Kecací zima 2024

Fóra Ostatní Kecací zima 2024

• Toto téma obsahuje celkem 1,855 odpovědí. Do diskuze (20 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Kimi a poslední změna proběhla před 2 měsíci a 2 týdny.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,341. až 1,360. (celkem z 1,856)
  • Autor
    cernej caj

Petrs01
      protoze sou musli tycinky lepkovy, tak jediny co jim, sou bzl fit, jahodovy a tresnovy, ale sou hodne kysely a to ja kysely moc rada nemam, takze… obcas si dam na chut, ale jinak teda ne ze bych si moc mohla vybirat, bzl praktivky neezistujou 😀

no a kdyz si vezmem, ze ja vic veci spis nejim, nez jim, protoze me vadi jejich struktura, tak moc toho nezbyva 😀

aspon, ze cokoladu muzu 😀 jen me stve, ze mi zrusili tesco v centru, pac kde jinde koupit bilou s lentilkama, to teda nevim 😀

Raven

No, každému vyhovuje něco jiného. Do práce jsem vstávala v pět, chodila jsem na šestou. Jídlo jsem si dávala kolem osmé, dřív bych nic nepozřela, poněvadž by mi bylo nedobře. I teď snídám tak dvě hodiny po probuzení, dřív nemám hlad. A taky jsem nemohla po ránu sníst něco jako salám, párek nebo klobásu. No nyní žádné uzeniny už vůbec nejím kvůli alergii na česnek. Jen dušenou šunku si občas můžu dát.

PetraK

Tak mi tu před chviličkou přistálo deset kilíček krásnýho hovězího, tak vím, co budu dělat zítra 😀 . Teď pěkně odpočívá v dílně.

Raven, takhle nějak bych to měla taky tak , jenže jak jsem si to vstávání hodně posunula, po přestěhování sem, tak snídám pak mnohem dřív, než jsem snídala – vstanu 4:31, doma teda nic, ale pak hned v práci, což je v 6:31. A já dřív tak kolem půl devátý až. A je to podle mě znát – na objemu postavy 😀 . Ne že by jen tohle byl důvod, ale přidalo se to.

Alergii na česnek! To by mě zničilo, mám ho ráda. Chudero malá. Ale uzeniny stejně nejsou zdravý, aspoň, že tu šunku můžeš

PetraK

Maya
            no teď naposled jsem se šinula autobusem s těma zádama. On byl v nemocnici a já jsem si nelajsla řídit. Ale jo , rozumím a chápu.

Denny

Krasne ranko pateckove, tak nam uz par dni prsi, snizek se jantatak drzi…to jsem ale strevo, basnikovo myslim 😊 dnesni davka roztomilosti a nejake to tvorenicko. V modrych kyti jsou vodet spejle, ty se ale zamaskuji voskem a knoty zkratim.

Attachments:
              cernej caj

Denny
                tak to je fakt krasa!

Raven
                lity lity s cesnekem, to taky musis mit slozity se najist treba venku, kdyz cesnek je v nasi kuchyni skoro ve vsem…

tak v noci uz teplota, totalne ucpany dutiny, doufam, ze to do pondeli vylezim..

PetraK

RRRÁÁÁ
                  RRRÁÁÁ
                  RRRÁÁÁ
                  RRRÁÁÁ
                  RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                  RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                  RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                  RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                  RRRÁÁÁ
                  RRRÁÁÁ
                  RRRÁÁÁ
                  RRRÁÁÁ
                  MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Fčéra byl slavný den, fčéra byl slavný den. Šli jsme to zapít. Do nové kafárny v New Bubu, kde mají………….vynikající kokteil. Z nealkoholickýho Martíni. Musím mít hodně moc litrů nealkoholickýho Martíni a k tomu Toníka a budu si míchat tuhle úžasnost nealko doma. To fakt nepoznáte. Vůbec, vůbec. Možete toho vypít hektolitry a neopijete se. Jůchůů. Jediný co je blbý, když toho vypijete jako já, že pak furt běháte jak kóroptef. 😀

Černej čaj– aj, jaj. No tak to zní, jako že to v pondělí vidím na tu cestu k Můdr. To nechci sejčkovat, vůbec, ale že by to bylo jako dobrý vyležet dýl.

Dennyky
                  heeej, to je moc hezký. A kolik máš těch formiček?

Denny

čajdo
                    odpočívej, žádný blbosti!

PetraK
                    mně chutná i nealko šampáňo, tohle zní dobře, ale nemám ráda tonic 😀
                    Formiček mám těhle kopretin 4ks
                    Jinak asi 12 ks a teď jsem objednala 3 velikonoční

• Odpověď byla upravena před 3 měsíci a 1 týdnem uživatelem Denny.
                    • Odpověď byla upravena před 3 měsíci a 1 týdnem uživatelem Denny.
                    Attachments:
                    cernej caj

PetraK
                      no dneska je mi fakt blbe, cisty trio do hodiny propotim, a v tomhle se mi nechce 2x 1.5h proste jet do mesta… k dr… takze snad 3 dny polehavani zaberou 🙂

ja neznam ani alkoholicky martiny 😀 ale super, ze takovou kafarnicku mate novou 🙂

Denny
                      neboj, lezim u pc a vubec se od nej nehnu, jen podrbat charlieho, kterej od te doby, co neni ferinka, uz vubec nechodi do pokoje pres den (s ferinkou nekdy chrapal na posteli a tulil se k ni), pro caj a curat 😀

jee, zajicci 🙂 budes jim muset ale namalovat cumacky 😀

Denny

čajdo
                        nemuchlací pes, všimla jsem si.
                        U nás je to tak, že sedíš na seačce jak obložená houstička a těch 5 zvířátek na sebe úžasně žárlí 😀

budes jim muset ale namalovat cumacky
                        To jsou taková vajíčka s ouškama, takže se čumáčky malovat nebudou, to by nebyl právě ten ftip 😀

cernej caj

Denny
                          vidis, me to prislo jako divny hlavy s usima :D:D a ono tosou vajicka s usima:D tak to je fakt dobry 😀

jojo, to by bylo super byt v oblezeni a jen hladit a hladit a hladit 🙂

Maya

Denny
                            krasny, to jsou na to taky ty silikonovy formy?

Asteris

černej čaj – ajajaj, přeju brzké uzdravení, škoda, že návštěva doktora je tak náročná, ona i práce doma na počítači moc k uzdravení nepřispěje.
                              Denny – krása, ty svíčky jsou dokonalé. Před několika lety jsme na táboře také odlévali svíčky, jen jsme neněli tak pěkné formy a vosk byly zbytky po různých svíčkách, takže proti těm tvým to byly takové chudinky 😀
                              Včera jsem měla takový „úspěšný den“, nejdříve ranní venčení – bylo mokro, po ledovce už ani památka, tak jsem sebou řízla na rozblácené pěšince skoro před domem, no jak malý dítě zablácená kolena na světlých kalhotech, no už jsem se nevracela a musím říci, že jsem budila poněkud pozornost. A pak večer – připravila jsem si na lince maso na řízky, nějak mi to nemyslelo a odběhla jsem a pak když jsem je chtěla obalit – tak už nebylo co. A to byla po večeři. No nakonec jsem obalila celer… To je zajímavé z misky si vezme až po tom, co jí to dovolím, ale na lince to neplatí (?!), na tom musíme zapracovat. Potvůrka jedna.

Petrs01

na lince to neplatí (?!)

🤣
                                No jasně, učilas ji snad, že z linky si může vzít až po povelu? Neučila – tak vidíš!
                                🤣

cernej caj

Asteris
                                  ted mam 3 dny nicnedelani a leceni, tak to snad bude pak uz dobry 🙂

tak to je pech, riznout sebou mimo naledi, ale tak hlavne, ze to odnesly jen kalhoty.

Zrovna vcera jsem myslela na to… nechala jsem nakrajeny maso na kraji linky a odbehla si… protoze nikdo nesledoval uprene, co se to tam dela… byla sem zvykla vzdy davat az uplne ke zdi, a charlie ten by tam to maso snad nechal celej den 😀

tak me zas tesi, ze nejsu jedina, kdo to ma jak strakatice 😀 ale teda vecere je mi lito, jeste, zes mela nahradu a celej musel byt taky moc dobrej 🙂

PetraK

Asteris, nebohá Asteris, nebohá Asteris z které se stalo prasátko a bylo hlady o celeru 😀 😀

Promiň chudero. Já se nesměju doopravdy protože:
                                    1) sice jsem to ustála – zatím – ale na zahradě to máme rozmočený tak, že si tam člověk cestou k brance zvládne za jednu cestu střihnout 3x trojitýho Salchova a přidat k tomu 2x odpíchnutýh Rýžbejka 😀 😀 . Takže je mi jasný, jak sis před pádem zatančila. doufám, žes ten pád ustála v dobrým.

2) takhle mě vypekl nedávno Mouses, který ve starý kůchni na linku nechodil, ale přestěhováním se do nových prostor nabyl domněnky, že na linku může. Nemůže, ale je mu to jedno. Tak jsem byla bez snídaně. Neb sice zbyl chleba s máslem, ale vzhledem k tomu, že je Mouses masovej vrah, nechci po něm dojídat ani ten chleba s máslem 😀

Maya
                                      cernej caj

Maya
                                        takovych psu sou bohuzel hromady 🙁

PetraK
                                        tak to vis, ze stara linka neni nova linka 😀 zmena podminek, no 😀

Raven

Denny
                                          Krásná kočička. A ty květy jsou moc pěkné, asi to dá dost práce, že.

Černý čaj
                                          Jj jídlo v restauraci je problém, buď něco sladkého, řízek, klasická pečená kachna i ryba se někdy dá. A ještě zjišťovat, jestli nepoužili nějaké vylepšení a maso do něčeho nenaložili a neposypali nějakou kořenící směsí.
                                          Přeju ať je brzo líp.

Voda po dešti a sněžení zase stoupla, koncem prosince byla louka zalitá z jedné třetiny, teď je pod vodou celá. Chudáci srnky, už tam nemůžou být. Dolní zahradu nepřejdu ani v holinách. Potřebovala jsem zachytit lávku, než mi uplave pryč a přes zahradu jsem se nedostala, vzadu je vody hodně nad kolena. Musela jsem se k ní dostat z druhé strany přes pole. Výlet na půl hodiny, vydala jsem se tam v holinách s hráběmi a povedlo se mi ji vytáhnou na břeh. Jen netuším, jak ji někdy dostanu zase zpět na místo. Neodtéká to kvůli stavbě silnice, struhu tam přehradili, staví se tam její přemostění a už se s tím babrají od loňského léta. My jsme tady nejníž a struha sem přivádí vodu z okolních polí a luk.

Attachments:
                                          Petrs01

hele

Tak proč ho nemaj na peswebu? Chtěla jsem se podívat na takovou drobnost, totiž jak je velkej – moc, 22 kg.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,341. až 1,360. (celkem z 1,856)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.