- Toto téma obsahuje celkem 1,855 odpovědí. Do diskuze (20 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Kimi a poslední změna proběhla před 2 měsíci a 2 týdny.
-
AutorPříspěvky
-
14.1.2025 v 20:21 #182876
Fifi
Jj, kdysi jsem mela 4 feny, to byl prostor casovej, i vic zdravi slouzilo. Ted uz pojedu jen v modu dvoupsim a dycky, kdyz jeden odejde, poridim druhyho. Me jen stve, ze vysneny spojeni z „my“ krevni linie, ktery klaplo po 10 letech, musim ozelet. Ale nakonec jedna holcicka zustava u chovatelky, tak treba na me prijde rada za par let, az odejde Zabicka.
Huf, tak to mas v praci pekne nalozeno. Frustraci zmar, plynulemu pracovnimu procesu zdar! 🙂15.1.2025 v 6:33 #182880cernej caj
Fifi
Jak se rika, clovek mini, zivot meni…Tak treba jeste neni konec nadeje mit po tve krvi stenatko, i kdyz ne ted
Maya
Muzu ti zavidet utlou nozku? 😀I kdyz ja letosji zimu asi odchodim v nizkych teniskach, to je fakt zima na prd.
A u nas… nasnezilo! Normalne je pred domem.par cm snizku, silnice a chodniky nic, tak skoda, ze nepujdu odpoledne ven. Ale asi radsi doma v teplicku zustanu, a zitra se uvidi, zda budu muset mirku zrusit, nebo bude lip…
15.1.2025 v 6:55 #182881PetraK
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Gůtn tág majne líbe Kindr.
Dneska jsem po hodně dlouhý době spala úplně celou noc, bez přerušení!! To je krása. A spala jsem od desíti, takže sedm a půl hodiny. Taky krása. Ftipný bylo, že jsem svou včerejší malomocnost přenesla na Brtnika, kterej, až po příchodu domů sršel energií, tak nakonec skončil usnutej na gauči. Všude byl takovej klid, ohaři taky chrápali………. to miluju.
Mám lehce zablokovanej krčíček 🙁Fifi
Ted uz pojedu jen v modu dvoupsim
jojo, rozumím. A přijde mi to i rozumný, člověk má jen jedny ruce a 24 hodin k dispozici a nestíhal by se věnovat tak, jak chce. To jsem si jen říkala, jestli Tě to nepřepere, že by si člověk řekl, že se hecne, že mu to za to stojí, takováhle šance. Tak…….přeju, aby se zadařilo jednou v daleký budoucnosti. V hodně daleký.černej čaj
A u nas… nasnezilo!
tak ale di do háje taky už. 😀 😀 U nás ne. 🙁 Už aji v Brně majů sněh a já prt.15.1.2025 v 9:48 #182884Maya
u nas taky nasnezilo a v Praze prselo, takze pekna skluzavka na chodniku
ty boty prisly fakt jak na zavolanou15.1.2025 v 10:07 #182885PetraK
Tak a dost dámy. Co to jako má znamenat s tim sněhem?Že si to necháte šécko pro sebe a já nic nebudu mít? Lakoty lakotný!
15.1.2025 v 10:23 #182886Maya
PetraK
bud rada, snih nechces kdyz dojizdis do prace, ten si uzijes pak v duchodu 😀15.1.2025 v 10:25 #182887cernej caj
PetraK
Tak to ja na dnesek spala asi 10 hodin:DSem sibporidila.bachovy kapky na spani a fakt s jima lip spim, jeste znama doporucovala melatonin v tabletach kdyztak.
S krkem lity lity, ja mela jit pred mesicem, ale byl onemocnej a nahradni termin mi samozrejme jeste nenapsal, ale uz dovolenkuje na bali nebo kde:D
Tak snad po dovolene mi nejakej da… ale nejak jakztak spim… tak se to da.
15.1.2025 v 12:47 #182890MirkaD
tak já včera vyvycházkovaná
ráno vycházka s oběma ke křížku,kus dozadu a zpět a pak ještě kousek dolů podél lesa a zpět a pak ke křížku a dom-tak se proběhli,
Dafi ted přes zimu tááák běháá,
pak doma cvičit,poslouchat pohádky a rozhovory,odpo k psychologovi,
Martin zablokovanej krk..
tak v noci kvílel,
já šla večer ještě s Žerykem ven s Pavlou okruh k rybníčku a kolem knihovny a dom
a odpo kousek k lípě,zaházet míček,oběhnout stromy a dom+učesat pořádně psy-takže včera měly pohybu a vycházek dost-teda hlavně Žeryk
dnes jsme objevily moc ,ale moc super pěknou vycházku,k Drnovické rozhledně a zpět-rovina,trochu sněhu,nebyla zima,cesta k rozhledně pidi kopeček,lemovaná šutrama,a pak šutry obří u rozhledny,tak se Dafi proběhla tam i zpě a hopala po pařezech a lavičkách,několikrát hodila hubu-já jen jednou na kaluži v nesmekách
Dafi táááák běhala tam i zpět!!!!!!
tááák běhala a byla táááák ščastná
taková běhací,spokojená holčička!!!!!!!!!!
to si musím uložit,
až přes letnojarní měsíce nebude chtít niikam chodit,potáhnu ji za sebou aspon kousek mezi pole,kde se ji budu snažit vyběhat nošením hraček a obíháním stromů,přesto,že budeme chodit brzo ráno v mokru a rose+ježdění k vodě….
Žeryk klasicky,běžel chvilku,u rozhledny válel sudy,pak šel u nohy bez povelu a vodítka,
v autě už neblije,i když jsme jely kus,ale vůbec do něj nechce-zapře se a musí se tam rvát na silu….
Martin šel k doktorce s tím zablokovaným krkem,
já mám zítra ranní a v sobotu a v neděli taky…:/
jsem měla mít mezisměny…o víkendu..no nic no
za týden mám slavit nrozky v BK,tak snad nechytnu žádnej moribundus….Čajíku-s pátkem počítám,ale kdyby něco,tak nic…:-))
no,kdyby blbý,tak se to holt přesune..
však to někdy vyjít musí:) !
na únor jsem si napsala volný pátek..
jdu za 2 týdny na ten ultrazvuk-tak se bojím jak svina-moc se bojím….Fifi-je to blbý ze štěnětem-ale 4 psy jsou moc
a 3 ke složitýmu psovi taky…
já chodila roky ze 3 psama tady a pak rok denně ze všema 4-to byla Dafi štěně a Žeryk čerstvě novej-jsme ho měli mněsíc,když Dafi přišla-a děkuji-nechci….
jako párkrá v týdnu jsem chodila ze všema 4 vždycky,nebo ze 3,když nechtěl Max-on nechtěl často-prostě,když chce někdo z nich jít,tak ho vezmu,ale….
denně bych to nechtěla už ani za nic…
ideál jsou 2-protože 2 ruce..
u víc psů už jsem řešila,koho pouštět,kouho ne,člověk si nelajzne pustit všechny 4 úplně zaráz,protože-když někdo jde ze psem,tak to rychle chytat,nacpat na vodítka je drama…
-no zase,když si máti pořídí psa-jestli si pořídí-a to chce 2!!! tvl…
tak s něma zase budu chodit…
asi ne denně,ale tak aby prostě byly naučený na auta,lidi+ovladatelnost….
protože ono chodit ze 4 psama tak tam se to čekej,chůze u nohy,sedni a tak dost hodí
a máti s nimi chodí pole/les-do dědiny nikdy
takže bych ho musela brát do města+dědiny…
no uvidí se…PetraK-no zahlcení mozku znám z práce,když su hoooodně na kase-to je ta čistá hlava prodavačky:-D
protože jedeme jak roboti a furt se soustředit na peníze,částky,lidi,zboží,fronty….brrr nesnáším to
ideální je část dne vybalovat a část na kase….
ted jsem nemohla několik dní vůůbec číst..ale vůbec a to mě hoodně vadilo,knížky doma a mozek ne….:/15.1.2025 v 14:18 #182895cernej caj
MirkaD
Drzim palce, at to je za twch 14 dni dobry:)A martin teda lity lity, zas sw to tu rozmaha ty nakazy pres monitor
Su doma, piku cajik, mam neco na kasel.
Teplotu nemam, az na to trochu pokaslavaji a chrapteni mi „nic“ neni ale rozhodne bych nemohla riskovat te nakazit, tak se zitra domluvime.
S dochazkou blby:( tak hlavne at ti nechaji volno ten pristi vikend na bk. A drnovickou rozhlednu myslis chocholik? si musim zajit nekdy znova, je pro me blbe dostupna i vylet3m, pac je to tsm kus po silnici ale byla sem tam v covidu a protoze nikdo nedodrzoval jakoze rozestupy a bypo tak namackano tak sem si to nechala ujit vyhled zezhora
15.1.2025 v 20:09 #182898MirkaD
16.1.2025 v 6:26 #182907cernej caj
MirkaD
To tvoje pyzako vypada jak ty babickovsky domaci saty:) uplne si ki pripomela babicku od tati ka, ta mela bud toto anebo svatecniJinak teda uplne se to nelepsi:(
16.1.2025 v 7:09 #182908PetraK
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Gůtn tág majne líbe Kindr.
Hlásim, že jsem žena improvizace. Došel nám chleba, nový teprve kynul a pekl se až dneska ráno, takže…….. snídaně nic. Ale! Koláče si stejně jako panovník v té pohádce, že jo (Mirka stoprocentně bude vědět, kterou mám na mysli) , vždy rady ví. Takže…. zapřemýšlela, sáhla do lednice, vytáhla listový těsto, naplnila šunkou a sýrem a prdla do tróby. A vyrobila vynikající snídání. Mňam.
Mirka D.
to sis to pěkně s Dafčou užila, to člověka nabije, když to takhle vyjde. Tak jen houšť takovýho procházkování.černej čaj
Jinak teda uplne se to nelepsi:(
a horší se to?
16.1.2025 v 7:24 #182909Maya
PetraK
pro tenhle pripad mam vzdycky doma toustak, aby mohly byt sendvice 😀
ale dobre sis poradila16.1.2025 v 7:50 #182911cernej caj
PetraK
Sikovnaa sesVy jak jite ten chleba bezne, mate uplne jiny obtize nez ja:D
1) mam vzdy trvanlivy chleb na vylety do zasoby (schar vydrzi 5 mesicu, v mrazaku dele)
2) jak chleba bezne nejim, tak jeho absence me vubec nezaskoci:D a da se snist…
Sunka, syr, jogurt, tvaroh, kase, vajicka, instantni polevka (semix je ma fakt dobry, brokolicovou a hrachovou mam rada)
3) cekat 2h na rozmrazeni listovyho testa z mrazakau, pokud tam nejaky je (jakoze skoro jikdy neni:D by se mi nechtelo takhle necekane:DA vubec me prekvapuje ze ma nekdo v lednici listovy testo:D
Asi bych mela snidat…
No… teplotu nemam, ale uz nereknu slovo bez chrapotu v hlase, kasel je spis vyjimecne porad…
Nevyjoda HO? Muzu byt pekne v praci, asi sem mohla jet k doktorce ale zase se mi asi nechve absolvovat 2h v tomto stavu do cekarny, a pak 2h dom… byt v kanclu, tak musim.
16.1.2025 v 8:01 #182912Thielli
bez toho sladkýho je to peklo…..
Mirko,
nevím, zda tyhle by ti doktor a pupek povolil, ale jsou skvělé.
sušenky diaKupuju je tátovi diabetikovi, Brtnik už také dostal, když jsem tam byla na návštěvě, na chatě je mám šuplíku pro případ, že tam přijede na kafe někdo, kdo nemůže cukr… no, co ti budu povídat, často je sežeru dřív než návštěva dojede, takže kupuju nové a pak zase…
Zkus je. Chutnají jako máslové Clubky. Mohly by ti uspokojivě saturovat chybějící sladkosti.
16.1.2025 v 8:32 #182915PetraK
Maya
pro tenhle pripad mam vzdycky doma toustakno jo tousťák my výjimečně, páč Brtnik peče ten chleba, tak co bychom s tím dělali. Máme tousťák enem, když jedeme na koncert,to dělám piknik. káva, bábovka, pití, tousty… 😀
černej čaj
no jo já si taky můžu dát šunku sýr, jogurt, ale – mám doma dvoumetrovou tasemnici, kterou to nezasytí.
listový těsto nebylo z mrazáku, mám tam často jedno balení, když mě napadne nějaká chuťovka. Já jsem zásobovač, mám ráda, když mám ve všem rezervu, když přijde nějaký něco, nejsem zaskočená. Já bez snídaně nemožu fungovat.Hm, pěkně se Ti to rozjelo. Tak jestli jsi na tom tak, že se dá pracovat, tak to není právě špatný ten HO, nemusíš vytáhnout paty z domu , v podstatě choříš a nejsi na nemocenský.
16.1.2025 v 8:45 #182917cernej caj
PetraK
Jaoze brtnika nezasyti treba 4 vejce se sunkou a syrem.a zeleninou?Ale chleba jo? A kolik hi musi snist? Me naopak moc nezasyti ten chleba pri porovnani naor. 500g jogurtu s ovocem a vlockama:D
Nojo, 100kc za jednu nohavici… Takze luxusni zbozi, dopreju si 2x za rok a to mozna ani ne kazdej rok:D
Zkousim psat z firemniho mobilu ale ta klavesnice je desna. Xiaomi si fakt v zivite nekouoim:D
16.1.2025 v 9:24 #182920PetraK
černej čaj
Jaoze brtnika nezasyti treba 4 vejce se sunkou a syrem.a zeleninou?tohle myslím, že ve čtyři hodiny ráno jíst nemůže 😀
a jo, aby byl zasycenej potřebuje přílohu16.1.2025 v 9:31 #182921Petrs01
nezasyti
Tohle je o individuálním nastavení – ty nepotřebuješ pečivo, potřebuješ maso. Jiný v pohodě funguje bez masa. Já třeba potřebuju obojí, maso i přílohy. Nemohla bych se cpát jen masem, představa jak jím 4 vejce se šunkou bez přílohy, no jak vejce miluju, tak tohle bych nedala. Mít k tomu odpovídající kus chleba, tak to skvěle a na dlouho zasytí.
Jo a ve 4 ráno bych nebyla schopná pozřít NIC.16.1.2025 v 10:12 #182922cernej caj
ja teda ve 4 rano mohla jist nalosledy pres 20 lety:D
petraK
tak pokud je lrilohovej, tak to chapu.ja vetainou anidam az 2-3h po probuzeni, ve 4h fakt nejim:D to mu zavidim ze to da, ja mam hlad alesnesu tak smoothie treba di vlaku na vylet at nezdechnu, v praci dam v poho ty 2h nez se najim
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.