- Toto téma obsahuje celkem 1,855 odpovědí. Do diskuze (20 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Kimi a poslední změna proběhla před 2 měsíci a 1 týdnem.
-
AutorPříspěvky
-
16.1.2025 v 10:37 #182923
cernej caj
PetraK
Prave kdybych stejne musela.jet do prace, tak jedu uz k dr at mi ji da, kdyz nemusim jet, tak sice pracovat se uz nejak jakztak da i kdyz mam kralici oci unaveny bolavy a palivy, ale zbytecne se mi do brna nechce, zatimco bez HO by byko fuk zda absolvuju cestu do kanclu nebo k dr nekam.bych musela stejne:D takhle se mi sakozrejme do brna nechce:DJen zacinam.mit obavu aby mi vikend stacil na zlepswni stavu
16.1.2025 v 10:51 #182924Maya
cernejcaj
tak jestli jezdis jednou tejdne do kanclu, tak se domluv, ze pri nemoci tam nepojedes
ja byla pri covidu tejden doma
na HO muzes pracovat treba i nemocnice prece 😀16.1.2025 v 11:15 #182925cernej caj
Maya
Se zlomenou nohou se u PC pracuje trochu jinak, nez kdyz te tsk palej oci ze vydrzet koukat do monitoru je masakralhi peklo… me dneska boli je i mit otevreny.Navic na HO mame definovamy misto vykonu HO, takze z nemocnice by to neslo, ani z dovelene, ani z chalupy.
Spis je otazka, zda organismu pomuze ten stres a 8,5h kazdej den zatez pracovni.
Nejde o to, ze musim do kanclu, ale ze kdybyvh musela chodit denne do kanclu, tak uz sem u doktorky byla vcera, tim ze nemusim, tak dem si rekla, ze to nejak na HO vyzenu a mezitim se to jen skokove zhorsilo…
16.1.2025 v 11:16 #182926PetraK
černej čaj-
on je skřivánek, na rozdíl ode mne. Taky nemožu snídat v tuhle dobu, ale až po příchodu do prasé. což je dneska ale výrazně dřív, než v dobách pražských , takže si člověk prostě zvykne.16.1.2025 v 11:47 #182928Maya
ja teda snidam po paty rano neb kdyz se nenasnidam, tak nez bych dojela do prace, udelalo by se mi blbe
cernejcaj
tak uvidis, k doktorce muzes kdyz ttak zitra nebo v pondeli
ted jsou elektronicky neschopenky, tak ti ji klidne muze napsat i po telefonu
coz me napada, ze ja vlastne budu muset zmenit doktorku, kteoru mam v Praze a tak mi vyhovuje, ze nic po me nechce a po telefonu mi napise vsechno co chci, ale kdyby nahodou ji clovek potreboval, tak v Praze je to pak naprt16.1.2025 v 11:57 #182929cernej caj
PetraK
ja na to zvykla byla, ale naopak mi to zacalo vadit 😀 vetsinou pred 5h mam problem do sebe neco dostat jinyho, nez tekutyho 😀klobasy s horcici, co sem zvladla ve 4h rano jest na stredni, to uz nedokazu denska jest ani v tech 6h 😀
Maya
ja mam blbly, ze po lecich na stitku 30 minut nesmim jist a v autobuse taky nesmim jist… takze bych bud musela vstavat ve 4h, kdyz jdu z domu ve 4:55 a najist se, coz mi nestoji za tu pul hodinu spanku, nebo to proste musim vydrzet az do 6h do kanclu… tak sem se naucila to vydrzet za tech 25 let s lekama 😀ale na vylety, kdyz uz su od 4:30 v buse si delam ty smoothie, at nevyrazim uplne hladova na prvni km, coz v kanclu mi nevadi, ale pri chuzi uz jo 😀
uz sem tam volala, nemuze mi ji napsat po telefonu, musi me videt. Takze pekne 3,5h v MHD, kde vsichni pekne kaslou uz od pulky rijna. Nevim, ze normalne se tomu dost vyhybam, kde sem k tomu prisla…
16.1.2025 v 12:08 #182930Maya
cernejcaj
no jo, nekteri doktori na tom trvai, pritom neschopneku lze napsat 3 dny zpetne, takze tam muze clovek kdyz tak jit az pozdeji kdyz uz je mu trochu lip
no prave ja cestou do prace dost nachodim, proto je mi bez jidla blbe
jo, ty prasky jsou s timhle blby, az me jednou stitku vykuchnou, tak doufam, ze to bude az v duchodu, protoze jinak bych taky musela chodit bez jidla a to by me fakt asi zabilo
a kdybych vstala o pul hodiny driv a vzala prasek a mela cekat pul hodky, tak bych akorat znova usnula 😀16.1.2025 v 12:18 #182931Milena z Prahy
Černej čaj, Maya
No, já mám hypofunkci štítný žlázy a beru už léta Letrox. A to tak, že se okamžitě po probuzení nasnídám a prášek beru až tak za hodinu. A je to v pohodě.16.1.2025 v 12:24 #182932cernej caj
Milena
tak ono je asi dulezity to nalacno, akorat ja bych nemela odhad, za jak dlouho po jakym jidle uz ho muzu jist…ale je asi fakt, ze me vzdy rikali napred prasek, zapit a nejdriv za pul hodiny, tak me ani nenapadlo na to se zeptat, kdybych chtela jist, jak dlouho pak cekat.
16.1.2025 v 12:28 #182933Petrs01
at nevyrazim uplne hladova
No vidíš, tohle třeba mně nevadí. Naopak občas když je k tomu příhodné místo, tak ráno vyrazím hladová a po 5-6 km přicházím k luksusní snídani. Bo P. má čas ji vyrobit a nestojí mu za zadkem cválající kopytník co úúúž chce šlapat 😉🦒
16.1.2025 v 12:33 #182934cernej caj
PetraK
no me to 2-3h neva, ale kdyz treba vstavam ve 4, ve 4:30 du na bus a v 7 vylizam z busu, tak predstava, ze jim za dalsich 6km, tak urcite umru :D:Dtakze to si delavam to smoothie, abych na nejaky takovy pekny mistecko vydrzela 🙂
kdyz jedu vlakem, je to lepsi, ve vlaku se jist muze 🙂
a moc pekna snidane teda 🙂
16.1.2025 v 13:02 #182936PetraK
Maya
ja teda snidam po paty rano neb kdyz se nenasnidam
já kdybych měla snídat po pátý ráno, tak neodjedem, jak by mi to dlouho trvalo, páč to tělo to nechce 😀tak v Praze je to pak naprt
já si zatím tu pražskou dochtorku nechala a dokud nebudu muset, asi to tak i nechám, když jsem to viděla u Brtnika, že jo. Tuhle znám, vždy byla důkladná. to mi za ten dojezd zatím stojí – i když je mi zle, jako s tou otravou, to mě tam Brtnik tehdy vyhodil a já hodinu čekala, až začne ordinovat.černej čaj
vetsinou pred 5h mam problem do sebe neco dostat jinyho, nez tekutyho 😀jo přesně tak. v tuhle dobu moje tělo ještě spí a to že jsem vzhůru enem markýruju 😀
Petrs01
hmm hmhmmmm krásná snídaně!16.1.2025 v 13:04 #182937Petrs01
tak urcite umru
No tak 6km nalačno a 3h+6km je sakra rozdíl, to bych asi ohlodávala už ten autobus. A za mne by to asi řešila Mana – jestli ji můžeš.
16.1.2025 v 13:08 #182940Maya
Petrs01
teda tyhle hrnky jsem uz hodne dlouho nevidela a pritom byvaly docela bezny
PetraK
no tebe k doktorce kdyz tak Brtnik hodi autem, ale ja predstava, ze z horeckou nebo se zlomenou nohou si jedu pro neschopneku busem, vlakem a pak jeste musim do Nusli bud tramvaji nebo pesky, tak to me moc nelaka
me zas moje doktorka vyhovuje, ze po me nic nechce a nic mi nenuti
pro me znacka ideal
takovy ti doktori, co te furt chtej nechavat prostouravat a krmit praskama pro
me nejsou
Milena
me teda taky vzdycky rikali, ze tyhle prasky na stitku pul hodiny pred snidani, zadne vyjimky
ono asi taky zalezi co snis, neco je straveny brzo, neco trva i hodiny16.1.2025 v 13:14 #182942Petrs01
tyhle hrnky
Dalo nám velkej problém objevit dostatečně velký (tyhle jsou 400ml), skládací a s uchem. Zpětně už bych se vybodla na to skládací, stačí stohovatelný.
16.1.2025 v 14:08 #182944cernej caj
Petrs01
Co zmenili slozeni tak mohla, ale stacilo mi ochutnat:DAle fakt to resi to smoothie (kefir, podmasli, jablicko, slunecjicovy seminka – hm, ty musim koupit:D
Davam bud zpet do obalu od kefiru – kupuju sroubovaci, idealne, litrovy, nebo do pet a tu vyhodim. Nebo kdyz se budu vecer pozde vracet, tak do nalgenky.
Maya
Proto premyslim, zda si dat 2x 1,5h k ty doktorce zitra nebo to proste zmizi samo…Takovyto kdyz musis jet do prace, tak uz je to fuk , ze jedes k dr, ale kdyz ted nemusim ani do prace.. tak… se mi k ni proste nechce stravit pul dne v mhd, kdyz to mozna vyleizm:D
Ja teda ry hrnky znam jen od petrs
PetraK
Je tos tema doktorama slozity no16.1.2025 v 14:15 #182945Petrs01
stacilo mi ochutnat
i ta čokoládová? Nehledě k tomu, že když mám HLAD, sežeru fakt i ty dveře od autobusu…
Dělám si ji na dálkoplavby, kdy potřebuju krmit přímo ve vodě. Flaška s takovým tím sosacím víkem uvázaná u pasu.16.1.2025 v 14:42 #182946cernej caj
Petrs01
tak o existenci cokoladove sem jeste neslysela, nojo, uplne to neni moje oblast zajmu 😀 ale i tak nevim, jeslti mam odvahu… 😀no… to ja zas radsi budu mit hlad dalsi 3 hodny nez se snazit pozrit neco, z ceho se mi navaluje… to proste nefunguje moc dobre 😀
ale uricte je to super vymozenost i na podobny pociny jako delas ty. Co jsem mela po mamince i hromadu tech vyziv, tak sem zadnou z nich nezvladla pozrit ani pul baleni, ale kolega z prace si to obcas kupoval jen tak na svacu, tak dostal darecky 😀
16.1.2025 v 14:44 #182947cernej caj
a mam tip na aku vysavac
https://www.lidl.cz/p/parkside-aku-rucni-vysavac-phssa-20-li-c1-bez-akumulatoru-a-nabijecky/p100377789da se to davat na aku z vrtacky/atd, a lidi si to hodnoti fakt dobre. Takze je mozny, ze to doma bude ted „vrtat nebo vysavat“ ? 😀
16.1.2025 v 14:57 #182948Petrs01
hromadu tech vyziv
Já zas moc nepozřu takové ty musli tyčky apod. Ta čoko mi chutnala, bezpříchuťová je prostě „jídlo“. Hnusný to není, ale každý máme jiné chutě.
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.