Kecací zima 2024

Fóra Ostatní Kecací zima 2024

• Toto téma obsahuje celkem 1,855 odpovědí. Do diskuze (20 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Kimi a poslední změna proběhla před 2 měsíci a 2 týdny.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,581. až 1,600. (celkem z 1,856)
  • Autor
    PetraK

RRRÁÁÁ
      RRRÁÁÁ
      RRRÁÁÁ
      RRRÁÁÁ
      RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
      RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
      RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
      RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
      RRRÁÁÁ
      RRRÁÁÁ
      RRRÁÁÁ
      RRRÁÁÁ
      MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Huž máme umytý nádobí? Ešivá ne, tak du a přindu až bude umytý a utřený a uklizený 😀 😀

Já si ty zmiňovaný myčáky pamatuju. Měla ho teta Cukrová. paní, která mě hlídávala, když jsem byla ešče malilinkatá a máma s námi byla sama a musela do prasé. Měla tam mističku na ten písek. A taky – u nás v lesích jsou džuzny po tom těžení takovýhodle písku. No a ta soda, to je fakt.

Holky Kamenec vůbez neznám – dotaz – a nezalepuje to ty potní místa stejně jako tuhej deodorant? Je to čistě jen vědeckej dotaz, já si vystačím se svým Šanson Dó a Mexx Black, případně do lesa vůně z Lidlu, že jo Thielli? 🙂

Thielli

Mě učili na táboře s Brontosaurem, že mastný ešus umyje přeslička a písek.
        Umyje. Ale tímto samozřejmě nenabádám vesničanku, aby šla se srpem do lesa a vymýtila veškerý přesličkový porost. 🙄

Thielli

Denny,
          u tebe si dám někam záložku s předepsaným textem:

KRÁSNÝ FORKY ZVÍŘAT
          KRÁSNÝ FOTKY PŘÍRODY
          KRÁSNÝ SVÍČKY!

Díky za ně. 😍

cernej caj

Thielli
            S jakym ckankem jsi jezdila?

Ja travou vytiram esus furt.

Babicka mela myci stolek a kohoutek na studenou. Voda se ohrala na kamnech, umylo se v mycim stole a vodneslo vylejt do kanalu pred dum. Kdyz byla kadibudka plna /nekdo tam sedel/ chodilo se na kanal na malou tez. Jeste 20 let zpet. Az kdyz po roce 2000 zdefila barak teta, nechala si udelat koupelnu a wc

Petrs01

Škopky z mycáku používáme na chatě furt.
              myčka

nezalepuje to

Právě že nezalepuje, což mi vyhovuje a čajíkovi se to nelíbí. Ono to jenom dezinfikuje – vyvraždí ty bakterie co se tím živěj. A kupodivu mi stačí vomatlat se ráno. I na treku.

Maya

Babicka mela ten mycak vysouvaci taky a myla v nem nadobi, jeste ho mame, ale skopky v nem jsou plastovy

Thielli

S jakym ckankem jsi jezdila?

Tak tenhle překlep jsem nerozluštila 😀

No a ten ešus – tráva není přeslička, v přesličce je něco, co pomáhá na mastnotu a přeslička často roste i u potoka, takže když se kempuje, kde je poblíž tento přepych, potok a přesličky… je to bio eko.

PetraK

Thielli
                    nenabádám vesničanku,

vesničanku by to ani nenapadlo 😀 , má svejch aktivit dostatek. A navíc – mysllím, že ani naše lesy přesličkou neoplývají. ono by stačilo, kolik času by vesničanka trávila tím, kdyby to nádobí myla i jen tou sodou.

JO a mycák máme taky! Nahoře na půdě schovanej. Můj plán byl, že se ten starej kuchyňskej nábytek zrestauruje a použije, enemže mi nedošlo, že nejsou ruce, který by to udělaly, tudíž bychom tu kůchňu neměli nikdy, když chceme bydlet.

Petrs
                    dík za info o kamenci. Založím si někam .

Petrs01

mycák máme taky!

Pokud byste tam měli tyhle hliníkový škopky, tak je prosím určitě nevyhazuj! Vony jsou totiž geniální, prdneš je na kamna a máš teplou vodu a velikost je ideální. Nejlíp i s poklicema – ty nevím jestli máme originální, ale nějaké máme – aby se z toho zbytečně nepářilo. Aspoň jeden na chaloupku.

Odetta

Kdo nemá přesličku, může použít třeba mydlici lékařskou. Ono je těch rostlin obsahujících saponiny víc. 🙂

Maya

PetraK
                          mycak si schovej ke slepicim, v jednom skopku psenice, v druhem srot a navrchu muzes v pohode macet rohliky na pekace uskladneny dole

PetraK

No mycák já nedám, to nene. Furt mám v hlavě, že nějak využít to půjde. Proto je to na tej půdě! Však třeba jednou bude ten altán – nebo se přestaví včelín a tam jako když najdu.

Maya

PetraK
                              no minimalne pro ty slepice musis mit skladovani a pracovni plochu, ten mycak splnuje oboje

cernej caj

Thielli
                                Ale i trava he lepsi nez nic:D

S jakym clankem brontosauru jsi jezdila? (Tak jedno pismenko, boze:D ja jezdila s prazakam klub pratel lukova asi 8 let.

Denny

Čauky, vy se kamencujete? Mně před lety koupila kamrádky Romča taky
                                  a jsem docela spokojená, páč ano nezalepuje to a nevoní to mi vyhovuje
                                  https://www.drmax.cz/purity-vision-deokrystal-60-g?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=PLA_CSS-Kr%C3%A1sa-a-p%C3%A9%C4%8De_%28SUB%29_P%C3%A9%C4%8De%20o%20t%C4%9Blo_%28BEE%29&utm_id=17288734752&gad_source=1&gclid=Cj0KCQiAwOe8BhCCARIsAGKeD56DhxuayGnD1ArwoYzZkQxNiceBFvf6_krOnjMag64Jsy1Xj518AAUaAp3lEALw_wcB

Thielli díky a dokonce prý umím píct i dorty, v remosce v silikonové formě, páč trouba k nám ještě nedorazila.

Maya
                                  tak kam se chystáš se svíčkama na první trhy ? 🙂

Thielli

Cajiku to ani nevim… clanek… proste vysel nejaky platek, kde byly tabory a clovek si neco vybral.
                                    Treba ten, ktery vedl bratr kreslire vtipu Vladimiro Jiranka. Ten si chodil lehat na noc nahy do nasich holcicich stanu… 😳

Thielli

Denny

DORTY? 🍰
                                      muzu ti napsat svou nejblizsi pobocku zasilkovny?
                                      😍🤤

Denny

Jakože bych ti poslala dort do zásilkovny? 🙂

nahy do nasich holcicich stanu
                                        tak to bych utekla

cernej caj

Thielli
                                          Tak to je masakr.
                                          Ja prave jela napred na tabor z platku s lukovakama a pak jim zustala nejakou dobu verna

Denny
                                          Ony souty tabory vetsinou od 16let ale i tak masakr bych taky utekla

Holky, muzete hadat, co letos slavi 20 let 😀 kdo vyhraje, tomu muzu nakreslit dort:D ten snese i poslani postou:D

PetraK

černej čaj
                                            o letos slavi 20 le
                                            Tvoje stránky.
                                            Dorta chci živýho, ne na papíře 😀

Thielli
                                            Treba ten, ktery vedl bratr kreslire vtipu Vladimiro Jiranka. Ten si chodil lehat na noc nahy do nasich holcicich stanu

PRŮŮŮŠA JE ÚÚÚCHYL!
                                            Ten by jel, smeták jeden. Jako ten týpek, co nastoupil do tramvaje, když jsme jeli do školy – byla jsem v devátý třídě a řvala na něj jak prokopnutá, když roztáhnul kabát a předváděl tu svou ubohost a šla jsem na něj 😀 😀 nestíhal za jízdy otvírat dveře“!!!! 😀 😀 Sem byla poučená, co je todle za tajtrdlíky, vypadnul za jízdy jak cukrář, prase jedno.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,581. až 1,600. (celkem z 1,856)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.