Kecací zvláštní podzim 2023

Fóra Ostatní Kecací zvláštní podzim 2023

• Toto téma obsahuje celkem 1,304 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Maya a poslední změna proběhla před 1 rokem a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 61. až 80. (celkem z 1,305)
  • Autor
    PetraK

ŠÉCKY MILÉ ŠTÍŘICE PŘEJU – NĚKTERÝM DOPŘEDU, NĚKTERÝM DOZADU:
      ŠÉCKO, ŠECIČKO NEJ, VELKOU HROMADU ZDRAVÍ A ŠTĚSÍ A POHODY.
      KRIS DOSTALA JAKO DÁREK ZKRÁCENOU PRACOVNÍ DOBU A JÁ SI MOC PŘEJU, ABY FIFI DOSTALA JAKO DÁREK NEROZBITÝHO TROLDÍKA.
      NEVIM, EŠIVÁ MIRKA TAKY NEJNI ŠTÍŘICE? POKUD ANO, MÁ SOLÍLKA, KTEREJ JÍ BUDE VOPATROVAT.
      A TADYKLENC K TOMU PŘÁNÍ MÁTE EŠČE NETRADIČNÍ KYTKU

Kristy
      supr, to je lepčejší, než psát černej čaj. Já si vždycky myslela, že ten černej čaj je pro Tebe třeba hodně důležitej a Kristy jsem Ti řikat nechtěla, protože jsem si myslela, že by se Ti to nelíbilo. A tak to už můžu?
      barefoot – kamarádce třeba hodně pomohl s nějakým problémem s nohama. nosí to pořád. A já vlastně asi taky, protože ty lehounký holinky, to je vlatně asi taky tak trochu barefoot. A přesně v teniskách člověk lítal -a já i lítám, po městě furt.

Eva C.
      to jsou božofotos Sindibádos, kdepak byla v hospůdce (soudě podle tý lavičky 😀 ) ? Ta gaučová je boží, taky bych si šla lehnout pěkně takhle ke kamínkům. Jsem moc ráda, že došlo k nějakýmu posunu. Ty propady jsou hrozně ubíjející, páč tůchám, že to taky nikdy není o fous, ale o pořádnou Macochu. Jestli máš náladu, tak se rozpovídej, jak jste se poposunuly, ráda si to počtu.

Zlatko
      mrzí mě to, že to s Trixidlem nejde uvnitř, protože chápu, že člověku doma to psisko moc chybí.

Fifi
      držim ty palce, co to jde, aby ty vedlejší účinky prostě nebyly, nebyly, nebyly, nebo nebyly tak moc aspoň. Jako dárek by Ti to mohli teda dát!

, ale zase tenhle podzim je privetivej.
      jo v tomhle to bylo zatím dobrý, teď už prší, tak to už blbý začíná, ale někdy je to prostě moc. každej den agility, aby se člověk dostal z domu, do domu… kvůli bahnu se člověk přezouvá nejen doma jako blb furt do kola, ale už i venku. Nejni to nic tragickýho, to je jasný, ale je to o tom oslu, co ho moří 100x nic. 🙂 Tak si furt říkám, vydrž, vydrž. Vydržuju a pak se mi přizabije stavitel. kdyby bylo víc rukouch, tak to bude v pohodě, takhle ty dvě velký věci prostě trvaj.
      Sem fčéra apsoň řezala polystrónový čverečky pod kari sítě, až se bude dávat betón do sklepa, musí se to podložit. Tak aby se s tim Brtnik nemusel crcat. Nesnáším vrzání polystrónu,mučí mě to hrozně, ale tak jsem se do toho vobula, že jsem to ani nevnímala. Nařezala jsem jich plný stavební vjédro. A pak se nemohla zvednout, jak jsem u toho na zemi zatuhla 😀

Mirka D.
      .,zpívám,zpívám,a za chvilku jede do lů auto s myslivcem a pak Pavla s basendžíkem….snad mě neslyšela….:-)
      a co. i kdyby. Zpěv posiluje dech a mysl, tak co 😀 Sem Tali zpívávala na sídlišti 😀 , protože, kdy jsem jí zpívala, tak mě vnímala

PetraK

Maya
        normálního vysavača. Tendle je to
        https://www.datart.cz/Vysavac-sackovy-Miele-Compact-C1-Powerline-1100571.html#hodnoceni-uzivatelu

a fakt teda má tah jako kráva. ani jsem ho nestihla pořádně prozkoumat. Nechtěla jsem kupovat nějakej drahej, protože lux už díky robotu tak často nevytahuju. A tohle byl teda kauf. V neděli za tři a ve středu už za šest.

cernej caj

Petrak
          Gratuliere k sacimu vykonu:D a s bubitkou teda se ji nedivim ze chve samotna 😀 tyjo to;sou uz 3 roky?

Ja ale nerekla, ze chci at mi tak rikate, ale ze an to slyssim v praci:D nikdo z mych kamaradu mi tak nerika a je to pro me jmeno, ktery mam asociovany jen s tim oficialnim zivitem jako prace/skola/urady:D

Takze cernej caj, cajik mi v pohode vyhovuje. Divam se, ze sem mela mlcet pac se tady roztrhla uplna anarchie:D

Mirka je myslim streleny strelec

cernej caj

A dkeuju za krasmou kytku

cernej caj

Jo a holky
              Mel by nekdo zajem o damskou nepromokavou bundu z decathlonu? Ultra lehka, ve velikosti L asi 210g,
              https://www.decathlon.cz/p/damska-turisticka-nepromokava-ultra-lehka-bunda-fh-500/_/R-p-325234

Kupovana cervenec 2023, mela jsem ji na sobe 1x asi 30 minut. Kupovana jako znouze ctnost, ze ktere mi couhaj moje orangutani ruce. Mam objednanou novou za 40% slevu od Highpointu, takze bych se teto chtela zbavit.

Nabizim za cenu 1200kc. Pak dam na bazar, ale rikam si, ze mam mezi znamymi lidi, kterym by ta velikost mohla sedet a meli by o ni zajem.

Maya

ta kytka je teda skvela, taky preju vsem podzimni jen to nej nej nej

Maya

PetraK
                  vypada dobre vysavac, za ty prachy to nevzit by byla skoda

Petrs01

se tady roztrhla uplna anarchie

a to vadí?
                    Co takhle maw, mawe?
                    A vůbec, máš těch přezdívek prostě moc 😀

cernej caj

Petrs01
                      Jeee ten je bozi!

Maw(e) mi asi nejak nevadi:D

Petrs01

Tak ještě jedna fotečka – hledej zvíře 😉

Zlata

Petrs
                          Tys měla místo žiraf mamuta na výletě?

Maya

plysovy mamut a u vodopadu, krasny 🙂

Petrs01

mamuta na výletě?

To je z dovolené – šli jsme v pondělí do ZOO ve Dvoře K. a von na mě smutně koukal, že chce s náma. No tak když už jsme ho měli, tak jsme ho párkrát vzali na výlet. Dokonce jsme to zvíře propašovali i do Polska 😉

Fleky jezděj taky…

Attachments:
                              PetraK

černej čaj
                                oká, rušíme kristý. to jen, že mě se to moc líbí, tak zvostanem u toho thé.
                                tři roky je, co jsme v Domečku, Bubrdle u nás zatím rok a čtyři měsíce. No ona asi nebyla zvyklá na ranní venčení. Přes léto to dá, ale jak přijde podzim, tak ji to nebavčí.

cernej caj

Petrs01
                                  Taky mame z dvora k. Ze zoo 😀 ale myslim trochu jinaciho, ale velikost podobna.

Jinak u vodopadu super fotka:)
                                  Sem svoji pravdomluvnosti zas zpusobila chaos v praci 😀

cernej caj

Petrs01 zirafi s ruznyma pacama sou super

PetraK

Petrs01
                                      dobrý fotos, pak prej že podle odborníků vyhynuli 🙂 🙂

Petrs01

zirafi s ruznyma pacama

😀
                                        žirafy maj fleky. Jak to má pruhy, bacha na to! (Troldík promine)

Attachments:
                                        Maya

PetraK
                                          zajimavy clanek, treba se ti bude hodit nejaky info z toho
                                          https://www.ekonews.cz/v-dome-jsme-polozili-vinylovou-podlahu-a-mam-podlomene-zdravi-rika-chaluparka/

PetraK

Maya
                                            vinyla nemáme. Nemám tuhle podlahu ráda. Já jsem to četla i to doma konzultovala. my jsme cajk. díky.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 61. až 80. (celkem z 1,305)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.