- Toto téma obsahuje celkem 1,855 odpovědí. Do diskuze (20 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Kimi a poslední změna proběhla před 2 měsíci a 1 týdnem.
-
AutorPříspěvky
-
29.1.2025 v 13:17 #183581
Maya
Denny
jezismarja kdo mluvil o trzich? primy kontakt se zakazniky ani zaboha
e-shop, jedine e-shop 😀 😀
tak pres fler by to slo taky 😀29.1.2025 v 13:22 #183582cernej caj
Maya
😀 😀PetraK
Co znamena vypadnul jak cukrar?Jinak teda vyhravas OBRAZEK dortu 😀
29.1.2025 v 13:24 #183583cernej caj
Technicky mawenzin web spatril svetlo sveta v roce 2003 ale v roce 2005 byl pretaven s vlastnictvim rodineho digitalu do turisticko fotografickeho kabatku pro inspiraci ostatnim:)
29.1.2025 v 13:25 #183584Petrs01
29.1.2025 v 13:32 #183588PetraK
Petrs
Je to vipet, staženej z netu, ale…to je krása, já ho tam vidim
černej čaj
cukrář – no nevim, to se u nás říká – vypadnul jak cukrář. ani nevím odkud měl ten cukrář vypadnout 😀Jinak teda vyhravas OBRAZEK dortu 😀
a gde je? To si ho mám jako namalovat sama? 😀
hmm, vzpomněla jsem si na tenhle,tehdy na chalupě, už vůbec nevím, jak jsem to vyráběla 🙁 . byl bez lepku, jen z čokošky. hMMM dala bych si- Odpověď byla upravena před 2 měsíci a 2 týdny uživatelem PetraK.
29.1.2025 v 13:33 #183590Thielli
Jakože bych ti poslala dort do zásilkovny?
Ty nejsi jen neskutečně nadaná a tvůrčí. Ty jsi i bystrá! 😍
Ten by jel, smeták jeden.
Bylo mi nějakých patnáct, šestnáct, no internet, no mobil, no povědomí, no sebevědomí… prostě jsme se každá nacpala víceméně do plachty po straně a zatáhla šňůru od spacáku. A něco hlásit? V tý době? heh.
Na základce ve dvanácti se mi pokoušel učitel (dnes dokonce příležitostný herec, jinak spisovatel a hudebník) ukázat polibek, kterým se líbají milenci, kulantně napsáno. Mlčela jsem jak partyzán.Takže – to je tak príma být stará, nevzhledná a neviditelná.
Prostě jen platonická (ale o to hlubší) s čoklem a co si člověk může přát víc?
🤣🤣🤣29.1.2025 v 13:42 #183591Odetta
Thielli, to jsou hrozné zážitky. ❤️🩹 Not all men, but always men… Na mě když ho naposledy jeden vytáhl uprostřed lesa, tak mu ho můj první ohař (byl to kus psa – 70 cm v kohoutku a cca 35 kg svalů) málem ukousl. Chlap s řevem utekl.
29.1.2025 v 13:48 #183592Petrs01
málem
to je škoda…
já ho tam vidim
no, já právě taky. A ve velikosti monitoru je to nádhernej obrázek. Ale nejde to. Přitom tu mám na plochách skutečný psí fotky, i Vaška, ale tenhle asi jak je skoro v životní velikosti, tak prostě…
29.1.2025 v 13:58 #183593cernej caj
Thielli
A ja doma rekla ze se mnou chtel mit sex chlap v parku a dostala sem vynadano a otazku zda mamvsechny ukoly…Pak sem se rok bala chodit po ulici prootze mw pak sledoval az domu a chodila sem se schovavat ke kamosce na chodbu pac sem mela klice odspodu, nemeli bzucak.
A to uz internet i kdyz vytacenej byl..
Petrs01
Nedivim se ti…PetraK
Posilalas mi recept tak ho nekde mam, a navic sem rekla postou!! 😀29.1.2025 v 14:00 #183594Denny
Maya
tak eshop zvládnu i sama, ne?
Hele když budeš vybalovat zboží, se tě lidi taky budou ptát kde co je
a proč je všechno tak drahý 😀Thielli
Ty jsi i bystrá!
moc ftipná 😀Odetta
taky super zážitek 🙁Mně se stalo 2x v životě, že mě chtěl chlap znásilnit.
Poprvé ve sklepě, řvala jsem jak prokoplá tak mi řekl že jsem kráva a utekl 😀
a pak jeden cestou z koupačky z rybníků, když jsme šli domů…
a to si myslím, že opravdu nejsem tip „koketky“29.1.2025 v 14:08 #183595PetraK
Thielli
A něco hlásit? V tý době? heh.no jasný, ale já bych řvala, řvala bych hrozně nahlas vypadni, vypadni, vzbudilo by to šécky a nic bych řikat nemusela, až by utikal s tou holou prdlelí do křoví. tvl se mi zvednul kufr. Já mám výhodu, že jsem právě poučená byla a zjistila jsem, že spešl v takový situaci, kdy tam člověk není sám, řvát na ně jak prokopnutá je nejúčinější.
Odetta
málem ukousl. Chlap s řevem utekl.
ty jo škoda, že málem!černej čaj
A ja doma rekla ze se mnou chtel mit sex chlap v parku a dostala sem vynadano a otazku zda mamvsechny ukoly…tohle budu dělat, že jsem nečetla, nečetla. Páč jsem tak v ráži, že bych napsala něco nehezkýho, co si nemám co dovolit, ale napsala bych to jen proto, že Tě mám ráda, na rozdíl od toho, kdo se zachoval takhle-řekněmě taktně vrcholně neempaticky!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Odpověď byla upravena před 2 měsíci a 2 týdny uživatelem PetraK.
29.1.2025 v 14:08 #183596Thielli
ale stejně nemůžu pracovat…
Tak prosím tě pokračuj, až zase na ten monitor uvidíš. 😞
Ať tě ještě nezavřou za finanční podvod.
Chjo.29.1.2025 v 14:10 #183597PetraK
černej čaj
Posilalas mi recept tak ho nekde mam, a navic sem rekla postou!! 😀no vidiš, re cept máš, tak můžeš… von to tou poštou přežije 😀 😀 bez šlehačky, tu si dodám sama 😀
Petrs
no, já právě taky.já vim. Je to škoda, že to nejde, moc bych Ti přála, aby šlo. A ano, ten obrázek je nádhernej.
29.1.2025 v 14:10 #183598cernej caj
PetraK
Dort mas v poste… (mailu…:D) teda recept, upict si ho musis sama:D29.1.2025 v 14:12 #183600Thielli
Tak když máme to Mee too téma –
četly jste?
les v domě29.1.2025 v 14:23 #183602Odetta
Thielli, to je taky kontroverzní dílo…
29.1.2025 v 14:31 #183605Thielli
Odetta
Ano, pamatuji si na tu kauzu. Nicméně, Ježíšek mi dává knihy… (nic jiného než „nějakou knížku“ si taky nepíšu do dopisu za okno), tak ty knihy čtu… 🙄
Ale jo. Vykrádá se hudba, vykrádají se příběhy, seminárky, diplomky i chaty…
:-/29.1.2025 v 14:31 #183607cernej caj
Nicmene to bych urvite necetla, zly sny mam nekdy porad a nepotrwhuju si to zneuziti pripominat jeste volnocasovou cetbou…
Tuplem bych to asi chapala jako drasani a jako chapu, ze to nekdo pise a je to nejaka osveta ale rpoc by to proboha nekdo chtel cist nikdy nepochopim.
29.1.2025 v 14:50 #183629Maya
cernejcaj
tak spousta lidi se rada boji nad necim, co se nestalo jim, ale nekomu jinemu
to ja klasika i u filmu, proto jsou tak oblibeny horory a kriminalky29.1.2025 v 14:53 #183630Thielli
rpoc by to proboha nekdo chtel cist nikdy nepochopim.
Protože pak člověk třeba snáze pochopí, proč se někdo chová „nějak“. Čím víc lidských příběhu prožiješ s postavami v knihách, pakliže chybí osobní zkušenost, tím větší pak máš „švenk“ své kamery vnímání světa kolem sebe a tím méně (nebo alespoň méně rychle) soudíš a odsuzuješ.
To je můj smysl čtení knih s příběhem. -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.