Kecací zima 2024

Fóra Ostatní Kecací zima 2024

• Toto téma obsahuje celkem 1,855 odpovědí. Do diskuze (20 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Kimi a poslední změna proběhla před 2 měsíci a 2 týdny.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,501. až 1,520. (celkem z 1,856)
  • Autor
    Thielli

bereš občas každou zvlášť?

Už tak byly, teď v těch mrazech pauza, protože se nám zdálo, že jí to koleno víc bolí. Má to i dočervena ty chlupy na levé noze od slin, které právě barví bílou srst do takové té ošklivě rezaté, takže se venčila jen třikrát denně na vyprázdnění a jinak byla držena v teple.
      Ale dneska by to šlo. 🙂

Hele, ale ona zatím pokníkává, když někdo odejde i když jiný i Eliette zůstane doma. I tím, jak si nás pořád hlídá a počítá, chtěla jsem jí dát alespoň dva týdny, aby nebyla vůbec sama. Aby tam byla alespoň ta černá. Kdybys viděla ty její roztřesený chůdy, když přijde jakýkoli první nový neznámo. Včera cestou do barf poprvé viděla tramvaj. Stála jsem dál od silnice a i tak se mi úplně vtiskla do stehen. A jak strašně rychle nastupuje do auta, když se vracíme z lesa snad aby tam nezůstala…

Příští čtvrtek stříhám doma cizího pudla… Takže ten další by to šlo… 6.2.
      A samo, že to cvičení byla legrace. To jen kdyby se ti chtělo mi na zahradě za domem něco ukázat, jak jsi učila… 🙂

PetraK

Maya
        koukam na nabidky prace n

a už víte něco víc? Termín? Zda to tak bude?

• Odpověď byla upravena před 3 měsíci uživatelem PetraK.
        Petrs01

jak jsi učila

No vono jako já jsem pro ně úplně cizí, takže pokud bych je něco měla učit já, tak jedině stylem „koukejte holky, mám kokina, budem si spolu chvilku hrát“. Ale jo, myslím to vážně, promysli si co holky umí, co bys chtěla aby se případně zlepšilo nebo naučilo, nachystej rozumný množství malých kousků dobrot a můžem něco sjet.
          Choď s ní okolo tramvají, autobusů… čehokoliv „divnýho“. Chodila jsem se psy na trhy, na masopust,… prostě aby věděli, že i tohle se děje a netřeba řešit a plašit. Aby kdyby to jednou potkali nečekaně, nenastala panika.
          Sjeďte si eskalátory, nejlíp někde kde je minimum lidí, nebo prostě v době kdy se tam moc nevyskytujou. Ideálně ve dvou lidech, protože černá bude jako vzor (předpokládám, že to zná a umí) a fleky půjdou za ní pod tvým dozorem a podporou. Kdyby se zabejčila, prostě ji tam strč. A je to jak psala Petra – když se pes takhle naučí něco překonat, je na sebe obvykle hrdobec a zvedá mu to sebevědomí v obecné rovině = příští problém se bojí míň a věří ti víc a to chceš.
          Časem se popovezete i tramvají (nauč si náhubek!), ukážeš jí metro,… Barouš jel i na sedačkové lanovce.

Maya

PetraK
            ani ne, posledni info je ze vypoved by mela byt nekdy mezi ted a dubnem
            krome naseho oddeleni, ktere se stehuje za Prahu, se zbytek bude stehovat nekam po Praze, nikdo nevi kam, tak maj lidi taky bobky neb spousta jich tam bydli v okoli a jezdit pres celou Prahu se jim taky nechce, ale ti uz by pak museli dat vypoved sami neb mame misto vykonu prace celou Prahu
            takze atmosfera psycho na vsech frontach

PetraK

Du dom, pápá. A tetkonc se vokáže jak já sem vodolný děfče. Měla jsem tu týpka, co celou dobu kejchal. Jeden kolega už lehnul včera, šéfoj je nedobře. Tak jsem zvědavá, esi vodolám.

Pápáá

Milena z Prahy

Mayo, třeba na Jobs.cz si můžeš nastavit hlídacího psa na požadovanou práci. Ale to určitě víš :). Chvíli jsem to měla a zaujalo mě, že i v dnešní době občas někde poptávali korektorku na plnej úvazek, třeba jedna televize nebo Český dráhy. Já ovšem potřebovala něco z domova 😊.

Maya

Milena
                  jj. to vim, i ze se ruzne na ty portaly daji nahrat zivotopisy a treba to firmy i ctou 😀
                  zatim jen koukam, detailne to budu resit az budu mit vypoved v ruce a budu vedet kdy budu presne koncit

cernej caj

Maya
                    Na linkedin nebo jobs.cz se mi sami ozyvali na zivotopis, takze to fakt ctou

Jinak teda lektorka krovinorezu zni huste

Achjo to je nejisty obdobi

My si vcera uzili cajovnu, dneska sme skladali netopyri stroj, ale nemame na to dost narafi, to chce akusroubovak a vic klicu dobrych rozmeru, takze zbytek jindy.

Vila stiasni byla pekna prohlidka, do zahrad sme v chmurnym dnu nesly, po nemoci se mi navic uplne trajdat po venku nechtelo.

Tak sme sli na sushi a di decathlonu pres cely brno nakoupit kamosce vybavicku na island a turistiku, vybrala si nepromokavy gate, novy boty a nejaky dalsi obleceji, tak sme meli damskou jizdu dnes a ted uz za charliem.

Byl poprvr sam doma ted od vcera vecera… driv byl vzdy s ferinkou, tak doufam, ze to prospinkal jako dycky.

A zitra myslim, ze bych uz hodinku venku asi zvladla.

cernej caj

par fotek

Attachments:
                      Fifi

Cajiku, jak to Charlik zvladnul sam sam, byl v poho? Pekny fotky, aspon kratkej vylet sis po chorobe uzila. 🙂 Na architekturu moc nejsem, ale ve Skotsku me okouzlil dum Mackintoshe, Hill House, tam by si Mila (ktere dodatecne preju k svatku) s Robikem smlsli, nadhera.

Ruzice se dneska prisourala pajdajici na levou zadni, snad jen nekde blbe slapla.

cernej caj

Fifi
                          ja na to taky moc nejsu, jako podivam se, ale sama bych tam asi nikdy nesla… ale kes dokonce z funkcionalismu a purismu maturovala, tak mela desnou radost z darku 🙂

kdyz sem prisla, tak spinkal na vetbetce a prekvapila sem ho ze zalohy, vypadal spokojene:D

jee, chudak ruzenka, preju jen nejakou banalitku!

i tak sem spala asi 12h, docela me to vycerpalo vcera prohlidka, obed a ten dekac, pritom takovy jen popojizdeni, postavani…

cernej caj

tak sem zabalila par knizek, blocku a drobnych nausnic smecce do knihankova, cimz se mi snad udela aspon misto v knihovne na knihy, co se vali mimo knihovnu 😀

Milena z Prahy

Černej čaj
                              Silně zdravím Kes 🥰. Jako další dárek by se hodila prohlídka vily Tugendhat – https://cs.wikipedia.org/wiki/Vila_Tugendhat. Je o to ale velkej zájem, doporučuju koupi lístků v předstihu, mají omezenou kapacitu.

Fifi, děkuju ♥️. No, Robík si teď moc nesmlsává, má jakousi žaludeční neurózu. Gastroskopie vyloučila nějakej objektivní nález, on má ale pocit plnýho žaludku, pálení žáhy a tak. Už zhubnul na 70 kilo 😨. Doktorka gastroentorologická mu vysvětlila, že to má nervový. Tak se teď u nás všechno točí kolem dietního vyvařování, jezení pětkrát denně, chození ven…

Milena z Prahy

A podrbání Růžence 😊.

cernej caj

Milena
                                  Do tugendhatu se chystam uz roky… 😀 paradoxem, moje teta bydli asi 200 m od ni, takze ji znam od ditete, ale nikdy ne zevnitr 😀

bylas tam?

snad mu bude brzo lip, to hodne zhubnul 🙁

Milena z Prahy

Černej čaj
                                    Nebyla. Je to blbý, ale já ještě nikdy nebyla ani v Brně 🙄.

cernej caj

Milena
                                      tak to bys mela napravit a zajit si do vily tugendhat 😉

Maya

cernejcaj
                                        ono to hledani prace v IT je trochu jinej level nez bezny lidi 😀
                                        Charlie je dobrej, ze to takhle dava a chrupkal si doma v klidku

cernej caj

Maya
                                          No v kazdym pripade za to clovek nic neda, ho vyvesit na vic mistech a existuje pry nejaka appka prace za rohem kde muzes hledat dle mista bydliste

Jj, charlie na to jak je hrozne kontaktni vuci mininalne feri tak je jako jedinacek uplne v pohode.

V sobotu mam domluveny, ze nas kamarad vezme i s charliem autem na vylet:)

PetraK

Zdravim z dovolený, probíhám! A mizím – jdu na stavbu, máme toho hodně mocinky moc. A ve tři přijde maník na čistírnu. TAk se uvidí, ešivá nám dá štempla. držte palce.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,501. až 1,520. (celkem z 1,856)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.