- Toto téma obsahuje celkem 1,304 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Maya a poslední změna proběhla před 1 rokem a 3 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
10.11.2023 v 11:14 #161042
PetraK
Mirka D.
těžkýho tahám-stačí mi 15 minut-su zpocená,převlíknu se,něco těžkýho tahám…su zpocenáno todle je blbý /mnohem víc, než ten polystrón/. vůbec mě nenapadá, jak to řešit. ještě mě napadá – ale to už je fakt extrém – mít takový ty rychleschnoucí ručníky. To si narvat pod triko a jak se to propotí, pryč s tim, triko vyhrnout a prdnout tam jinej, ten první zatím schne……… blbý???
Zlatka
Já jsem teď vzhůru každý den tak od 3,a už neusnu.
no nazdar teda! To je hrozný. A jdeš aspoň dřív spát, nebo jsi jako já a ponocuješ?jo máš pravdu, je to stavba a jsem fakt ráda, že se na to přišlo teď a ne až s betonem v domě.
Líty,líty,ale bohužel na stavbě se furt něco potento.10.11.2023 v 11:26 #161043cernej caj
Petrak
Achjo s podlahou ale jak pises lepsi ted nez pak!MirkaD
Mozna je maji v hudy, az pojedem do brna ze se tam muzeme jit podivat?Jinak ja mam novy brejle od toho dubna myslim, ale chtela ske si i 15 let stary nahradni nechat vymenit skla a uz sem mela ten predpis zmerenej:D
Masaz triggerpointu. Bozi. Mam jich asi milion, takze za hodinu a pul stihl levou casto zad – lopatky, krk, rameno a pravou jen lopatku:D ale uvolnilo me to 10x lip nez masaz. Pristi rok tam urcite zase zajdu:)
Petrak
No me prave prislo ze to vsme prijde divny ale u nqs to tak bylo normalni…10.11.2023 v 11:26 #161044Petrs01
Mirko, když víš, že jdeš dělat něco u čeho se zpotíš, tak se prostě svlíkej. Jo, klidně do mrazáku v tričku – je blbost tam jít v bundě a zpotit se. Pokud máš se zimou problém, zatepli si jen ty problémové části – ledviňák, nátepníky – ale zbytek nech dýchat.
Nebo se aspoň svlíkni v tom okamžiku, kdy cítíš že se začínáš přehřívat. Prostě odlož jogurty, shoď bundu, přehoď ji přes paleťák a pokračuj s jogurtama.
Na sezení na kase samozřejmě zateplit, klidně péřovou vestou. Ideální by bylo moct si pohodlně zateplit chodidla, to nevím jestli jsi dokázala nějak vymyslet.
Pokud zpocení nedokážeš zabránit, tak je nutné vyloučit bavlnu a jet čistě funkčně. Což neznamená že to má být obtáhlé, klidně volné triko, jen takové co uschne za 5 minut a né za hodinu.10.11.2023 v 11:52 #161045Zlata
PetraK
Jj,ležím,čtu,občas usnu.Až se mi to ráno srovná,tak to zas přehodí zpátky.10.11.2023 v 12:01 #161046PetraK
černej čaj
Achjo s podlahou ale jak pises lepsi ted nez pak!no to by byl už obrprůser, mít nalitej beton a zjistiti, že je na něj málo místa, brrr.
No me prave prislo ze to vsme prijde divny ale u nqs to tak bylo normalni…
mně ne, mně se líbí, co pán psal. My měly se ségrou svůj pokojík, jako pak větší děti. Ale pamatuju si – zvláštní, dokážu si některý věci pamatovat do hlubokýho dávnověku – že jsem jako malá, opravdu maličkatá měla postýlku – takovou tu železnou ještě 😀 u mámy v ložnici – otec spal v obýváku . Jednak asi proto, že hrozně vždycky chrápal a druhak i proto, že ledva jsem se narodila, zjistil, že vlastně jako s náma nechce bejt – no ale pamatuju si prostě tu postýlku a to místo, kde byla. zvláštní, že ne sebe v tý postýlce. A to přesto , že o tom není žádný záznam, a já jako větší dítě, který si už věci pamatuje, pochopitelně tu postýlku tam nevídala, to už tam nebyla, takže ta vzpomínka je opravdu z věku hodně malinkatýho mimina.Zlatka
Jj,ležím,čtu,občas usnu.Až se mi to ráno srovná,tak to zas přehodí zpátky.tak aspoň, že tak.
10.11.2023 v 12:19 #161047cernej caj
Petrs01
No prave to nemusi byt obtahly, ty trika od mammuta ma.vyzkousney do posilky a je to jediny triko s ruakvem ktery dokazu nosit a dokonce pri silne potive aktivite…To fakt tak dobre odtahuje vlhkost z tela do trika a pryc ze je to neuveritelny…
Tak skla asi za 4000, ale ty 20 let stary obroucky s 5x menenyma sklama, na ty se uz neciti a nechape ze je mam porad dobry:D ale ty 10 let stary s 1x davanyma sklama ty prej v pohdoe jeste mi to daji tam:)
10.11.2023 v 13:18 #161049Maya
tak prisla mi ta berankova mikina, uz se pere, do pracky se vejde v pohode a je fakt az ke kolenum a tepla jak blazen
tak uz muze bejt zima 😀
cernejcaj
to mas dobry s tema obrouckama, ja mam plastovy a do tech mi teda nikdy nechteli dat skla ani podruhy
ja mam brejle par let a mam uz zniceny skla, do ty optiky, odkud jsou, uz teda nepujdu10.11.2023 v 13:20 #161050PetraK
Maya
tak uz muze bejt zima 😀tak to teda nemože.
Až přivezou betóna
až ho naprděj na podlahy
tak pak, tak za tři dny može bejt zima.
dříf ne!10.11.2023 v 14:19 #161051Petrs01
Až přivezou betóna
nechceš přitom některým kamarádkám nezávazně pomoct od chlapů? Že byste je jako pozvali na to betónování… a ušetřili za nějakej ten kubík betonu… 😀
Šel ti mejlík.
10.11.2023 v 14:47 #161052PetraK
letím dom, krásný víkend fšem.
10.11.2023 v 15:11 #161053Maya
Petrs01
jmena posilas mailem, jo? 😀 😀10.11.2023 v 15:15 #161054Petrs01
co jména, rovnou nákres vhodného uložení 😉
10.11.2023 v 17:30 #161055Kimi
Zima nezima má vydržet do konce roku, aspoň až budu mít použitelnou tu levačku, budu moct zajet ke svýmu automechanikovi, aby mi autí zkontroloval a připravil na zimu, ta má přijít v lednu a únoru. Dnes jsem byla na kontrole na chirurgii – trošinku a opatrně jásám, na rentgenu je vidět a pan doktor spokojeně konstatoval, že se kost dobře hojí, tak mám dál dbát na nehybnost a 20.listopadu přijít na kontrolu. Proti bolesti mi přidal aulin, mám ho střídat s tím novalginem. Ruka i noha oteklé, ale to prý je normální, kolénko mám ledovat, obé mazat heparoidem. Naštěstí z nějaké dřívější příhody ledovací polštářek mám, tak už jsem poseděla, obložila. A ještě trochu překvápko přijemné, Jakub a pan doktor zjistili, že se vlastně znají, potkali se ve fakultce na urgentu. Jakub pro mě ráno přijel, měli jsme nakonec trochu zdržení, protože považte – já jsem poprvé otevřela oko ve čtvrt na osm, asi doháním ty probdělé noci. Mám tu svou chodníkovou kérku vyfocenou mobilem, ale neumím to poslat na mail, vlastně v mobilu ani nemám data.
10.11.2023 v 17:49 #161056cernej caj
Kimi
Jak se ti to presne stalo? Me tuhle zastavila pani na chodniku s metrem abych ji pomohla nafotit dlazku o 7mm nad urovni ostatnich dlazek o kterou zakopla a zlomila si ruku, ze to da na pojistovnu. Tak jestli treba nemas takovou mozjost taky aspon nejaky bolestny.Jinak je dobre ze ses vyspala a dobre se hojis!
Ja dneska dostala od kamaradky jeji starej erhobokiskej polstar tak zkusim spat na boku dnes
Maya
Zima muze prijit az budete mit zaasfaltovano:DNo moje 10 let noseny skla sou lehce poskrabay ale tak hlavme to utiram do tricka na vandru a tak…
Nakonec 4900, ale tak neda se nic delat, dvoje dobry bryle se s -7dioptriema docela hodi. Pani tam ma kramek 45 let ale rikala ze uz pujde brzo do duchodu a jinak je problen sehnat optiku co nechce pokazde novy obroucky pac vic penez ze..
Petrs01
To ses hodna ze chces kamaradum usetrit:D10.11.2023 v 17:55 #161057Petrs01
chces kamaradum usetrit
nedaruješ materiál? 😇
10.11.2023 v 18:05 #161058Fifi
Krasavej vikend vsem, at stavebni prace odsejpaj. Kimi se dobre hoji, tak je to spravne, tak to ma byt! 🙂
Moje koleno je docela rozumny, cekala jsem to horsi. Akorat na rizeni v aute je to pitomy, chtela jsem jet za nasima a takovou trasu si s tim netroufnu. Tak budeme tvrdnout doma, pravila jatra. 😀 Budou na jabkach. 🙂10.11.2023 v 18:32 #161059kachna
Michalovi dorazilo hlášení o úrazu z ČSSZ – pdf dokument. Ano, přiznávám, asi minutu jsem se snažila vyplnit ho on-line, než mi došlo, že to nejde… To si jako dělají srandu?
10.11.2023 v 19:33 #161060cernej caj
kachna
to je blby, vzdyt to uz jde tak 10 let interaktivni pdf ne…Fifi
tak to je s kolinkem dobry, i kdyz teda skoda toho vikendu, ale snad na pristi uz to bude lepsi 🙂10.11.2023 v 20:08 #161061kachna
vzdyt to uz jde tak 10 let interaktivni pdf
no právě, už před pěti lety to byla otázka jednoho programu za deset tisíc a uživatelské znalosti adobe!
10.11.2023 v 20:23 #161062Milena z Prahy
Fifi,
játra na jablkách jsou dobrej víkendovej jídelníček 😁. R. si přeje pečenou kachnu a dneska byl trochu problém jí koupit – chytli jsme se až ve třetím supráči. Já teda nemám tohle podzimní vykrmování moc ráda, snad ho v neděli namotivuju na nějaký chození 😟. -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.