- Toto téma obsahuje celkem 1,304 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Maya a poslední změna proběhla před 1 rokem a 3 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
4.11.2023 v 20:23 #160697
cernej caj
Kachna
Je tak to je super zazitek:)Kimi
Zkus arnicu montanu homea z lekarny na rychlejsi hojeni. Dobre, zes vyresila spanek, snad se to bude lepsit a super, ze mas kolem sebe tolik lidi co pmuzou:)4.11.2023 v 21:17 #160698Kimi
nevím, jestli víc bolí ta prasklá kost nebo ta modřina kolem. ruku mám pod ramenem úplně černou. koleno teda taky, ale to už je celkem v pohodě, bolest necítím. tu ortézu mám na 6 týdnů, prý za tři bych mohla začít malinko procvičovat. je tu jedna lékárna s homeopatiky, tak řeknu synovi, aby mi tu arniku obstaral, už jsem ji kdysi na něco brala. a jinak moc vám všem děkuju za podporu.🤍
4.11.2023 v 21:49 #160699kachna
kakadu 🙂
5.11.2023 v 8:43 #160701cernej caj
kachna
ten je ale nacechranej 🙂Kimi
to se rika, ze obrazeniny boli i vic, nez zlomeniny… snad bude po nejhorsi bolesti brzy…ja uz su doma, prijela sem vcera vecer a na dnesek spala tak 10h, asi to telo fakt uz chtelo
5.11.2023 v 10:06 #160702PetraK
Hlásí z telefénu , že žiju ale mamstrch o Bubinku. šest jsme objednání k nasemunpanu veterináři. Držte palce.
- Odpověď byla upravena před 1 rokem a 5 měsíci uživatelem PetraK.
5.11.2023 v 11:33 #160704MirkaD
včera ráno vycházka s 3 psama do města autím-3 pes byla Betty-od nádraží dozadu a alejí zpět+ždibíček kolem řeky-s Betty se mě chodí čím dál hůř-protože furt čmuchá,blbě slyší a možná už i vidí…a když cuknu vodtkem,tak začne občas dost kuckat….ale když ona ty vycházky miluje….
dopo sluníčko,ale všudde strašně blátivo
pak odpolední,na mezisměně kolegyně co nepřetrižitě furt,ale furt mluví….
mě to ruší u práce,zákazníky obtěžuje…ona má zbytečný storna,tak jsem jí teda řekla,že by správně měla říct 4 věty vždy a jinak být ticho…
jasně každej občas řeknem něco navíc-kromě vedoucích a zástupců,ti jsou na kase fakt tak jak to má bát,ale ona mluví nepřetržitě na kase-furt-ona se ani snad nenadechuje….
tak jsem si vyslechla,že nejsem její nadřízená,má jí to říct nadřízená,tak jsem se jí omluvila,žekla jsem že její nadřízená nejsem,ale že mě to ruší,a taky kvůli tomu ona má zbytečný storna,což zase zdržuje….
no atmosféra na p….
nevím,přijde mi lepší když mi něco vadí to říct tomu člověku,než ho za rohem pomlouvat,…
bohužel většina dělá to první….
no skončily jsme v půl deváté…
já v noci zjistila,že jsem Dafi zapoměla dát prášek….tak jsem jí dala aspon na štítku,
strašně mě bolely záda,ruka….
dnes ráno pršavo,tak jsem s něma šla tak v půl desáté,vratama k zahradám,mezi polama nošení kolečka a na sfaltce směr dědina desetkrát s oběma zaráz přivolání ke mě,k noze a mezi-ve snaze je vyběhat,protože Dafi jak se moc nehejbe tak má zácpuvčera večer dlouho travalo,než se vykadila….
šmikala jsem jí fousy,a zkrátila srst na nohách a břichu,když je mokro a pořádně se nyvysuší/nevyfénuje,tak se pak třepe zimou i doma,tak jsem to hooodně zkrátila,jí to stejně roste rychle…zkrátila jsem srst i Žerykovi na nohách a břichu,tomu zase rychle roste ta boule pod paží…má ji jak velký vejce….:-/,nerada bych na svý narozky přišla potřetí o psa…..Kachna-překrásný zážitek,závist!!!
Čajíku-aspon si se hezky vyspala,to je taky potřeba!PetraKco se děje?DRŽÍM PALCE!!!!!!
Kimi-máš kolem sebe fajn lidi,a přeju ti at tě ruka co nnejdřív přestane bolet!
5.11.2023 v 13:31 #160705cernej caj
petraK
drzime!MirkaD
ja to taky nekdy reknu tomu cloveku ale zda se ze mu to spis vadi… pritom mi to pridje lepsi nez od narizenyho pac to je spis uz takovy tytyty…tak vyluxovany, umyty podlahy aspon trochu, jedu druhou pracku, od vysavece a mopu me silene boli ruka, takze pokoje mam jen vysaty, hlavne umyto chodbu, kuchyn a koupelnu… ruka mi asi upadne 😀 a jeste bych chtela udelat strudl, mame hodne jablivek a trochu pouklizet
5.11.2023 v 17:09 #160723Zlata
Ježíš, teď to čtu .Držím palce.
5.11.2023 v 18:03 #160724cernej caj
tak sem si prala 500 kc os na vanoce k segre, tak jen 3x vlneny podkolenky 2000kc…
bude moc blby, kdyz uz k tomu vubec ale vubec nic nedostanou?
5.11.2023 v 20:12 #160725Asteris
Petro, držím palce!
5.11.2023 v 20:58 #160726kachna
bude moc blby, kdyz uz k tomu vubec ale vubec nic nedostanou?
domluvte se. Moje děti by třeba vlněné podkolenky od tety dost mrzely. Od tety má být něco hračkovitého, klidně kindervajíčko, kravinka za pár korun (luxusní nafukovací balonek za 30 Kč třeba), prostě tetičky jsou pro radost, ne pro podkolenky.
5.11.2023 v 21:50 #160727MirkaD
Čajíku-k úklidu-jednou za týden vysaju celej barák+vytřu-když se s tím hooodně piplu tak vysátí 30 minut,vytření-10-15….
mezitím v několikrát v týdnu zametám+teda ty kobečeky,rohožky dělám tou rukavící se suchýho zipu-hezky to vykartáčuje bordel z koberečků,rohožek,to je otázka 10minut…-ale jde o to,že když mě bolí celej člověk,tak vysávání záhul,vytření taky…
prostě bych fakt proto chtěla ten robotickej vysavač,kterej nikdo nechce,že to máme malý….
-ke kolegyni-ona tam fakt štve každýho-dnes říkala zástupkyně-pravá ruka šéfa,že doplnovala kasy,byla kousek od ní-a ona nepřetržitě mluvila na zákazníka-aniž by on něco řekl….-on mlčel-ona monolog….
to je prostě moc-nás to její velemluvení ruší,lidi to nezajímá…
jasně,občas taky prohodím pár slov,nebo sami zákazníci se na něco zeptají,prohodí vtip a tak,ale ona je extrém…..k ségř-dětem…hele já nevím-nevím,kolik jim je,jaký jsou?ty děti….
jeslti by chtěly měkouše,nebo ne….
jinak odpolední za mnou-opět pohoda-fajn zástupkyně-má nejoblíbenější,fajn kolegyně-nekecá,maká,a dobře se s ní domlouvá:-)
měly jsme provézt palety drogerka,alkohol,-vyvezly jsme palety-na jedné xxx pracích prášků +jary a tak,na druhé psí konzervy,na další směs drogerky-s tím,že se toho hooodně nevešlo…
no a koolegyně-zítra má přiket 30palet,musíme doplnit co nejvíc-já-smiř se s tím-že z tohodle jednu paletu neuděláš!
ona-udělám
já-můj názor-neuděláš!nemůžeš se smířit s tím,že zůstane půl palety drogerky-zverimex?a paleta pracích prášků?
ona-nesmířím se s tím,já to nějak udělám,nech mě přemýšlet
já-no nesouhlasím s tebou,mám jiný názor…ale řekni mi co mám dělat,kam co dávat,co ti mám podávat,budu dělat co řekneš…
no a bylo to:-)dělala jsem co řekla kolegyně a měla pravdu,daly jsme to :-))
holt kolegyně o 30 let skoro mladší-každá jsme řekly svůj názor a já pak jen dělala,dávala,co chtěla ona a ohoda…
no ale stahaná su pěkně…uf….jo k těm ponožkám….tak co teda jen ponožky ségře a dětem něco do té 500stovky celkem?no ty už je máš asi upletený,koupený,že…
hele mě ponožky potěšá vždycky…ale nejsu ségry dítě…tak neporadím…6.11.2023 v 6:24 #160728cernej caj
Kachna, mirka
Segra mi psala, ze podkolenky teply chteji vsechny tri a ze starsi chce uplne stejny i barevne jako maminka… a segra ze chce vlneny.
Takze mam pro ne pak jeste cajovy medvidky pro kazdou jedny, ale jeste davam krom darku od nas kazdorocne 500kc os na prispevky na drahy veci co kupuji rodice tak se mi to vuci tem podkolenkam uz necce segre davat. Ale tak kdyz si dobre rozpocitam obedy a nedam si az do vanoc z restaurace (za 120 mi pani dela bzl verzi normos jidla, tak si 2x tydne beru, vozi mi to kolega tam od nich) a budu mit denne z domu, tak bych to jeste dosetrit mohla, pokud si myslite, ze bych mela pridat jeste na hracky co objednava segra.
MirkaD
Tak nech nekdy uklizet martina… ja kvuli psum mam jen maly koberecky u postele, a ten robotickej mop, i kdyz je dost tezkej ale zas nemusim pretirat obyc mopem nejak peclive, ten ekejtrickej rotacni krasne vydrbe spinu a staci ho jej drzet chvili nad ni:D6.11.2023 v 7:53 #160734MirkaD
ČAJÍKU,ALE TAK KDYŽ TO CHTĚLY TAK SE NA TO VYKAŠLI,ZVLÁŠT KDYŽ JIM DÁVÁŠ JEŠTĚ NĚCO!ŠMARJA,DYT SE NEMUSÁŠ ŘDIT PODLE NÁS!!!!
6.11.2023 v 7:56 #160735Maya
kachna
ten papousek vypada nejak nasrane 😀
ale super zazitek, asi byl rad, ze si ho nekdo vsima
Kimi
to bude kazdym dnem lepsi, zase dneska uz davaji pohodlne ortezy, jeste pred par roky by te zasadrovali od ramene k zapesti
cernejcaj
ty penize jsou teda asi jako darek pro segru? to bych pak asi dala
ja nemam zatim vubec zadnej darek, nemam vubec zadnou inspiraci6.11.2023 v 7:57 #160736Maya
PetraK
jezis co se deje? drzim palce6.11.2023 v 8:06 #160737MirkaD
Čajíku-jinak mMartin jednou týdně vysává ten koberec…ehm zabere mu to 3 minuty:-),občas zamete,ale když vynechá koberečky,rohožky,tak to není ono…
koberec tam jak spíme zrušit nehce,kvůli zimě,jsou pod ním kachličky,já bych ho zrušila,nebo překryla linem-tvl-já su chytrá-to navrhnu…to neprojde….6.11.2023 v 8:08 #160738MirkaD
Maya-já jako dárky kupuju furt měkouše,už je mi to blbý…ale zase ne tak abych toho nechala…
vůbec nevíme co pro rodiče…..ale vůůůbec-je to peklo…..no pro Martina taky nevím….tam mám jedn+k svátku mám….6.11.2023 v 8:09 #160739MirkaD
Myslím na Petru a Fifi !!!!
6.11.2023 v 8:23 #160740cernej caj
Maya
Jakose 700 os ti taky prijde malo a jeste bys dokoupila?Tak asi mate pravdu a holt mam kde se omezit a nasyslit penize
Tak ja vim ze se nemusim podke vas ridit ale kdyz si vsechny myslite ze bych jeste mela neco prihodit zatimco me to prijde jako dost drahy, aby bylo jutny jeste pridavat, tak mam asi pokroucenej svet ja:D
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.