Kecací zvláštní podzim 2023

Fóra Ostatní Kecací zvláštní podzim 2023

• Toto téma obsahuje celkem 1,304 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Maya a poslední změna proběhla před 1 rokem a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,141. až 1,160. (celkem z 1,305)
  • Autor
    Maya

cernejcaj
      tak super
      a zustanes vubec?

Maya

nasla jsem peknej kvetinac v my oblibeny oranzovy, dokonce i samozavlazovaci, tak jsem myslela, ze si udelam radost a vono je to vsude v tyhle barve vyprodany a zrejme uz to teda vyrabej jen v nudny sedi

cernej caj

PetraK
          A jakej byl naklad? Ptvni? A jinak bomba,mas radost urcite ooobri ze je zajem a.jeste si stihla vanocky chystat:)

Maya
          Jo, z penez vyzijy, prace me nekdy bavi a jde a jidnu ne to umot, jako vsude a lidi celkem v klidu, takze se chystam dorazit:D

PetraK

ČEEERNEJ ČÁÁÁJ

Dnes posledni den zkusebky pry budounradi kdyz zustanu

GRATULACE!

Maya
            vzhledem k dedicnosti i pres feny
            :O ty jo, tak to je pro mě taky novinka.
            No ale co není novinka, že se prostě musí nutně uchovnit i to, co by se nemělo. Což pro mě pes s potíží při sestupování varlat není k uchovnění. I přes to, že se to pak třeba sesune i samo.

• Odpověď byla upravena před 1 rokem a 4 měsíci uživatelem PetraK.
            PetraK

Tak jsem se zamyslela

Attachments:
              Maya

PetraK
                to je celej strejda Pepin
                akorat se pletes, on nevyje, on vyklada basnicky 😀
                https://www.novinky.cz/clanek/kultura-ceskym-mistrem-v-basneni-se-stal-stryc-pepin-40416448

Maya

PetraK
                  no ono tech lidi co chovaji na psech, co jim slezly kulky pozdeji, bude urcite mensite, akorat ze tim ze se to nese pres feny, na kterejch to nepoznas, tak bys s tim psem musela vyradit z chovu pro jistotu i jeho matku a jeho segry
                  ale proste deje se to a kombinace vseho dohromady to uz proste nejaky dopady v plemeni ma

PetraK

Maya
                    já myslim, že Fifijový Pepin je na básničky ešče malej, to přinde pozdějš.

kombinace vseho dohromady to uz proste nejaky dopady v plemeni ma
                    jo. bohužel. A je to divný – pro mě teda – že to nese i fena.
                    Si dumám, jak by to bylo vyřešený v přírodě, páč ona nic nenenchá nedotažený. Jenže tam by to nedošlo do takových rozměrů, jako v lidských rukách, že jo.

Maya

PetraK
                      je to recesivni vada, muze ji nest tedy nejen fena,ale i pes s obema kulkama
                      je to tezky no
                      dneska se psovi daji do pul roka injekce a vetsinou to sleze a normalni lidi to delaji jen aby pes nemusel na operaci, ale nekteri holt i tak daji psa do chovu
                      v prirode se takovy jedinec nerozmnozi, takze to do populace nezasahne takhle primo, ale jen neprimo pres rodice a sourozence, coz uz je asi jina liga, tezko rict

PetraK

Maya
                        nasla jsem peknej kvetinac
                        jaj, to mi připomnělo, že si taky chci koupit ty samozavlažováky

mám tenhle

hubou je kupuju už asi měsíc

ale jen neprimo pres rodice a sourozence, coz uz je asi jina liga, tezko rict
                        no tohle přesně jsem měla na mysli. Přijde mi, že to musí mít nějakou pojistku, aby to nebylo moc častý. Že ten jedinec sám, to je jasný a s tím jsem doteď vlastně i žila, ale pokud je to takhle, tak je to potíž i pro přírodu, ale to si myslím, že musí mít nějkou brzdu. všechno má.

černej čaj
                        první náklad byl 150 ks

Maya

PetraK
                          to je jako kvetinac s miskou? takovy divny tvary to ma 😀
                          ja ted jak prohlizim ty kvetinace, tak samozavlazovaci se mi libej Lechuza, jsme zjistila, ze vlastne jeden tyhle znacky mame v praci, ale jsou dost drahy, ale kdyby meli ten oranzovej, tak bych si ho snad koupila i tak 😀
                          libi se mi ta rada cilindri
                          v praci mame jen obyc ctvercatej hladkej

PetraK

Maya
                            hm koukla jsem na tu lechuzu

a tohle je dobrý

díky za tip

Maya

tenhle se mi libi, ale uz nikde neni
                              null

PetraK

Maya
                                jo tak ten je mocinky pěknej teda.

Maya

PetraK
                                  me se libi ty barevny, ale tyhle krabickoidni taky
                                  pisou ze se v tom nemusi zalejvat kytka tejdny, coz potvrzuju v praci tam leju vodu tak jednou za mesic a dracena furt drzi, akorat brectan chcipnul a to je pro me mega uspech, ze prezilo i neco jineho nez sukulent 😀

Maya

PetraK
                                    maji ho v cerny bili sedivy a piskovy nebo tak nejak, ten oranzovy se asi neosvedcil, nevim, ale zas sedivej mit nemusim

Maya

PetraK
                                      i truhliky maji pekny
                                      ale ty ceny no

Maya
                                        Kimi

tak dnes na té chirurgii nejdřív drámo – čekali jsme dvě hodiny. pak super, ukázalo se, že dnešní pan doktor se s jakubem zná ze záchranky. byl moc fajn, zbavil mě ortézy, probrali jsme rehabilitaci, doporučil mi, které pohyby jsou dovoleny a které zakázány.👨‍⚕️ ruka je zatím úplně nefunkční, jen tak visí a stále bolí, svalová schopnost na nule, ale budu se snažit. ohledně kolena mi řekl, že po té ráně se probrala artroza – mám dávat studené obklady. nějakou dobu to tedy bude skoro stejné, když vstávám z gauče, musím si uvědomit, že se o tu ruku nesmím opřít, nesmím ji zvedat atd, atd. s golim sama taky ještě nemůžu, dál budou pomáhat kamarádky. čeká mě desetkrát rehabilitace a pak ještě u pana doktora kontrola.👍🙂

EvaC

Kimi
                                            Tak dobře, ze už bude možno pomalu začít rehabilitovat a že pan doktor byl příjemnej ✊👍

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,141. až 1,160. (celkem z 1,305)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.