- Toto téma obsahuje celkem 1,304 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Maya a poslední změna proběhla před 1 rokem a 3 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
11.12.2023 v 17:58 #162181
EvaC
Černej čaj
Gratulujeme 🌺🌸🍀11.12.2023 v 18:11 #162182EvaC
Fifi
Ano – Sindibadka je velmi pracovité děvče pracuje i v noci – viz přiložené foto – foceno v cca 22:30 🙈😅
Pozdrav vyřízen.. Též posíláme pozdrav duu Růženka a Pepinek..
s nabídkou kvalitních hraček mě Petra dneska rozstřelila podruhé 🤣- Odpověď byla upravena před 1 rokem a 4 měsíci uživatelem EvaC.
11.12.2023 v 18:16 #162186kachna
pry budounradi kdyz zustanu
Ukaž mi někoho, kdo by nebyl. I Kačenka tuhle říkala, že by tu chtěla tetu Černýho čaje
11.12.2023 v 19:41 #162187cernej caj
Kachna
Faaakt? To me moc potesilo! Dekuju:)Holky, dneska sem 2x omdlela kdyz sem sla v cajovne na zachod, tak me nasli 3 kluci, poprve me zvedli, podruhe mi uz volali zachrnaku ale to sem uz prisla k sobe a ted me muz privezl domu, uz sem znova neomldlela a po telefonu sme sw domluviki ze me ma kdo doprovodit(kamarad) a ze zacgranku ted nepotrebuju… asi malo cukru nebo co…
11.12.2023 v 20:00 #162188cernej caj
Kimi
Na ruku opatrne a artroza se sanad trochu zase umirni a zaleze zpatky se schovat a nevycuhovat…EvaC
Nozna by za tebe mohla chodit do prace? 😀11.12.2023 v 20:07 #162189kachna
… asi malo cukru nebo co…
nebo ta choroběnka. Tak snad to bude dobrý.
11.12.2023 v 20:39 #162190Kimi
čajíku, s artrozou v kolenech chodím jednou do roka na takové zázračné injekce, platím sama, ale fungujou skvěle, příští by měly být někdy zjara
a ty na sebe prosímtě dávej pozor, at kromě úspěchu v práci slouží i zdravíčko
11.12.2023 v 20:41 #162191EvaC
Černej čaj
A co tlak? Nemáš třeba hodně nízkej?11.12.2023 v 20:41 #162192Petrs01
sem 2x omdlela
tvl čaji to nedělej, to je blbej sport!
Piksle lítá hodně navolno, bezpečný terén (podle stop tlupa černé, pár kusů srnčího, zajíc vyfocen osobně), 100% pozornosti a plná kapsa to jistí. V sobotu dokonalá ladovská zima, no nedopřej jí to!
11.12.2023 v 20:48 #162195Fifi
Co to tu ctu, Cernej caj v cajovne vomdliva? Holka zlata, jednak teda gratulire k praci, druhak ale apeluju, at se trosku setris! Dyk je to chvile, cos dojedla atb. Zadny dalsi svihani sebou, koukej jist a tak, at nemame o tebe starost!
Stryc Pepin dneska cura s o trosinku nizsi frekvenci. Dopolko doslo k az dojemnemu okamziku, Ruzice si sama prisla k mrizi nechat od netvora obliznout cumec a i koutek mu blahosklonne nabídla k pokornému blemcu. 🙂 Davam ji tyden, max dva a budou radit spolecne, jen ona potrebuje opravdu prostor a nenechat se prudit malym zmeteckem. Ja uz ani nevim, co komu rikam a co jsem tu uz psala, opakuju se mozna. Omluvte pripadny repete, spankovej deficit, namozeny nohy, zada… 🙂 Kazdopadne diky frau Esus za kresbicku, na komin si spis vlezu casem ja. 😀 Dneska jsem musela pruhy uz pomerne dusledne usmernit, kdyz mi chtel prekousnout achilovku a pak urvat ucho. Zkusim stahnout naky fotos, ale venku nestiham a doma nevim, jak to vylezlo.
Edit – este me ted potesilo, ze si pan Pepin sam zalezl do svy klicky, kdyz se citil pretazene a uz tam chrni. 🙂Petrs
Tu kaplicku odnekud znam, zeano? 🙂 Pixlic je dobra fena, kdyz coby bigl nebere roha a muze poletovat, jak ji usiska vlajou.Jo, slecna Sindibadova uplne vystavuje jako vohar! Fakt je pasanda, ona i panicka.
- Odpověď byla upravena před 1 rokem a 4 měsíci uživatelem Fifi.
11.12.2023 v 21:17 #162197Petrs01
nebere roha
1) jsem rychlejší (doufám. I když teda v tom terénu…)
2) žrádlo nade vše. A já žrádlo měla 😉
3) vona je ale úúúplně blbá. Přišli jsme na úplně čerstvou stopu zajíce, ona měla evidentně zájem, akorát ušák to docela pádil, takže velký rozestup stop – a ona ho nebyla schopná stopovat? Todle by snad vyčmuchal i Vašek!Ale obecně byla nadšená, řádila neskutečně, do houští jsem ji nepouštěla, zajíce viděl první páník, srnku já. Ona neviděla nic, bo neměla čas, musela čuchat. Ale když jsem ji chvilku hlídala jen koutkem oka, tak se klidně šla projít sama a uši měla přitom vypnuté, takže jsem si pro ni musela dojít – ale furt jen čmuchala, žádný zdrhání.
11.12.2023 v 21:21 #162198Fifi
ale furt jen čmuchala, žádný zdrhání.
Tos nemela psat! Vis, jak to tu funguje. 😀12.12.2023 v 0:17 #162199Fifi
Heeja heeja hou, trpaslici dou. Dala jsem na signaly tela Ruzice a vypustila jsem ospaly stene z klicky a sli jsme taptap na zahradu. Pak i ze zahrady na chvilu zaplotne. SPOLECNE. 🙂 😀 Zlababe zasvitlo v oku, ted bude moje nejvetsi starost, aby Pepina nerozpleskla, nezaslapla na zahrade pri trysku. 😀 Takze ne tyden. Dva dny to pri ofafrnym pristupu trvalo, aby se ruzny entity protnuly. Doma si na nej madam dukladne zahucela u svyho uzlu, panacek pruhatej uctivost sama. Nez si ted sam vlezl do svy klicky, tak spolu pili z jedny velky misky vodu. Takze je prijatej od drsny cuzy rtw, vitej, strycku! 🙂 A Ruzice se chechta, opravdu vypada ted happy, chodila ho po baraku vyzyvat ke hre, sama se vratila do toho svyho hraciho modu, kterym coby mala prudila Trolditko. Huuuuuf, uuuf. 🙂
12.12.2023 v 5:13 #162200MirkaD
Fifííííí-tvl-já mám takovou radooosttt!!!!!!!!!!!!!!!!
to je parádička,paráda!za 2 dny-to je špica,že???12.12.2023 v 5:20 #162201MirkaD
Čajíku-dávej na sebe pozor,ale když už teda omdlívat-tak do náruče nějakého chrabrého muže-fešného:-):-D
-ne vážně,si představ,že by se ti to stalo někde venku-brrrr,tfuj..
jo a gratuluji ke smlouvě!
ehm-Martin taky,akorát před Vánoci budou bez prémií což je dost rozdíl….Kimi-tak tady se bude pomaloučku,polehoučku rehabilitovat,cržím pěsti!
PetraK-už ke mě jede jéžišek,už mám meila,,a přesvědčovala jsem Martina,že to MUSÍM PROHLÍDNOUT!!JAKO FÁÁKT MUSÍM,JESTLI NEVZNIKLA CHYBA PŘI PODPISU,NENÍ TAM TŘEBA KANKA,NEBO TAK….NOOOO NEPROŠLO TO,NENÍ BLBEJ,ŽE……:-D
12.12.2023 v 5:44 #162202MirkaD
jinak u mě šílený 2 dny…fakt děs…
v neděli 4 den v práci….mezisměna…takže ráno chvilku ze psama+u zahrady několikrát po sobě chůze u nohy a přivolání at se proběhnou,pak na 9-4 den po sobě hlavní kasa-takže furt dokola stejný pohyby zleva doprava,+čučení upřeně do počítače,+nervy-zvonit ?na další kasu?nebo nezvonit?mají malý nákupy?nebo velký?,takže krční páteř v háji-mega-takže hlava,krk,blbě,kyčle-jak furt sedám,stoupám,stehna…no v 6 mě dovezl Martin a já abych se dorazila,jsem začala domlouvat narozky moje v lednu-napřed jsem chodila ze psama po dědině a domlouvala to s jednou kamoškou ze čtyřlístku-s tou zdr.sestrou-ta nemůže poslední víkend v lednu-hory…
já nemůžu první 2 týdny…
kamoška z Prahy nemůže poslední týden v lednu…divadlo..
domluvím s první kamoškou,doma z postele,volám druhé,co bydlí kousek od BK,dělá v BK,nedělá o víkendech,ale přízpůsobuje se službám neteři,u které neví kdy budde mít služby..
protože s mužem chce jeho narozky slavit v pátek…,v sobotu s rodinou,….pak tak neteř…
nééé únor nepude-to budou prázdniny,hory,50sátiny kohosi….
tak volám zpět té zdr.sestře..že na to seru,že se chcou 4 krát ročně scházet,ale že takhle to nejde…..že ta domluva je rok od roku horší,ty nervy u toho a provolanekch hodin mi za to nestojí….zdr.sestra přesvědčuje at to nevzdávám,navrhuje pátek-to nemůže kamarádka z Prahy,co jezdí v noci…
kamarádce co na 20krát musí slavit s mužem narozky-oni v rodině mega fšcko slaví,i svatky a tak,takže se tam trefi je vražda-argimentuju,že u mě v lednu má narozky Martin a jeho otec,kdybych to měla slavi extra s nímextra s jehou rodinou-společně a pak otcovi-nedojedu vůbec…..
no hodin v prdeli,v ruce křeč,krční páteř zrušená už úplně,ta kamarádka složitá na domluvu-se neozvala,akže je nasraná,ale je mi to fuk,bude se sejdem,3,nebo 4….
já už bych ty oslavy nejradši zrušila-jo je skvělý,že se 4 krát ročně sejdem a od 14 spolu kamarádíme a s těma 2 co dělají v BK,se scházím skro každý měsíc na obě a vycházku,ale tohle jsou takový nervy…..
no nic,tak jsem si dala lososa s rýží a udělala se mě mega zle-žlučník,páteř..
Martin mě dával na krk,bedrku,nahřívaný polštářek s pohankou….,šla jsem spát….
včera od rána blbě-bederka,krk,hlava,žlučník,tak jsem si dala lík na žlučník,algifen,a polehávala jsem,šla jsem ze psama pidi ven,jen jsem vyprala,zametla kupu bordelu a ležela,
na odpo pro mě přijela kolegyně navrch děduny,v práci 3 kasa-takže vybalování,úklid,kasa-takže střídání práce-huráááááááá,2 saridony jsem si vzala na hlavu,suchý tvrdý pečivo,magnézku….
skončily jsme v půl deváté,dala jsem si br.kaši,psy pustila jen na dvůr čurat,Martin udělal br.kaši,kabanátky,
-se u nás dělá dost smažený:-((
no a ten losos s rýží-nic mu nebylo,ale mastný…
+nervy v neděli z té práce+z té domluvy oslavy…večer jsem si dala koupel se solí
a hurá už je ždibec blbě….krk,záda,hlava dobrýýýýý,uf…
dnes psycholog,dopo-poroce….
jo a zítra mají pouštět otce dom,a dozvíme se,jestli je to zhoubný nebo ne…12.12.2023 v 5:46 #162203MirkaD
EvaC-krásná Sinduška!-jste borci,že chodíte takhle v noci!
Petrs01-bíglička nemá chybu!
co Petan,už rostál?12.12.2023 v 7:53 #162205PetraK
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Gůtn tág majne líbe Kindr.
Tak jsem toho dneska teda moc nenaspala 😀 😀 . Zato mám ale lehce připálený išlový dortíčky, heč. Jen tak trochek, tak to pospojuju s těma co nejsou připálený a budou polomáčený i bez máčení 😀 😀
ČERNEJ ČAJÍKU????
JAK JE DNESKA? koukej se ozvat a´t se tu nebojíme tolikEva C.
žjofka, to je supr fotka!! A jak to bylo dál, ustála to? Pracovnice měsíce!Fifijová – tooooooooo se hásky čte! Mocinky moc. A kdyby to šlo jako, tak kdyby byl prostor ty dva natočit – budeme tu šécky Blaženy. Poslala bys mi vídejo a já bych to sem nějak ……….Nee, Ty bys mohla rovnou psát Pepinovy zápisky a to vídejo bychom k tomu daly!! Jooo, to by bylo, četly bychom si o ščenátku malinkým uřvaným žubatým, jak zlobí tetičku. COOOOOO??
Petrs01
bezpečný terénjojo, tam je to na nácvik supr.
akorát ušák to docela pádil, takže velký rozestup stop
parkovej bígl , no. ona na to přijde.Mirka D.
.NOOOO NEPROŠLO TO,NENÍ BLBEJ,ŽE……:-D😀 😀 taky jsem tady na kolegyni, která je sama se dvěma dětma a knížku si koupila pro sebe pod stromeček, ječela, když se chtěla už začíst, že ať to vokamžitě položí, nebo jí knížku zabavim a dostane ji až na konci školního roku 😀 . Druhej den pravila, že mám pravdu, že by si zkazila překvapení pod stromečkem, páč jinak tam bude mít jen fusekle, co si sama koupila.
12.12.2023 v 8:01 #162206Petrs01
co Petan,už rostál?
no, teď mu to Piksle vrací. Když přišla, tak ji ignoroval. Hádejte co ona jeho teď? Ale drbe teda dobře, no…
ona na to přijde
Já ti nevím, shodli jsme se na tom, že si místo pro inteligenci šla pro další porci žaludku. Ono to teda nejspíš bude tím, že doposud hlavu používala maximálně jako beranidlo.
Dnes ráno jsem toho zajíce viděla. Ona ne, ale ucítila ho, projela trávu ze které vyskočil, naproti na louku a … ztratila stopu? Choďák uměl stopovat líp než tohle!12.12.2023 v 8:15 #162207PetraK
Petrs01
Choďák uměl stopovat líp než tohle!no dyk to řikám, max. parkovej bígl, či spíš panelákovej.
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.