- Toto téma obsahuje celkem 1,304 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Maya a poslední změna proběhla před 1 rokem a 3 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
8.12.2023 v 20:29 #162107
Fifi
Mirko
myslivec-tak ji dejte pryč,nový pes vá vyjde levněji…
To je normal uvazovani. Me se dneska sousedka ptala (usyslila pro me 10 vajicek), kde mam Troldu, ze ho dlouho nevidela. Tak jsem ji rekla, co se stalo a ze bude novy stene z utulku. „Proc, dyk jeden pes vam musi stacit, zase budete platit?“ Marny ji neco vysvetlovat, kdyz maji vzdycky jen psiho jedinacka, ze tohle je jina situace.
Psala jsem si s lidma od segry pruhaty, pojedou opatrne vzhledem k pocasi, prijezd prouzku ocekavam az hodne pozde odpoledne, predavacka nekde na benzine jak spravny prekupnici. 😀 Toz, este jednou se v klidu vyspime a pak terooor pruhatej.Otcovi taky drzim palce. V mym okoli u znamych se sere ohledne zdravi neco hodne moc, ani to sem nechci psat.
8.12.2023 v 22:30 #1621089.12.2023 v 2:37 #162111Asteris
Pixlička je ale moc pěkný bubák, spokojenej.
Fifi , já tě úplně chápu, mně se období, kdy jsem na krátký čas měla dvě fenky moc líbilo, ale při mém věku a bez auta si to netroufnu. Jsem moc zvědavá na štěně, jak se všichni sžijete, budou určitě zajímavé historky.
Tatínkovi i kamarádovi držím palce.
A na knížku se těším
Zítra děláme v práci mikulášskou besídku pro děti, přípravy byly hektické, jako vždy, doufám, že vše dopadne dobře :).
Emma se na ranním venčení seznámila s novou kamarádkou – šestiměsíční dogou Baghírou, nejdřív se jí trochu bála, ale za chvíli řádily jak blázni. Pravda, byly při tom tryskání trochu nebezpečné, ale nakonec nikoho neporazily…
Vyfotit je moc nešlo…9.12.2023 v 6:21 #162116Zlata
Asteris
Když vidím šestiměsíční štěně dogy,vzpomenu si na výraz veterináře,který mi přijel naočkovat 3měsíce starè štěně (tehdy veterináři jezdili do kravína a zajel když tam měl práci).Tak vemte štěnátko do náruče,já mu to píchnu.Ale pane doktore já ho neunesu.Ale chtěla jste injekci pro štěně.Nojo ale je to bernardýn 🤣🤣9.12.2023 v 7:56 #162117Asteris
🤣🤣
9.12.2023 v 9:27 #162118EvaC
Fifi
Tak ať ten šmudlík pruhatej vkročí do svého doma tou správnou tlapkou a Růženka ho přijme jako svého budoucího parťáka a ne jako otravný hmyz ✊🍀. Že si budete rozumět vy dva, o tom nepochybuju 😉.9.12.2023 v 14:45 #162119cernej caj
Duch i eema paradni:) a teda stene dogy je uz pekne veliky:)
Fifi
Tak to uz se obe moc tesite!On kazdej pes to ma akt jinka, feri smutnila po vokounovi, vyrostli spolu od stenete, jenze pak… zjistila, ze muze byt sama:D a dneska si myslim, ze taky roztala s charliem 🙂
On je narozdil od feri mega zgyklej na vic psu a je to na nem.i videt ze hy si hral a tak
MirkaD
Nojo myslivci…Dneska 10km, stacilo:D a kamarada kolega je typan co nekdy 2002 vyhral stopou strejdy seraka longa nebo tak nejak:D
Jo bylo to desne fajn a moc sem si to uzila, ale zas me boty otlacuji nart, tam se mi muselo neco poto, protose me to letos zlobi hodne
9.12.2023 v 15:07 #162120cernej caj
Maya
Vypada zajimave kvetinac, tak snad se bude amme libit a heste se kntomu nemusi moc ohybtat9.12.2023 v 20:53 #162121Fifi
Huf, ted je chvile klidu, usnulo TO. Tak rychlej report. Je to bobecek, vzhledove fakt klon Troldy. Akorat!!! TO ma hlas jak vychlastana trans barova zpevacka, jodluje to jak staffbulici! 😀 Hlasovyho projevu se lekla i Ruzice, nevi, co si o TOM ma myslet, kdyz to tak pochrochtava a nemluvi slusnou psi reci. Takze zatim jsou oddeleni, jen se ocmuchali pres mrize, TO by si slo hned hrat a rubat.
Prijeli se segrou poblity, cesta dlouha a narocna kvuli pocasi. Doma se TO uz dvakrat nazralo po troskach, lemta TO hodne vody (v utulku ve vnitrni ubikaci bylo chladnejs), takze prutokac, co chvili na curani (az mi to prijde docela hodne) venku. Na stredu jsem ho objednala na vstupni prohlidku, tak vsechno proberem.
Jmeno – Trolda mi nejde pres usta, i kdyz tak vypada. Asi to bude ve smyslu ADHD nebo „cim vic pruhu, tim vic“ Áďa, Adouch, Ady, ono casem neco prijde samo.
Asi byli sourozenci zavirany do kleci (coz je v utulku pochopitelny), protoze pri chvilkovym zavreni, aby se Ruzice nazrala, mel total hysterak, pekna separacka bych rekla. Taky se mi trochu nepozdavaj jeho tlapicky, maji nabeh na proslapy, takze skelety to jistej. Vsechno vychytame, vymazlime, uklidnime…
To nemyslim, boze chran, jako nejaky negativum na utulek. Naopak, stene je vymazleny, kontaktni, nebojsa, suteren. 🙂 Zensky odtama jsou uzasny, ze mi ho takhle expresem poslaly i bez osobniho kontaktu. Mno, noc bude asi narocnejsi, hele, Adyslavek se probral, padame ven.9.12.2023 v 22:07 #162122MirkaD
Fifi-tak parádička!
a jak ho oslovuješ,když se nijak nejmenuje?těším se na foto:-)Petrs01-krásná holčička:-),žádnej bubák!:-)
Čajíku-bezva,že jsi si užila výlet,a že spokojenost
já včera odpo venku ze 4 psama-kus k lípě-kde se táhly,furt zastavovaly,čmuchaly,a zpět všichni 4 valily,takže sešup dolů rozbředlým sněhem:-)
dnes ranní-pečení+pečivo,kasa-fronty,fronty,fronty-největší nákup přes 6000…
masakr,by jsme chtěli vědět,kde lidi před výplatou berou prachy…
já už stahaná jak kůn,a zmrzlá jak pes-jak ty lidi furt chodí,tak se nestíhají dovírat dveře….:-(
no pak nachyystat dopekcož znamená z mrazáku tahat fest těžký krabice do přípravnyy,házet na plechy…-sem už myslela,že zdechnu-konec zase o třičtvrtě hodiny pozděj…
přijel Martin,to už jsem 10 minut stepovala venku,šel nakoupit,
a dovezl mě psy,tak jsem s nimi šla okruh po městě-taky peklo-syrovo,vlhko,vlezlo,a oni velkej kus cesty otáčely hlavy,kde je Martin a táhly se…pak se teda rozešli,počmuchaly si novinky,vyvenčily se,-no a jely jsme dom…
dopo byly chvilku z Martinem-kousek mezi polama,odpo ve městě,přijely jsme dom,a já šla do pyžama-fakt hotovo dnes….
bolí mě celej člověk….
Martin udělal polívku,zapekl brambory s masem a s metanou,udělal rybí pomazánku…
já ležela,pak jsem protřídila pohledy z výletů,a Vánoční prohlídla a udělala jsem si netradiční výzdobu-HEČ!!!
JAK MILUJU vÁNOČNÍ kreslený pohledy,tak jsem na kus tvrdýho papíru nalepila několik řad pohledů po 3,a dala to na dveře od psí skřínky-a kochám se:-)))
tohle faáááákt asi nikoho nenapadlo:-)))
to furt samý věnce adventní-co nmám kam dát-ale tohle je originální:-)
večer přišla chvílu máti…
kokla jsem na pohádku,zláduju pomeranče a jdu hají…
zítra na novo….9.12.2023 v 22:36 #162123Kuskus
🙂 🙂 Hurá, suteren pruhatý je doma!
Fifi, strašně ti štěňato závidím. Já už bych na výchovu neměla. Ani sílu ani
gebír. A jak je vlastně TO ňuňato staré? Voní pořád ještě jako štěně?
Poblijonek malý zlatý učuraný. Ách. 🙂9.12.2023 v 23:09 #162124Fifi
Mirko, zatim mu rikam „jdeme ven, sikovnej curani“. 🙂
Kuskus, nunatko smrdi zvratka, aspon sem ho pretrela vlhkym hadrem s kapkou octa, machat ho ve vode nechci, mel toho dneska dost. Stary je asi 2,5 mesice.10.12.2023 v 0:20 #162125Fifi
Pssst, usnulo to, plesklo to sebou. Musela jsem tomu dodat trochu stabni kultury, normal to na Ruzici ve zlym rvalo pres mrize, hned ale pochopil, ze takhle teda ne. Jen to curani se mi fakt nelibi, jsme za par hodin litali porad. Snad jen nervy. Srajdu nema, dvakrat uz venku vytvoril slusny hovnoty. Je to urvanec, to musim zcela jiste rict. Jinej typ urvance, nez kdyz si clovek priveze stene od chovatele, ktery piska steskem. Tohle je nasranej/opustenej/vystreslej urvanec. Plus teda pozoruju, slysim, ze dejcha zvlastne, pritom nema rypak kratkej. Si mozna o naky mrize podrazdil rypacek (mel strupa nahore nad cumanem) nebo mu segry, ktery ho prej pekne rubaly, nak posramotily prudusnici. Klidnou noc vsem. 🙂
10.12.2023 v 6:49 #162126cernej caj
Fifi
tak mozna se treba trochu nachladil pri prevozu nebo je nervozni, vic pije a cura? no stredecni kontrola ukaze.tak to zase budes v jednom kole ted, tak at dela radost a je super partak pro ruzici.
kuskus
co je gebir?mirkaD
tak to fajn, ze sis takhle udelala ozdobu na skrinku a vymyslela, jak to umistit 🙂me vcera ujel pripoj, takze sem hodinu stala na vetru a zime, protoze tam neni ani zastavka (je tam vlakovy nadrazi, ale to se uz pres rok rekonstruuje a je zavreny), tak sem prijela unavena, hladova, tak solidni zimnice z vycerpani, misto zvance a horkyho caje cekat hodinu v mrazu a na vichru sem fakt necekala… a to mel vlak jen 3 min a uz tam bus nebyl…
10.12.2023 v 8:24 #162127Zlata
Černej čaj
No aspoň že něco jelo.Představ si,kdyby to byl poslední spoj.
Fifi
Těším se na fotky a koment jak jste přežili noc.
My když vezli domů Bobíka tak taky blinkal, bohužel se mu dělalo špatně v autě furt a vůbec do auta nechtěl.10.12.2023 v 10:26 #162128cernej caj
tak kdyby to byl posledni spoj, ten paradoxne ceka…
zatim vzdycky na sebe spoje cekaly, protoze ten bus tam vyjizdi a prave rozvazi lidi z vlaku, takze nema moc smysl kdyz odjede prazdnej…
no nektery zvirata a lidi to maj s autem blby, ja su nastesti rada,z e u nas to tak zly neni 🙂
10.12.2023 v 10:57 #162130Kuskus
Čajíku
Gebir – starý obrat který už se nepoužívá (pochází z němčiny) a přeneseně znamená, že něco neumím, nebo na to nemám právo. Přesnou definici jsem si musela pro sichr dogůglit. 🙂10.12.2023 v 14:47 #162131Zlata
Kuskus
I my občas používali gebír.Taky třeba kuthan,píglovat,šmorn,erteple,bandory,pešunk.Teď už to moc slyšet nejni.
Konečně mám v přepravě kalendáře Krásné paní co chci k Ježíšku.Trnula jsem aby to do vánoc došlo .- Odpověď byla upravena před 1 rokem a 4 měsíci uživatelem Zlata.
10.12.2023 v 15:45 #162133cernej caj
Zlata
to abys mi prelozila vsechno 😀10.12.2023 v 16:26 #162134Zlata
Černej čaj
Hrnec,čistit,trhanec,brambory, brambory,násep.😁 -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.