Kecací zvláštní podzim 2023

Fóra Ostatní Kecací zvláštní podzim 2023

• Toto téma obsahuje celkem 1,304 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Maya a poslední změna proběhla před 1 rokem a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 421. až 440. (celkem z 1,305)
  • Autor
    MirkaD

Kimi-tak to je parád!

Maya

Kimi
        tak uz se to lepsi, to je super
        PetraK
        ono na tom blogu je vic dobrejch clanku, prece jen ziti s indianama nese asi zajimavy veci
        ale necetla jsem jeste vsechno, tak super zes to hodila do odkazu

PetraK

Kimi
          moc nezamlouvalo. nakonec se to nějak srovnalo a podařilo se mi prospat pět hodin.🙂

jéé, to je supr. lepší aspoň trošku, moc se šetři a v klidu srůstej!

Maya
          jo to jsem si říkala, když jsem do blogu nakoukla, že to obecně bude dobrý čtení, tak jsem to tam šupla -až teď teda 🙂

Petrs01

na tom blogu

Já ji čtu už dlouho, doporučuji pročíst od začátku.

Zlata

Mirko
              Já vím, že je to blbý,nepokecáte,ale když se mu chce spát,tak ho nech.Já tě úplně chápu, jenže když bude unavený, začne marodit a to přece nechceš.
              Kimi už je líp, Koláče snad též,Černej čaj je promazanej,Fifi se vyjádří večer,Bublince zabíraj prášky,svítí sluníčko,co můžem chtít víc🤓

PetraK
                cernej caj

Kimi
                  A co takovej ten tehotenskej polstar nemela hys pak ruku podlozenou a nebylo by to prijemnejsi? Dobre ze se uz spalo lip

PetraK
                  Tak.me obed za 50kc neprijde nejak predrszenej abych si 1x tydne nemohla dat neco kupovanyho, tak pointa byla v tom ze sem.si doprala sytou polivku a nemusela.ji varit… a byla bzl. Pro tebe moz a neni zadna uleva nemuset chustat jidlo alenpro me je vzacjost najist se jinde nez z vlastnorucne pripravenyho a je to proste opruz…

Jdu taky 6.12 tak te to trwva tukne. No ja taky playim na miste ale ldyz treba na fyzio zrusim termin mene nez 24h predem ak proste to musim proste zaplatit tak sem tam minule sla radsi s nabehem na migrenu jen at to nepropadne ale o kvalite cvicebi vam nic psat nebudu:D

Maya
                  Na ten clanek se budu muset podivat

Maya

PetraK
                    pan psycholog ma evidentne maly deti, jsem zvedava, jestli sex bude pred nima provozovat i v dobe az jim bude pres 10 😀

Petrs01

taky pěkný čtení

a kdy a kde maj jako vyrábět ty další děti? Vono se to teda jako takhle dřív provozovalo, akorát dovedete si představit kdyby dnes dítě ve škole vyprávělo že spí s rodičema a občas taky tak nějak nespí? Máš sociálku doma ani nemrkneš.

PetraK

černej čaj

e je vzacjost najist se jinde nez z vlastnorucne pripravenyho a je to proste opruz…

jasný. Jak říkám vycházela jsem z toho, žes říkala, že musíš špórovat, tak to byla jen rada ve stylu- že zrovna tuhle polívku máš doma s prstem v nose za chvilku a za pár korun, a tu částku můžeš vrazit do něčeho, co bys doma dělala delší dobu. že si za to jako můžeš dopřát něco, co by tě stálo víc úsilí.

PetraK

Maya
                          no já si myslím, že pak v určitém věku to dítě odejde samo.

cernej caj

Petrak
                            Jakoze za 50kc si dam.neco bezlepkovrho lepsiho co nemusim doma delat? 😀

Tak sponovat musim abych segre dsla na darky ale se an to asi vyprdnu

PetraK

černej čaj
                              no tak měla jsem na mysli jinou polívku, je mi jasný, že bezlepkově to o opravdovým jídle nebude. ale třeba zmiňovaná bramboračka stojí víc domácího úsilí a pokud by byla v téhle cenové hladině, tak…..takhle jsem to myslela.

Maya

PetraK
                                no ale on tam pise, ze je to normalni minimalne do puberty, idealne dokud dite neodejde z domu, fakt magor

PetraK

Maya
                                  ne-e, ne? On tam říká, že to bylo normální-kdysi, on sám tam, myslím?? – nikde tu věkovou hranici neudává, ne? a když mluví o nich samotných, je to v minulém čase, takže myslím, že už společně s dětmi nespí. A navíc měli tam s manželkou svou vlastní postel, jak jsem pochopila.

• Odpověď byla upravena před 1 rokem a 5 měsíci uživatelem PetraK.
                                  Maya

PetraK
                                    on tam ty otazky, do kolika by mely deti spat s rodicema, normlane zamlouva a jen podsouva tim jak to bylo, ze je to normlani naporad
                                    jestli maji jednu postel nebo dve vedle sebe je uplne jedno

PetraK

Maya
                                      no říká, jak to bylo, neříká, že to tak má být, ale vysvětluje, proč je pro dítě lepší, když nespí samo -zvláště to malé.

jestli maji jednu postel nebo dve vedle sebe je uplne jedno
                                      to si nemyslím. Oni spí tak, jak se spalo prostě dřív- všichni v jedné místnosti. když budou na chalupě, tak to třeba bude stejný, ne?

Petrs01

když budou na chalupě

Tam si tu výrobu dalších prostě odpustíš. Doma jaksi aspoň občas chceš, a předpokládám, že raději bez diváků.
                                        Málokdo si může dovolit společnou velkoložnici a pak ještě jednu soukromou. Navíc teda zrovna tohle nevím jak bych těm dětem vysvětlila. My sice spíme s váma, ale někdy si zalezem vedle a tam za náma nechoďte. Hmm.
                                        Asi jsem vývojová chyba, ale tmy jsem se nikdy nebála a doma už vůbec. Ty různé trvalé noční svítidla pro děti považuji za strašnej nešvar a nabourávač spánku.

PetraK

Petrs01
                                          tak na to ale nepotřebuju postel, ne? 😀

Petrs01

nepotřebuju postel

takže co, zalezeš do sklepa? Potřebuješ (aspoň já teda) soukromí.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 421. až 440. (celkem z 1,305)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.