Kecací zvláštní podzim 2023

Fóra Ostatní Kecací zvláštní podzim 2023

• Toto téma obsahuje celkem 1,304 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Maya a poslední změna proběhla před 1 rokem a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 401. až 420. (celkem z 1,305)
  • Autor
    Fifi

Bryden vespolek. Ale, Dennyky se tu mihly, vyveste prapory! 🙂 Podrbej smecku a pozdravuj Romana, parada, ze nova prace je fajna.

Kimi
      Preju klidny vyspani, ses fakt slusne zmasakrovala.

Blektý
      Ble, ble, migrenu nebrat. At ti masaz zabere. A zasuvky radne zadelej, at pako Karlikovity neco neprovede.

Jinak myslim, ze co Kimi nastartovala svym padem, Esusova vytunila svym kotnikem, ja do tretice dokonala vcerejsi vychazkou se psama. Krater po mysi doure na mezi zakrytej listim, leva hnata, na ktery jsem mela vloni nacnuty koleno, tam pri raznym kroku zajela necekane jak do masla, kolinko se tak nejak zvlastne rotnulo/propnulo. Jsem si nahlas zanadavala, dneska mazu oteklinu kostival gelem, orteza to jisti. Taaakze timhle ukoncuju invalidni krouzek, vsichni ostatni uz muzete bejt v klidu.

Milena z Prahy

Kimi,
        ve tvým případě bych se vůbec nebála vzít si na noc půlku prášku na spaní typu Stilnox, Zolpidem apod. Je to návykový, ale 14 dní s práškem, než se zahojíš z nejhoršího, mi připadá jako dobrá volba. Když mně bývalo blbě, brala jsem ho třeba i půl roku a pak další měsíc postupně vysazovala: od tablety každý den nožem odkrojila pidikousek, až žádná tableta nebyla.

Jinak zdejším marodům držím palce a přeju rychlý hojení 👍🦴❤️!

Petrs01

Blektý

cCvilku mi to trvalo 😀

zasuvky radne zadelej

Tak dobrej, aby dokázal něco strčit do zásuvky, není ani Charlie.

invalidni krouzek

co fšicí blbnete? Nic nelámat, nezvrtávat a nedorážet! Hojit! Končetiny musím držet Troldíkovi, aby dělal co nejdýl veselýho vořecha.

Fifi

Tak dobrej, aby dokázal něco strčit do zásuvky, není ani Charlie.
            Co ty vis, kdyz by se do toho pustil blemcakem dukladne, mohl by bejt celej nazhavenej. 🙂
            Končetiny musím držet Troldíkovi, aby dělal co nejdýl veselýho vořecha.
            Dekujeme. 🙂 Zajimavy bylo, kdyz jsem byla dneska na obede s brachou, taky maji fenu na L. Zabira ji krasne, ale prej se ji zmenila tonina stekani. Sla ze sopranu do basu.

Petrs01

Sla ze sopranu do basu.

To bych jí to asi píchala furt 😀
              Pes má prostě dělat pořádné HAF, žádné pištění.

Vaškovi L. nezabrala – u něj asi na tu páteř prostě tlačily ty cysty (2×7 cm + hromada malých – vůbec nechápu jak se to do něj vlastně vešlo), takže jiný druh bolesti. On to byl taky zoufalej pokus…

Kimi

Doufejme, že úrazy budou třikrát a dost, že jsme kapacitu smůly vyčerpaly. V pátek jedu na kontrolu na chirurgii, tak si tam postěžuju, snad mi pomůžou (pokud tam nepanuje zdravotnická krize). Ten Zolpidem už mi taky někdo doporučoval.

PetraK

Mno…. tak černej čaj má svou maságe a já? Já jsem tele z jetele, protože jsem ji měla dneska. A prokoučovala jsem to. Tak moc jsem se na to těšila a potřebuju to po tý dřině a já na to zapomenu??????? Jsem fakt úpablb.
                  Zdá se, že Arnika dělá nožence dobře. Uvidíme zítra. Dneska jsem musela jít venčit, tak jsem byla ráda, že to celkem jde.
                  A budu pro vás mít obr, oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooBR překvapení.

Fifi

Petrs
                    On to byl taky zoufalej pokus…
                    Tak jasne, tonouci se stebla chyta. Nemit Trolda tak skvely vysledky ledvinovy po posledni kontrole, boj vzdam. Vasicek libeznej, uplne ho vidim, jak jste si spolu klusali po pisakach… Panicek stale zustava neoblomenej a psi prirustek nepripada v uvahu, nic vhodnyho se nenaslo?
                    Psice stekala po svym, ted ma jinsi hlas.
                    Esusova
                    Ty ses kopyto to takhle prokoucovat. Zrovna neco, co by ti pomohlo. Ono to venceni taky pocka, mate zahradu plnou prekvapeni, zeano. 🙂

Petrs01

nepripada v uvahu

Sem se tak nějak rozhodla neptat, překvapení bude. Asi.

Fifi

Ale to je dobre, mila Petrs, dyk si psala kdysi, ze kdyz se rozhodnes, tak to protlacis. Toz at je nejaka protlacenina u vas co nejdriv. 🙂

PetraK

Fifi
                          ja do tretice dokonala vcerejsi vychazkou se psama

co blbneš?? Bože my jsme fakt parta hic 😀

Blektý mi taky dal zabrat, mohlas to poslat jako hádanku, žádnou nemám 😀

Zrovna neco, co by ti pomohlo.
                          no, blbý je to, protože blbá jsem já, ale prostě mám toho fakt hodně. Ještě včera jsem se tak těšila – záda už jsou v tom trojúhelníku opravdu zaťatý. A pak nevím, že je prostě už osmýho?? Debil už jsem , no.

Petrs01

žádnou nemám

máš hrad a zvíře z chaloupky

Maya

tady je to samý překvapení, teď nebudu taky spát 😀
                              PetraK
                              telefon, upomínka, pak to houká a svítí když si to tak nastavíš, pro nás blbce geniální vynález 😀
                              ani nepotřebuješ nic extra, bejvá to i normálně u hodin v tlf

PetraK

Petrs01
                                máš hrad a zvíře z chaloupky

no dyk to řikám, že sem debil, už podruhý jsem na tohle zapomněla, ba možná potřetí

Maya
                                já vim, poznámka v tlf. no. enemže za á jsem si myslela, že nezapomenu na něco, co potřebuju nutně a na co se těším a druhak, když to odbouchnu, tu poznámku, stejně zapomenu.
                                Jdu hají, brou.

Fifi

Pani domaci fnuka, ze nema zagadky, pritom ji tam stoji ve fronte. 😀 Muzu zase nafotit naky zadky, kdyz by byl zajem. Kdyz mam ten novej fotacek.

To vas musim pobavit, i kdyz je novej, je to starsi model. Kartu jsem si do nej musela dokoupit, prej rychla a super. Chci neco fotit, nic, vybito, i kdyz melo mit nabito. Po par dnech uz mi to bylo divny. Njn, ja tam strcila baterku obracene?‘ 😀 😀 Jakoze se nemelo co nabijet. Ja si s technikou fakt nerozumim. 😀

co blbneš?? Bože my jsme fakt parta hic
                                  Hele, je to relativne drobnost, v klidu to neboli, v chuzi to nesmim propnout, pak to jde destabilne, dloube v tom jen ze schodu, takze musim po jednom, bracha to ohodnotil „nech to v klidu, to bude dobry“. 🙂

cernej caj

Fifi
                                    Tak hlavne ze si na to prisla! A uz fotackujes.

S kolinkem lity lity, at je brzo fit a co nejdriv lrestane bolet!

PetraK
                                    Jak pise maya, poznamky… ja bez tech poznamek v tlf bych nevedela nic… a je mi lito zes to tak prosvihla, musis posilat penize nebo ti bude alespon odpustena blokace terminu pro jineho pacienta?

Kimi
                                    Ufamz e ses uz vyspala lepe dneska

Dennyky
                                    Myslela sem na tebe kde jsi. Je dobre ze roman ma novou praci a ze to tam je prijemne, at se mu tam libi a v praci at je brzo volneji. Na vanoce zase jedete do domecku s vyrivkou?

Mam zada trochu porad ztuhly, jeste sem se domluvila na patek, ze me vezme, ale chve 1300 no holt to mam za to, ze sem si popletla terminy. Kvuli lamaci domnele v pondeli jsem si prehodila masaz az na prosinec at to prostridam kazdej mesic jedno a ted mam obojo v prosinci a 2 mesie diru, coz po tom narustu stresu blby + nabeh na migrenu za posledni 4 tydny asi 5x… coz je proste masakr, i kdyz sem je mela „hodne“ tak 1x mesicne… vetsinou teda to znamnea jit driv z prace a lezet, protahovat krk a masirovat celistu a ted uz su tak zatata, ze je to hrozny. Tak vera protimigrenova akutka a v patek snad nejaky preventivji uvolneni.

Drahej je hodne ale zas swm ho uhnala, masaz za 800 mi je k cemu kdyz prvni termin v pulce prosince:D

cernej caj

Petrak
                                      Tak me napada – ty sis nikdy v praci nekoupila obed, kdyz uvarit doma je to levnejsi?

Bych asi nedala, stacilo mi 7 let kazdodenniho noseni jidla a ta rafost, kdyz si muzu konecne neco kpupit:D

Dneska je mega mlha tady u nas a tak jako o stupinek chladbeji.

Pristi vikend na sumave bude asi… chladny:D

PetraK

RRRÁÁÁ
                                        RRRÁÁÁ
                                        RRRÁÁÁ
                                        RRRÁÁÁ
                                        RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                        RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                        RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                        RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                        RRRÁÁÁ
                                        RRRÁÁÁ
                                        RRRÁÁÁ
                                        RRRÁÁÁ
                                        MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

zdá se, že chodím líp . Arnika mi dělá dobře a taky se mi to daří dobře vázat a upevňovat. ta prošustrovaná masáž mě teda fakt ……víte co. Paní se smála a sama mi hledala vhodnej termit, tak nejdřív 6.12. s tím, že kdyby někdo odpadl, ozve se mi.

Maya

jak se mluvi se stromama a tak, hezky clanek
                                        Maya – moc děkuju, to není hezký článek, to je krásnej článek, tak já si s dovolením hodím odkaz mezi odkazy, co se nemají ztratit. už dlouho jsem na netu nečetla něco tak krásnýho. dík.

Fifi
                                        “nech to v klidu, to bude dobry”.
                                        snažím se řídit radou pana dochtora – máš to zavázaný? Mi dělá dobře ten gel, co tu doporučovala Maya

Pani domaci fnuka, ze nema zagadky, pritom ji tam stoji ve fronte.

no tady aspoň vidíte, jaký jsem střevo.

PETRSSSSSSSSSSS
                                        Díky moc – za poslání hádanek i za připomenutí, já prostě nestíhám šécko vůbec, takže zmatek, jsem moc ráda, žes to poslala nechci působiti nevděčně – jen prostě zmateně no 😀 takže Hrad bude zítra a živočich přespříští pátek, příští pátek bude Dennyky hádanka, která taky poslala záchranu.

Taky díky DENNNYKY za hádanku.

černej čaj Blektý

musis posilat penize n
                                        nee, platím až na místě, hrozně jsem se omlouvala, tak jí přiště dám víc, byla jsem poslední v řadě, tak aspoň tak. Že měla už volno. Jsem pako, mě fakt nenapadlo, že zrovna tohle prokoučuju 🙁

co ta migrýna?? 🙁

Taky doufám, že se Kimi vyspala a i se jí tím pádem ulevilo.

Já mám obědy v práci za dost rozumnou cenu, ale kdybych neměla, tak bych si asi vozila z domova právě. Min. ty polívky se nevyplatí. I proto, že to je povětšinou za chvilinku hotový, když se člověk necrcá se škrábáním kořenový zeleniny na bramboračku nebo tak, to jo, to trvá, ale třeba ta rajská, nebo fazolačka, nebo zelňačka, ty jsou opravdu rychlý. Já si ještě dělávám to, že si dopředu udělám vývar do krabiček a když je pak nouze, že třeba přijedeme hladový a nic nemám připravený, tak sáhnu do mrazáku, prdnu zmrzlej vývar na plotnu a pak do toho hodím jen nůdls a vajíčko. Rychlovka, c oje hned, když to chci oživit, rozmáčknu do toho třeba česnek, nebo sáhnu na okno pro něco zelenýho.
                                        Já jsem to psala z toho důvodu, žes říkala, že musíš teď hodně šetřit-nebo já jsem to tak pochopila. jinak jasný, že je to vopruz si jídlo připravovat. když jsem v jídelně nejedla, nosila jsem si jednou za čas do práce tunu zeleniny, sýry a dělala si vpráci saláty

• Odpověď byla upravena před 1 rokem a 5 měsíci uživatelem PetraK.
                                        MirkaD

tak včera kromě po uklízecím dopoledni,válecí odpo-Martin šel chvilku ze psama,já strávila odpo čtením,čučením na PC s Dfi na klíně,u toho jsem ji česala jejím oblíbeným česátekem-tím kulatým dřevěným kartáčem,co jsem rok nemohla najít:-),to je takový česání/hlazení :-D,Dafča to miluje,včere jsem šla dát pejsky vyčurat před vrata,a pocvičit trochu ve vjezdu
                                          na jů tů bů je rozhovor Lucie Výborné s veterinářkou-naprostá bomba rozhovor!
                                          podařilo se mě donutit Martina aby poumejval vršek stěny-na to bych fakt musela mít štafle,a nebydlím tam sama,že…
                                          Martin má ode mě nařízený-v úvpzpvkách-on se tak necháí něco nařizovat,že…
                                          takže má teda jako nařízený,že 18,00 bude doma-protože mě štvalo,že přišel,najedl se,a a šel si sednout na terasu,přišel v půl osmé,v osm a šel spát…..takže jsme spolu prostě nebyly….
                                          tak chodí v šest dom….přijde,lehne si-a USNE!!!!!
                                          VZBUDÍ SE,NAJÍ SE V POLOSPÁNKU-A JDE SPÁT!!
                                          tvl,já si říkala,přijde večer,mrknem spolu na telku,budem chvilku spolu-a nic….,no je fajn,že se do práce vyspí,že…
                                          jo vím,že vstává ve čtvrt na 5,vozí mě do práce,v týdnu z práce…
                                          ale dyt je jak šípková Růžena….,no nic….
                                          hlavně,že ho baví práce
                                          dnes ráno vycházja ze všema 4-kousek k lípě a zpět,pak cvičení před bránou-se 3 naráz,pak s Btty a Mxem-přivolávačky,lehni,pac,sedni,otočky,
                                          obýváku u rodičů si na mě Betty štěkla,že potřebuje pamlsek,Dafi donesla nadšeně ze vjezdu dom noviny
                                          já v rámci-velký úklid umyla psům psí skřínku-měly tam borčus děsnej…
                                          čeká mě odpo
                                          od pondělí mě bolí prsa,taky fajn…

PetraK-masáže,doktory jsem prošvihla xkrát,+směny v práci….
                                          obědy-když mám na odpo,volno tak vařím….
                                          na ranní když máme oba a nehce vařit nikdo-tak se občas púřemůžu já,občas Martin a jinak hotovky z práce
                                          do práce si beru sváče,v létě kupuju
                                          kolegové si bero jídlou z domu teplý,nebo kupujou hotovky,polívky,rohlíky s něčím,obědy tam nemáme,Martin taky nemá obědy…

Čajíku-no s masážema teda dobrý,že se to tak sešlo,já nebyla od operace…
                                          često mě bolí jizva v tom pupíku-asi jak to šili a já měla o 4 kila mín?že by to bylo tím?
                                          a občas břicho dole tak že syčím nahlas….

Kimi

tak noc byla lepší, i když levé paži se ležení na pravém boku moc nezamlouvalo. nakonec se to nějak srovnalo a podařilo se mi prospat pět hodin.🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 401. až 420. (celkem z 1,305)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.