Kecací zima 2024

Fóra Ostatní Kecací zima 2024

• Toto téma obsahuje celkem 1,855 odpovědí. Do diskuze (20 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Kimi a poslední změna proběhla před 2 měsíci a 2 týdny.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,481. až 1,500. (celkem z 1,856)
  • Autor
    Milena z Prahy

PetroK,
      dikec, kakaovej! Ten je!

Maya

Rotoped mel v devadesatkach snad kazdej a myslim ze u vetsiny skoncil jako vesak 😀
        pak to byly rotacni podlozky, pak balancni podlozky, pak ty kejklaci tv stroje a ted je to asi tohle a cerveny svetlo
        a zda se ze nic nepomaha a lidi jsou na tom porad hur a hur 😀

Petrs01

aspoň pět stupňů

1) probůh proč???
          2) vyraž dnes

Attachments:
          Petrs01

snad kazdej

Já/my nikdy žádnej takovej věšák neměli. A ani po něm netoužím, nohy můžu kdykoliv protáhnout venku. To takovej veslařskej trenažer, to je jiný kafe, ale opět – kam s ním? Jedině že bych chodila na veslařskou návštěvu k Thielli 😁.
            Lidi tráví víc a víc času u PC, v nevhodné poloze. I když já si teda včera natáhla nějakej hlubokej mezižeberní sval v bazéně. Při protahování před ještě OK, ale po chvíli plavání jsem zjistila, že něco není dobře. Petr to večer zkoušel nahmátnout, ale hluboko. Bolí míň, ale bolí. Pověsila bych se na hrazdu, už jsem o tom párkrát uvažovala, ale jak? (mám tu rozpínací mezi futra)

Maya

Petrs01
              to je Praha? u nas jsou 2 stupne a mistama furt snih

Petrs01

to je Praha?

jj, včera večer se začalo výrazně oteplovat a zjevně to má pokračovat.

Maya

Petrs01
                  na hrazde u futer normalne rukama a skrcit nohy?
                  a i to hejbani drive se precenuje, lidi zemedelci se pul roku vicemene valeli
                  ted nedavno byl nekde clanek, ze Krovaci v tom nehostinnem prostredi travi hledanim potravy 20 hodin tydne a lidi v lepsich prostredich 10
                  zbytek casu se vali a bavi se
                  no podle odborniku neni problem sezeni, ale vikendovy sport, proste je blbe 5 dni jen sedet a pak 2 dny se hejbat, hejbat se clovek ma malo, ale prubezne furt

Maya

Petrs01
                    tak to jde asi od zapadu, u nas ma byt 6 az zitra

Maya

ale vsude ja bahno, radsi bych byla, kdyby mrzlo
                      Lokinek ma na dvore jeste hromadu snehu, tak se tam porad chodi valet 😀

PetraK

Taky cy mráza! A sníh. Jaro ešče nejni.

Petrs01

zbytek casu se vali

= nesedí 40+ hodin týdně u PC, často shrbení.

skrcit nohy?

jako že z visu na rukou prostě vytáhnout nohy nahóru a zaháknout??? To jaksi ani omylem, ani kdyby mne tam někdo zkusil vysadit. Leda jeřábem.

Thielli

že bych chodila na veslařskou návštěvu k Thielli

Klidně. Za půl hodiny cvičení s mými psy máš hodinu na trenažeru zdarma. A klidně ti ho hodím na lodžii, ať máš pocit, že sportuješ venku. 😁

Ve čtyři vyzvedneš holky, v půl pátý začneš veslovat, a já si je vezmu rozcvičený na rozmazlovací vycházku, v půl šestý se přesuneš na Slavii do bazénu a v osm jsi doma.

Petrs01

Ve čtyři

Ve 4 končím v práci, půl hodiny k vám, ale jestli to myslíš vážně, tak do pěti můžu obtěžovat tvé psy a do půl šesté makat. Akorát když si potom dám ještě dvouhodinovku v bazéně, tak zdechnu zaručeně 🤣. V osm totiž na bazéně končím. Pak teda prosím přistavit sanitku 🚑.

Maya

Petrs01
                                no takovy jako vymyk 😀
                                asi bych taky na to dneska potrebovala jerab
                                ale tak muzes se povesit jen za ruce, holt to nebude hlavou dolu, ale lepsi neco nez nic 😀

Thielli

Petrs

dnes už ne. Přijede neteřinka a navíc začne příprava na kulový blesk s kanapem.
                                  Ale kdyby sis opravdu někdy chtěla zadara zaveslovat, klidně se domluvíme 🙂
                                  Pošli sms den dva dopředu a nejni problém.

Petrs01

dnes už ne

Slavia = čtvrtek.
                                    A promysli si, co jako případně mám s půdlema probírat – jestli vybrané stolování, vhodnou barvu laku na drápky, či jak co nejvíc nenápadně ulovit a sežrat potkana 🐭🤣
                                    A vůbec – půdle – bereš občas každou zvlášť??? Aby se Cheval bez Eliette nerozklepaly kolínka hrůzou.

cernej caj

Maya
                                      Na tyci mam casto hlavu niz nez nohy:D ja su na tu polohu zvykla:D

Ja doma rotoped nemela nidky:D

Milena
                                      To me taky napadlo, jak nebyvam skoro nemocna, ze ten organismus byl hodne oslabanej…

Mam kompaktika, kdyby se vevnitr dalo fotit, tak vam kdyztak nejake fotky ukazu:)

Petrs01
                                      Zrovna veslovani sem nikdy nepochopila ale to muze byt tim, ze pro koleno je to druhy nejmene vhodny pohyb na svete po jizde na kole:D

Maya

cernejcaj
                                        ty bys mohla veslovat asi jedine v kajaku 😀

Maya

abyste nerekli, ze jsem vam to zatajila, tak konce sveta nastane presne 19.ledna 2038 v 03:14:08 UTC
                                          takze se uz muzete zatim pripravovat 😀
                                          ale jako vazne, co jsem se docetla, na tomhle systemu jednou nejvice banky, vodarny a elektrarny, toz vite co ocekavat
                                          https://en.wikipedia.org/wiki/Year_2038_problem

Maya

koukam na nabidky prace na uradu prace a teda asi bych vahala, jestli se hlasit na lektorku kurzu prace s krovinorezem a nebo lektorku kurzu prace s motorovou pilou 😀
                                            jinak je to bida teda

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,481. až 1,500. (celkem z 1,856)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.