- Toto téma obsahuje celkem 1,855 odpovědí. Do diskuze (20 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Kimi a poslední změna proběhla před 2 měsíci a 2 týdny.
-
AutorPříspěvky
-
20.1.2025 v 12:15 #183098
Petrs01
cibuli nakrájíš
Zkoušela jsem několikrát a nikdy jsem neměla pocit, že by to pomohlo. A to jsem toho baštila docela dost (kalorické tabulky by ječely hrůzou).
20.1.2025 v 12:18 #183100Kimi
Mayo, mně se osvědčil na klouby Fitmin Purity Klouby a úleva. Je to prášek, který jsem přimíchávala do masa Goli to dlabal bez problémů a pomáhalo to. Myslím, že Fitmin má na ty klouby i různé jiné přípravky. Jinak všichni mí psi dělali problémy s polykáním prášků na odčervení a proti klíšťatům.
Mirko, závidím, že Tvoji pejsci se nechají upravit. Bety vyčesat ano, ale jinak – při pokusu vyčistit zuby měla tendence ukousnout mi ruku. Kamarádka má psí salon, byly jsme v srpnu – já jsem držela, Dana stříhala, tak se tam chystám zkraje jara. Potřebuje upravit obličejík, aby se jí na srst nechytaly nějaké hnusy při šmejdění v terénu.20.1.2025 v 12:43 #183104Maya
cernejcaj
tak zpetne kdyz si byla v praci, neschopenku nepotrebujes
ale ten den je to normalni, taky se ti muze udelat blbe az v praci, zejo20.1.2025 v 14:21 #183116MirkaD
Kimi-no všichni mí psi se nechaly upravit…
ale-česání těma tahacíma kudlícíma kartáčeme-ty drátěný a hustý hřebinky neměl rád nikdo,měly rádo ty štětinový kartáče-něco jako jsou na koně,případně z druhé strany ty ostny hoodně od sebe-ale to je tak na hustodlouhosrstý psy,to nic neučeše,to je na rozčesání a kartáče už tuplem nic-tak ale to všichmi milují,takže ty štětinový používám celoročně,když jsou na krátko a během roku,když jsou v srsti tak na vyleštění na namasírování
jinak stříhání-nevím jak dlouho to čteš tady..
ale Žeryk hoodně let stříhání s náhubkem,po něčem a hřebínkem přes nůžky-nabrat hřebínkem srst a šmiknout a takhle hlavu a uši několik let,celej Žeryk strojkem,ale hlavu,tvářičky,uši,náprsenku tak hřebínek a těsně k hlavě nabrat srst a šmiknout a furt v tom náhubku jen posunovat řemínek na krku a štelovat mřížku na ksichtíku,…prostě s Žerykem to byly dramata….
a vrčel dnes teda hezky-u noh,u fousů,u tváří…..,a to měl přestávky….takže tak…
závidět není co:-)20.1.2025 v 14:35 #183117MirkaD
20.1.2025 v 15:03 #183119Thielli
o níž se mi doted zdává-je to už 22le
😯 to je viď? málokdy se člověku zdá o jiném člověku tak dlouho…
Jsi pořád stejná… milující panička v růžovém se svým vousatým pokladem 🥰20.1.2025 v 15:20 #183121cernej caj
MirkaD
fakt ty vypdas porad stejne 😀Maya
ja si prave myslela ze ten den co ses v praci a odejdes k dr treba po 3h uz mit neschopenku na ten den nemuzes, protoze mas ty 3h odpracovany… takze uz musis vydrzet do vecera a jit druhej den… v tomhle sem dycky zila…charlie nejde ani ncisnout:D
20.1.2025 v 16:13 #183124MirkaD
Čajíku-ne,přece,když ti bude v práci blbě,tak holt odejdeš k doktorovi no….
však u nás se to taky párkrát stalo,došly,že to zkusí a zjistily,že to nejde no…20.1.2025 v 19:59 #183125Fifi
Zdravicko vespolek,
Cajiku, jak dodelas nezbytnou praci, frcela bych k doktorce. To nezni jako bezna rymicka, at se ti to zbytecne nevlece prilis dlouho.Mirko
Jak ja sem rada (zaroven se mi styska po perdelkach), ze mam jen holoprtky uz. Bahno uschne, v chodbe vezmu hrbilko plastovy a vycesu tunu bahna, pef je cistej.21.1.2025 v 6:21 #183133cernej caj
Dobre rano, dneska uz prvni noc bez horecky, snad uz tato zlepsujici se tendence zustane:)
Fifi
To je pristi pondeli:D bohuzel… 🙁Ja bych si prala mit psa, kterej de ucesat… 😀 treba timicek to fakt miloval… feri byla zvykla a to jecici podsvince se chova jak kdyby videlo reznika s nozem na dvorku
21.1.2025 v 7:46 #183135Maya
cernejcaj
Loki taky jeci a zdrha, nesnasi cesani, ale musi 😀
tak pak alespon predvadi herecky etudy na tema rves mi ti chlupy az ze zaludku a strasne to boliii 😀21.1.2025 v 8:10 #183137cernej caj
Maya
Jenze on je u toho kluzkej jako had, se fakt neda ani cisnout a muz zasasne odmita spolupracovat.Ale zkousim ho naklikat a je videt jak desne vrti ocaskem, tak na to nesmim zapominat:D
21.1.2025 v 9:02 #183139Maya
cernejcaj
no to Loki taky a tak nenapadne se plizi pryc, proste kdyz uz me prestane bavit ho furt povelovat zpatky, tak ho dam na voditku
a taky jsem zjistila, ze je to lepsi, kdyz cesu v nejakym malym uzavrenym prostoru, tak obcas ho cesu na chodbe, ale zas je tam pak bordel, takze taky nic moc21.1.2025 v 9:18 #183140MirkaD
na česání jsem měla vodítko xxx let-jen na česání,protože,když se něco šustlo u branky,psi letěly,takže xxx let používám vodítko ze smyčkou-kterou přendávám na krku a poutko mám na ruce….
21.1.2025 v 9:38 #183141cernej caj
Maya
To je zajimavej napad cesat na voditku… 😀Me nejvic zabira kdyz je tak po 10km, ale to nemam moc jak praktikovat:D
A cesat ho jen na dovolene:D
Ta rukavice jakztakz sla jenze s kazdym cesanim z ji upadlo 10 zubu a po par cesanich uz zasny enma…
21.1.2025 v 9:53 #183142Maya
cernejcaj
no tak kdyz se porad nenapadne odsunuje az je metr ode me, tak to cesani dost zdrzuje, dam proste voditko na smycku a konec prislapnu a je klid 😀21.1.2025 v 10:02 #183143MirkaD
Maya-no,přesně jak píšeš-vodítko na smyčku,potku do ruky,nebo přišlápnout a čašu…
dělám to tak roky ze všema psama,už jen z toho důvodu,že češu na stole/botníku,takže když by naráz skočily tak to nechceš….
i v Blansku jsem to tak dělala…
a jinak-já bych vyzkoušela ještě?takovej ten kartáč-jak má kus od sebe ty ostny-něco jako kartáč na vlasy a z druhé strany štětiny-ty ostny má jak ježek do stran a ani nejsou hustý…
mám takový kartáče 2-na Žeryka a po Kilyně v BK,i když používám jen ty štětiny-po Killyně mám dřevěnj,a zmajdaly se mi ty ostny,že na tom byl pytlík z granulema -naše chyba….
a ten u Žeryka,jsem ty ostny vyrvala….s tou gumou a mám štětiny s držátkem,ale na tak chlupatýho psa je to dobrý,asi…že je to fakt hoodně od sebe…21.1.2025 v 10:17 #183144MirkaD
ehmm-protože mě u toho ti psi taky popocházé a posunujou se….
21.1.2025 v 13:54 #183147cernej caj
Tak dorszil aku vysavac z lidlu za 600kc.
Baterii a nabijecku mame k vrtacce.
Saje celkem slusne, problme je v tom, ze se temer hned zaplni a prestane sat:D ale tak jako na ty 2 chumace chlupu to pude.
Je k tomu i kus dlouhe trubky.
21.1.2025 v 14:12 #183148Thielli
Jéééé, tady se povídá o česání psů. Ještě, že se mě to netýká 🤣😂😆.
…víc než třikrát týdně.
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.