Kecací zima 2024

Fóra Ostatní Kecací zima 2024

• Toto téma obsahuje celkem 1,855 odpovědí. Do diskuze (20 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Kimi a poslední změna proběhla před 2 měsíci a 1 týdnem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,601. až 1,620. (celkem z 1,856)
  • Autor
    Maya

Denny
      jezismarja kdo mluvil o trzich? primy kontakt se zakazniky ani zaboha
      e-shop, jedine e-shop 😀 😀
      tak pres fler by to slo taky 😀

cernej caj

Maya
        😀 😀

PetraK
        Co znamena vypadnul jak cukrar?

Jinak teda vyhravas OBRAZEK dortu 😀

cernej caj

Technicky mawenzin web spatril svetlo sveta v roce 2003 ale v roce 2005 byl pretaven s vlastnictvim rodineho digitalu do turisticko fotografickeho kabatku pro inspiraci ostatnim:)

Petrs01

Máme v práci nový servr = nové připojení na novou plochu. tak jsem se připojila, hnusná obrazovka s logem HP. Tak jsem si tam hodila první obrázek co mi padnul do ruky… a nemůžu pracovat…
            Je to vipet, staženej z netu, ale…
            Už tam mám Děčínský Sněžník, ale stejně nemůžu pracovat…

Attachments:
            PetraK

Petrs
              Je to vipet, staženej z netu, ale…

to je krása, já ho tam vidim

černej čaj
              cukrář – no nevim, to se u nás říká – vypadnul jak cukrář. ani nevím odkud měl ten cukrář vypadnout 😀

Jinak teda vyhravas OBRAZEK dortu 😀

a gde je? To si ho mám jako namalovat sama? 😀
              hmm, vzpomněla jsem si na tenhle,tehdy na chalupě, už vůbec nevím, jak jsem to vyráběla 🙁 . byl bez lepku, jen z čokošky. hMMM dala bych si

• Odpověď byla upravena před 2 měsíci a 2 týdny uživatelem PetraK.
              Thielli

Jakože bych ti poslala dort do zásilkovny?

Ty nejsi jen neskutečně nadaná a tvůrčí. Ty jsi i bystrá! 😍

Ten by jel, smeták jeden.

Bylo mi nějakých patnáct, šestnáct, no internet, no mobil, no povědomí, no sebevědomí… prostě jsme se každá nacpala víceméně do plachty po straně a zatáhla šňůru od spacáku. A něco hlásit? V tý době? heh.
                Na základce ve dvanácti se mi pokoušel učitel (dnes dokonce příležitostný herec, jinak spisovatel a hudebník) ukázat polibek, kterým se líbají milenci, kulantně napsáno. Mlčela jsem jak partyzán.

Takže – to je tak príma být stará, nevzhledná a neviditelná.
                Prostě jen platonická (ale o to hlubší) s čoklem a co si člověk může přát víc?
                🤣🤣🤣

Odetta

Thielli, to jsou hrozné zážitky. ❤️‍🩹 Not all men, but always men… Na mě když ho naposledy jeden vytáhl uprostřed lesa, tak mu ho můj první ohař (byl to kus psa – 70 cm v kohoutku a cca 35 kg svalů) málem ukousl. Chlap s řevem utekl.

Petrs01

málem

to je škoda…

já ho tam vidim

no, já právě taky. A ve velikosti monitoru je to nádhernej obrázek. Ale nejde to. Přitom tu mám na plochách skutečný psí fotky, i Vaška, ale tenhle asi jak je skoro v životní velikosti, tak prostě…

cernej caj

Thielli
                      A ja doma rekla ze se mnou chtel mit sex chlap v parku a dostala sem vynadano a otazku zda mamvsechny ukoly…

Pak sem se rok bala chodit po ulici prootze mw pak sledoval az domu a chodila sem se schovavat ke kamosce na chodbu pac sem mela klice odspodu, nemeli bzucak.

A to uz internet i kdyz vytacenej byl..

Petrs01
                      Nedivim se ti…

PetraK
                      Posilalas mi recept tak ho nekde mam, a navic sem rekla postou!! 😀

Denny

Maya
                        tak eshop zvládnu i sama, ne?
                        Hele když budeš vybalovat zboží, se tě lidi taky budou ptát kde co je
                        a proč je všechno tak drahý 😀

Thielli
                        Ty jsi i bystrá!
                        moc ftipná 😀

Odetta
                        taky super zážitek 🙁

Mně se stalo 2x v životě, že mě chtěl chlap znásilnit.
                        Poprvé ve sklepě, řvala jsem jak prokoplá tak mi řekl že jsem kráva a utekl 😀
                        a pak jeden cestou z koupačky z rybníků, když jsme šli domů…
                        a to si myslím, že opravdu nejsem tip „koketky“

PetraK

Thielli
                          A něco hlásit? V tý době? heh.

no jasný, ale já bych řvala, řvala bych hrozně nahlas vypadni, vypadni, vzbudilo by to šécky a nic bych řikat nemusela, až by utikal s tou holou prdlelí do křoví. tvl se mi zvednul kufr. Já mám výhodu, že jsem právě poučená byla a zjistila jsem, že spešl v takový situaci, kdy tam člověk není sám, řvát na ně jak prokopnutá je nejúčinější.

Odetta
                          málem ukousl. Chlap s řevem utekl.
                          ty jo škoda, že málem!

černej čaj
                          A ja doma rekla ze se mnou chtel mit sex chlap v parku a dostala sem vynadano a otazku zda mamvsechny ukoly…

tohle budu dělat, že jsem nečetla, nečetla. Páč jsem tak v ráži, že bych napsala něco nehezkýho, co si nemám co dovolit, ale napsala bych to jen proto, že Tě mám ráda, na rozdíl od toho, kdo se zachoval takhle-řekněmě taktně vrcholně neempaticky!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Odpověď byla upravena před 2 měsíci a 2 týdny uživatelem PetraK.
                          Thielli

ale stejně nemůžu pracovat…

Tak prosím tě pokračuj, až zase na ten monitor uvidíš. 😞
                            Ať tě ještě nezavřou za finanční podvod.
                            Chjo.

PetraK

černej čaj
                              Posilalas mi recept tak ho nekde mam, a navic sem rekla postou!! 😀

no vidiš, re cept máš, tak můžeš… von to tou poštou přežije 😀 😀 bez šlehačky, tu si dodám sama 😀

Petrs
                              no, já právě taky.

já vim. Je to škoda, že to nejde, moc bych Ti přála, aby šlo. A ano, ten obrázek je nádhernej.

cernej caj

PetraK
                                Dort mas v poste… (mailu…:D) teda recept, upict si ho musis sama:D

Thielli

Tak když máme to Mee too téma –
                                  četly jste?
                                  les v domě

Odetta

Thielli, to je taky kontroverzní dílo

Thielli

Odetta

Ano, pamatuji si na tu kauzu. Nicméně, Ježíšek mi dává knihy… (nic jiného než „nějakou knížku“ si taky nepíšu do dopisu za okno), tak ty knihy čtu… 🙄
                                      Ale jo. Vykrádá se hudba, vykrádají se příběhy, seminárky, diplomky i chaty…
                                      :-/

cernej caj

Nicmene to bych urvite necetla, zly sny mam nekdy porad a nepotrwhuju si to zneuziti pripominat jeste volnocasovou cetbou…

Tuplem bych to asi chapala jako drasani a jako chapu, ze to nekdo pise a je to nejaka osveta ale rpoc by to proboha nekdo chtel cist nikdy nepochopim.

Maya

cernejcaj
                                          tak spousta lidi se rada boji nad necim, co se nestalo jim, ale nekomu jinemu
                                          to ja klasika i u filmu, proto jsou tak oblibeny horory a kriminalky

Thielli

rpoc by to proboha nekdo chtel cist nikdy nepochopim.

Protože pak člověk třeba snáze pochopí, proč se někdo chová „nějak“. Čím víc lidských příběhu prožiješ s postavami v knihách, pakliže chybí osobní zkušenost, tím větší pak máš „švenk“ své kamery vnímání světa kolem sebe a tím méně (nebo alespoň méně rychle) soudíš a odsuzuješ.
                                            To je můj smysl čtení knih s příběhem.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,601. až 1,620. (celkem z 1,856)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.