- Toto téma obsahuje celkem 1,304 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Maya a poslední změna proběhla před 1 rokem a 3 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
8.11.2023 v 10:31 #160907
Maya
tak nevim jestli se pocita, ze mam na houpacim kresle nahazeny obleceni a ze ten nepouzivany budik v loznici je funkcni, akorat funguje blbe 😀
https://www.svetzeny.cz/tajemno/feng-shui/veci-ktere-prinasi-do-vaseho-domova-negativni-energii-radeji-je-ihned-vyhodte?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.context8.11.2023 v 10:32 #160908PetraK
Maya
jojoo schůdky mám, v šatně jsou vynikající, teď si je půjčili Brtnik, protože mi přidělával světýlkovej řetěz na trámy v kůchňojídelně.Mirka D.
no lepší – je furt stejnej, nehorší, se, tak to beru jako pozitivní věc 😀-my takhle često chodíme na vycházkách….
no jako vycházka je asi něco jinýho, třeba. Na běžný venčení jsou taky momenty, když jsme já vzadu protože něco kutím s ohařema a Brtnik o fous vpředu, ale pak se zpravidla zastaví a s útrpným výrazem 😀 počká, až ho dojdeme. Nicméně na výletě prostě jdeme spolu, povídáme si, páč jinak prostě může člověk výletit sám.
když jsme kdysi s Ajšovejma a našema ohařema byli na výletě na Sněžku, tehdy ještě s malodítětem, tak jasně, že nastaly momenty, kdy chlapi byli o fous napřed a my se s ajšovou, čoklema a dítětem cáraly trošku vzadu, ale nebylo to o tom, že výpálej do cíle sami teda jak ty kreténi v tom článku.8.11.2023 v 10:40 #160909Maya
tohle je dobry, ja bych ho asi taky hodila nekam do popelnice 😀
https://www.novinky.cz/clanek/veda-skoly-novy-ptaci-druh-pozorovany-v-cesku-burnicka-nejspis-privala-boure-nakonec-uhynul-40450020#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=6&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz8.11.2023 v 13:11 #160923EvaC
Všem bytostem (dvounohým i čtyřnohým) které něco bolí nebo jim není dobře, moc držím palce, aby se to co nejdříve zlepšilo..
Obzvlášť nešťastnici Kimi, protože ta to teď asi potřebuje nejvíc 🍀8.11.2023 v 13:16 #160924PetraK
Eva C.
Jo, Kimi to potřebuje nejvíc. taky držím.8.11.2023 v 13:32 #160925EvaC
Co se týče výletníků v Tatrách – tak Petrs má sice pravdu, že neznáme souvislosti, ale mnohokrát jsem byla sama svědkem toho, že se do hor vydávají lidé naprosto nezkušení a nevybavení a že jim nedochází, že se třeba počasí ve výšce 2000 m n.m. může změnit během několika minut a to o desítky stupňů. Nejhorší co jsem asi viděla byl pan profesor, který vedl letní výcvikový kurz nějaké VŠ (je to už dlouho cca 33 let). Bydleli tehdy v Zuberci na úpatí Roháčů ve stejné ubytovně jako my. Bylo to v září a napadl sníh. On přesto hnal celý kurz na hřeben Ostrého Roháče – nebyli vůbec vybavení, někteří měli tenisky-kluzky, nedostatečné oblečení. Ty holky potom večer brečely, že už zítra nikam nejdou, že se bojí že se tam zabijou (což jsem chápala) – my zvolili daleko jednodušší trasu, měli jsme na tu dobu fakt kvalitní vybavení a chvílemi jsem se tedy taky bála dost. Měla jsem chuť mu dát tehdy přes držku – dámy prominou – místo toho jsme mu jenom řekli, že hazarduje a že přece není nutné za každou cenu dodržet stanovený program, když podmínky jsou prostě jiné než předpokládal. Odjížděli den před námi – dost se mi ulevilo že v plném počtu. Byl to naprostej magor..
8.11.2023 v 13:39 #160926PetraK
Eva C. no vidíš a člověk by řekl, že tohle jednání ve stylu vyrážím v lodičkách na Sněžku je výsadou pouze současných podivně přemýšlejících lidí, kteří se vyrojili poté, co je covid vyhnal z regálů. Do té doby člověk moc takových individuí nepotkal.
Pan profesor přes tu držku zasloužil.8.11.2023 v 13:48 #160927EvaC
PetraK
Zasloužil – egoistickej sobeckej blb, kterej si pak nejspíš někde honil triko že to „v pohodě zvládli“. Nesnáším takový lidi..8.11.2023 v 13:50 #160928PetraK
Eva C.
já taky ne, o to víc tady, že ty děcka se nemohly vzepřít.8.11.2023 v 13:52 #160929EvaC
PetraK
Přesně.. oni to tehdy ani nedošli, museli se vrátit, při tom počasí to prostě nebylo možný – ale i tak to stačilo a hazard to byl velkej..8.11.2023 v 13:57 #160930Denny
Brej den všem, mám Áčko, já vím, teda né, že bych neměla o čem psát, ale
nevím asi…no bez výmluv raději.
Takže doufám, že se tu všici máte fajn aspoň dle možností.
Já mám teď nějakou tu práci v práci navíc, jak odešla účetní.
Ale jen část. Takže teď je to magický datum, kdy připravujeme podklady pro novou účetní, která dělá mzdy externě.
Roman pracuje od 1.11. v NDR, myslím, že je spokojen, řeč se učí za pochodu, má to trochu složitější.
3.11 jsme byli od jeho vedení pozvaní na procházku spojenou s večeří,
atd…příjde mi, že jsou moc fajn, taková rodinná firma, 10 zaměstnanců, z toho 4 rodina. Zúčastnili se i dva čokle, jedna pižla, druhý kříženec, 3 roky, no pako horší než Koněf.
Hned před tím, než jsme vyšli na prochajdu jsme měli v parku občerstvení svařák, čaj, pivo, cukroví (přinesla Romana šéfka)
Když držela cukroví, ten blbec Bruno jí na to skočil,cukroví se vysypalo na zem. Pár minut na to si vzala jeho panička svařák a ehm…asi tušíte. Skočil na ní, ona se tím polila…měla úžasnou bílou krajkovou halenku. Po pár minutách halenka batikovaná 🙂
Koněf zrovna dohárávala, tak jsme jí nebrali, ale myslím, že do tohoto kolektivu úžasně zapadne.
Den předtím pořád říkali Romanovi, abychom vzali i jí…on se jim snažil vysvětlit, přes překladač, co že se to děje…nicméně, když ukázal, co mu překladač přeložil, tok v NJ to bylo Bláznivá děvka …(to mi přeložila až moje kolegyně) takže pobavil celou fabriku německou 😀
Já jsem se pak ptala kámošky, jak se řekne háravá fena, prý „läufig“…tak jsem jim to teda nakonec vysvětlila. Myslím, že to slovo si budu pamatovat do mkonce života 😀
Posezení v mini restauraci kde jsme byli jen my bylo fajn, přišli i rodiče, majitelé tiskárny….
Tak snad se trochen zasmějete 😀8.11.2023 v 14:09 #160931PetraK
8.11.2023 v 14:11 #160932PetraK
Dennyky
Bláznivá děvka
😀 😀 výbornej název pro kapelu 😀
Ano laüfig, to si taky pamatuju
8.11.2023 v 14:36 #160933Kimi
Tak dnes přišla z charity moc milá paní, pomohla mi se sprchováním, namazala všechny bolístky, pomohla obléknout, Jakub se postaral o stravu. Taky se dnes pokusím spát v posteli, náležitosti mi paní z charity přizpůsobila, abych mohla vstávat na pravou stranu – uvidím, v nejhorším zas stěhování na gauč.
8.11.2023 v 14:40 #160934PetraK
Kimi, tak moc přeju, aby ses dneska mohla vyspat „ve svém“
8.11.2023 v 14:45 #160935Maya
jak se mluvi se stromama a tak, hezky clanek
https://danastoflova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=8010978.11.2023 v 14:47 #160936Maya
Kimi
Tak snad ti to pujde spat v posteli, drzim palce at to nejak das, uz to asi cloveku pomuze kdyz se alepson trochu vyspi8.11.2023 v 15:06 #160937Kimi
Mayo, taky jsem na svých vycházkách po okolí měla pár stromů, ze kterých jsem cítila nějakou energii. Je tu dost starých památných, někde i celé aleje. Třeba jsem měla strom na Suchém vrchu nad bunkrem Bouda, u babičky na zahradě obrovskou jabloň a cestou od vlakové zastávky k babičce jsem mezi cestou po lukách a lesem volila tu lesem a rozprávěla, tedy rozprávěla, myslím, že člověk nemusí hlasitě, ale stačí otevřít duši.
8.11.2023 v 15:48 #160938cernej caj
Je m ohem tezsi uznat ze na to clovek nema nez jit podle predem marnyho planu
Petrs01
Taky si to tak napul predstavuju:DMam nabeh na migrenu jak svina a podarilo se mi rano dneska na dnes v 17 jedinej termin tento tyden uhnat masera co teda neznam a nikdy sem nebyla ale uz 3 dny chcipam bomesti a dneska uz je to nejvetsi peklo. Ma luxus recenze a protimigtenovej balicek masazi:D
8.11.2023 v 16:04 #160939cernej caj
Jo a vxera sem vam asi nenapsala, ze zasuvka se nenasla kde konci takze asi za rou tezkou velkou skrini kde s tim ted nejde nic delat:D
Ale musim nekde koupit zaslepky detsky, pac mame ted zasuvky ve vysi psich cumacku 😀
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.