- Toto téma obsahuje celkem 1,304 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Maya a poslední změna proběhla před 1 rokem a 3 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
6.11.2023 v 16:09 #160786
Petrs01
navsteva na cizi sterovecerni veceri
tak proč tam jezdíš?
je třeba problém i veceře
tak buď se domluvte, že prostě tahle večeře je dřív, nebo se normálně najez dřív podle sebe a při společné večeři si dej jen ochutnávku abys teda neseděla u prázdného talíře.
6.11.2023 v 16:33 #160787Zlata
Petrs
No večeře jsem zavedla na 5,dodržují to teď i mladý,já jím jak ty říkáš symbolicky, stejně mi vadí i ten chaos,to že tam musím být.Já až teprve teď chápu mámu,která to měla taky tak,a nenechala se přemluvit.6.11.2023 v 17:31 #160788kachna
Segra mi psala, ze podkolenky teply chteji vsechny tri a ze starsi chce uplne stejny i barevne jako maminka… a segra ze chce vlneny.
Takze mam pro ne pak jeste cajovy medvidky pro kazdou jedny
Za mě ideál
Jakose 700 os ti taky prijde malo
ne, přijde mi to akorát, stejně jako cokoliv od 0 Kč vybraného s cílem udělat radost. Moje děti by ocenily i fotku mazlíčka, sebe s mazlíčkem…
Za mě je ideál předem se domluvit. Ale vím, že jsou lidé, kteří to nemají rádi. My třeba v rodině dáváme dárky jen dětem (myslím neteřím…), mezi dospělými jen nejužší rodina, ani sestry (mamča a teta) si nedávaly dárky.- Odpověď byla upravena před 1 rokem a 5 měsíci uživatelem kachna.
6.11.2023 v 18:00 #160790cernej caj
Petrs01
tak moje nejlepsi kamoska, jeji segra a vero… to podle me nezahrnuje to samy jako firemni vecirek 😀 navic sou jako moje pokrevni segry…aby meli radost dokud jeste je pro deti dulezity
kachna
no prave, sem si rikala, ze vymyslim luxus ponozky ale ted nevim, kdyz segra psala ze chce prispet na darky, ze starsi dostane mobil.. .tak nevim, jak se k tomu postavi, kdyz kazdy rok penize davame jeste na tyhle veci…tak psi sou naockovany. charlie se na veterinare dival tak,z e se veterinar zeptal, jestli ho nechce snist 😀
6.11.2023 v 19:50 #160791Kuskus
Ten malý žrout ponožek nezklame, tentokrát chtěl přibrat i veta.
Že zdravím Čárlíka. 🙂 🙂6.11.2023 v 20:37 #160792Fifi
Neblaznete s Vanocema, sou este daleko.
Ja prestala blaznit s Troldou, jak jsem psala vedle u hadanky, ze psa na utraceni je zase na par tydnu beznej pruhatej postarsi cokl. Po nastoupeni peaku ucinnosti a vedlejsaku po L. zase chodi normal, neboli ho nic, akorat se mu vyhnojil kvasinkovej zanet v uchu. Nase pani vetka je zlata, stacilo vytrit Troldovi uchostourem doma ucho, dopravit uchostoura na veterinu, udelala z toho ster a Pipin dostal Surolan. Shodly jsme se, ze dalsi davka cehokoliv (librela/osteopen) je jen sazka do loterie. Takze az ta soucasna, minimalni L. vyprcha, nebudu uz delat nic. Krom jedny posledni veci.Dalsim lidskym a psim pacosum preju hojeni a brzky uzdraveni! 🙂
6.11.2023 v 20:41 #160793Zlata
Fifi
Že těm dvoum posílám blemcose.6.11.2023 v 20:49 #160794Fifi
Zlatko, milerada vyridim, zrovna oba chrni po zradle.
Milo, pelikana, ci co to je za velkou pticu, bych obesla obloukem. Mohutny zobak.
6.11.2023 v 20:54 #160795cernej caj
Fifi
Tak jeste par poslednich dni tydnu si spolu uzijte, jebto hrozne tezky pro tebe alenpruhatec vam dava maximaljibspolecnej cas co jde. Pohlazeni jemu i ruzici i tobe.Kuskus
Ale vet se branil vehemntne ze on pry neni k jidlu:D takhle si predstavuju veterinare, ze z vyrazu psa umi cist myslenky:D7.11.2023 v 5:48 #160805cernej caj
Tak psi rano dostatecne zivi, aby se domahali snidane, takze ocko snad dobry, dneska s nima bude dopo doma muz, ja az po praci.
Novy vetsi dvirka jsou na ceste, snad se jim tam bude chodit lip.
Dneska k obedu tomatovou polivku z alberta je to 400ml za 54kc myslim a je chutove fakt povedena. Nemela sem chut mazat chleby:D
7.11.2023 v 7:22 #160813PetraK
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Gůtn tág majne líbe Kindr.
Čus, hlásí se vám invalida. Nevím co se děje. Minulej tejden, jak jsme betonovali základy pro tu zeď jsem spadla s kolečkem do takový díry. A bolela mě noha- hlavně kotník a koleno. Pak to večer přešlo, jak jsem se opařila tím olejem, to jsem na to zapomněla hnedle 😀 😀 . Říká se tomu vyhánění čerta ďáblem, že jo. No jo, ale včera, jak jsem nakládala to kamení a mezitím hrabala listí a cvičila s ohařema, tak najednou mi v kotníku projela palčivá bolest, až mě to zapikolikovalo. Pak jsem to ale rozchodila. No jo, enemže dneska ráno, když jsem šla venčit Bubinku to přišlo znovu a to teda jako je výživný 🙁 . Mám to zafačovaný, namatlaný gelovým kostivalem, ale……. trochu nevim, jak to bude dál. Jak to sakra, že to začlo až po týdnu??
Míla
háský fotos ze zoo, ten kangůra je bezvadnej 🙂Dneska k obedu tomatovou polivku z alberta je to 400ml za 54kc
54??!! Ty bláho. doma to uvaříš za max. půlku a budeš toho mít obří hrnec.černej čaj
Karlos Lidožroutem? 😀Fifi
já jsem taky optimísta, tak já furt si myslím, že se to ještě s Troldou nějak vyšaší. Že se zase něco nahodí nějak.7.11.2023 v 7:30 #160814cernej caj
PetraK
A uvaris mi ji? Ja teda misto spanku varit neplanuju a v hospode stoji pulka objemu stejne…A hladem byt taky neplanuju:D a 1x mesicne me to asi nezruinuje…
Ale tak nekdo ma chut denne do prace chystat jidlo a vozit ho s sebou, me to staci 3x tydne a 2x si rada dopreju
Lity lity s kotnikem ale stat se to muze, ze ten prvni impuls bys rozchodila ale druhej uz je rizikovej:( ja tenkrat s natazenyma vazama jeste odchodila vylet a az za mesic me to sundalo znova a to definitivne na dyl… 🙁 nechces na fyzio? Jetsli tam nemas skriply neco ze by pohejbal a podle potreby zatejpoval? Mate to narocny, taj na sebe musis byt opatrna!
Jo on to je hotovej lidozrout:D chodi me ochutnavat:D
7.11.2023 v 7:52 #160815Maya
koukam lazaret, me je od vcera nejak blbe, boli me nohy a zaludek a hlava a vubec cekove nic mic
PetraK
hele mozny to asi je, ja kdyz mela vykloubenej kotnik, tak me to slozilo az za 3 dny asi takhle nejak podobne, normalne jsem chdila a ani to moc nebolelo a za
3 dny slus, sadra a tak 😀7.11.2023 v 8:12 #160816cernej caj
Maya
Ja se tesila vcera na fyzio ale sekla sem se o mesic, tak nic:D7.11.2023 v 8:22 #160817Zlata
Jj,lazaret.
PetraK
Snad by byl lepší klidovej režim.Aspon pár dní.
Já byla včera objednaná na mamograf,ale tak mě bolela hlava,že mě snacha přeobjednala.7.11.2023 v 8:22 #160818Maya
cernejcaj
jakoze to mas az za mesic?
to uz ses jak ja, co si nenapisu, to nevim, zlaty kalendar v mobilu a upominky 😀7.11.2023 v 8:23 #160819Petrs01
Jak jsem dost věcí rozchodila, tak kotník vyžadoval striktně víkend vleže. Mohla jsem s ním chodit, ale bolel, dokud jsem mu právě nedopřála dva dny absolutní klid. Gauč, knížka a NIC nedělat. Maximálně (vleže) objednat pizzu 😉
7.11.2023 v 8:43 #160820PetraK
černej čaj
A uvaris mi ji? Ja teda misto spanku varit neplanuju a v hospode stoji pulka objemu stejne…no klidně, stačí mi k tomu kvalitní rajčatová konzerva, trocha rýže, cibule a za cca 15minut to máš na stole.
no mluvila jsem o tom tady s paní uklízečkou – nenechala mě to úplně v klidu, taky to tak měla a pak se nestačila divit. Tak zkusím být částečně hodná. Dneska nebudu nic vozit a možná ani venčit, nebo jen trošku.
Maya
a ani to moc nebolelo a za
3 dny slus, sadra a taeh, ahá, ahá, to jsem asi číst nechtěla, stejně jako to co psala Petrs.
Krucinál, to je blbá komplikace. ale fakt to nebolelo celou dobu, ani to koleno.7.11.2023 v 8:44 #160821PetraK
Zlatka
Já byla včera objednaná na mamograf,ale tak mě bolela hlava,že mě snacha přeobjednala.já jsem tam zatím ještě nešla. nechce se mi na ty prsa tlačit – už z víc míst se ke mně dostala informace o tom, že ten tlak by mohl naopak aktivovat buňky, který by jinak byly v klidu. Spoléhám na dobrou sonografistku, páč oni prý pak stejně pošlou nakonec na sono.
7.11.2023 v 9:04 #160824cernej caj
PetraK
Ok, ve ctbvtek nemam obed, kdy te muzu cekat? 😀Ani 15 minut neni doba o kteroy chci omezit spatnek, i tak mam 8h hodne na hrane a potrebuju spis 8,30 coz ted nedavam
Maya
Sek su to spatne napsala ale sem hledala nejakou sms a nasla sem tu od fyzio a tam 6.12 😀 ale psala sem uz 14 dni zpet ze chci nejaky pondeli a vcera pondeli ze… tak pisu jak to mam a zpatky „zdravim z budapesti“ 😀Dneska mame doma elwktrikare a bude hledat zasuvku co mam u postele a nikam nevede. Kdyz ji najde… tak haaadejte co bych mohla mit:D
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.