- Toto téma obsahuje celkem 1,855 odpovědí. Do diskuze (20 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Kimi a poslední změna proběhla před 2 měsíci a 2 týdny.
-
AutorPříspěvky
-
22.1.2025 v 17:14 #183241
Fifi
22.1.2025 v 18:09 #183244cernej caj
Fifi
ty trasne ve skoku a behu sou fakt vtipny 😀tak jak je loki znamej 🙂 ze sme ti ho tady i nasli 😀
22.1.2025 v 19:00 #183245Fifi
23.1.2025 v 8:37 #183263Maya
Fifi
ty taky znas kazdeho 😀
jestli von to nebude jedinej snurkatej pudl v cely republice 😀23.1.2025 v 8:51 #183268cernej caj
PetraK
Takze ti mame grstulovat nebonzavidet? 😀Maya
Beztak bude:D23.1.2025 v 9:00 #183271PetraK
černej čaj – VOBOJÍ, VOBOJÍ PROSIM.
A JÁ SEM JDU ZKOPÍROVAT TO, CO JSEM PSALA OMYLEM VEDLE, TADY SEM TO PATŘÍ, NE TAM:
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Gůtn tág majne líbe Kindr.
Už enem zítra a pak je pátek, po něm sobota, neděla a……pondělí. A kdo nejde v pondělí do práce? Ten kdo nejde, tak to vyhrál. tudíž – And the winner is:
VONO SEM TO VODPÁLILA ANIŽ BYCH TO DOPSALA 😀
To neva, aspoň chvíle napětí a…. Winner is…. KOLÁČE, JÁÁ KOLÁČE, KOLÁČE, KTERÁ BUDE DOMA. Krása to bude. To si to užiju, budu asi pílit dřevo ešče, nebo nevim.
Mirka D.
akt nevím,pokaždý chytnu takovej vztekmže mám chut vleteět do vaší rodiny seřvat je na jednu hromadu…
ano taky tak to mám. Místo, aby si byli vědomi toho, jak moc fajn člověk a bytost Černej čaj je. Žádný dítě by nemělo takovýhle pocity zažívat.
Černej čaji – jsi úžasnej člověk a kdyby to šlo, tak Ti tyhle pocity z duše vyoperuju. To bych klidně šla i na to studovat něco.
Ad to sportování – no já jsem asi zvláštní jedinec, mě to prostě bavilo jen tak, nepotřebuju vyhrávat, mě baví ten proces – trénink, pohyb, závody. A jestli to dopadne tak a nebo onak to mě vlastně asi až tak nikdy nebralo. Jasně, že člověk chce podat výkon, ale……. nevím, jak bych to napsala, mě prostě to baví – bavilo. Ze všeho jsem měla dycky zábavu. I z tý naší jediný psí zkoušky s Ešátorem. Oba jsme si to užili, on tam měl svých několik chvil slávy, kdy rozesmál i paní rozhodčí, nejen mě a bylo to fajn. Měli jsme to za asi 95 bodů, nebo co, abyste si nemysleli, že jsme jako šumaři, který tam byli do počtu a pro srandu,a dostali jsme velepochvalu za souhru, tichý povelování a vztah, ale legrace u toho byla. Nejdřív při nástupu, kdy k nám přišla neuhlídaná dcera jednoho z účastníků, přistoupila k Ešátorovi a pravila „Zajíčkááá!“ 😀 . Vzhledem k tomu, že předtím za sebou měla ošklivý zážitek se psem a psů se začala bát jsem ji nemohla zklamat, musela jsem ji v kontaktu se psem podpořit, takže rozhodčí nerozhodčí jsme si toho zajíčka prostě střihli 😀 . S potleskem 😀 a pak při dlouhodobém odložení, kdy se nám rozpršelo a Ešátorovi to odložení přišlo asi už hodně dlouhý, tak se v tom lijáku svalil celej na bbk, položil si hlavičku do mokrý trávy a odložoval se v polože na boku. Paní rozhodčí se smála a pravila, ten rozhodně nemá problém s mokrým podkladem 😀 . To teda neměl. Zato měl opět potlesk od diváků -zvedl hlavu, ešivá se jako dívaj fšicí a zase si lehnul 😀 😀 . Ta ten trestnej bod to stálo 😀 😀
Pro mě je důležitej ten proces sám, jestli to bude na výbornou, nebo mě někdo předběhne o bod, to mi asi vlastně je fučik. Chci vědět, že to něco dokážu a mít to vědomí, že to dokážu.23.1.2025 v 9:31 #183281Maya
cernejcaj
zacina to byt popularni, lecba ketaminem, jini si to chvali mnohem vic
https://medium.seznam.cz/clanek/cilevedoma-sarka-jak-jsem-se-sjela-ketaminem-9085723.1.2025 v 9:42 #183282MirkaD
Čajíku-ale jo,taky jsem to měla stejný,taky jsem se nezavděčila…
je tady někdo chytrej přes oblečení??
chci radu-jdu na narozky a ted co na sebe?
v zimě,kdy musím fakt musím!! míét v mísrnosri aspon 2 vrsty,a nejlépe 3 na přikrytí zad,kdyby táhlo….
mám svetry do véčka,svetrošaty z LDLU mofrý,takový velký po kolena-jakože volný…
obtažený vnemůžu protože mám břicho,mám prostě divně vypouklý břicho-když stojím,sedím-mám furt jaksi prohlý záda,jsem to jednou ukazovala švagové,prostě mám furt prohlý záda,úppně tam zezadu díru,takže ve všem mám břicho u kdybych měla 30 kilo:-D
a jak jsme se shodly s jednou prodavačkou,pokud člověk nemá super štíhlou postavu-svetrošatyteký ne-takže co??
babo rad-radtě
kdby bylo léto,tak si vezmu šaty,sikni..
ale není léto,a jak známo,mě je i vevnitř v zimě zima-dvoje gatě to jistí,v tenkých legínách bych v zimě umrzala..ty mám pod gatě:-)23.1.2025 v 9:55 #183283Thielli
Mirko, my, co jsme vypouklé do všech stran, máme pro chladnější místnosti v šatníku jedno úpletové pončo, takový vlající hadr, který hřeje, člověk se v něm na gauči zachumlá a vstoje to splývavé hezky schová kde co.
Nemyslím teď pončo jako nosí v Peru přes hlavu.něco jako je na obrázku… když je to bez divokých vzorů, hodí se to skoro ke všemu a na rozdíl od vlněných šatů se člověk balí či rozbaluje, podle toho jak je mu teplo/chladno.
!!!!!!
tak obrázky nejdou rozklikat a LINK je jen ILUSTRAČNÍ – páč je to zase čínský podvodný tržiště takže tam to NESHÁNĚT!!!!- Odpověď byla upravena před 3 měsíci uživatelem Thielli.
- Odpověď byla upravena před 3 měsíci uživatelem Thielli.
23.1.2025 v 10:05 #183288MirkaD
a dyt su blbá a nejde mi to otevřít…
23.1.2025 v 10:19 #183289Thielli
Mirko, ty obrázky nejdou otevřít, to není v tobě. Koukni na ten link „pončo“
23.1.2025 v 10:33 #183291MirkaD
a to není sešitý?
tak to je vlastbě trošku jako deka,ne?23.1.2025 v 10:40 #183292Thielli
Mirko,
jsou různé modely, s třásněmi, bez, úpletové i „dekové“. Chce to hledat. Ale je to nadčasové a myslím, že jeden kus do šatníku patří.
Třeba my, kancelářský krysy to máme v práci přes opěrku a když je chladněji, na chvíli si to hodíme na ramena. Do krámu na práci to není, ale na společenské postávání či jakékoli vysedávání se to sejde. 😊
A tím, že se to vždy hází přes něco, nemusí se to pořád zuřivě prát.23.1.2025 v 10:43 #183293cernej caj
MirkaD
A ty vlneny saty si vzit nechves? S paskem nekde kde mas uzsi telo?Nebo bys potrebovala dlouhou silnou sukni na ty nohy:)
Jinak… sem si za 1200 kouoila 5 mesicu online cviceni, je to primarne na diastazu a sekundarne na spravny postaveni tela a hlubokyho stabilizacniho systemu, kdyny nekdo chtel pristup a podivat se na par videi… tak me napadlo zda mirka jen blbe nestoji, kdyz ma moc vyhnuty zada a zda by treba nejaky takovy cviceni (je tam napr zdravy stoj se zapojejim brisnich svalu) co se ma cvicit treba 3x denne minutu a tak, jestli hy to neponohlo k lepsimundrzeni tela a prirozenymu zatazwni briska
Jinak bricho hlavne spodni maji i vyhubly modelky, je fyziologicky nemocny ho nemit a nedejboze pridame k telu 5kg navuc a desmy bricho mame uplne vsechny. Pred 100 lety by zensky takovy bricha ukazovali 😀
Dneska se za ne stydime.
Thielli
Ponca sou super, mivali sme profesorku na estetiku a ta je hodne nosivala a vzdy ji to moc sluselo. Vlastne i latinarka to nosila:)Ja mam rada o cislo az dve vetsi mikiny, jsou pekne pres zadicka a clovek vyoada, ze ma o 15kg vic nez ma ale jen vypada takze gi ze yak desne negupada a to ho tesi:D
23.1.2025 v 11:19 #183296MirkaD
Čjíku-no asi vezmu ty šaty a pásek,pončo taky zaujalo,by se hodilo většinu roku…,
jo s tím břichem-to se blbě popisuje,to bys musela vidět,prostě-já když stojím-sedím-tak já to mám v zadu úplně prohlý,tu páteř jakoby venitř….
a to mě dělá to vypouklý břicho,i kdybych měla třeba 30 kilo…
jak říkám,jsem to jednou ukazovala švagrové at si tam sáhne-a ona-jé,dyt tam máš úplně díru…
jako,abych to tak neměla,musela bych vědomě furt nechci říct zatahovat břicho-ale rovnat záda-a není to ani vystrčený-břicho,jakože stjím s vystrčeným břichem,to teda dělám taky :-D,ale to není tohle….23.1.2025 v 11:25 #183297cernej caj
PetraK
Esusko!! Kolik si mi poslala tecb daru? 😀Timto velice velice deluji pani domaci, od ktere jsem se schranky (ja vim no) dnes po mesici co ji bezne obstarava muz, vytahla pranicko a super bezpecbostni multifunkcni satek a krk/hlavu, batoh, nohavici, no proste kdyz pujdu nekdy po silnici!
To je bozi, to se mi bude moc hodit:) tak opozdene dekuju jeziskovi!
23.1.2025 v 11:27 #183299cernej caj
MirkaD
Proto me napadlo zda bys nechtela zkusit kouknout na to cviceni co jsem si koupila sou tam cviky co se maji udelat treba 3x za den ale fakt jen na minutu, treba kdyz stojis na autbus nebo tak… ze by to mohlo doplnit/pomoct tvoje cviky na zadaA ty vlnney saty nosis rada, ne? Tak si vem co ti udela radost a budes se v tom citit slavnostne:)
23.1.2025 v 11:56 #183300MirkaD
jo,jo,to máš pravdu,ty mám ráda:-)
bože mě naštval Martin-volá mě,jestli chcu do města,mu řeknu,že jo,a on mi řekne,at si tam zajdu zítra po práci,no boží,tak proč mě volal?
nic no…..23.1.2025 v 11:58 #183301cernej caj
MirkaD
tak to teda taky nechapu, proc volal 😀no tak si vem saty a bud rada, ze porad jeste vypadas dost dobre na saty 🙂
23.1.2025 v 12:59 #183302PetraK
NO vida, nejen u nás byl Zapomnětlivý Jéžišek. 🙂 . Tak ať Tě chrání na cestách.
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.