Kecací zvláštní podzim 2023

Fóra Ostatní Kecací zvláštní podzim 2023

• Toto téma obsahuje celkem 1,304 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Maya a poslední změna proběhla před 1 rokem a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,201. až 1,220. (celkem z 1,305)
  • Autor
    cernej caj

Maya
      ale mam takovej dotaz… to myslis sedet na zemi a snazit se dat tu hlavu niz nez srdce? jak si to totiz ted napsala, tak jestli nemyslis sedet na zidli s natazenyma nohama a predklonit se k tem noham, to je asi vyrazne jednodussi 😀 predtim sem si normalne sedla na zem a natahla nohy a nejak mi neslo tam tu hlavu priblizit 😀

Maya

cernejcaj
        podle me je asi jedno jestli sedis na zemi nebo na zidli
        ja vzdycky sedela v zubarskym kresle, takze nohy normlane natazemy pred sebe
        ja si to pamatuju, protoze to bylo vzdycky Me je blbe a zubarka Hlavu na kolena at mi tu nevomdlite 😀
        ale fakt to za chvliku pomohlo

Petrs01

Taky mám dotaz – PetraK – jak jsme se bavili o tom mokrým ručníku, nemáš odkaz? To tam nemůžu najít.

Maya

tak v nedeli jak menili vlaky jizdni rady, zkratili nam cas rychliku o tri minuty, takze na papire zrychlujou trate, v realu zatim teda jako vzdycky, takze ted dojizdime vzdycky se zpozdenim 😀
            ale CD muze vykazazat zlepseni sluzeb
            to je fakt kocourkov tady

Maya
              Petrs01

je dulezita ta piksla

jo, Piksla je hodně důležitá 😀
                Peťa našla na Evě něco podobného, ale levnějšího. Jinak já mám ty z RAKa, maximální spokojenost, ale už jsou po letech dost jeté.

PetraK
                  PetraK

Petrs01
                    jo, Piksla je hodně důležitá

todle je to
                    https://www.eva.cz/zbozi/DOP18854/jelenice-umela-43×32-cm-york-pva-uterka/
                    textura je stejná a je tam na tý tubě právě i obrázek psa.

Ještě nemám vyzkoušeno, ale fakt si myslím, že to bude fungovat stejně – i je tam uváděno, že to hodně saje.

Petrs01

Dík, jestli to bude dobré, tak by si to možná i zasloužilo hodit do odkazů? Ta cena je VELMI jiná než ty psí.

cernej caj

tu knihu mam jako eknihu, kdyby nekdo chtel… vlastne se mi moc nelibila a vlastne neni ani moc zajimava ani se tam toho clovek moc nedozvi, spis z historie… urbyky basni, o malirkach, ktery nebyly diagnostikovany ale evidentne byli… vlastne ta knizka pro me byla docela dost zklamani, protoze je jako takova spis o historii a diagnostice a mezitim se parkrat mihnou postrehy autorky.

cernej caj

ale kdyz u te jelenice neni ta plastova nadoba tak je to blby, ne? nestoji na tom rucniku pak taky neco ta nadoba?

Petrs01

Tak já to pochopila tak, že je to i s tím obalem.

PetraK

černej čaj
                              ta plastová nádobka tam právě je. je to v ní, když dse podíváš na odkaz

PetraK

Petrs01
                                pochopilas to dobře

cernej caj

PetraK
                                  vychazela sem z toho, ze to neni napsany v popisu. na druhym obrazku je umyvadlo a asi to neznamena,ze mi to poslou k objednavce 😀

tak to je dobry, to mozna koupim 😀

Maya

Petrs01
                                    tak dej vedet jaky to je, takhle od pohledu na fotce mi to pripomina hadr co jsem kdysi nekde koupila, je takovy dost mekky a vyssi, ale suchy ztvrdne a jak se namoci zmekne, jako skvele cisti zrcadla okna a tak, ale ze by nejak cucal extra vodu to ne
                                    ja tam teda nikde pikslu nevidim
                                    ale nepochybuju, ze staci dat nalepku pro psa nebo pro dite a hned to stoji jednou tolik

Maya

jo uz ji vidim tu pikslu 😀
                                      u vidim piksly vsude 😀
                                      a neni to mensi nez ten psi?

PetraK

Maya
                                        u vidim piksly vsude
                                        😀
                                        co piješ?

Petrs01

u vidim piksly vsude

mě to povídej! 😀

Je to stejně veliký jako RAK midi a ten mi bohatě stačí.

Maya

PetraK
                                            bohuzel nic, to bude spis uz starecka demence 😀

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,201. až 1,220. (celkem z 1,305)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.