Kecací zima 2024

Fóra Ostatní Kecací zima 2024

• Toto téma obsahuje celkem 1,855 odpovědí. Do diskuze (20 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Kimi a poslední změna proběhla před 2 měsíci a 1 týdnem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,661. až 1,680. (celkem z 1,856)
  • Autor
    PetraK

Zlatko – asi tohle?

Blýskavka mramorovaná

Zlata

PetraK
        Jj,to bude vona.
        Bude tu někde vevnitř,já pak okno zavřela.

Maya

PetraK
          to znam a ani nevim, ze se to jmenuje blyskavka

cernej caj

Zlatka
            to je ale skvelej kocici domecek 🙂

no. nejaky kilo dolu by mi to urcite usnadnilo 😀 ale je fakt, ze noc byla… takova horsi nez ta predtim, jeste to asi bylo nejak moc… (hlavne tam to desny vedro, takze sem mela zas otevreny okno na sebe celou dobu a zas ten krk citim:(

PetraK
            snad rumicek bude v pohode a jen sezral neco, co mu nesedlo, nebo moc travy…

Maya
            taky sem to asi nekdy videla 😀 ale ani bych si to nepamatovala

PetraK

Zlatka, Maya

taky jsem nevěděla, poradil gůgllens

černej čaj
              no nesedla mu večeřě – a vyhodil to natrávený. Snad to je prostě jednorázovka.

jeste to asi bylo nejak moc
              souhlasím s Tvým tělem.

cernej caj

PetraK
                Jenze to dopredu proste nepoznas:D

Tak snad uz to bude dobry, pupicek malej

Zlata

PetraK
                  Až přijedeš domu tak prosím poreferuj jak je pupík na tom.Dík.

Petrs01

dopredu proste nepoznas

Potvrzuji. Minulý čtvrtek mi v bazénu nějak začal zlobit nějakej mezižeberní sval či čo. Rozmasírovat to nejde, je to hluboko. V sobotu jsem bez problémů uplavala ledový kilák. V neděli několik hodin s těžkým batohem to nedalo, docházela jsem s batohem na břiše a zkroucená. Rozmasírováno nejhorší, asi jsem tomu nějak uhýbala a vyrobila zatvrdlinu na povrchu. V pondělí zas velká bolest, masáž a dobrý. V úterý kilák v teplé, ve středu půlka v ledové, bez problému, bez bolesti, i když teda s vědomím, že někde uvnitř to furt není dobrý. Takže včera zas normální plný bazénový trénink – a voilá, máme to zpátky, bolí to opět HODNĚ. Ach jo.

PetraK

Enemže tělo po nemoci nějaký virový je přeci něco jinčího, než něco bolavýho, co právě zrovna přestalo bolet. Si myslim.

U tý varianty černýho čaje se ví, že se nějakou dobu má člověk zdržet tělesný aktivity, aby tělo dostalo čas dostat se do formy. U bolesti, která náhle přestane bych taky předpokládala, že mám vyřešeno. Ostatně viz to moje chodidlo. taky přestalo, tak jsem na koncertech řádila jak černá ruka a……vijolá, dostala jsem to sežrat na půl roku. Kdybych nebyla idiotka, mohla jsem to mít vyřešený dávno a ne až za rok.

Petrs01

Jenomže když je ti po chřipce už dobře a máš zaplacený tréninky… ano, víme, že to tělo je oslabený, ale jako dokud to nezkusíš, tak nepoznáš jak moc. Někdy je to dobrý a jindy máš ještě za 14 dní místo svalů bláto.

Maya

No jo, z ceho se clovek dostal ve 20 za 3 dny, to mu ve 40 trva 3 tejdny, tomu se rika stari 😀

PetraK

Maya
                            e 40 trva 3 tejdny, tomu se rika stari
                            😀 ty pozitivisto jeden! 😀

Petrs01
                            Jenomže když je ti po chřipce už dobře a máš zaplacený tréninky…

jasný. -ale taky je jasný, že to nejspíš nedopadne dobře.

cernej caj

Petrak
                              Cetla sem „potizisto“ 😀

Petrs01
                              Presne… minulej tyden to dojizdelo tak logicky jeste nic, tento tyden uz dobry, ze… tak staci propadnuty 3 trenigy a ne 4:D (ten prvni kvuli feri sem nemela psychickou silu)

Jinak teda porad to zlobi? Vim jak si to psala, ze blby ale pak si uz nepsala, tak sem si rikala, ze uz je to snad pryc.

Ja jedu na posunutou masaz ted a nevim, zfa bederku, kdy mam pocit ze lrava strana je „vylezla a ztuhla“ nebo rameno, ktery mi minule masaz nepomohla pac se mi klini klicni kost do ramenniho pletence a ta masaz to proste neuvolni dobre, to chce fyzio, ale boli me to uz 2 mesice, tak mam pnuti to zkusit jeste si potvrdit, ze to ne/pomuze:D nebo klasika lejtka protoze mam v noci hrozny krece do toho loni natazenyho…

Mam jeste 20 minut zvazit moznosti a pak uvidim lapinku a lajku:)

A zitra ma charlie ten velky den, 12km prochazku, tak su zvedava, jak mu to pujde. Jako 5km da na pohodu, ale prece jen nechodime denne, ma byt slunicko… a porad jako neni nikde ta zima… a uz asi ani nebude:( to me znervoznuje…

Maya

cernejcaj
                                da to v pohode, lapina se tak neprehriva jako spic

Milena z Prahy

Už dlouho kolem našeho domu chodí taková místní PetraS v outdoorovým oblečení se smečkou pěti psů (dva střední pudlové a tři něco jako teriéři?). Má je skvěle vychovaný, někdy je pozoruju. Třeba se dvěma cvičí, tři jsou vzorně odložený. Vćera jsem jí konečně oslovila a ukázalo se, že s nima dělá agility. Tak dva tři bývají momentálně ve formě, zbytek má na dožití. Až včera jsem si všimla, že jedna pudlice je slepá, jedna teriéřice prý má v háji kyčle. Moc zajímavá pani, tak kolem padesátky ♥️. Možná jí někdy potkala Thielli?

Zlata

Jsem celá já.

Attachments:
                                    Petrs01

já.

ne, JÁ!!!

Thielli

Možná jí někdy potkala Thielli?

Si piš. 🙂 Známe se.
                                        Když jsem jí viděla poprvé, jak rázovala se všemi na volno kolem rušný silnice a tahle nesourodá napůl starobní a hendikepovaná smečka (myslím, že měla i 6 kousků) přišla k přechodu, tam si ti první čapli na obrubník, zbytek zůstal stát za nimi a nikdo se ani nepohnul, dokud nebylo dovoleno… nafoukalo mi do pusy, jak dlouho jsem jí měla otevřenou.

Musí to být Petrsina teta nebo sestřenice nebo tak nějak… 😄

Petrs01

Petrsina teta

🤣
                                          No ale ono to přece dost dobře jinak nejde, přece musej fungovat! Dyť tvoje půdle taky fungujou! Nechápu jak někdo může mít psa nenaučeného, celoživotně na flexině,… To je přece nekomfortní (pro všechny), nebezpečný, prostě NE.

Thielli

přece musej fungovat!

Dyk řikám, že je to její teta 😂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,661. až 1,680. (celkem z 1,856)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.