ty ses rozbita hodne. At se to dava v klidu vsecko dohromady, jak pises, at muzes zase sobestacit. 🙂

Asteris
                        Ja si az ted vsimla sms od panicku od Pepinovy segry. Tam je to asi taky masakero, zneli tak nejak unavene, prekvapene. 😀 Podrbkani hodne Emicce.

cernej caj

MurkaD
                          Asi jak pisou holky, proste dat treba ve 3 a lepsi nez nic… jetsli je pto nekoho dulezitejsi 15ta oslava nekoho pribuznyho z 5kolene nez kamosky ani nemuzou tu oslavu spojit nebo z ni odejit driv, nebo prijit pozdeji…

Tak uz to tam proste mozna neni a uz je to nejaka sekundarni zabava, tak bych se spokojila kdyz se domluvite 3.

Bud totu posledni bude mrzet a priste se uzpusobi nebo si to uzijete bez ni, ne?

Fifi
                          Dobre zpravy,je to otesanek maly teda:D a a hezky se to cte, dennyky to mrzelo ze to tak popletli a nemela si prekvapko, je moc hodna

Kimi
                          To asi bohuzel trochu bolet bude e pak uz bude lip… hotl se to musi rozhybat.snad to pujde dobre

MirkaD

Maya-děkuji,těch 10 pravidel je super!!!!opíšu,nalepím!!!

Čajíku-jo,včera-měla jsem na odpo,se mi ta jedna co se s ní složitě domlouvá,ozvala,přečetla jsem to v noci doma-nechtěla jsem se vytočit v práci,a bylo tam,že ten termín nemůže a smajlíci-a já-hahahaha,to je špica,tak to napíšu dnes holkám,a nazdar….naštěstí to není ta od Prahy,ale jedna z těch ždibec od BK,co dělá v BK

venku mlha jak v Londýbě,zkusím počkat,jetli ždibec nesleze,
                            včera do noci v práci-skoro do půl 11-šéf a jedna zástupkyně do sebe ze srandy furt ryly-oni to tak dělají normálně,tak jsme se nařechtaly,jinak teda-kasa 3-vybalování-nechcu furt sedět na jedničce-vycucává mě to psychicky+2 stejný pohyby na ruce a je jedno jestli ve stoje,nebo v sedě…,a holka co nesleze nikdy z jedničky,max.ze 2-na mě-necheš jít na jedničku??
                            já-proč?-nechcu tvl….v duchu
                            ona-já jsem včera cvičila a bolí mě ručičky….
                            já-jooo,tak to je špica,je tam paleta s plechovkama piv a kastlama,můžeš jít vybalovat!
                            no nevyměnila jsem jí to,ona nikdy nevybaluje,jen když omylem sleze ze 2,má furt mezisměny,takže pečení,úklidy,atd..to jde mimo ni…
                            tak jsem vybalovala,kastle naházela kolegyně-jiná,pak mě vedoucí k večeru posadila na jedničku,pak úklid a přecenění
                            večer jsem nakupovala-dost věcí,zástupkyně velkou krabici a kolegyně mega velký nákup-3 děti,můž,jeho bratr…
                            oblastní vvedoucí se jí večer při kontrole nákupů a účtenek ptal,jestli se chystá otevřít obchod….:-)))

Maya

Fifi
                              to mas doma teda pekny kino
                              Kimi
                              s rehabkou to uz bude lepsi a lepsi
                              je to asi jako treba po vymene kycle nebo kolena to taky prej to rozcvicovani desne boli

info abyste se nekdo nenachytel
                              https://www.novinky.cz/clanek/internet-a-pc-bezpecnost-dokonala-past-pres-kopii-alzy-kybersmejdi-oskubou-i-ostrazite-uzivatele-40454203#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

PetraK

RRRÁÁÁ
                                RRRÁÁÁ
                                RRRÁÁÁ
                                RRRÁÁÁ
                                RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                RRRÁÁÁ
                                RRRÁÁÁ
                                RRRÁÁÁ
                                RRRÁÁÁ
                                MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Tak jsem si zasejc fčéra uďála autogramiádu – protože jsme přivezli dotisk, neb těch prvních 150 kusů padlo . Mám radost. už mám systém a hezky mi to podepisování jde.

PROSÍM PROSÍM – POKUD JSTE NEZADALI PŘI OBJEDNÁVÁNÍ SVŮJ TELEFÉN, HLÍDEJTE SI EMILY – RADŠI I SPAM. CHODÍ PAK EMAILOVÉ OZNÁNEMÍ, ŽE KNIHA UŽ NA VÁS ČEKÁ, KDYŽ TO NESTIHNETE VYZVEDNOUT, POSÍLAJÍ TO ZPÁTKY. COŽ NEVADÍ, JAK PSALA NAKLADATELKA, ALE VY TO NEBUDE MÍT VČAS.

A jdu Vás dočíst. A taky hodit tuhle info k článku o knížce.

PetraK

Fifi
                                  Nic neslibuju, bo Ruzice jak vidi padlo ci fotak v ruce, zacne delat jinsi kraviny

to nevadí, hlavně nedopadni jako já, já fčera natáčela líté ohaří boje a co myslíš? Neni to tam!!! 😀
                                  moc dobře se čte, jak Pepíno prosperuje a jak se sžívají. Béš mít za chvíli úsměf trvalého karaktéru, jako má Helča Vondráčků, který vrásky držej u hlavy kolíčkem 😀

Kimi – přežij rehabilitování a hlavně, a´t je to brzo mnohem lepší a lepší. Jsem moc ráda, že knížka přišla a máš ji u sebe, tak ať Ti zpříjemní tyhle komplikované dny.

Asteris
                                  Knížka dorazila do balíkovny, zítra doufám vyzvednu, ale nechám si jako překvapení pod stromeček.
                                  tak a´t dělá samou radost, holka jedna, když jsem knížky podepisovala, říkala jsem jim, dělejte holky radost čtenářům 🙂

A Bubiška je taky moje favoritka, je to holka statečná, posílám podrbání.
                                  vyřídím, vyřídím, ráda. Je teď taková čilejší, tak jsem ščastlivá.

Mirka
                                  včera do noci v práci-skoro do půl 11-
                                  no ty bláho!!! pak nemáš být tak zdrchaná, chudero.

• Odpověď byla upravena před 1 rokem a 4 měsíci uživatelem PetraK.
                                  PetraK

Aby se tu Thielli nebála, tak ji tu dopředu vítám. Až se sem k nám procedí. Pudlajzí smečko vítejte!

Maya

Thielli jde sem? tam to je super

MirkaD

s osiskama jsem šla v mlze-ale menší,k rybníčku a zpět-u rybníčku jsme pocvičily,nějaký kroky,otočky,obíhačky,pak jsme daly 3krát oběhnutí sloupu,a šlo se dom,za sušený masíčko se cvičilo,Dafík se táhla tam i zpět,ale cvičila s nadšením,nevím,jestli ju štve to mokrý vlhký počasí….nebo co….
                                        oblíjlý byly,dlouho jsme venku nebyly-tož uvidíme o víkendu…
                                        ode deneška máme prodlouženou otvíračku do devíti,tak budem končit pozděj…
                                        aspon můžu jezdit na jednu busem….nemusím na půl jednou pěšky-mega pozitivum,ušetřím čas i nohy,juchů….

knížku mám zatím na cestě-se táááklenc moc těšíííííííííím!

PetraK

Maya
                                          Thielli jde sem? tam to je super

že jo? jsem taky ráda. Registrace už proběhla – DÍKY PANI ADMINISTRÁTORKO – tak až jí práce dovolí, tak se určo dovalí.

Mirka D.
                                          knížku mám zatím na cestě-se táááklenc moc těšíííííííííím!

jak jako taky na cestě, sakra. Vy jste byly v první lýnyjy!! Prčice práce. Dennyky to neoznámily, leželo by to na poště, prosím, pídi se, zda to tam už není. máš ten kód v emilu- jak Ti přišla objednávka, tak tam je to RR…. číslo a s tím si zavolej na poštu. Jsou to občas pěkný flákači. Mně teď volala paní počmistrová moje, že tam mám balíček vánoční. A tady nejsou schopní dát ani echo, kurnik.

Zlata

Mám,mám.
                                            Až přijedu z nákupu tak se do toho dám Dík,fík,dík.

Attachments:
                                          Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,241. až 1,260. (celkem z 1,305)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.