Kecací zima 2024

Fóra Ostatní Kecací zima 2024

• Toto téma obsahuje celkem 1,855 odpovědí. Do diskuze (20 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Kimi a poslední změna proběhla před 2 měsíci a 2 týdny.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,521. až 1,540. (celkem z 1,856)
  • Autor
    cernej caj

PetraK
      Drziiime

cernej caj

Dneska mrtvo, ja uz mam za 5 kin padla, dost honky, nasazovali jsme zakaznikovy a ted premyslim, jestli uz mam silu jit aspon na chvilku ven… sama… divny to je…

Maya

cernejcaj
          venku ciha vsude chripka pisou 😀

cernej caj

Maya
            tak doufam, ze dneska cihala jinde 🙂 sme dali s charliem skoro 5km, tak doufam, ze na sobotni vylet tech 12 zvladne… 5km sme zvykly chodit pravidelne kazdy tyden, ale nebudu rikat, ze denne, to urcite ne… tak snad to bude dobry

Fifi

Zdravicko vespolek,
              tak jak, uz maj Esusovic ostemplovanou cisticku?
              Ja dneska dostala taky stempl, ale cajtskej. V takovy prdeli, kde je par domu na padesati metrech u silnice, dneska merili mestaci. Mno, jako ano, nejela jsem 30, jela jsem 39, priznavam, zastrelte me. Za 1500,- jsem to na miste mela, jet o par km rychlejs, bylo by to drazsi a este za dva body. I tak jsem teda nasrata, protoze o kus dal u skoly nemeri nikdy, tam ma ta 30 smysl kvuli detem.
              No nic. Mea culpa.

Milo
              Hele, nemuze mit Robert neco se zadama? Mne tyhle veci dela plotynka krcni, spusti mi to nakej nervus a to me pak pali zaha, klidne jdu zvracet. At je mu lip!

Cajiku,
              a to je hezky, ze ses takhle protapla s Charlikem. V sobotu bude urcite velmi vesel a spokojen.
              Ruzici jsem jeste vcera dala dalsi bobuli radsi, dneska este mela klidovej rezim, dle myho si hnula s kycli nekde. Koleno, vazy to nejsou, uz mirne kravila s Pepinem, ale krotila jsem ji.

cernej caj

Fifi
                no fuj, tak hlavne, ze to neni za body a to je teda fakt… uzitecna prace, davat na 30 pokuty za necelou 40…. 🙁

takze ruzenka vypadala uz lip ? to by bylo dobre, kdyby to za par dni klidu bylo uz dobry 🙂

Doufam, ze bude vesel, dnes vesel nebyl, kdyz sem se mu snazila z pacicky ustrihnout kudlibabu, tak se mu to za mak nelibilo 😀

Fifi

Jo, vypada lip, ona si to nekde namohla, prece jen ji tahne na 8, i kdyz se chova porad jak jelito mlady. A s Pepinem se rube, proste stane se.
                  Broucek chlupatej, porad nerad osetrovani? 🙂 Zlaty holoprtky.
                  Pokutu jsem dostala zaslouzene, rychlost jsem prekrocila. Ale merit na takovym miste je jasna vysirka, potrebovali asi splnit naky plany, doplnit pokladnicku. Jsem jim pri odjezdu rikala, ze maj merit o kus niz u skoly, se zasklebili. Radsi jsem rychle (tricitkou) odjela. 😀

Milena z Prahy

Fifi,
                    jemu se ta neuróza spustila po kolonoskopii. Laicky si to vysvětluju tak, že už před ní byl ve stresu a ona mu ho ještě znásobila a fungovala jako poslední kapka. (Mně se například rozjela úzkostná deprese po narkóze.) Ale zdá se, že už je mu líp :).

Jinak pokuta nasere vždy 😠!

cernej caj

Milena
                      Tak to je dobre, ze se zlepsuje:)

Fifi
                      I ruzence to prejeme 🙂

Tak zas na ty km co najezdis, ale prave sem to myslela jako vysiraci misto, kde nejsou uzitecny nijak.

Taky broucek chlupatej vcera zalezl za postel do diry, tak sem ho vyfotila a pak ho sla podrbat jak tam byl roztomilej a trochu se klepal…

Tak sem mu uhla a zkusila sem ho nalakat na postel, tak to sel, sem ho pomazlila…

Jestli si na neco v te skvire nevzpomel… ono to se starou posteli bylo jeho mistecko, kdyz tam mel vic mista a mohl odejit, ted je postel otocena a uz tam moc mista neni

Attachments:
                      Maya

Fifi
                        to je pech teda
                        tohle je fakt jejich sport, vybirat na takovyhle nesmyslnych mistech a kde je to potreba, tak tam nic
                        cernejcaj
                        vypada tam smutne Charlik, treba ho i nekam zavirali do maleho prostoru
                        Loki zas je spis vyhledava

PetraK

RRRÁÁÁ
                          RRRÁÁÁ
                          RRRÁÁÁ
                          RRRÁÁÁ
                          RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                          RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                          RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                          RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                          RRRÁÁÁ
                          RRRÁÁÁ
                          RRRÁÁÁ
                          RRRÁÁÁ
                          MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Tak máme oštemplovanou čistírnu -zase na dva roky. Jsem na sebe hrdobec,jak jsem si to šécko pěkně tehdy zařídila, zjistila a porovnala a tím pádem vybrala tuhle lepší variantu, kdy to je jen jednou za dva roky. Pán servisák nás pochválil- aby ne, když vokolo toho furt šaškujeme. A ano, ekologická čistírna trpí, když se chováte moc ekologicky – tedy šetříte vodou a neposíláte tam srágory – nemá pak co jíst. Ale přece kvůli tomu nebudu hejřit vodou a používat hnusnou chemii, když se ta voda vrací zpátky.

Mám vopar, vypadám jak vožralej Zéman s pokleslým koutkem, ble. Ani háro, co se mi podařilo dnes ráno pěkně vyfoukat to nezachrání 😀 😀

Fifi – ty jo tak to naštve takováhle pokuta. Páč člověk ví, že to je zasloužený, že si to vykoledoval, ale pokud je to omezení bez smyslu??? tak to štve, to chápu. Růženec kulhavice teda lepší už? No sláva, tohle vždycky člověku dělá nervózno.

Míla – Mílooo, Míííloooooooooooo mně se včera vrátil vánoční balíček pro Mílu!! 🙁 , že si ho nikdo nevyzvedl, ale mě pak napadlo dneska, že jsem možná _ určitě? Páč kde bych přišla k nový – dala starou adresu! Tak to mě teda mrzí, hodně moc. Možu to časem poslat znovu, ešivá chceš? Má Robert teda zase trápení, já nerada k těm dochtorům chodím, páč se bojim, že právě něco udělá něco, nebo najdou něco – vždycky najdou a pak budu lítat jako furt…. Tak dělám, že nic 😀

černej čaj
                          Jestli si na neco v te skvire nevzpomel

pupíček malej! No tak máte zábavu na zimní večery – trénovat za pamlsky, že díra nejni nebezpečná, ale fajn místo. Kde se dá zalézt a něco dobrýho si tam zdlábnout, sežvejkat. Podrbej ho , medvídka, ode mne.

Maya
                          takze atmosfera psycho na vsech frontach

🙁 to mě fakt mrzí, dovedu si představit, jak člověku je. Hele a co to prostě zkusit poslat tam na tamten inzerát – osvětlit, že výhledově a že se rozhlížíš a pokud by ses jim hodila, tak huž Tě budou mít v databázi a pak se jim prostě ozvat, už budu volná tehdy a tehdy.

• Odpověď byla upravena před 2 měsíci a 4 týdny uživatelem PetraK.
                          Maya

PetraK
                            me tohle prijde blby kdyz ani nevim jaky je ten vyhled, kdybych vedela treba ze jiste do toho dubna vypoved dostanu, tak to by byla jina, ale neni proste jisty nic a ve finale to klidne muze byt za pul roku
                            tady je proste blby ze ti nikdo nic nerekne, ti nahore kujou pikle a nam dole nic nereknou
                            a davat vypoved fatk nechci, jak jsem ti psala, mela bych dostat 11 platu, o to se nechci pripravit, notabene tim spis, ze temer stopro pujdu s platem dolu

Maya

PetraK
                              on po vas nekdo chce ten stempl na cisticku?
                              to nastesti po nas nikdy nikdo nechtel, jen ze si musime vests provozni denik
                              ale taky si tak kazdy dva tri roky zvem odborniky, minimalne meni membrany v motorech a tak

cernej caj

Maya
                                To je prave blby, kdyz nevis ale zas je dobry, ze mas pak prostor neco hledat bez problemu s financema.

Ja taky v avg hledala az od, ze jsem ale vedela v listopadu podepsala ze koncim 1.3 a sice sem hledala uz pred koncem roku, ale fakt od 1m4 aby bylo jasno a i tak se cukali, jestki nemuzu jit driv… zamestnavateli nevadi cekat, ale ma rad, kdyz vi presny termin…

No pry ho zavirali do klece, ze zacatku i u nas se hodne bal i mnohem sirsich „uzsich“ prostoru, do dveri pootevrenych nechodil, k misce na druhe strane postele ze zacatku vrcel na feri, kdyz ho tam „zavrela“ cekanim ve fronte.. pak tam uz pili spolu a ve skvire dveri se pres sebe 3x prerazili ve snaze kdo projde prvni:D ale prekvapilo me, ze si tam vlezl sam, mozna mu to nedoslo, ze je to uzky, prece jen driv tam bylo skoro 70cm a mohl odejit predem a ted je tam 30cm a ta cinka tam uz zavazi

PetraK
                                Gratuluju k cisticce.. ale teda sem necekala ze cisticka ma problem,kdyz se clovek neplytva vodou nebo nepouziva jar na nadobi (cim mejes nadobi kdyz nemas zadne sajrajty?) Jako telo nemeju mydlem skoro nikdy ale nadobi hych teda jen vodou nemyla. A mouku na vlasy taky asi nemam odvahu, a ten tuhej eko bio sampon prece jen ma v sobe nejakej louh taky.

Maya

cernejcaj
                                  ono v ty cisticce jsou bakterie ktery se krmej tema hnusama a tim cisti tu vodu a kazda cisticka je dimenzovana na urcity objem pritoku a pokud tam dodavas malo hnusu nebo maly objem, bakterie pochcipaj hlady a pak tam zadny cisteni neprobiha
                                  my s tim taky mame problem neb mame cisticku dimenzovanou na 6 lidi a jelikoz jsme jen dve, bakterie chcipaji, takze je musime furt dodavat, kdyz jsme to nedelali, byla cisticka vecne ucpana
                                  a tipuju ze ty pocty hnusu a objemy se stanovujou podle bezneho cloveka a holt pokud ses eko a nesplnujes limitiy, bude ti to blbe pracovat

cernej caj

Maya
                                    Aha diky za vysveyleni… taky sek cetla ze prumerna spotreba na 1 obcana na den je 100l vody ale my mame prumerne s muzem 50l vody, takze kdyz si vezmu, ze by rekli hele 2 lidi spotrebujou 200l, tak to vlastne neni ani pulka…

Tak dobry, ze se ty bakterie daji dokupovat.

PetraK

Maya
                                      a co tam pro ty batérye dáváte jako krmení?

si tehdy říkala, že to nějak pravidelně přečerpáváte? Jednou měsíčně?

černej čaj
                                      no jak píše Maya – nekrmíme je moc a šetříme vodou a s tím čistička nepočítá, počítá s tím, že lidi jsou prasata 😀 . Oni nám to i říkali, že ten náš přístup jako nejni ideální. To jsou ty paradoxy. Kupuju Frosche – jak na nádobí, tak do myčky. Mýdlo používáme normoš tuhý – toho se bát nemusíš, to je jedna z mála věcí,která je v přírodě opravdu odbouratelná. Vyrábím si i mýdlový máslo. Šampon mám kadivej, barvu taky. Na úklid domácnosti mám – tam kde je potřeba taky Frosche a jinak si vystačím s octem, apod. A plus jsem dostala hyperekobio čistítko .Nekupuju na čištění tohodle támdleto a na čištění tůdletoho tůdlecto. Vystačím v podstatě s jednou jednoduchou věcí.

Maya

cernejcaj
                                        no museli byste si poridit cisticku na polovicky pocet lidi, akorat se obavam, ze cisticka pro jednoho se neprodava 😀
                                        ono zalezi na mnoha okolnostech, mam dojem, ze treba ted kdyz pracujes s domu, budes mit vetsi spotrebu nez driv

Maya

PetraK
                                          tak baj voko tam jednou mesicne davame ty bakterie, protoze proste vychcipavaj a kdyz na to zapomenu, tak se cisticka ucpe, tak to si pak vzpomenu rychle 😀
                                          jinak jen vycerpavame kalojem, to se má, alespon u té naší a děláme to tak 2x rocne
                                          Frosche taky obcas kupuju, ale jinak ja pouzivam ty bezny cistice

Maya

PetraK
                                            jo ty bakterie se proste naredej do kyblu s vodou a nalejou do zachodu, netreba to nejak slozite davat primo do cisticky

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,521. až 1,540. (celkem z 1,856)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.