- Toto téma obsahuje celkem 1,304 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Maya a poslední změna proběhla před 1 rokem a 3 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
7.12.2023 v 10:49 #162065
Milena z Prahy
Má být: z IKEY.
7.12.2023 v 11:00 #162066Petrs01
neděla by šla
Zavoláme si v neděli a nebude-li hnusně, že bychom se spolu vyvenčili? Někdy po obědě?
7.12.2023 v 11:02 #162067PetraK
Petrs01
jasný zavoláme si a v neděli odpolko, uvidíme, jak to půjde třeba s jedním ohařem a tak, nepustíme na ní celou smečku 😀Mílo – já sice nerazítkuju s mezidechem ale letos mi to taky trvá 😀 Džem mám jen domácí 😀
7.12.2023 v 11:19 #162068cernej caj
Milena
A je ti toito ze nemas vyzdobu? Rada bys mela teochu zdobneji?Ja treba vanoce nijak neresim, nepecu, nezdobim a maximalne se hwcnu a vytahnu hlinenej betlem velikosti dvou hrnku na kafe koupenej kdysi jeste v bk.
Dneksa ale kdyz bude cas tak bych chtela upect karbose, pokud se k tomu dostanu…
7.12.2023 v 11:41 #162069Maya
cernejcaj
ja taky nic moc na vanoce extra nedelam
vanoce jsou svatky klidu a ne honky 😀7.12.2023 v 11:48 #162070PetraK
černej čaj
A je ti toito ze nemas vyzdobu?😀 😀 to by možná stálo za to hodit to do Tvého okénka 😀
7.12.2023 v 12:28 #162071Milena z Prahy
Čajda,
výzdoba ani cukroví mi líto není, něco minimalistickýho nakonec vždycky udělám 😀. Akorát se mi moc nechce věšet svítící hvězdu na špinavý vokno 🤠. Ale asi se překonám a pověsím.7.12.2023 v 12:47 #162072PetraK
Míla
to zvládneš, není to nic těžkýho. chvíli se mi klepala ruka, ale pak jsem to tam prdla! Stejně budou ty okna za chvíli zase jako prase 😀
7.12.2023 v 13:01 #162073Milena z Prahy
Petro, a dyk jo 😋. Co je to proti věčnosti 😀!
7.12.2023 v 13:23 #162074Petrs01
7.12.2023 v 16:09 #162075Kuskus
Fifi, už se těším na fotky a vyprávění o novém pruhatém štěndu.
Strašně moc bych si k němu chtěla přičuchnout. 🙂Kimi, ty udatný bojovníku, jak to nadále zvládáš? Často na tebe myslím když se plouhám po bytě a bolí mne celý člověk. A to nejsem po úrazu!
Šmarjá, tu je takovej bordel po skříních a šuplíkách. Kdo ty krámy za rok všechny nanosil?
7.12.2023 v 19:31 #162076Fifi
Kuskus
Jestli prijede po ty dlouhy ceste don Poblijon, cmuchat bys nechtela. 🙂Esusova
Hele, paninko, venujte se autogramijade a zerty si nechte stranou, ju?
A K FČÉREJŠÍM ZPRÁVÁN DNE, TOLIKATĚ TOTO
Sem zrovna dneska rano rikala Ruzici. At si este uziva klidu pred bouri.7.12.2023 v 19:43 #162077cernej caj
Milena:D
musis se tam divat jen ve tme k venci 😀7.12.2023 v 19:53 #162078MirkaD
tak dnes ranní-pečení+pečivo-trochu mě pomohla kolegyně co dělala mražený-vyndávala z pece a dávala do pece,tak jsem nemusela kátat tam a zpět od pečiva-pak hlavní kasa-a frontýýýýý,fronty,furt fronty-mělo to tu výhodu,že jsem byla paradoxně vlastně v klidu,protože tím jak jeli furt nepřetržitě 4 kasy tak mě odpadlo rozhodování a stres co je na hlavní kase-mám otevřít další kasu nebo ne?mají malinký nákupy-tak to zvládnem asi,no mají velký to asi musím zavolat další-a častop z toho vylezlou výčitky-proč nevoláš dříc?je tam fronta! a nebo taky mega často-to mě sem jako voláš kvůli dvoum lidem??a vytočená kolegyně-kolega..
hlavně když u kas fronta,já zavolám další kasu a ty lidi tak 2-3 se rozmyslí,od kasy odejdou zpět do obchodu že si ještě vzpoměly,že něco…
no a tak tohle dnes díky šíleným frontám celkem dpadlo,pak vybalit,vypadnout o 45 minut pozděj..
jela jsem zpět busem máti..
a nevypadá to teda moc růžově….:-(
no doma Martin uklohnil knedlu s vajíčkem,já šla na větší vycházku ze psama-po dědině-kolem knihovny,rybníčku-u rybníčku jsem dala několikrát chůzi u nohy a přivolání at se trochu proběhnou a šla jsem chrnět…Fifi-já to s tím vzhledm myslela tak,že je obdivuhodný,jak je mocinky moc podobnej prhům,že ses bezva trefila-u voříška umění
jinak k vybírání podle vzhledu-můj první pes Kimeček byl kříženec knírače maleho-papřáka-matka čistokrevná-jako vypadala přesně jak knírač-otec nevíme kdo-někdo prostě-takže Kim byl takový větší pepřák se zakrouceným ocáskem a špičatýma ouškama tvrdou ostrou povahou knírače..
a další Gero pepřák knírač,a další pepřák Dafča :-),
PetiK-přeju at ti neupadne ruka při podpisování a těším se:-)Milo,Maya-já každej rok na Vánoce-vytáhnu papírový betlémy-mám 2-jedn mám xxx let,na štědrý den nazdobím větve,vytáhnu dekoraci stromek z krouceného papíru,na záclony čepičky,banky na záclony s kníračem a jorkšírem,a vánoční kreslený pohledy,ted jsem teda dala na záclonu ty čepičky,na poličku nad sedačku pidi betlém,banky na záclonu s pejskama,další betlém+stromek+větve dám na Štědrý den-a to bude všechno-+nějak vystavím pohledy,to nevím kam a jak-možná je nalepím na velký papír a pověsím do druhého okna v kuchyni…kdde mám hvězdu od kolegyně..
adventní věnce ani jiné nedělám-proože fakt nejsou kde dát
vánočku nepeču,cukroví nepeču-to máme objednaný
hlavně aby pustily na svátky dom otce!!!!7.12.2023 v 19:59 #162079MirkaD
Kuskus-víš proč máš borčus ve skříních?protože ono to samo
a nevím,jak se to stalo:-D-to je odpověd,když se ptám Martina proč má furt ve skříních zmuchlovaný trička a to tak,že jednou za čas všecky vyhážu-přežehlím co jde co už dlouho hooodně zmuchlaný tak dám prát..
MARTIN stejně jako jeho otec je schopnej za týden roztahat šííílený množství triček-každý mít na sobě 5 minu zmuchlat a vrazit zpátky….peklo….:-()
jinak-ty tam určitě žádnej borčus nemáš-protože prostě nic určitě nemuchluješ-to asi nedělá žádná ženská,to fakt jen ti chlapi…:-)7.12.2023 v 21:11 #162080kachna
korát se mi moc nechce věšet svítící hvězdu na špinavý vokno
Tak si navlhči prst a tu hvězdu na to okno prostě nakresli do tý špíny (a pokud to nejde, tak to okno prostě špinavý nejni)
7.12.2023 v 22:02 #162081Fifi
Kachna
Jsem to zkusila a mam spinavy okno. Dik. 😀7.12.2023 v 22:18 #162082kachna
Jsem to zkusila a mam spinavy okno
Nesmíš mít mastný prsty
7.12.2023 v 22:19 #162083Petrs01
Tak jsem byla omést autíčko – poctivých 15 čísel sněhu a ledu.
7.12.2023 v 22:49 #162084Fifi
Kachna
Taky dik, aspon se mam cim utesovat. 😀Petrs
Jste dlouho nikde nejeli? Tady uz par dni obleva, copak nekde este chumelilo poslednich par dni?Pripomente mi vybavicku pro stene. Vse podstatny snad mam, na co zapominam? Teda krome oken. 😀
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.