- Toto téma obsahuje celkem 1,855 odpovědí. Do diskuze (20 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Kimi a poslední změna proběhla před 2 měsíci a 1 týdnem.
-
AutorPříspěvky
-
4.2.2025 v 8:00 #183930
Maya
a koukam bude stat kolem 600 a ja mam poukazku na tisic, tak si budu muset vybrat jeste jednu nebo dve knizky a vubec nevim co, Bryndzu uz jsem dostala k vanocum
4.2.2025 v 8:21 #183931Zlata
Maya
Tak já asi blbě koukala,mě tam vyjelo 28.3.
Jj,má stát okolo 600.-
Já si kupovala M.W.Craven,sérii Washington Poe,J.R.Ellis
a první dílJ.D.Kirk Mělký hrob,teď má vyjít další díl.4.2.2025 v 9:16 #183936Thielli
A JÁ MÁM TAKOVÝ NÁPAD A VYHLAŠUJI HLASOVÁNÍ, ZDA JSTE PRO
Vychází trochu z toho, že tu teď vznikl takový bolák nedorozumění z různého vnímání, jak jsme každá trochu jiná a tak jednu větu vyložíme, jak umíme… různě. Navíc jsme ženy, takže více emocí. 🙄😍
Já bych založila ještě jedno nové vlákno v kecacím kotci.
A vlákno by se jmenovalo
Co se vám rozbalí v hlavě, když se řekne:a každý týden by tam byl jeden výraz, námět, slovo spojení… třeba…
psí tlama, pampeliška, útok, telefon, nespravedlnost, perník, vítr, kočičí srst….A kdo by chtěl, napsal by své asociace, svou zkušenost, která na daný výraz sedí, své přání, svůj sen, prostě cokoli. Včetně fotky.
Pravidlo by bylo – psát pouze své asociace a nijak se nevyjadřuji k tomu, co napsaly ostatní.
Jen bychom si četly, co kdo napsal jiného, vlastně bychom se dívaly vždy tak trochu těma cizíma očima.A za týden by se slovo změnilo a už ani slovo k předchozímu.
Mě by zajímalo, jak svět vidíte vy. Při běžném pokecu to jde taky, jasně, ale tohle mi přijde fajn… A myslím, že čím víc se budeme takhle dívat druhýma očima, tím líp můžeme pochopit, proč někdo třeba jednu větu vyložíme každá s jinou barvou, i když pravda zůstane sedět na místě.
Co myslíte? Mám jít s tím do pihele nebo ne?
4.2.2025 v 9:24 #183938Maya
Thielli
tak pokud budes vymejslet ty namety 🙂4.2.2025 v 9:27 #183939Petrs01
Co se vám rozbalí v hlavě
To zní zajímavě.
4.2.2025 v 9:29 #183940Thielli
Mayo
jéje…. jen na psovi je tolik částí těla, na lidech je tolik vlastností, kolem je tolik věcí… já bych to míchala, vždy tři odpočinková slova (káva, čokoláda, houpací křeslo 🤣) na jedno těžké (zatvrzelost)… 😁
4.2.2025 v 9:30 #183941cernej caj
PetraK
Jenze… jak pise thielli, nedivame se vsechny na svet stejnyma ocima a kdyz se zacne pranyrovanim neciho partnera, kdyz se ani nevi podprobnosti (a nekolikrat sem opakovala, ze ten na druhym konci muze sanitku neposlat, tedy ke zneuzivaji by nemelo dochazet i proto, ze je zodpovednost toho na telefonu to vyhodnotit).A zrovna martina si proste berete na pranyr snad za vsechno, co dela, tak sem to vnimala ocima mirky, ze by to ona mohla vnimat i ona vuci sobe. A myslim, ze si nezaslouzi pridavat byt domnele starosti a vycitky, protoze nekdo neco nejak mysli a chape.
Cimz uz se k tomu vyjadrovat taky nebudu, ale… vnimala sem, ze musim.reagovat jak jsem reagovala.
Thielli
To je super napad, a asi ses prave prihlasila k tomu, ze je to tak trochu tve tematko;)Maya
Tak vybrat vic knizek nemuze byt tak tezky:DJa si leyos nesmim koupit zadnou a jen cist ty tuny, co mi tu zavazi:D
A to sem zvladla poslat krabici od bot do knihankova minuly tyden s knihama a nejakyma drobnostma.
A taky sem udelala revizi bot… loni sem oddelala troje v ruznym stavu rozchzwnosti, letos planuju jeste asi 2-3 pary odprasknout tez… (dvoje rozchozeny a jedny novy)
Takze sem si ze spanelska objednala dvoje do zasoby za cenu skoro o 1500 nizsi nez u nas na par.
Testovala jsem ruzne modely alter, abych si udelalq obrazek o tech, co se nedaji na vandry a zvladnou jen male vylety (uzsi strih, tvrdsi) a uz sem vyselektovala z jich jediny model, ktery budu kupovat.Tim se konecne ze dvoubrozchozenych kusu (kdyz musim/jee papucky) snad defibitvne stane chozeni pouze v papuckach:)
4.2.2025 v 9:41 #183942Maya
cernejcaj
no kupodivu divala jsem se ted na knizni novinky a nijak me nic moc nezaujalo
mam ted rozecteny 3 knizky a vic neprectenych uz doma nemam 😀
botky bych taky potrebovala probrat, ale s tema se loucim jeste hur nez s knizkama 😀
ja bych chtela taky debordelizovat
chtela jsem prodat nejaky sady na vysivani, hodila jsem to do skupin na FB a nikdo to nechce, jeste pred par rokama nebyl problem neco takoveho prodat, lidi asi setri
chtela bych probrat a vyhazet nejaky dalsi knizky
pak mam alba postovnich znamek s arsiky, bude to asi celkem prodejny, ale nevim co s tim, u nas neni nikdo kdo by to nejak ohodnotil nebo koupil
pak bych se chtela zbavit asi zpravodaju ze spiciho klubu, je mi to lito vyhodit, ale posilat to nekam by asi stalo dost, bylo by to docela tezky
tak enni to celkem moc jednoduchy debordelizovat, tak radsi na to kaslu 😀4.2.2025 v 9:48 #183943PetraK
Thielli
jo já jsem pro. A klidně i to téma založím. A hodím tam první.Černej čaj
martina si proste berete na pranyr snad za vsechno, co dela,
Martina, ano Martina. Nikoliv Mirku. To je dost rozdíl.A ty reakce vychází z toho, co se o něm člověk dočte.
4.2.2025 v 9:50 #183944Thielli
Petra
no jasně, jsi domácí, se starej. 😁 Hlavně ale nepiš „čokoláda“. Měla bych až do pátku poslintanou klávesnici.4.2.2025 v 9:53 #183946PetraK
Máš to tam, můžeš udělat výkop 🙂
4.2.2025 v 10:01 #183950cernej caj
… omyl:D
4.2.2025 v 10:10 #183952Zlata
Téma čokoláda je zajímavý.1.je to ovoce,páč roste na stromě,2.jak vysvětlit že jí prostě nejím???Vysvětlovala jsem několika lidem,že když už mi něco chtějí přinést,tak místo bonboniéry třeba klobásu nebo slaninu,nechápou🤦
4.2.2025 v 10:12 #183953Thielli
K TOMU NOVÉMU VLÁKNU – ONO TOTIŽ BUDE I VÝCVIKOVÉ! MY ŽENY MÁME TOTIŽ PŘIROZENOU VNITNŘNÍ POTŘEBU SVĚT KOLEM KOMENTOVAT 😂 A TADY TO MUSÍME VYDRŽET. MUSÍME VYDRŽET SI JEN ČÍST. JE TO NÁCVIK NASLOUCHÁNÍ V TIŠTĚNÉ FORMĚ.
KONEČNĚ SI UŽIJEME TO, CO DĚLÁME TĚM PSŮM 😂 CVIČENÍ VŮLE. ODMĚNOU NÁM BUDE NAŠE LEPŠÍ JÁ. 😍😘🥰4.2.2025 v 10:13 #183954cernej caj
PetraK
A to je ten omyl, mirka si ho vybrala jako sveho partnera s jeho kladama i zaporama a tak to neni tak oddeleny jak myslis. Porad nejak patri k ni a teda to neni jen vuci nemu ale i vuci ni.4.2.2025 v 10:19 #183956Thielli
A já už se koupu ve své šťávě… já bych TAK chtěla něco napsat na tu ruku Zlatky v tlamě psa a NEMŮŽU, NEMŮŽU!!!! 😂🤣😁🤣
4.2.2025 v 10:20 #183957Maya
Zlata
10 knih za 500
https://www.knihydobrovsky.cz/akce/mas-10-za-5004.2.2025 v 10:21 #183958Maya
Thielli
vem si za odmenu piskotek a mas to vyreseny 😀4.2.2025 v 10:30 #183960Thielli
vem si za odmenu piskotek
…si blbá! 😆
4.2.2025 v 10:49 #183961cernej caj
Thielli
Jedine zalozit jeste jedno k tem komentum k tomu:D -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.