Kecací zvláštní podzim 2023

Fóra Ostatní Kecací zvláštní podzim 2023

• Toto téma obsahuje celkem 1,304 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Maya a poslední změna proběhla před 1 rokem a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,121. až 1,140. (celkem z 1,305)
  • Autor
    cernej caj

zlatka
      nojo, jak to pises, tak kutchan sem asi slysela v tom kontextu s jidlem, ale asi sem si to vubec nespojila 😀 znam to prave s ch.

vypiglovat a tak se pouziva, to znam, ale teda trhanec to ani tak nevim co to je, to je myslim neco k jidlu? 😀 erteple se pouzivaj taky furt, ale musis mi rict, co je ten nasep, jestli boadory nebo pesunk 😀 nebo bandory a erteple sou to samy?

nasla sem nejaky fotky jak ma trhanec vypadat a ja sem si spis myslela, ze to je treba neco z vajicek, tohle sem asi v zivote nejedla a nevidela ;D

Fifi

Nemam doma stene, ale stryce Pepina. Takze o jmenu je rozhodnuto. Von tak ukrutnacky rve!!! 😀 Hlavne, kdyz se jede autem, neskutecny decibely, mi prdaj bubinky (holt asi ta jedna dlouha cesta nechala nasledky). Uz vcera to byl des, dneska jsem ho vzala na chvili ke kamosce, cesta tak 10 minut a je to umelec narodni, prerval i Ozzyho. 😀
        Noc byla narocna kvuli curani, musim zitra brnk na vet, jestli nas nevemou driv, tohle normalni neni. Jo, sem zapomnela rict, hosicek vypada jako kryptak, koule nikde… Treba mu este sestoupi, az stres ustoupi, ale moc tomu neverim. Ohledne stresu – vcera byl fakt nebozatko vypsychly, bliklo mi v hlave a dala jsem mu na noc ctvrtku Calmingu po Troldikovi. Ruzice je hodnule, rano se s nim vitala, zatim bezpecne pres mriz. Vcera byla nasrana, dneska pookrala a nosila mu hracku k mrizi (rozdelovaci mezi pokojema, to jen pro vysvetleni) a pak na nej drsne hucela, ze mojeee. 🙂
        Mno, takze pan Pepin pro zacatek asi zanet mocaku (snad nic jinyho), bezkulkin a hysterik. Trolditko, takovej kompleticek si posilat nemusel. 🙂

EvaC

Fifi
          Třeba je jenom přistydlej a nebude to nic hroznýho ✊.
          Možná se dneska bal, ze zádě počeštěně o dům dál, tak řval preventivně ..snad si to časem sedne.. 🙃

EvaC

Zase pocestuje 🙈🙈 – už jsem jak Čaj

Petrs01

pan Pepin pro zacatek

To víš, to sou ty levný zdravý voříšci z útulku.
              Přeju ať se Adolf Pepin co nejdřív srovná v přiměřeně normálního psa, fyzicky i psychicky.

Fifi

EvaC
                Vsak, je tu prvni den, ono se to uklepe. Jak slecna Sindibadka, holcicka nezlobi, rozum dostava, doufam? 🙂

Petrs
                A tak ono kdyby bylo stene rtw z linie, kterou bych chtela, bylo by vyreseno. Kazdopadne Ruzice je z depky probrana, ma ted jinsi starosti. 😀 Jj, zdravy, levny a vdecny! Si zapomnela dodat. Zmetek mi ted cvaknul palec u nohy.

EvaC

Fifi
                  Dekujeme za optání – slečna Sindibadková se snaží v rámci svých možností 🥰

Attachments:
                  Fifi

Pilne slecna vypada, pracovni oharka uplna. 🙂 Vyrid ji podrb dukladnej, pls.

Pepin chrni, zase na chvili. Doslo uz k peknymu protnuti s Ruzici, v kuchyni si ho rozespalyho onuchala. Este par dni a tipuju, ze to bude dobra dvojka, Pepinovi chybi segry, sel by se s ni rubat hned.

Petrs01

a vdecny!

No jasně, prostě to nejlepší na trhu! 😀

Jeden strýček Fido na dobrou noc

Attachments:
                      cernej caj

Petrs01
                        To je teta fido, ne? 😀 a uz na volno? To jinurcite jen pomlouvas jak je nesikovna:D

Evac
                        Ja si to delam sama ale tobe to dela umela inteligence, to je jinej levl:D a sindibadka krasna, jak ji to slusi na snehu, dokonaly maskovani ma.

Fifi
                        Jakoze ono to neni pri narozeni, ze by sw mu orgamy umistili kde maji?

Super, ze mu ruzice uz nosi hracky:)

Me dneska utiskovali zepredu i zezadu, pekne se ke me tulili.

Zlata

Fifi
                          Držím palce, ať je všecko OK.
                          Mě se i zdálo že mám doma štěndo.Malý, zrzavý,uslintaný.No aspoň u mě spí Čertík.
                          Černej čaj
                          Erteple jsou brambory, stejně jako bandory.Prvni výraz jsme používali doma, druhý výraz byl pro brambory u druhé babičky.
                          Násep,nebolí pešunk byla vyvýšená plocha vedle kolejí.
                          Šmorn,šterc,neboli trhanec bylo buď sladké palačinkové těsto natrhané na kousky,nebo trhanec z brambor s moukou opečené na sádle.Někde jenom kousky vařené mouky opecené na sádle.
                          .

Maya

krasny fotecky vsechny, jeste se tesim na fotky urvanyho Pepina 😀
                            kulky muzou klidne slizt, u nekterych plemen je to bezny i v pul roce
                            a brachuv borderak byl polokrypak a kulka mu slezla v roce a pul, kdyz uz byl objednanej na operaci

Maya

Zlata
                              erteple znam, ale u nas se to nepouzhiva, bandory teda slysim prvne
                              nasep jsem vzdycky mela dojem ze je tak jako celorepublikovy?
                              trhanec taky neznam, u nas babicka vzdycky delala na kamnech caletky

cernej caj

Maya
                                Nasep jo, ale to pesung:D

Zlatka
                                Varena mouka opecena na sadle? Asi chapu proc to neznam:D

Kimi

moje babička říkala bramborám zemčata – zemský jabka. na stromech pak byly sadový jabka.
                                  fifi – pepin – roztomilé. přeju aby to u veta dopadlo co nejlíp, aby varlátka byla v pořádku

PetraK

RRRÁÁÁ
                                    RRRÁÁÁ
                                    RRRÁÁÁ
                                    RRRÁÁÁ
                                    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                    RRRÁÁÁ
                                    RRRÁÁÁ
                                    RRRÁÁÁ
                                    RRRÁÁÁ
                                    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

TOŽ VITAJ PEPINÉÉÉÉÉ DO PARTY! To je výborný jméno Fifijovááá, výborný 😀 Pepin a Růžena, už vidim to venčení 😀 😀 😀 😀 pomoooooooooooooooooooctičky pomoct!!
                                    Přeju Fifijový, Růženci i Pepému, ať si všechno brzo sedne, a šécky startovní problémy jsou fuč a můžete si užívati sžíváníčko. Těší mě, že tetka Růženec přichází s nabídkou kvalitních hraček 😀 . Tohle miluju, miluju.

A mám veleradost, že jsme tady takovej dobrej spolek, že v tak malým počtu lidí, 4 čokle (Sindibádka, Psikla, Pepin a Bubi) + jeden půjčovacé Mettík od Raven mají lepší život, než měli. To v tomhle období těší ešče víc než nejvíc.

To bé sváteční klid u Fifijůch!! Jehehéééééééééééééé. Pomoct, já to vidim!

No a já si užívala adventík,AAADVENTÍÍK A ADVENTÍK A SNÍH a výrobu těsta a pečení, pálení purpury – zas mi blafla, nezklamala holka jedna 😀 a taky Křivoklátu jsem si užívala a medoviny a portréty máme- kde teda nejsme poznat, ale to nevadí 😀 aspoň jsem si vyzkoušela, že sedět portrétem je pěkně blbý, protože furt musíte na toho malíře dívat a to já nemám ráda takhle dlouho, jen tak prostě. Jo, když si povídán s někým, je to jiný, ale když mě někdo u toho zkoume, tak nelíbíí, nelíbí a nelíbí.

Držím Kimi palce na dnešní kontrolu
                                    Došlo mi, že poslední dobou, je těch úrazů nějak privela, Raven, Lika, Kimi – a ešče někdo mi vypadnul z toho seznamu.

A S RADOSTÍ HLÁSÍM, ŽE MÁME VYPRODÁNO!! A DÁVÁME DO TISKU ZNOVU!! JOOODLEYYDÝÝÝ!! MÁM RADOST.

PetraK

Maya
                                      kulky muzou klidne slizt, u nekterych plemen je to bezny i v pul roce

v půl roce?? No ty jo, to jsem netušila, ale vlastně když nad tím tak přemýšlím, tak co se divím, proč by to mělo být něco překvapivýho. Jen jsem si myslela, že je to opravdu záležitost malých ščenátek. Díky za info.

Von se Pepin pochlapí, bude ešče chvíli řvát a samým úsilím mu ty kule vypadnou ven a bé to v pohodě 😀

Petrs01
                                      Jeden strýček Fido na dobrou noc

ach! Já se dycinky tak kochám, když takhle vidím nějakýho útulkáčka, jak si užívá!

Eva C.
                                      Jéééé Sindibádicee! Vzhledná a sošná madam Modelína. Na tý poslední fotce, krasavice – no inteligetní jsem chtěla napsat, a pak mi došlo, že lhát se asi nemá, že ne? 😀

černej čaj
                                      si byla v tomto venku? Nejsi ty blásen? doufám, že tu čekačku neodskáčeš.

Maya

PetraK
                                        mela sis prat portret z profilu, pak by ses mohla koukat stranou 😀
                                        kdyby nekdo pospichal s darkem, v sobou jsem objednala kalendare a konecne tu fotoknizku Cewe a dneska to privezli, takze asi takhle pred vanocema jednou na mega rychlost i o vikendu

cernej caj

Dnes posledni den zkusebky pry budounradi kdyz zustanu

Maya

cernejcaj
                                            jo pesung, to taky neznam 🙂
                                            PetraK
                                            ano, mela by to byt zalezitost malych stenatek a v podstate ve dvou mesicich by mely byt kulky dole, ale fakt to neni pravidlem a vzhledem k dedicnosti i pres feny a s tim, ze diky hormonalnim injekcim nekdy sleze i to co by jinak neslezlo, se to fakt v nekterych plemenech celkem rozmohlo a dusledkem je casto pozdejsi sestup

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,121. až 1,140. (celkem z 1,305)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.