Kecací zima 2024

Fóra Ostatní Kecací zima 2024

• Toto téma obsahuje celkem 1,855 odpovědí. Do diskuze (20 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Kimi a poslední změna proběhla před 2 měsíci a 2 týdny.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,681. až 1,700. (celkem z 1,856)
  • Autor
    Petrs01

je to její teta

To bych měla sakra širokou rodinu, včetně paní zrzavcový. Petróóó, budeš moje ségra?

Maya

mit 5 psu tak mi fungujou tak akorat asi jako motyle 😀
        me stacili 2 a to jenom, ze jsem mela stesti, ze jeden nesnasel prochazky a druhej byl salamista

MirkaD

tak včera ráno ze psama k rybníčku,dát na ranč starý kůrky,pocvičit trošku ze psama,podél ohrasdy velké tam i zpětDafi obíhačky sloupu,Žeryk házení a dom
          vyprat,uklidit,pocvičit si na zsda a poslouxchat pohásdky,
          osdpo z xcelou 4 na xcyklostezku k rybníčku a zpět
          večer knihovna
          ve 2 v noxci jsem volala Martinovi sanitku,
          že má něxco s krkem,tak ho osdvezli,já osd té sdoby nespala,
          ěšla jsem dso vany…
          ráno sdoěšel i s nákupem,límxcem,a že má kapačku,injekxci,léky…,
          já vzala psy a šěla k rybníčku,trošku pocvičit a pak na mě volal majitel ranče,tak jsem si šla vyčistit Dárečka,pejsci 2 metry od koníka,chosdily si je tam prohlížet prasátka a koníci:-))
          vyčistila jsem si Dárečka,pomazlila,posděkovala,sebrala psiska a ěšla jim sdát obíhačky sloupu a pohrát z míčkem a sděsdinou sdom
          pak jsme zajely s Martinem vyřísdit 2 karty…
          za xchvvíli dsojsde ěšvagr na počítač….
          blbne klávesnixca…
          tak jízsdu jsem ze lesdn nestihla,ale můžu si přijít občas vyčistit koníka a jít s ním na vyxcházku-po sdneěšní noxci,jsem potřebovala něxco takovýho!!!!

Attachments:
          Maya

MirkaD
            ty jo, to jste meli veselo, tak snad bude Martin brzo OK
            co ma s tim krkem? blokly nebo tak neco?
            na vychazky s konikem by se mi taky libilo chodit

Milena z Prahy

Mirko,
              je prima, že díky Dárečkovi kolem sebe máš další lidi 😊.

MirkaD

Martin-bloklý asi….
                SDáreček-je boží,já ho miluju!!!
                majetelka má cxhřipku,a já začátkem lesdna marodila,takže na ježdění jsem to v ledsnu nestihla…
                ale aspon!!
                jsem si ho dnes vyčistil,vopusinkovala a pomazlila!!!
                a mě fakt bude stačit,kdsyž se s ním busdu moxct projít/pomazlit/vyčistit
                akorát mít kousek osd něj psy,bylo trošěku …
                jlísdáěš psy i koně….-ksdyby bylo teplo,a za psama nexchosdily kozičky a prasátka bylo by to lepěší:-)
                ale i tak sdobrý
                já než ho vyčistila tak byla mokrá jak myšě:-)
                no sdalěší lisdi sdíky SDárečkovi-tak já znám majitele ranče roky i jeho ženu…

PetraK

černej čaj
                  potizisto
                  blbě píšu 😀

tak sem si rikala, ze uz je to snad pryc.
                  no a Petrs si to myslela taky. 🙁

vykašlala bych se na pnutí a potvrzování a dopřála to tomu místu, kde to stopro zabere – za ty prachy. Kdyby nebyla potíž jinde, tak co si to nepotvrdit, ale takhle bych to udělala tam, kde vím, že to zabere.

A zitra ma charlie ten velky den, 12km prochazku
                  uuuuužijte si to mocinky moc!

Zlatka
                  Jsem celá já.

anooo, to by se mi teď po tom obědě hodilo taky!

Petrs
                  , přece musej fungovat!

přéésně! Jak jsou víc jak jeden, jsou v přesile a musí to tím pádem být extra organizovaný.

PetraK

Letim dom, snad ešče chvíli sluníčko vydrží?

cernej caj

PetraK
                      TO jeste musim.cekat mesic a boli to uz dlouho tak spis slo o nejakou snahu zmirnit tu bolest, ale nakonec sem si nechala masaz zad a ty tuhy SIcka… a ten mesic to jeste vydrzim asi

MirkaD
                      Tvl chudak martin, ja kdyz si vezmu ze sem s vyhrezlpu plotynkou v krcni pateri se musela dostavit sama autobusem, dostala leky od bolesti a sup do prace, tak to musel mit neco moc moc skaredyho:( snad mu bude brzo lip.

Super ze vysla prochazka a cisteni darecka:)
                      Hinak klavesnici obcas staci otocit klavesama dolu, poklepat, vyklepat… ne o za 100 koupit novou. Preju, tat je to klavesnici, a je snadny reseni

Milena
                      Tak to je dobra naboda ze potkavas znamou od thielli:) zni to super

Petrs01
                      Ja s naprostou spokojenosti s takovym psem ziju uz 3 roky. Jako trochu me vadi, ze nauceni cesani se miji ucinkem, ale jinak mi fakt staci, ze jde lripnout na voditko…

Maya
                      Ja to myslela, aby pro nej 12 nebylo moc.. no uvidime. Kamard me veme do zdanickyho lesa, kam casto chodi mirka, akorat oni jezsi odzhora od bucovic a my pujdeme odspoda od zdanic:) takze bych rekla, ze tam kde se ja otocim smer k jihu v tech mistech se mirka otaci k sevwru:D

Maya

cernejcaj
                        jo tak, tak to nevim, 12 jsem nikdy nesla 🙂
                        ale tak uvidis, co tak jsem cetla v zahranici hodne chodej i s lapinama 10+

cernej caj

Maya
                          spis myslim vek, trenink max tech 5 za poslednich par mesicu… jinak asi pri pravidelnejsim by to asi bylo v pohode, ale uz sme od dovci tolik s charliem nesli, tak su dost zvedava.

koupila sem mu parek teda na to klikani 😀

cernej caj

Pta se kamarad, zda charlie v aute zvraci… rikam ze zvracel jen cestou z utulku, tak se uvudi jestli ridi jako prase….

Za 15km se charlie poblil:D pritom s muzem jezime i 300km a bez nehody:D

cernej caj

Sikulka moje zvladl krasne tech 12 km i s nejakou rezervou by to zvladl (taky sme si teda dali v pulce asi pul hodku pauzu) a kdyz sem sla do onxhodu, krasne pockal v pocuchal se s dvema foxlikama z madarska, ze h nas uz se nedaj skoro sehnat, vizlou, jeijich majitelkou a dvema holcickama se nechal hladit:)

Kamarad si na nwj dokonce vzal zrcadlovku tak su zvedava, co z toho bude:)

Maya

Cernejcaj
                                Tak to vypada ze jste meli super vylet
                                No jo mam dojem ze bliti v aute je lapini specifikum 😀
                                Mozna taky tim ze to bylo jiny auto

Maya

Cetla jsem ted o ty novelizaci zakona proti tyrani a zakazu psu na retezu
                                  To je zas paskvil
                                  Bude zakazano dlouhodobe uvazovani, ale nikdo asi nevi co znamena dlouhodobe
                                  Kratkodobe jen pod dohledem, ale dusujou se, ze psu pred obchodem se to tykat nedude, ale pichybuju, ze to tam bude vyslovne uvedeno, takze se zda, ze policajti budou mit pristi rok zne

cernej caj

Maya
                                    jj, asi ze cizi auto a taky kamarad sice ridi v pohode, ale tak divoce, ze nalitava do zatacek rychleji, nez su zvykla a trochu vic startuje rychleji/prudceji brzi. Muz jezdi jak to rict… tak jako plynuleji 😀 dyt nam charlie neblije fakt ani kdyz mu dame nazrat a jedeme hodinu nebo 4… 😀

jinak jo, ted si dal bastu, nechal se trosku ucesat (s asistenci teda), zazlobila mi karta ve fotaku, takze sem ji musela zformatovat, nastesti asi po prvnich 5ti fotkach, pak uz si dala rict. mela sem strach, ze zlobi kompaktik a format karty byl nejmensi zlo vuci celodennimu stresu, zda to dela karta, nebo fotak.

chtela sem vzit svicky, dneska je to 9 let, co odesla maminka… a taky ji svitilo slunicko, rvali ptaci a bylo snad 6°C, tak dnes na slunicku uplne stejne… ale svicku jsem zapomela doma, tak holt jen doma a ne na ceste u nejakeho hezkeho krizku.

Attachments:
                                    MirkaD

Čajíku-to jste měly super výlet!!!výhoda jednoho psa je,že ho můžeš někam vzít bez výčitek svědomí…..
                                      a fajn počasí jste měly!!!

Martin včera došel ráno z Bučovic z nákupem…
                                      injekce,kapačka,a límec takže pak dobrý…
                                      dělaly mu vyštření na neurologii,jestli nemá skříplej nerv,
                                      jinak,jsme šly do spořitelny a po dlouhé době-xxxletech jsem ho ukecala a budeme mít 2 karty-huráááááááá
                                      a jinak si nechal zařídit do mobilu kartu,tak může platit věci mobilem…
                                      dpo u nás byl švagr instalovat novej počítač,ale kvůli myši nám jede zase starej,vymazala jsem několik stovek fotek,nechala jsem z dovolené,výletů,a hezký fotky psů a přírody at mám na kalndář…
                                      se švagrem jsem mluvila o tom Silvestru,to byl ten co tady střílel na zahradě…
                                      tak říkal,že nevěděl,že mě to vadí,ale i kdyby to věděl,tak by střílel stejně…
                                      že malej to chce-a že používá tu tišší pyrotechniku…
                                      tak mu říkám,proč mu nevysvětlí,že je to špatný pro psy,zvířátka v lese.přírodu a tak+je z toho bordel,kterej si ze zahrady nesklidily,že…
                                      tak mi řekl,že je na to Šimonek malej-tvl,je mu sedm,bych mu ukázala fotek mrvejch zvířátek a nazdar a nepráskala bych!!!
                                      blbý voba-děcko i švagr…..
                                      -máme jít na oslavu ke švagrovi-drhýnu-kamsi do soukromé něco jako hospody…
                                      kde se vlastně nevaří…
                                      takže nehrozí se domluvit na diatě…
                                      z holek tam bude jen švagrová a pak zbytek chlapi co neznám nebo znám od vídění,,,,
                                      boží…
                                      já slavila 40 s rodinou tady-švagří,jejich ženy,a rodiče a můj rodič v restauraci s jídlem pitím…
                                      a zvlášt s holkama v BK
                                      nedokážu si představit 50spojit s kamoškama a rodinou zde::::
                                      debilita púrostě..
                                      takže se mám najíst doma a pít tam vodu-no oslava jak svina!!!
                                      v restauraci bych si vybrala něco dietního-jde to..
                                      ale takhle????
                                      jsme myslely že to udělá na dcoře v létě,udělá třeba řízky,sekanou…
                                      jako každej rok,když je tady sezení+se koupí pivo…
                                      no chce uštřit tak takhle fakt chytrý jako….
                                      dnes sme šly chvilku do Ždánskýho lesa-Dafí se Y,běhala v hlubokým listí+hopala po pařezech,tak se proběhůa,Žeryk válel sudy…
                                      pak odpolední,skončily jsme po deváté,Martin mě udělal lehkou piškotovou buchtu,oběd filé a zepečený brambory…

cernej caj

MirkaD
                                        tak aspon sis probrala fotky 🙂

a mys se doladi na priste a budete mit novej pocitac 🙂

Karta v mobilu se hodi, ze nemusis nosit vic veci, ale ja vzdy nosim penezenku s dokladama, tak pro me to treba neni, ale mezi mladyma uz snad nikdo neplati normalni kartou nebo penezma, vsichni mobilem…

Jinak ty vycitky… ono to bylo jiny, kdyz to bylo tak, ze jednou vokoun, jednou feri… nebo kdyz s feri doma bybyl panicek a ona by nebyla sama… ale kdyz by to bylo vzdycky charlie a nikdy feri…

zatimco kdyz sem sni sla ven a ak s charliem, byli sme pryc hodinu a melo to primou navaznost na sebe, byla doma sama jen chvilku a ne pokazde… a ona moc dobre poznala, kdy jdu ven a kdy do prace a podle toho se stavela u dveri, at ji nezapomenu… ale prislo mi treba, ze kdyz sli primo po sobe, ze feri byla akorat rada, ze je doma, ze byla unavena, ze si sla akorat haji do postylky a nez si odpocla, byli sme zpaty…

To je blba oslava… a nemuzes si vzit neco s sebou, co by slo treba jen ohrat nebo studeny aspon na zobani? ale je blby, ze misto, aby brali ohledy na tvoji dietu a oni budou mit nejaky jidlo asi pripraveny dopredu a nevim, proc by neco nemohli pripravit i tobe…

MirkaD

tak Martin stejně bude používat kartu,peněženku,ale,že prostě nebude muset chodit kvůli každé blbosti do bankomatu-třeba hned zjistí zůstatek na účtu a tak…
                                          oslava-oslava je prostě debilně udělaná-jako skloubit kamarídy s rodinou-mám pozvaná není-třeba ju pak asi-pozvou dom na oběd…
                                          ale,je prostě hloupost skloubit kamarády+rodin…
                                          i naši,kteří nikdy nic neslavily,tak slavily 50 a slavily to s rodinou a kamarády zvlášt…,
                                          já bych nepozvala kamarádky a rodinu..
                                          jo tihle kamarádi znají bráchy,ale třeba Martin je nezná-nebo jednoho 2 jo,taky se mu tam nechce…
                                          prostě se mě nechce mezi lidi,ze kterých budu znát jen švagrovou…
                                          je to pro mě jak jít na svatbu,kde znáš jen ženicha a nevěstu a xxx hodin se tam hrozně nudíš-zažila jsem-otrava jak svina…..:-(
                                          +pochopitelně,to,že si tam vlastně nic nebudu moct dát..
                                          přece jen na oslavě se těším i na to,že si dám něco dobrýho….

ty výčitky-já tím,že ze psy trávím 95 procent volnýho času,tak
                                          mám jsem dumala,že vlastně když půjdu za Dárečkem,tak je ošidím o čas,kdy by mohly být se mnou….
                                          i když oni tam být můžou..
                                          ale,hlídáš psy,koně,odháníš od nich selátka,kozičky….
                                          to by šlo třeba,když bude teplo,koníci budou ve velké ohrdě,a já si tam pudu Dárka učesat,a nepudu ven…..
                                          takže jsem si musela zdůvodnit-že to dělám pro sebe pro svý psychický a fyzcský zdraví-pochopitelně,nebudu tam nějak mega často,budu ráda,když se tam dostanu párkrát za měsíc….
                                          ale,já su tak praštěná,že i když jsem prostě jela někam na koně-tak mě bylo líto,že je obírám o čas,když by mohly se mnou být venku-tím,že jsem venku s jiným zvířetem….su prostě blbá no…..
                                          jinak,když jdu s každým zvlášt tak chvilku s tím,a chcilku s tím-to by to Žeryk doma zboural…
                                          a Dafi chodí zvlášt,když jdem s basendžíkem,a to jde na krátkou cvičící vycházku-a to fakt miluje!!
                                          a když vidí,že vzadu se už blíží basendžík-tak valí dom,a je veleráda že nemusí jít-já jen vyměním psa a vodítko a jdu hned ven…
                                          je blbý,když odjíždím do BK a Žeryk je doma….-že si neužike vycházky/výlety..
                                          ale to nejde,zase tam nemůžu mít 2 psy+cestovaání s nimi by bylo moc náročný+on blije v autech a busech,takže ani to nejde kvůli tomu
                                          ale jo správně bych měla vzít jednou Dafi,jednou Žeryka,at je to spravedlivý….
                                          a jako,jít ven s jedním,a sledovat,jak chce ten druhej…v tom je obesně blbý mít 2 psy..
                                          třeba,když jsem šla xxx krát týdně s Betty a Max čučel a nechtěl jít,to bylo v pohodě,ale když jdu se svýma a oba se cpou že chcou jít taky,a já fakt nemám čas se po silnici motat ze 4 psama-jdu za 5 minut do práce,a je to takový to venčení-vyčurat/vykakat a dom..tak to je taky naprd…

MirkaD

nebo-zažila jsem 50tiny kolegyně z fabriky,se Slatiny,kdysi-u ní doma-v bydlišti,v restauraci-hoodně cizích lidí a nuda-udělaly se skupinky a konec…ne děkuji….

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,681. až 1,700. (celkem z 1,856)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.