- Toto téma obsahuje celkem 1,304 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Maya a poslední změna proběhla před 1 rokem a 3 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
3.11.2023 v 10:43 #160658
Zlata
Mirko
Jsou nějaký prášky na ty návaly,ale radši bys měla nejdřív zkusit zavolat doktorce a zeptat se jí jaký by byl nejlepší.3.11.2023 v 13:35 #160659cernej caj
Ja si vas porad predstavuju vsechny desne mlady:D
MirkaD
puvodne 11km, pak 7 a nakonec jen 5 😀 jako 5mm za hodinu fakt docela masakr na prochazku:D takze mi 5 stacilo:D3.11.2023 v 15:27 #160660Kimi
myslím na troldíka, pokud to musí být, at odejde v klidu. goli to má podobné, srdíčko v takovém stavu, že každý den může být poslední. a mě se dnes podařila věc – ráno jsem šla ke kontejnerům, brkla jsem o mřížku v chodníku, spadla jsem na kolena a levým ramene na betonový obrubník. nemohla jsem se zvednout, tak jsem volala o pomoc. naštěstí v protějším domě na balkoně byl chlap, tak požádal paní jdoucí po chodníku, zda by mi nepomohla. ta přišla sama mi nedokázala pomoci, tak zazvonila na sousedy a omluvila se, že spěchá na autobus. sousedé mě zvedli, přinesli židli a zavolali záchranku, protože levačka nepohyblivá a příšerně bolavá, levé koleno modré a odřené. v nemocnici mi ruku i nohu zrentgenovali, noha jen odřená, zato pažní kost pod ramenním kloubem zlomená. operace prý vzhledem k mému zdravotnímu stavu není možná, tak jsem dostala na 6 týdnů ortézu a nařízen klid. volala jsem to synovi, zařídil mi pomoc ze zdejší charity. už se mi ozvali, tamní sestřičky mají skvělou pověst. chtěla bych chodit pokecat, ale levá ruka, kterou potřebuju na psaní velkých písmen mi to bolestivě komplikuje. to je vidět i na tomto psaní – vám to asi vadit nebude, ale v heslech velká písmena musím. prosím o palcodržení, at to přestane bolet. spoustu analgetik nesnáším, dostala jsem novalgin, tak si moc přeju, aby zabral.😢😩🤦♀️
3.11.2023 v 15:44 #160661Petrs01
Kimi, no teda, táhni a srůstej!
Jinak velká písmena můžeš dělat jednoruč přes zapnutí a vypnutí CapsLocku. Je to sice opruz, ale jako nouzovka pro hesla to jde.3.11.2023 v 16:15 #160662Maya
Kimi
No teda, tak dobre srustej, jeste ze alespon noha je v poradku
Tady by ti melo prihlaseni zustat kdyz si zaskrtnes trvale prihlaseni a klidne pis jen malyma3.11.2023 v 16:18 #160663Maya
Po dlouhych letech jsem konecne dodelala velky obraz, takovy kachna motiv :D, ale to jsem tenkrat nevedela a ani nevim jestli ma toklik kocek 😀
3.11.2023 v 16:38 #160665Kimi
tak jsem psala a ono to zmizelo – když smůla, tak celej den🙄. tady jsem přihlášená trvale, ale samotný počítač a maily můžu otevřít jen heslem☹
mayo, nádherný obrázek 👏3.11.2023 v 17:43 #160666Fifi
Tady od noci chcije a chcije, uz jsme na nejakych 26 mm. Doufam, ze dest jsme timpadem scucli k sobe a Esusovic meli na praci pomerne sucho.
Kimi
Auvajs, at ti zlamana kost dobre srusta! To musel bejt drsnej plesk o zem. 🙁 Hesla si nech od nekoho prepsat, uloz si je nekde a pak jen kopiruj?
Maya
To je co za druh obrazu? Takovy to tupkani dle predlohy? Pekny, vyvesis si to nekam?3.11.2023 v 19:08 #160667kachna
ani nevim jestli ma toklik kocek
jednu
zato pažní kost pod ramenním kloubem zlomená.
Kimi, to mi je líto, jen ať se to hojí.
Kachnamuš si zlomil nohu začátkem října, ani jsem to nepsala, abych nic nešířila, tak jaktože to neprošlo???Hesla si nech od nekoho prepsat, uloz si je nekde a pak jen kopiruj?
nebo google hesla?
Fifi, podrb Troldíka, jste všichni tři úžasní.- Odpověď byla upravena před 1 rokem a 5 měsíci uživatelem kachna.
3.11.2023 v 19:09 #160669Asteris
Kimi, to je ale smůla, držím palce ať poleví bolest a ať rychle srůstáš. A moc moc myslím na Troldu tahle bezmoc, to je k vzteku. A když vidím to počasí, tak myslím moc na Petru, jak to zvládají…
3.11.2023 v 19:31 #160670Fifi
Diky vsem ohledne Troldy, podrbu, vyridim mu to. V po se mi ozve jeho oblibena pani doktorka a domluvime se. Ano, bezmoc, spravne popsany. Rozum vi, srdce krvaci.
Tady chcije durch porad, toci se to krasne nad nama. Je to potreba. Pro stavbu na prd, ale verim, ze u Esusovic tolik nelilo.3.11.2023 v 20:55 #160671MirkaD
no já dnes teda odpočinkový den…,
ráno teda venčící vycházka v dešti v pláštěnkách,dopo vaření-krůtí stehna na štávě a rýže,poslouchání rozhovorů,tv,pak pohádka a Vánoční písničky a spaní,
odpo šel ze psama na 5 minutek Martin a chvíli si kopal na terase s Žerykem fotbal,a já s něma 10minutek večer-jinak furt spaly,já večer jen vyprala,no a jinak jsem nedělala NIC!!!
ani teda hraní ze psama,cvičení,PROSTĚ NIC!!!!!
prostě spací to den
jako jooo-asi tak na 5 vteřin mě napadlo,když se furt doma váleli a spaly,že bych si večer trošku pocvičila/pohrála s Dafčou ve vjezdu pod střechou-ale za 5 vteřin mě to zase chvála Bohu přešlo….Maya -krásnej obraz,zrovna onehdy jsem na tebe myslela,jestli furt děláš obrazy?klobouček dolů,né klobouček nééé,kšiltovku,tak:-)
Čajíku-jako,hele,mám tě ráda,ale púrostě,jestli tam kde jsi dnes šla lilo tak jak u nnás-zešikma a vichr-celá zastřešená terasa mokrá nechytlo to akorát postele a pelechy u zdi-tak jsi prostě blááázínek!!jakko jo-heslo-Není špatný počasí,jen špatný oblečení-znám,ale……když je něčeho moc,tak je toho moc:-)))
Kimi-ty seš chudáky-jak by řekl Martin,uf tohle teda,lity,lity….posílám foukity fouk-at potvůrka přestane rychle bolet!
Kachna-taky mazec s mužem….taky chudaky….:-(,nic nepsalas a stejně..
Fifi-celý den na tebe myslím…..
3.11.2023 v 21:32 #160672Maya
Fifi
u nás teda leje dneska celej den, Ešusovic jsou víc na západ, tak snad tam mají líp
to je vyšívaný obraz, proto to taky trvalo dlouho
věšet se nebude, není kam, to jde všechno do skříně3.11.2023 v 21:40 #160673Fifi
Maya
A co s tim v ty skrini bude? Nabidni to darem nakymu koci/psimu utulku, muzou si to vydrazit. Teda jestli to ve skrini neskladujes umyslne.
Mirko
Ja dneska musela pomalu nasilim presvedcovat psiska k aspon obejiti domecku na zahrade, tady to chlistalo a chlista echt. Delat nic je obcas fajn pro vsechny.3.11.2023 v 22:42 #160674Maya
Fifi
říkám si, že to budu prodávat v důchodu, až nebudu mít na jídlo 😀
to na tyhle charity není, jenom materiál stojí 2-3 tisíce a aby to pak někdo vydražil za pětikilo a pak zjistil, že aby si to mohl pověsit na zeď, musí vysolit další 2 tisíze za zarámování a zasklení, tak to radši mrskne do popelnice, to si to radši nechám doma
na charitu se dělají malé obrázky, ale ty já moc nedělám
dělala jsem to akorát jeden čas, že jedna pani z toho šila polštářky a ty se dávaly do domovů důchodců, ale to mě prostě tak nebaví4.11.2023 v 4:43 #160675Zlata
Kimi
Držím palce,ať přestane bolet.Kdo bude chodit s Goliáškem.
Fifi
Drž se, prosím.U nás včera taky lilo celý den.Škaredej,ponurej,nepříjemnej den.Já nemám podzim ráda,dřív mi to bylo jedno, teď spadám do takovejch chmur.Už aby bylo jaro.
Brtníkovic budou trochu zjara odpočatý (doufám).4.11.2023 v 8:46 #160676cernej caj
Maya
KrasmyKimi
Lity lity, tak se hoj a srustej! A dobre ze syn zaridil pomoc a ze inlide pomohli jak mohliMirkaD
Tak vydrzela sem to jen necely 2h a plan byl celej den:D dneska uz ani nemam chut spat venku kvuli gychodu slunka a zitra 4km do vsi tak asi dneska uz pojedu dom4.11.2023 v 10:25 #160677Kimi
tak mám za sebou dost hroznou noc. nejdřív jsem se zkusila uložit do postele – chyba, protože jsem se nemohla hnout, tak jsem se rozhodla, že se přesunu do obýváku na gauč. po značném úsilí se mi podařilo vstát a přesunout se. gauč má vyšší sezení i opěradlo, občas na něm zaklimbám u televize, tak se mi dnes podařilo přežít noc. ráno jsem zvládla snídani pro sebe i tabletky pro goliho. až žasnu u čeho všeho mi ta levačka chybí – vstát z gauče, namazat chleba, dát golimu něco do misky atd, atd. po snídani přišla kamarádka eva a šla goliho vyvenčit. říkala, že mluvila se známou z protějšího paneláku a ta je taky ochotná venčit, jinak se goli musí spokojit se zahradou. kamarádky už se nabídly, že pokud budu potřebovat něco obstarat, jsou k dispozici. mám kolem sebe fajn lidi.
4.11.2023 v 17:22 #160678Petrs01
mám kolem sebe fajn lidi.
To je super! 👍
4.11.2023 v 17:31 #160679kachna
mám za sebou dost hroznou noc
Kimi, snad to bude bolet jen pár dní a je super, že je tolik ochotných lidí kolem.
Dneska jsem dostala velkou odměnu za kroužek králičího hopu. Trochu se nám změnila sestava lidí na výstavě, takže já furt koukám na tři kyselý ksichty a děsně mě to štve. Šla jsem skákat a sice tam skoro nikdo nebyl, ALE byla tam v kleci jedna ara a jeden kakadu. Ara krákala, nadávala, zdravila a když jsem jí Kačce fotila, tak tam kráný jemný kakadu se přišoural a nechal se hladit na zobáčku a na pařátku a na bříšku. Vyndaval ten pařátek z klece a bral nás za prst.
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.