- Toto téma obsahuje celkem 1,855 odpovědí. Do diskuze (20 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Kimi a poslední změna proběhla před 2 měsíci a 2 týdny.
-
AutorPříspěvky
-
4.2.2025 v 11:27 #183963
Thielli
Jedine zalozit jeste jedno k tem komentum k tomu:D
…a ty si taky blbá 🤣
4.2.2025 v 11:27 #183964Zlata
Maya
Dík,se kouknu.4.2.2025 v 11:41 #183965MirkaD
tak včerejšek jsem proležela u pohádek a Kolji
dne venku krásně namrzlo a sluníčko
tak,že je mi blbě-pudu zaráz s oběma na 10 minut..
líná Dafča,že nic,takže zvlášt kousek ze Žerykem,-k lípě kousek,pohrát si,pofotit a zpět a kousek-to už jen pár metrů s Dafi,ze zahrady bez ničeho jen cvičící vodítko co mám stejně furt u sebe tak v kapse…
jo-krev mám v pořádku,mám napsaný kapky,tak si musím vyzvednout recept,koncem týdne se uvidí….dle toho jak zaberou na operaci se mi nechce….k Martinovi-ano má hodně chyb-pije…i když o dost mín,než dřív…..!!!!!!!
necvičí na záda a to by blbec jedn teda měl!!!
nedrží dietu-by taky mohl-i když sama vím po měsíci jaká je to dřina….
a je velkej kritik…
a furt mi říká co mám dělat-ale myslí to dobře-vždycky řekne…..
ALE-neuvěřitelně miluje naše zvířata!!!!!!!!!!
a to u mě bude mít vždy velkou váhu!!!
bere nás na vycházky/výlety autem-to je taky fajn!
i za těma koníkama…..
je štědrej-dobře až moc…ale není lakomec…
umí vařit:-)))
má smysl pro humor-a se mnou to taky ve skutečnosti není lehký-fakt není….
takže jo-proti mě tady nikdy nic nebylo,ale i když je to na Martina-a máte třeba i pravdu!
tak zamrzí to no…….
čtu knížku-pěšky kolem Česka od Nazarova a má citáty!!!
Kde vůle neschází,
cesta se nachází.
TolkienCo ti stojí v cestě,
to je její součástí.
AureliusPříroda není jen naší domovinou,
je také lékarnou.
Hippokrates4.2.2025 v 11:52 #183967cernej caj
MirkaD
knihu ukladam do seznamu „na priste“ 😀4.2.2025 v 12:16 #183968Maya
kdo použivate ty stary mobily, tak tady mate kdy vam prestanou fungovat
Mobilní operátoři musí v Česku provozovat 2G sítě minimálně do poloviny roku 2028. K vypnutí 2G může dojít už na konci roku 2026, ale za podmínky, že podíl uživatelů využívajících výhradně 2G síť klesne pod 5 % za poslední půlrok. … V prosinci 2021 udělil ČTÚ jako podmínku přidělení kmitočtu 2100 MHz operátorovi O2 zachování podpory 2G alespoň do roku 2028.[16] V prosinci 2022 udělil na základě závěrů přezkumu tuto povinnost při obnově přídělu v pásmu 2100 MHz i operátorům T-Mobile a Vodafone.4.2.2025 v 13:29 #183972cernej caj
Takze i pro vodafone az 2026?
Kde mas zdroj?To bych mela jeste rok ulevu:D
4.2.2025 v 13:36 #183973Maya
cernejcaj
wiki https://cs.wikipedia.org/wiki/2G4.2.2025 v 13:37 #183974Maya
cernejcaj
ale jinak je zdroj i Telekomunikacni urad, ale pisou tam to samy4.2.2025 v 15:48 #183975cernej caj
Prave vim, ze u o2 to ak jednoznacne je, ale kdyby to bylo i u vdafone tak mi tim udelaji radost:)
Nokia ma letos 20 let a jeste by 10 dala, kdyby ji takhle umele nezarizly:D
Ape rikala sem o tom z ame co jezdivaji na sever a ona diky tomu zjistila, ze nwkde ve svedsku nehonkde uz 2g vypli, ze tama chteli projizdet, tak sou aspon pripraveny:D
4.2.2025 v 18:56 #183977cernej caj
Tak dneska sme meli mit odpoledne cv cajovne ale kamarafi poodpadali, tak jsme s muzem zajeli k mirce, yvencit pejsky, vyjest ji mrazak:D na nakup a uplne utahany jedeme domu. Charlie se ke me tuli zadickama a oba se tesime do postylky
4.2.2025 v 19:29 #183978MirkaD
děkuju za super návštěvu!!
a mrazák jste nevyjedly:-D4.2.2025 v 20:06 #183981Thielli
Čajíku, Mirko,
nebudu řešit sanitku, nebudu řešit Martina, napíšu obecně. Bo to platí obecně.Když sem kdokoli z nás napíše, jak mu někdo jiný blízký člověk ublížil /chtěně, nechtěně, teď, kdysi/ a navíc to píše znovu a znovu…
Jaká je správná reakce?
U psychologa to správnou reakci má, ale diskusní fórum správnou reakci podle mě NEMÁ.
– když napíšeme „ano, je to debil / kráva“ – je to špatně, protože to byl jeho blízký a padající rána nakonec zabolí i stěžovatele.
– když napíšeme „ne, není to debil / kráva“, budeme popírat to, že se ke stěžovateli někdo zachoval hnusně, vlastně nebudeme psát pravdu
– když budeme mlčet a k věci se nevyjádříme vůbec, bude to projev nezájmu a ignoraceMůj závěr? Nenutím ho nikomu, ale sama se jím řídím.
Prostě to sem nepíšu. Takové věci pro mě nepatří do diskusního fóra. Jasně, občas si člověk uleví a odfrkne na veřejnosti, kurňa dnes mě bolí koleno, doma to zavrzalo, jdu si dát panáka… a ostatní napíšou lity lity… ale nemůžu sem psát, co se mi stalo, když mi bylo osmnáct a co mi to způsobilo na celý život. A nemůžu tady prát své domácí prádlo. Protože i kdybyste mě milovaly až do nebe a moc mi chtěly pomoci, ulevit, podpořit mě… není možné, abyste cítily vše, co cítím já, nebydlíte se mnou a ať na to (ne)zareagujete jakkoli, nebude to dobře. 😳4.2.2025 v 22:21 #183983PetraK
Thielli
když napíšeme
když napíšeme
– když budeme mlčetJaká je správná reakce?
moudrá slova.
5.2.2025 v 0:36 #183984Fifi
Zdravicko vespolek, ja byla ted jen spis mlcici, bo jsem nechtela fnukat. Ale dneska fyziotyran mi hrb aspon uvolnil, ve ct repete a porovna aj plotnu a obratle.
Mirko
jo-krev mám v pořádku,mám napsaný kapky,tak si musím vyzvednout recept,koncem týdne se uvidí….dle toho jak zaberou na operaci se mi nechce….
Drzim moc palce, at zaberou kapky. Komu by se pod kudlu chtelo, snad se sutr uvolni, rozplizne, nebo jaky jsou moznosti? Si pri zlucniku vybavim dycky tu scenu z Básníků, jak rika mladej Safranek mamince, ze takhle uz to nejde. 🙂 Tak at tobe to jde bez kuchani nejak idealne.Thielli
Jaká je správná reakce?
Tu je psany slovo, takze reakce muze vyznit mnohdy jinak, nez pisatel myslel, clovek ctouci si to subjektivne zabarvi a prebere jinak. Navic se tu tak nejak zname roky, nekdo pise opakovane neco, nekdo zase neco jinyho. Neco se opakuje, neco ne, se to tu obcas na necem stekne, ale neni moc co resit, analyzovat, si myslim? Bo si tu porad pisem a mame se tu rady. To jen myslim v ramci spravny reakce, ze bat se napsat tady nekomu neco, abych se citu nedotkla, to nenene, to si pak obhajim klidne po mobilu nejaky nedorozumeni.ale nemůžu sem psát, co se mi stalo, když mi bylo osmnáct a co mi to způsobilo na celý život. A nemůžu tady prát své domácí prádlo.
Ty treba ne. Ale nekomu jinymu to „vypsat se“ a vyprat domaci pradlo pomuze. Ulevi si v tu chvili jen tim, ze to sem napise.Tak si ulevuju, ze Netvor se tvori do slusnyho tvora, obcas i vnimne a umi se i mazlit. Akorat na zahrade je teda tankodrom, resim, jak to vymyslet. Ulicni plot, kde lita a dela jak magor. Zatezovy naky koberce? Dlazba vubec, by si na tom urval drapy, neco mekkyho, co bude idealne poustet vodu pod sebe. A zaroven tezkyho, bo on svym vzuuuuuum a vzummmmm z jedny strany na druhou vytrha i letity drny.
5.2.2025 v 6:45 #183987cernej caj
Fifi
To je super s fyziotyranwm, ja musim taky uhnat toho meho, 3 mesice zas cekam jak mi zrusil teemin, pak vanoce, pak bali:DJe dobre, ze ti to porovnal:)
A netvor je teda sikovnej chlapecek:)
Koberec ti zacne plesnivet, co nejaky umely travnik? Ale nevim, jak to vypada…
Jinak ja myslim, ze taky zalezi na prijemci, a myslim, ze proste jen slova podpory casto staci a neni nutny soudit toho cloveka, jen vzit tu situaci jako fakt, ktery se stal a doufat, ze se to uz nebude opakovat
5.2.2025 v 7:13 #183988PetraK
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Gůtn tág majne líbe Kindr.
Fifi
hoj pani, zrovna včera jsem si říkala, žes tu dlouho nebyla a že Ti musim brnknout – a vida tele-tele-telepatie. A stejně Ti cinknu.
Tak si ulevuju, ze Netvor se tvori do slusnyho tvora, obcas i vnimne a umi se i mazlit.
hu-ra – píšu to hrozně potichu, abych to nezakřikla.
s tou zahradou – co se pozeptat u koňáků, co používají v zatěžovaných místech? Koberec máme na chalupdě po plotem – takový ten zátěžák – a za těch pár desítek let nic nezplesnivělo. Aji mech na tom roste. Jen se to někde po čase
„rozpadlo“Ale nekomu jinymu to „vypsat se“ a vyprat domaci pradlo pomuze. Ulevi si v tu chvili jen tim, ze to sem napise.
no ano, ale pak musím počítat s nějakou reakcí. Napíšu-li že Brtnik mě něčím vytočil a je to ……. nevim co, je očekávatelné, že mi to pravděpodobně někdo odsouhlasí, protože to za á bude vidět stejně jako já a bude mě chtít podpořit a nebo na píše mně, že já to vidím špatně. Prostě „jdu s kůží na trh“ . Rozhodně se já osobně nebudu divit, když mi někdo napíše, jo, máš pravdu je to kretýno. Chová se hrozně. Protože jsem to napsala – asi si to myslím? Asi si za tím stojím? Mám v tomhle vnímání stejně jako chlapi. No a nebo se nesvěřím, protože si to radši schroustám sama a nevětrám to do luftu.- Odpověď byla upravena před 2 měsíci a 2 týdny uživatelem PetraK.
- Odpověď byla upravena před 2 měsíci a 2 týdny uživatelem PetraK.
- Odpověď byla upravena před 2 měsíci a 2 týdny uživatelem PetraK.
5.2.2025 v 7:35 #183992Maya
Fifi
znamy u nas ted dostavujou haciendu a na zahradu si nechali polozit takovej ten pravej travnik v rolich, zatim to vypada hnusne jako umelej travnik, ale maji zlateho retrivra, ktery taky poletuje kolem plotu, tak to budu se zajmem sledovat co to udela, pochybuju, ze Andicek bude pouzivat ty dreveny chodnicky co tam taky maji 😀
jinak neporadim, my udelali uz pred lety kolem plotu dlazbu
nasypat nejaky kacirek?5.2.2025 v 7:40 #183993PetraK
Maya
nasypat nejaky kacirek?to bude vyletovat si myslím a soudím podle Taliprdnice. To spíš bych viděla dobře uválcovanou šotolinu??? Ale psí dráp, je psí dráp, no. Zatranovací dlaždice jsou nebezpečný, tam psu se sekne packa, prst… Mohlo by se dát ??? s otazníkama – takovej ten kamínkovej koberec, ale podle mě to by spolklo dost peněz asi.
5.2.2025 v 7:56 #183994Thielli
Fifi!
aj já jsem včera po tobě stýskala už nahlas, kde jsi…
No, s tím fňukáním to mám podobně, mám to naučené od táty, tesal do mě větu „Neobtěžuj svými starostmi své okolí, každý jich má sám dost, jen o nich nemusíš vědět.“
Oj, kolikrát jsem jí od něj slyšela… 😳😳
Táta svůj postoj dotáhl do extrému, to je prostě hrobka, která nepustí nic i kdyby věděl, že má zítra soudný den.
Já už se občas svěřím, ale většinou jen nablízko a hlavně ne často, protože nechci být mozkomor. Je to jako s voláním o pomoc. Když se volá jednou, všichni běží, ale když se volá pořád, nikdo už nevnímá…Tak já si taky zakňučím dnes, už dva týdny mě pekelně bolí koleno, že se mi občas i podlamuje, tak mu taky domlouvám, že hele, máme novýho psa, teď prostě nemůžeš dělat to, co dělá koleno toho psa, nejde to, jeden z nás musí držet… Ale je hluchý jako koleno.
Paní strakatá už včera poprvé předvedla „nechce se mi přijít 😂“ – a to když jsem dočesala Eliette a zavolala ji k době na zem. Seděla na gauči, hlavu u stropu a z výšky na mě čučela jako by vůbec netušila, že volám její jméno. 😂
Myslím, že se prostě jen bála nového. Protože na gauči si nechala česat nohy mnohem uvolněněji než holky. Takže pamlsek a pak jsem jí musela tedy tlakem položit (ona si s tou nohou nesedá ani nelehá, když je něco jen „na chvíli“) takže když jsem ji položila, tak už jsem pak ani nečesala, jen jí hladila a dotýkala se kartáčem a zase ho dávala prč. A to vše jen chvilku. Pak byla propuštěna a odměněna.Jinak – já kdybych měla rozpočet hojný a měla zahradu, kde mi psi dělají bahnité cesty kolem plotu, vysypala bych to tam vrstvou písku. Jim je to příjemné na tlapy, není to ošklivé, nespálí si na tom nohy jako na koberci, nesedřou se jako na betonu… takový ten říční písek, ten je prima.
5.2.2025 v 8:28 #183995Petrs01
říční písek, ten je prima
Od majitelky pudlů mi to zní jako čirý masochismus. V Mostě udělali novou krásnou písčitou pláž, takže jsme samozřejmě startovali z ní. Ač jsem vše opláchla, vymáchala, vyprala,… tak jsem ten krásný píseček vyklepávala ještě na dalších dvou závodech. Co si o tom myslej odpadové trubky radši nechci vědět.
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.