Kecací zima 2024

Fóra Ostatní Kecací zima 2024

• Toto téma obsahuje celkem 1,855 odpovědí. Do diskuze (20 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Kimi a poslední změna proběhla před 1 rokem a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,461. až 1,480. (celkem z 1,856)
  • Autor
    MirkaD

tak a volný den je za mnou..
      včera ranní vycházka s trochou hraní,a hledání hraček,kousek k lípě,doma uklidit,uvařit a capat do práce..
      v KIKU koupit Martinovi zimní nudu-zelená s kapucí za 22-00a ždibec-v akci s kartičkou 50procent sleva..
      k narozkám-na dvůr a vycházky ji chtěl,že nemá..
      má teda 2 s kožíškem bez kapuce,ale to jsou nešustákový-jedna něco jako flís s kožíškem,druhá mikina s kožíškem,a na vycházky nosí ty naslušno…
      pak do práce na odpo-vybalování,kasa,večer úklid,sknčily jsme v deset a mega moc mě bolela bederka:-(
      jako peklo prostě,jsem úplně syčela,když jsem se měla zohnout…
      tak od 4 od ráno vzhůru-jo spát jsem šla po půlnoci….
      ráno ze psama ke křížku,kousek podél lesa dolů a zpět,ke konci vycházky s každým pár cviků s tence-kroky,otočky,obíhačky,couvání,a pak nosily hračky-Dafi látkové kolečko do vody,Žeryk kroužek-je jako na h…dělat něco s malýma psama,když vás bolí záda:-(
      já se furt skláněla až k zemi-skoro-jsou fakt malí a hučela do Žeryka,at mi to dává do ruky a ne na zem….
      což se vždy na 7 povel povedlo….
      no pi se proběhly,měly delší vycházku a já záda furt v háji…
      tak jsem poslouchala pohádky,rozhovory,vzala si prášek,volala jsem majitlece Dárečka,že bych se svezla,ta nemohla..
      tak jsem si odpo nahřála záda polštářkem a ležela,
      ve 2 dojel Martin s autem s technické-další prachy v čudu….
      a jely jsme do města,já koupila jen dárek švagrové k Vánocům,a šly jsme na hřbitov-otce Martina má dnes narozky,by měl teda…
      pak dom
      já čapla Žeryka-Dafina pravchla dozadu-že vycházka bléééé,hnus-pršelo a vlhko,teda pak nepršelo,před tím než jsme jely a šly čurat jo…
      tak jsem s Žerykem šla na ranč,kde byl majtel ranče,tak že jim nesu suchý kůrky pro koníky,Dárečk miláček můj byl venku-jezdí na něm ještě jedna holka,kromě majitelky,další koník marod,tak jsem kůrky chleba dala jednomu koníku a kozám,mrkla se na selátka-miminka,oznámila majitely ranče,že se občas svezu na Dárečkovi,kdybych se tam notala,aby věděl-Dáreček byl dřív jeho…
      a s Žerykem šla dom
      s Dafi před barík vyčurat,a šly jsme k máti…
      zítra ranní….

cernej caj

MirkaD
        tak to jsi uspesne nakoupila a nakrmila koniky 🙂 doufam, ze jsi mela i trochu cas odpocivat… bederku pekne nahrat a protahnout a snad to bude zitra lepsi 🙂

a uzij si v sobotu narozky, kdybys to sem uz nestihla 🙂

ja kes nakonec koupila misto sobotniho vyletu, co mela sliben poukazku na interiery prvorepublikove villy https://www.vila-stiassni.cz/cs/informace-pro-navstevniky/prohlidkove-okruhy/769-interiery-vily-stiassni-zakladni-okruh tak su zvedava, jak se ji to bude libit, mozna tam i byla se skolou, ale tak je to taky davno, co sme do ni chodily:D

a taky od nas (me, svoji segry a nasi kamosky) dostane autotrakcni lehatko, tak to se tesim, az se na tom budem veset jak netopyri hlavou dolu 🙂 muz by to mel zitra vyzvednout, ja budu v brne uz pro fotoknihu a nejaky darecky a pak bude cajovna, tak ji to snad na tajnacku hodime do obyvaku, nez prijde domu 😀

sice nemam hlas 100% zdravej, ale uz nemam teplotu, skoro vubec nekaslu ani nesmrkam, z domu sem 10 dni nevytahla paty ani s pejskama ven, tak si myslim, ze v sobotu hodinovou prohlidku + nejakou prochazku a pak jeste obed zvladnu, kdyz se z toho budu moct v nedeli lecit.

a doufam, ze se uz budu citit jit s charliem ven, uz by urcite taky rad vybehl, ale nemela sem na to silu

Petrs01

autotrakcni lehatko

To je vynikající věc! Kdybych měla kam…

cernej caj

Petrs01
            my taky nemame kam, ale… budu chodit ke kes :D:D
            kdysi na nejakym veletrhu sportu, co jeste tak 10 a vice let zpatky stal fakt za to, tak s tim byl pan a mohli sme si na tom vyzkouset to lezeni a od te doby po tom touzim 😀

PetraK

RRRÁÁÁ
              RRRÁÁÁ
              RRRÁÁÁ
              RRRÁÁÁ
              RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
              RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
              RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
              RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
              RRRÁÁÁ
              RRRÁÁÁ
              RRRÁÁÁ
              RRRÁÁÁ
              MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

vůbec netušim co je autokratický 😀 lehátko? POdle toho co píšete se na něm visí? Dělám pak jako netopejra? 😀 😀 Esi to visí u stropu tak to horzně chci, mohla bych se tam schovávat před ohařima, dyž pruděj 😀 . Fčéra chtěli prudit a pak jim došlo, že sou vlastně unavený 😀 a popadali na pelechy. Nalila jsem nám kamnovej čaj s perníkovým kořeníma připravila výbornej desértik, když jsem do kalíšků na dno nasypala pečený můsli, na to nakrájela banán, pokydala kysankou, vršek zase posypala pečeným můsli, osdobila dvěma plátkama banánu a byla sem za hvjézdu jasnou.

CO JE DNESKA?, CO JE DNESKA??? PÁTEK, PÁTEK PÁTEČEK, NEJKRÁSNĚJŠÍ DEN. A JÁ SI JEDU PRO BEDÝNKY NA VYVÝŠENÝ ZÁHONKY. BUDOU ŠTYRY, BUDU VELKPJÉSTITELKA! Mrvka tam bude, řekvíčky, saláti, rajče, paprika, vokurek, pór, řípa, bylinky a dýńa. budu velkobohatá na žrádlo! 😀

• Odpověď byla upravena před 1 rokem a 2 měsíci uživatelem PetraK.
              Petrs01

Dělám pak jako netopejra?

děláš netopejra, ale nikoliv u stropu. Ohařům by se to jistě líbilo, tipovala bych to na důkladné omytí obličeje zdarma jako bonus ?

cernej caj

PetraK
                  mas hlavu ve vejsce, kde ti ji ohari muzou olizat nebo okousat, podle jejich aktualni chuti 😀

jeee, tak uz dnes budou bedynky, tak to se moc tesis, co 🙂 ja si dneska vyzvednu fotoknihu z cewe, jak jsem psala, ze je hodne draha proti tem, co kupuju v akci od cdsm, ale ma tu vazbu ze by nemela delat kridylka ale krasna rovna fotka na dvoustranku a mela sem na ni poukaz, tak sem to vyzkousela… jestli bude tak krasna, ze uz nikdy nebudu chtit tu levnou, tak to nebudu mit radost :D:D ale fakt se na ni hodne tesim. mam tam velkoformatovou krasnou ferinku 🙂

PetraK

děláš netopejra, ale nikoliv u stropu. Ohařům by se to jistě líbilo, tipovala bych to na důkladné omytí obličeje zdarma jako bonus

mas hlavu ve vejsce, kde ti ji ohari muzou olizat nebo okousat, podle jejich aktualni chuti ?

hm tak to je zcela nevhodnej výrobek, páč aby Tali mohla vokusovat zcela bezbranným obětem nos, to je její sen 😀 a Rumoušek….. ten by byl v rauši, že tou svou morkou houbičkou, co má místo kušny, může razítkovat bezbrannou oběť 😀

Maya

sem si to lehatko musela vyguglit, co dneska lidi vsechno nevymyslej 😀
                      za myho mladi jsme se veseli nohama na hrazde 😀

Petrs01

za myho mladi

Jenže vono je to dobrý na rozbitý záda. A s rozbitýma zádama se jaksi na tu hrazdu leze dost blbě.

Maya
                          Maya

Petrs01
                            pisou ze je to na uvolneni bloklych plotynek
                            zas jak casto tohle clovek ma, bych cekala, ze tyhle lehatka buoou mit teda nekde na rehabkach, no mozna uz dneska maji, ja tam byla uz davno, na doma mi to prijde jako overkill, preventivne se casto veset hlavou dolu asi moc zdravy nebude minimalne na mozek a srdce
                            muj nazor, ale ja jsem skeptik, jako vzdy 😀

Thielli

Mayo,

ono to existuje už dlouho (i za totáče), jen to nebylo tak sofistikovaný. A ještě před sto lety se zdaleka ne tolik lidí válelo po stole v kanceláři. Takže dokud se lidé celý den hýbali a měli zpevněné hluboké svalstvo, nemuseli se věšet…
                              Náhodou já o tom skládacím uvažuju, na malý balkon by se ještě vešlo ? tam nejsou pelechy.
                              Když budeš mít někdy příležitost, zkus to. Je to návykové. Sice ne tolik jako masáž chodidel, ale je…

Zlata

Milena
                                má dnes svátek.Klid,klid,pohodu celý den????

Thielli

Tak v tom případě jsem uloupila pro Milenu alespoň pár pixelů…
                                  a také přeji krásný den.

cernej caj

Maya
                                    no prave, dokud si to nevyzkousis… je treba strasne super, kdyz se napolohujes a myslis si, ze jsi rovne… a nejses:D a podle me uplne hlavou dolu nemusis viset dlouho.

jinak ja na hrazdu nevylezla ani jako dite 😀

Thielli
                                    ja se tesim, az to slozime a budem se zitra veset 😀

Zlatko
                                    a jak se mas ty?

Milena
                                    vsechno nejlepsi k svatku! 🙂

Maya

Milena
                                      taky preju vsechno nejlepsi k svatku!

Maya

Thielli
                                        cernejcaj
                                        ja to vyzkouset nemam kde
                                        ale stejne by to nezmenilo muj nazor, ze pokud clovek nema blokly zada a tudiz to nutne nepotrebuje, neni dobre si davat hlavu niz nez nohy, clovek na to neni dizajnovany
                                        ono ted je spis frekventovanejsi terapie cervenym svetlem, akorat to je draha sranda, tak to lidi domu moc neporizujou, ale stat to jako tohle, ma to dneska doma taky kazdej druhej
                                        proste modni vlny jako ve vsem
                                        schvalne kdo mel pred 20 lety doma rotoped 😀

PetraK

Mílo a já Ti krom gratulace a přání všeho nej a hezkého dnešního dne, přidám i nádhernej virtuální dortik:

Rotoprd jsem před dvaceti lety měla doma, a ujela jsem na něm směrem fpřééd ty dvě dlaždičky v hale.

Milena z Prahy

Zlatko, Thielli, Černej čaji a Mayo,
                                            moc děkuju ♥️.

Mayo,
                                            před dvaceti lety měl rotoped můj tchán. V ložnici, jako němýho sluhu ?. Nenapadlo ho, že je dobrý mít ho v obýváku a při cvičení se dívat na TV. (A stejně by si ho tam nedal, bo nedůstojný ?.)

Černej čaj
                                            Tak prohlídka vily Stiassni by mě uchvátila ?.

Napadlo mě, že jsi teď odstonala tu Ferinku ?. Jinak bych už taky veeelmi ráda někam vyrazila, ale potřebuju, aby bylo aspoň pět stupňů ?.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,461. až 1,480. (celkem z 1,856)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.