Kecací zima 2024

Fóra Ostatní Kecací zima 2024

• Toto téma obsahuje celkem 1,855 odpovědí. Do diskuze (20 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Kimi a poslední změna proběhla před 2 měsíci a 2 týdny.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,241. až 1,260. (celkem z 1,856)
  • Autor
    cernej caj

Thielli
      Taky hy z tebe kohla bejt krasna a dokonala….zaba:D

Taky mi dalo praci to jmeno vymyselt.. a pak sem zjistila, ze v ameru existujr spisovatel, kteryho pojmenovali po mych psech:D tim feris:D

Jery:D nojo, nekdy ta lidova slovesnost…

Denny
      Na fotce ta nejvetsi i vypada ze haze sriny, tak to asi delaji ty dve barvy. Opravdu paradicka:)

PetraK
      Takze jsi aji nemela.kozjost si je pojmenovat sama?

PetraK

A máš pocit, že u Zrzavý to pomohlo? 🤣 🤣 🤣

Thielli? Nezbyl Ti, prosím, ešče nějakej volnej pukavec?
        😀

Bo asi stejně nevnímala nic, ne?
        no to je sice pravda, ale – kdybych změnila jméno, tak by si ho nespojovala s ničím v minulosti, což se svým původním jménem mohla. A pes když je pod tlakem, tak některej třebas nedělá radši nic. Což nebyl nejspíš na 99,9999999999999 % její případ, ale…….byl by to třeba takový restart. Nevím. Dneska myslím, že jsem to měla udělat, ale jak říkám, zasukovaná, zasukovaná.

Petrs01

to měla udělat

Zázraky bych od toho nečekala.

PetraK

Petrs01
            No však asi jo, stejně je to dneska fučik. Ale mělas vidět, jak na mě koukala, když jsem jí náhodou řekla Helénko 😀

Denny

PetraK
              Cela Taliprtka
              jenže já nechtíc 😀

A CO SE OBJÍMÁNÍ TÝČE, TAK TOHLE MI JAKO NEVADÍ, ALE NESMÍ TO BÝT DLOUHO 😀

Já třeba nechápu mojí ségru, že chce dělat pedikúru, já bych nemohla být ani kadeřnice.

čajdo
              ano na té fotce jak je víc přiblížená je to vidět.

Maya
              mýdla mám v plánu 😀

Denny

PetraK
                že je při tom obětí neumačká,
                TAK MOJÍ TĚLSENOU ÓBR SCHRÁNKU JEN TAK NEUMAČKÁŠ

PetraK

Dennyky

jenže já nechtíc

no a to vona taky ale. Vona třeba mě úplně nechtíc srazila na zem, když jsem měla ty bolavý záda. to nebylo sválně, já vim. Ale i přes to hrozilo, že ji
                  ubiju 😀

TAK MOJÍ TĚLSENOU ÓBR SCHRÁNKU JEN TAK NEUMAČKÁŠ
                  a! tento aspekt jsem ve svém rozboru nezohlednila 😀

černej čaj
                  spisovatel, kteryho pojmenovali po mych psech:D tim feris:D
                  tyy jo, dokonalý!

Maya

Denny
                    tak to dej vedet az budou mejdla, obcas by se mi hodilo koupit takovej darek

Thielli

Jeste pridavam, jak vypadam. V zastoupeni.
                      Autorka nametu je ma neter. Miluje film Vetrelec.
                      Dost to trefila.

Attachments:
                      Petrs01

Helénko

se divím, že tě po tomhle oslovení nepokousala

V zastoupeni.

Vono nestačí, že jsou stračeny vedle, ty jsi stračena taky! 🤣
                        Vočíčko nezávidím, přeju dobré a rychlé hojení.

PetraK

V zastoupeni.

😀 😀 😀 Riplyjová – seš vůl! 😀 😀 pomoooct!

Thielli

A máš pocit, že u Zrzavý to pomohlo? 🤣 🤣 🤣

No tak to je teda hodně tenký led. 😂
                            Denny, škoda, že ti dens stračenu shrábla čajíková.

PetraK

Thielli
                              to už ani nejni vůbec žádný led, to je průser 😆

Thielli

Už je po obědě, tak jsem se statečně rozhodla zveřejnit, jaká jsem teďkrasavice interkontinentální. Bez zastoupení. Opět vám klidně povoluji říkat: fůůůůůj !

Edit: račte si všimnout, že nemám ve svých téměř 53 letech žádné vrásky kolem očí. A chcete, milé dámy, prozradit mé tajemství?
                                JÁ SE TOTIŽ VŮBEC NESMĚJU!

Attachments:
                                cernej caj

Thielli
                                  tak to si teda dorazila, jak to, ze se nesmejes? to neni mozny, dyt smajlikama tu rozhazujes, neverim ze ses osoba, co se nesmeje.

i kdyz ja mam teda vrasky asi hlavne od myho vrahounskyho pohledu, kterej vsechny od prvniho konktatku spolehlive odradi a to se o nej ani nesnazim, ja su proste… takova nekontaktni i na pohled 😀

Thielli

čajíku,
                                    já taky. od prvního pohledu jsem jako baba na úřední přepážce minutu před koncem pracovní doby. Nepříjemná, odměřená, namyšlená. Přesně tak vypadám.
                                    No – a nesměju se. Máloco a málokdo mě rozesměje. O mně v práci říkají, že je umím pobavit, ale opačně se to daří jen málokomu. Tady se to občas zadaří stračenám, zrovna tobě dnes hned poprvé 🙂 ..a pak vzápětí i holky ostatní to trefily.
                                    Myslím, že to mám i dědičné. Babičku ani dědu jsem nikdy neviděla pukat smíchy, tátu taky ne, máma se občas zasmála, ale že by se někdy zajíkala… suma sumárum, když se naše rodina směje, znamená to, že mírně zvedne koutky úst.

Fifi

Zdravicko vespolek.
                                      Dennyky
                                      Teda si ses sikule sikovna, nadherny svicky i napad. Whau.

Thielli
                                      Ocicko vypada skoro jak novy. Tyjo, jak to operovali, te celou uspali? Bo vrtat se nekomu v oku jen v lokalu asi nejde, ne, bych sebou furt cukala.
                                      Cheval pro me ma pracovni jmeno Šemík. 😀 Kun jako kun. Toz at se spolecne dari! 🙂

Thielli

v oku jen v lokalu asi nejde

ale jde!
                                        Vyprávěla jsem to ešusové do telefonu a ta ječela „nééééé, už to nechci slyšet dál…“ prostě se díváš, jak k tobě míří ruka s jehlou a pak tě to i přes umrtvení píchne a pak znovu a znovu…
                                        vysvětlení je prosté. V komplet narkóze ztratí oko tonus. A oni potřebují, abys s ním koulela. Já se celou operaci musela dívat doleva, aby ten vetřelec vpravo vylezl.

PetraK

Thielli
                                          . Opět vám klidně povoluji říkat: fůůůůůj !
                                          to ale vůbec nejni fůůj! To vypadá velmi dobře!

já miluju se smát, až pláču, hýkám. To je krása, taková krása na duši. Můj drahý kdysi takhle rozhýkal mou máteř. To když mi ukradl leginy, nainstaloval si je na hlavu tak, že vypadal jak jeptiška z Lůj de Fyného a předehrával to tam. Pamatuju si matku, jak se motá prostorem, pláče a prosí ho,aby přestal už. Marně, to ho rozjelo ešče víc, poslední, co si pamatuju je, jak visím přes točící křeslo, řvu jak zjednaná a upadám do bezvědomí 😀

Fifi

prostě se díváš, jak k tobě míří ruka s jehlou a pak tě to i přes umrtvení píchne a pak znovu a znovu…
                                            Tak nedik. 😀 By me museli prikurtovat jak Hannibala asi. Brrr. Zajimavy, s tim tonusem, to me nenapadlo, pritom je to vic nez logicky.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,241. až 1,260. (celkem z 1,856)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.