Kecací zvláštní podzim 2023

Fóra Ostatní Kecací zvláštní podzim 2023

• Toto téma obsahuje celkem 1,304 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Maya a poslední změna proběhla před 1 rokem a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 101. až 120. (celkem z 1,305)
  • Autor
    PetraK

Petrs01 – jo bylo do dobrý, dělala jsem to teda zatím v malým, uvidíme, jak mi vyjde velkopekáč. Měla jsem to jako přílohu k mletému s rajčaty a fazolema.
      Mám pro vás ořechy v bedýnce stranou, nebuj.

MirkaD

tak já včera mezisměnu,takže ráno chvilku ze psama,s každým 2 cviky,at to není sem tam,a do práce,táta jel ve středu ráno se mnou,
        v práci na kase,a střet ze super debilama-2-ale stačilo,třetího bych nedala a kvůli prvnímu jsem si zkurvila břicho
        borec xxx mouky,mílka,olejů-plný vozík-říkám,že ho musím vidět prázdný-a stejně bylo omezení na olej,mlíko,mouku-a on-že prázdnej mě ukáže třeba venku,já,že hned,tak kam to má dát?
        no že by na pás??
        tak to dal na pás,ale na sebe…
        takže na sobě xxx těžkých věcí,což se z pásu blbě sundává,když jste za kasou,a půlku jsem mu nemohla prodat…
        tak nabral koš a jel ke kolegyni,bez bundy a kšiltovky,ta mu řekla,že mu to neprodá,že už si bral u kolegyně-že to omezení-tak tam nechal celej koš a šel pryč…
        další dělaly scény kvůli bodům,20 minut si pak počítaly účtenku na kalkulačce…
        přijela jsem před půl sedmou,Martin venku ze psama,před vcratama,a odpo že s nima byl u lípy a zpět,tak už jsem s něma nešla-měly 2 vycházky a jednu venčící,čučela jsem na PC,utahaná jak kůn,všechno mě mega bolelo,tak jsem v noci chodila po baráku a utírala prach a čekala,že budu tak utahaná,že usnu….)
        dnes ranní-naházet pečivo,mražený,pak kasa,vybalování a před půl 12 dom,
        takže o 2 hodiny dřív,nic mi nejelo,tak jsem se plahočila ošky z pokusem koupit po cestě jéžiška,což se taky nepovedlo,ale aspn byl pokus proveden něco pořídit,
        no a hají do vany….

MirkaD

Čajíku-ti někdy brnku ohledně listopadu,jo?
          Zážitky jsou jako semínka,ze kterých vyrůstá moudrost.-Konrad Adenauer

Kdo nikdy neopustil svou vlast,je plný předsudků-Carlo Gordoni-to tobě nehrozí,že?:-)
          Všécko nejlepší k narozeninám!!!

Fifi-Není málo času,který máme,ale je mnoho času,který nevyužíváme.-Seneca

Nic nepřitahuje štěstí víc,než radost ze života.-Ernst Ferstl
          Všéécko nejlepší k narozeninám přeju!!!

jinak-vyhřívaný sedadla super,cokoliv co je vyhřívaný je super,já jsem dostala na sedadlo to vyhřívací sedátko do auta,parádní věc!!

Zlatko-Trixinka je krásná!!!

PetraK

Mirka D.

Není málo času,který máme,ale je mnoho času,který nevyužíváme.-Seneca

žádám tedy pana SEnecu, aby mi to domu přišel vokázat, jak to líp využívat, když mám tři čokle, domácnost, stavbu, práci a občas i potřebu spánku. Ešivá s timdle by si poradil? 😀

Kimi

Přišla mi SMS od společnosti DHL, že mi něco vezou, ale že jsem dala špatnou adresu a abych klikla na odkaz, který tam byl. To jsem neudělala, protože DHL nevyužívám. Našla jsem si jejich web a tam právě varují před podvody – snahou vymámit údajnou platbu předem.😛
              Něco podobného Zásilkovna. Ti mi vždycky píšou Zásilkovna jako odesílatel, ondy mi přišla zpráva od odesílatele Zpráva ze Zásilkovny. Protože se s holkama na výdejním místě znám, zeptala jsem se jich – Zpráva taky podvod.🙄
              Tak bacha.👮‍♀️👮‍♀️

Maya

Kimi
                jj, i jakoze od posty to chodi, neklikat na nic

MirkaD

PetraK-ale tak to nevztahuj na sebe,že……
                  ale vem si,co je lidí,kteří řeknou-př.-nemám čas jít ven ze psem-a místo toho čučí na tv,PC….
                  třeba má dřívější kolegyně z jedný práce-v bytě na sídlíšti bernák,fena 2 krát denně 2!!! 5 minutový vycházky…..,ale měla čas na jiný věci,že…kamarádky,kafe u nich,fejsbůk….

cernej caj

Hlavne neklilat na nic, kde je odkaz… vzdycky kdyz prijde neco „spravne“ tak proste na nic klikat primarne nemusi clovek…

MirkaD
                    Dekuju!

PetraK
                    Uzij si volnicko!

Fifi

Pekny odpoledne vespolek, v noci krasne lilo a zitra ma zase. Z vychazky jsme se vratili jak total cunici. O vikendu se pretaci cas, takze kdo budete nekam cestovat, bacha na to. 🙂
                      Esusova
                      Pekny volno, byt pracovni preju. Mnam, menu zni dobre, taky jsem neco podobnyho delavala.

Mirko
                      Diky za prani. 🙂

Ja si v aute dneska radne zazpivala, az se jeden cyklista, co jsem ho objizdela, leknul. Na Beatu hrali mou oblibenou pisnicku. 😀

cernej caj

a ja si rikala ze dneska ma svatek beata ze to hraly „na beatu“ 😀 ale ono to navic bylo vcera, beaty 😀

dest vysel paradne, nezmokla sem cestou do prace, i kdyz to mam kousek, asi 5 minut, tak sem byla rada, ze uz jen kapalo 🙂

nejak se nam doma namnozila prochazejici sunka, tak se pejsci pomeli a ja si delam ze vcerejsi omeletu, a zitra pojim tu dnesni a v sobotu tu zitrejsi 😀

MirkaD

ještě k tomu citátu od Senecy
                          PetraK-ty ten čas využíváš,ale vem si,že někdo jinej by to mohl udělat takhle-stavíme?tak ošidím psy..
                          stavíme?nebudu o víkendu vařit,něco objednám,nebo konzerva-hrrr na stavbu…
                          v dědině u nás je paní s shiba-inu,staví s mužem barák,potkala jsem ji před pár týdny-a ona-na otázku kam jde s fenkou?nebo odkud jde?tak-celej den běhala po zahradě,tak ted jdem jen tady kousek na pole,doma se nevykadí-ne doma,jako na zahradě,bydlí kousek od nás,takže kousek po dědině,mezi pole,a jak se pes vyvenčí-šupky dom,a večeře,domácnost….
                          -nebo jiný př.-Vánoce-může člověk péct,chodit do práce a k tomu dělat vánoční úklid +nákup dárků
                          nebo-na úklid se vyprdne-že uklízí průběžně,cukroví si objedná a dárky?pár lidem,a žádný tuny dárků a lítání po obchodech…
                          nebo*dovolený-můžeš se válet týden/dest dní-u moře jak moje jedna kamarádka,pro kterou je to jediná dovolená v roce,jinak si dovču nebere-těch dest dní,nebo vůbec,a do čech,po čechích by nejel,aby ji dovča nepropršela,
                          prostě se chce dest dní válet u moře a je to pro ni jediný odpočinek-relax za rok,jinak chodí furt do práce,a když nejede na dovču tak chodí celej trok do práce..
                          dovolená-u mě-5-6 dní v roce-výlety,pobyt v BK,odtud výlety
                          zbytek dovolené-větší vycházky ze psama a čtení….
                          -mám rekord 5 knížek za týden….
                          můj tatka-v důchodě-celý dny čučí na tv,občas zajde na pivo,když je u nás,tak pomáhá s něčím rodičům,ted s něma týden dělal dřevo,jak jsme byly fuč,jinak furt čučí na tv,na vycházky ho tady člověk prakticky za týden vytáhne jednou-moc zima/vedro/bláto….
                          dřív chodil na větší vycházky s náma,pak chodil denně na krtší po dědině..
                          ted tak jednou týdně,,,,
                          v létě?celé týdny u tv,protože vedro mu dělá bbě,když mu řeknu,že si má natočit budík a jít brzy ráno,když je chladno-tak se mu nehce-brzy ráno myslím třeba v půl sedmé-natočím budík,projdu se,pak v klidu snídaně,válení…

Fifi

Cernej caj
                            nejak se nam doma namnozila prochazejici sunka, tak se pejsci pomeli a ja si delam ze vcerejsi omeletu, a zitra pojim tu dnesni a v sobotu tu zitrejsi
                            Ses odvazna. 🙂
                            Mirko
                            Není málo času,který máme,ale je mnoho času,který nevyužíváme.
                            Ale tak at si kazdej vyuziva cas po svym, ne? 🙂
                            Ja jsem z letosnich narozenin trochu vykolejena, protoze cloveka v takovych letech jsem si dycky predstavovala jinak. 😀

cernej caj

MirkaD
                              ja ten citat spis chapu tak, ze lidi se casto zaobiraji necim mene podstatnym, protoze nepoznaji, co je pro ne dulezite.

a pro nekoho je to klidne tv, pro jinyho peceni a pro jinyho cas s psama nebo detma.

ja si myslim, ze kazdej ten cas vyuziva prave na to, co chce, jen by se nemelo obecne pouzivat sousolovi „nemam cas“ ale spis „neni to pro me ted priorita“.

Fifi
                              tak ted by me zajimalo, kolik ze ti tak asi je? 😀

MirkaD

Fifi-no,však jo-s tím časem….
                                proto jsem dávala příklady pak…
                                mě dnes pustily dřív dom,tak jsem dolezla pěšky,po cestě zkusila toho jéžiška-což se nepovedlo…,doma vana,ležing,k večeru ze psama vycházka-teda delší-vratama ke křížku,pak dolů mezi polama,k rybníčku,kousek dozadu k ohradám a zpět,u rybníčku hledání míčku,hledání laviček,obíhačky-no a u rybníčku je mimo jiné naproti ohrada pidi s ustíjením a byl tam bílý kůn,a jeho kamoši v té velké ohradě o kus dál-od rybníčku dozadu,a tenhle v té ohradě,když jsem naproti ze psama dělala obíhačky sloupu tak zařechtal-a já-nooo stýská se mu po kamoších v té ohradě…
                                ale!on došel za náma k rohu ohrady,koukal po nás,tak jsem šla k němu,a začala jsem mu potichu extrémně mazlivě vykládat něc,občas jemně potichoučku zpívat-a on stál,stříhal ušima,párkrát se nechal pohladit,pak se chvilku olizoval,pak poslouchal,stříhal ušima,nechal se pohladit,a pak se otočil a šel pryč….pěkný to bylo,moc-bylo vidět,že chce společnost a pokecat si:-)
                                no vzala jsem to pak dědinou dom,zacvičila jsem si na záda,pak chvilku ze psama doma,pak jsem se přežrala…..:-)(

kolik ti jéééé?

MirkaD

Čajíku-jo,jo,to mě úplně irituje-když někdo řekne nemám čas-to je jedno ted na co-přitom se mu nechce…..,nebo to pro něj není tak důežitý-priorita…
                                  já bych odpo měla dnes čas uvařit-kašlu na to,hodlám vařit jen ve volnu a dopoledne,ne po práci,nebydlím sama…..
                                  zástupkyně donesla skvostnej zákusek,fakt boží-já nepeču-nebaví mě to,nejde mě to nezajímá mě to….,
                                  jako,takhle at si každej dělá co chce,ale mám alergii na poznámky typu-já řeknu-čtla jsem si,přečetla jsem,byla jsem ze psama…
                                  -jééé ty máš čas lítat s čoklama,to já/my ne….to asi nemáš co na práci…
                                  -ty máš čas číst?to já musím-děti/zahrada/domácnost…..
                                  -jako,kdyby ten co čte,chodí ze psama…měl doma služebnictvo a žádný povinnosti-protže má ČAS JÍT ZE PSAMA,ČÍST…..,kdežto ti druzí-MUSÍ MAKAT NA ZAHRADĚ,VAŘIT,UKLÍZEZ,CHODÍÍÍ DO PRÁCE!!
                                  ehm-to mě taky ubíjí tahle odpověd-nemám čas jít ze psem-chodím do práce…,občas jsem v práci u kasy slyšela od lidí co mě potkaly sem tam ze psama-ááá dnes nemáte volno,pejsci nebudou ,mít vycházku..
                                  no budou,ale kratší a pře/po práci….
                                  místo psů/čtení si může každej doplnit něco jinýho-výlety,plavání…..malování,křížovky…..

Fifi

Oujeee, je mi hodne. 😀 Mentalne o hodne min, ale to je jak s Esusovou, copak muze nekdo hodne dospelej malovat takovy obrazky? 😀

cernej caj

MirkaD
                                      ja zas mam cas porad litat po venku no:D

ale luxusni cajovnovej cokocheesake sem si nechala upect v cajovne a od pondeli ho s muzem pojidame. Pche ze bych pekla sama, radsi pujdu vyvencit knigu 😀

jsi sikovna, ze jsi cvicila na zada, ja dneska taky asi 20 minut lehkyho protazeni, snazim se co chodim do prace 2x tydne, kdyz se zadari i 3x a hrozne me stve, ze nejsou zadny pro me casove dostupny lekce na tycku ted:( patky v 7 rano jsou vypsany, tak to bych obcas mohla, ale pro me ty rana jsou spatny, protoze nejsu rozhybana. Muzu sice od 5rano chodit, ale mam jeste ztuhly klouby a neni to onco na nic narocnejsiho:(

pristi tyden musim uz zacit myslet na trojkombinaci, maji to zacatkem listopadu. Minule mi to hledala jak dlouho plati ty ucinny latky tam a rikala cca ten rok a neco dokonce jen 11mesicu a ze urco preockovat (zere ty mysi bobky). Jinak kdyby nebyla cune, tak by se ockovat mohl nechat jen charlie. ten mi zere jablka 😀

mam na posteli krabicku, banan, jablko. Otocim se pro batoh, at se nemusim tak ohybat, rozepnu zip, schovavam krabicku a banan, nic mi neni divny, charlie stoji na posteli, vrti ocasem, v hube balonem… podivam se lepe. To neni balonek 😀

MirkaD

Stařenko:-D,hele nevím kolik ti je-jako ani ždibec to nevím
                                        ale já si ve svým věku život u mě představovala mega jinak…
                                        a co mě nejvíc u MĚ překvapuje-že su furt stejná,jak před 20,deseti,30 lety-furt stejná-žádná změna-tak to mě přejvapuje hooodně,furt jsem si totiž myslela,že až budu dospělá,starší,ve věku mý mamky,nebudou si na mě lidi dovolovat,budou mě brát lidi vážně,protože su přce už dospělá,starší….protože už mě není 20,30,40…tak to jako nic…žádná změna….-jo,a že já se věkem změním-tak to u mě taky nefunguje,věkem jsem se teda nezměnila….něco jo,ale to vyloženě urputnou snahou…

MirkaD

Čajíku-Čárlínek se řídí heslem-neukradneš-nemáš:-)
                                          Dafina se tím řídí celoživotně….

se cvičením-no,pokud nejsu marod-nachlrzení/nebo nescopenka,po operaci jsem taky dlouho necvičila,tak 2-3 krát týdně se snažím-A JAKO FAKT MĚ TY ZÁDA PAK ŽDIBEC MÍN BOLÍ,NEBO VŮBEC,
                                          pokud mě teda nebolí moc,jakože moc,to bud cvičení nepomůže,nebo necvičím,že je to ve stadiu sotva lezu,
                                          ze cvičením na tyči tě chápu,že ráno nejsi protažená-já to tak mám ze cvičením na záda ,když mám mezisměny-ráno necvičím,protože bych musela vstát dřív a cvičím po vycházce,nebo projítí,NEEXISTUJE,ŽE BYCH VSTALA A ŠLA CVIČIT!,
                                          to nejde,takže před mezisměnou to nejde,bych musela stát o něco víc dřív,a nacpat cvičení po vycházce,což už bych byla nervní,hlídala čas a tak….prostě blbost-bych se neuvolnila,no a po práci su vyfluslá,sotva lezu,najím se,jdu chviličku ze psama,a pak cvičit po večeři a kafe?v osm večer?
                                          no takže když mám mezisměny tak necvičím,prostě to tam nenarvu,ráno i kdybych vstala dřív a cvičila po vycházce tak už bych byla vystreslá,že bych hlídala čas,ztuhláá v křeči,a večer su stahaná,skočím na pidi chvilku ze psama-vyvětrat mozek,najím se+kafe-a to pak cvičení vychází na 8 večer…..tak cvičím ve volnu,a když mám na odpo tak po vycházce,a po ranní tak večer po vycházce,
                                          a třeba nehrozí,že bych vylezla odpo,ve volnu a šla cvičit…vždycky předtím jdu chvilku ze psama,abych se protáhla,po vycházce se donutím…
                                          a jooo su šikovná,že cvičím-ale,se sladkým nejsu šikovná vůbec teda:-))

Maya

já mám dojem a říkají to i známí kolem, že mentálně člověk zamrzne někdy tak kolem 30 a že to není pravda mu dochází jen když se koukne do zrcadla 😀

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 101. až 120. (celkem z 1,305)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.