Kecací zvláštní podzim 2023

Fóra Ostatní Kecací zvláštní podzim 2023

• Toto téma obsahuje celkem 1,304 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Maya a poslední změna proběhla před 1 rokem a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 201. až 220. (celkem z 1,305)
  • Autor
    Fifi

Cernej caj
      Uzij si malej velkej patecek. 🙂 V patek ma u vas pekne ficet, tak at te to neodvane daleko.

Esusova
      protože jsem pochopitelně pospíchala, podařilo si na ruku z hrnce hrcnout rozpálený olej.
      Aaaauuuvajs, doufam, ze se ti to nejak nepotento a bude se to dobre hojit. Snad ses nestrhla pri sichte pracovni v Domecku dneska.

Kimi

Připadá mi, že řada lidí v mém okolí žije stylem PO NÁS POTOPA. Ačkoli máme ve městě promyšlený systém třídění odpadu, tak do kontejneru hází všechno, ačkoli by mohli tříděním získat slevu na místním poplatku. Máme hodně odpadkových košů, ale mnozí jsou líní, poponést něco pět kroků a odpadek zůstane, jak jim z ruky vypadne, o nesbírání psích bobků nemluvě. To samé volba chůze po chodníku nebo o pět kroků kratší ničení trávníku prošlapáváním pěšiny.
        A taky místo dumání nad chovem domácích mazlíků, by ti, co rozhodují, měli přemýšlet o zákazu palmového oleje. Byla jsem jednou na besedě se dvěma cestovatelkami, promítli právě film, co se v příslušných oblastech děje s pralesy – děs.
        A ptáčky v zimě přikrmuju, i když zpěváčkům toho dost vyzobou hrdličky.

MirkaD

tak pondělí-pondělí po uklizení baráčku a ležingu odpoledním došla po dlouuuuuuhatááááánskééééééé době návštěva-která se sama přihlásila!!!!!!!!!!!že se staví!!!!moje kamarádka knihovnice,co jsem tady xxx milionkrát psala,že prostě-se idíme málo,nemá čas-přitom jedna dědina,tak krm toho,že u mě byla párkrát,když jsem měla neschopenku v létě,tak ted se přihlásila,že by se stavila!tak došla přd 4 a odcházela v sedm-to jsem ji šla doprovodit ze psama,bylo to fajn odpoledne i pokec i psi měly radost že došla a já mega radost
          no už v pondšlí večer se Dafi táhla při doprovodu kamarádky…a v úterý,kdy zase v noci chodil+byl v noci fest vichr,tak bylo vidět,že jí není dobře-nevím,jestli někde něco sežrala???
          tak ráno jsme v úterý šly vratama kousek mezi pole,já pocvičila s Žerykem trochu,mezitím chovala Dafču a šlo se dom,doma ýdibc uklidit-prach,wc,koupelka a a šlo se hají a čtení,v poledne dojela bývalá kolegyně od Olomouce-šla jsem s ní dát vyčurat psy kousek před vrata jen k zastávce a zpět-oba psi mega radost-druhá návětěva běhen 2 dní!kamarádka dovezla domácí med,jabka,ořechy,pokecaly jsme,tatkovi ty ponožky s tvarůžkama,co má otec Martina-takže tatka má Mikuláše:-),a za 2 hodky kámoška v lijáku odfičela a my do večera VŠICHNI I MARTIN leželi a čučely na pohádky,večer jsem šla vyvenčit pjsánky a hají…
          v noci 3 krát mokrá,během pár minut,s tím,že mě bolí na průduškách od pondělí a zase dělám kuckyty kuckyty -doslova,tak od pondělí jím sáčky na kašel,dnes koupený čaje na průdušky,v noci teplta 36,2
          z postele sauna,koupaliště v jednom,ale to mám v podstatě už celej podzim,+děsný návaly horka přes den-vždycky z ničeho nic xx krát za den šííílený vedro,taková vřelá deka,a v noci se strášně furt potím-peklo,furt se v noci překlívám,umývámuž su z toho unavená…
          dnes ráno kousek ze psama,pár cvků s Žerykem a mezisměna…
          v práci-debilních pár zákazníků +debilní kolegyně…ehm-to říct jinak nejde-jedna z těch 2 nových…hrozně se s každým vykecává,ale mega moc…pak má storna,nedá si nic říct…když něco dělá blbě,tak hlavněaby ona nedostala…peklo…
          Martin odpo chvilečku ze psama,večer na mě čekl s něma před barákem,tak jsem nikam nemusela,dala jsem si fazolky a du hajat…

PetroK-jako takhle…3 pavouci na záchodě,nějaký v chodbě,much se nemžeme zbavit a furt na mě lícou a lezou mě po xichtě,s vany furt lovím pavouky,a když se na mě ráno začal pavouk spouštět-tak jsem si říkala,že mě ta příroda už dost sere…všude milion pidi mušek….:-()
          ptáčky krmí rodiče i my…

Maya-o mikině vím,bojím se,že se nevleze do pračky?

MirkaD

Kimi-píšu ti to už potřtí-tou knížkou jsem mega nadšená!!žádnej nervák,milá,sympatická,poučná…občas smutná a dojemná….

Kimi

Mirko, to jsem ráda, že se Ti knížka líbí.
              Já jsem teď dočetla knížku od spisovatelky (Marie Macková), která kdysi byla tak trochu kolegyně (pracovala v okresním archivu, pak, myslím šla do Olomouce, snad na univerzitu).
              Knížky jsou celkem čtyři, první Příběh staré šperkovnice a druhou Příběh hořkého trojlístku už mám, čtvrtou Příběh falešného copu mám objednanou, třetí Příběh vzácné tabatěrky je, bohužel, všude vyprodaná. Příběhy se odehrávají za první republiky tady v okolí blízkých měst (Králíky, Lanškroun). Mluví se v nich řečí původem tady z pohraničí (Sudety). Všechny mají kriminální zápletku, kterou řeší celní inspektor.

PetraK

takže…………takže………..asi takhle

myslim, že víc netřeba dodávat.

😀
                upadnou mi ruce, ramena, koleno, takže asi celá 😀

Maya

PetraK
                  ja myslim, ze bys to brala, aby te hosicci takhle okukovali a pak by sis rikala, ze to stavebniceni za to stalo 😀
                  MirkaD
                  tak se brzo uzdrav
                  co jsou sacky na kasel?
                  nevim jakou mas pracku, ale me se do pracky vejde cela ta berankova deka a mikina je urcite mensi, tak to nemam obavu

Maya

jo a dozvedela jsem se vcera, ze oprava silnice se odklada na konec listopadu, takze u nas se muze asfaltovat i v prosinci 😀
                    a prej to stihnou za dva tejdny, no jsem zvedava jak to bude vypdat, ve meste delaji 200 metru 3 mesice, u nas udelaji kilak za dva tejdny, mistni firma jsou proste machri 😀

PetraK

Maya
                      tak jasněěě, že taková lékařská prohlídka by mi nevadila 😀 😀 😀

takze u nas se muze asfaltovat i v prosinci 😀
                      ???????????? hele………jako tohle už je fakt celý moc divoký teda . Já myslím, že to nakonec odloží na jaro.

MIRKOOOOOOOOOOOOOOOOO – DĚKUJU ZA DÁREČEK. MOC SE TĚŠÍM, AŽ SI POČTU. ZATÍM JSEM STIHLA JEN TO MILÝ VĚNOVÁNÍ. Není prostor, čas a síla. Až přežijeme zítřek a sobotu – to ještě budu vozit kamení a budu ho sázet za tu nově postavenou zeď a to bude šichta teda, tak pak, pak se na chvíli nadechnu a podívám se, chci si to užít a mít na to klid. Ale udělalo mi to velkou radost, díky moc.
                      A UZDRAV SE BRZO. nestálo by za to začít se vždy s podzimem dotovat echinaceou? Kapky jsou moc fajn, a tyhle mám odzkoušené:
                      klidně si je objednej už teď a začni si kapat, urychlí to uzdravování a posílí imunitu a ber je potom dál.

Fifi
                      Aaaauuuvajs, doufam, ze se ti to nejak nepotento

naštěstí fakt dobrý, jsem překvapená, čekala jsem právě, že nějakej průser bude. Nebylo to jako extra množství, ale šplíchlo to dost a na několik míst po ruce, vidět to je jen na jednom místě, kde toho bylo nejvíc, ale nezlobí to, v pohodě to je. jsem ráda, protože te´d by se to fakt nehodilo, do večera mám na ruce stavební rukavice, dělám s bordelem – beton, kamení, takže……. má mě někdo rád, že to bylo jen takhle.

Maya
                        Maya

PetraK
                          ja myslim, ze to neodlozej na jaro, ze to bude jako vzdycky, seberou prachy, pak to tady nejak posolichaj, hlavne aby to moc nestalo, vysledek je vsm putna, hlavne aby to vypadalo jako nova silnice

EvaC

Všem děkujeme za pochvaly- ano Sindibádka je velmi fotogenická bytost.
                            PetraK
                            Co se týče dotazu ohledně fota z hospůdky – je to tady
                            https://www.firmy.cz/detail/13001272-obcerstveni-u-rybnicku-kytlice-kytlice-falknov.html
                            Kdo jste v těchto končinách nebyl, vřele doporučuji, je tam krásně -Českosaské Švýcarsko..

PetraK

Eva C.

jééé tam to mám ráda! Je tam opravdu krásně.takže jsem se nespletla, že byla modelína Sindibádka v hopsodě!

Maya
                              no jsem zvědavá, jak to tedy nakonec u vás bude.

EvaC

PetraK
                                Nespletla – máš bystré oko 😉. Já jsem shodou okolností přímo tady několik málo let žila – je tam opravdu nádherně…

PetraK

Maya
                                  mam 5x 0 a jen 2x 1

mám 4×0 a 2×1, při tleskání jsem měla obě ruce proti sobě – jako retardér 😀

sem tudíž umělec, píšou! 😀 tak sem vám namalovala, kterak makám

Attachments:
                                  PetraK

Eva C.
                                    a tak to se Ti ani v nejmenším nedivím, žes v Prahé neščastná.

Maya
                                      PetraK

Maya
                                        Praze v metru
                                        no fuj! ještě že tam cestou do práce vůbec nemusím, cestou k doktorovi taky ne, takže asi jen ve výjimečných případech. Mno, hezky vyhazujme prachy za hovadiny, když nám chybí, že?

cernej caj

Kimi
                                          O zni jako super tip.na knizku detektivku

cernej caj

Maya
                                            A ty ses levak?

Ja su pravak a mam 3×0 a 4×1

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 201. až 220. (celkem z 1,305)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.