Kecací zima 2024

Fóra Ostatní Kecací zima 2024

• Toto téma obsahuje celkem 1,855 odpovědí. Do diskuze (20 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Kimi a poslední změna proběhla před 2 měsíci a 2 týdny.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,221. až 1,240. (celkem z 1,856)
  • Autor
    Denny

A v nedeli jsem si hrala, kolegyne ma dnes narozky, tak jsem vyrobila kytici vonavou (vůně vanilky na me moc sladkaaaa brrr) temer v kazdem kvitku je knot, takze se da pouzit jako svicka. Noo bavilo 😊

Attachments:
      Denny

PetraK
        A KOUKÁM, ŽE UŽ JSTE VYPĚSTOVALI, ano přesně jak píšeš, je to docela jednoduchý, když máš podmínky. Já jí pěstovala i v bytovce, jen jsem rosila a taky pěkně šla 🙂 největší trs měl 750g

Mirko to je krásná fotka s oslíkama…ten světlý má zajímavou barvičku 🙂

cernej caj

Denny
          Takto je ultra nadherna kvetina! Na to mas nejaky formy? A ma to „stonek“ ze to muze byt takhle do kytice? Je to krasnej napad, v paradnim i barevnym provedeni, to doufam udelas kolegyni obri radost:)

Maya

Denny
            krasna kytice

Zlata

Denny
              Fakt krásný.

Mě dneska nedozrálo rajče.Ale včera jsem měla 3.To je teď taková dobrota.
              Pro ty co si pěstují sazeničky,je čas na papriky.

PetraK

Thielli
                Za tu blbou Vendulínu, která se mi teda vůbec nelíbí a kterou mě pořád popichuješ…. že ti není hanba.

nu ale to nejni blbá Vendulína, to je láskyplná Vendelínka. Šak neřikám, abys ji přejmenovala, to jméno nerozporuju – krom toho, že jsem jako Petrs taky říkala, že je neznělý. Je do toho každýmu fučik, jak svýmu psu řiká, ne? Kdybys jí řikala Ryzáku, je mi po tom prt.

jen u nás se nikdo dlouho nejmenuje tak, jak se jmenovat má 😀

Ale stejně jí budu říkat láskyplně Vendelínko. A nebo ne, já jim voběma budu řikat Prtko, to se nepoplete.

PetraK

Dennyky
                  ty wogo, tos vyráběla celý Ty? Ty květy? Jak?
                  Nádherný fotos teda, nádherný. Jsem Ti pak volala zpátky, na Tvůj telefén a už jsem se nedovolala

PetraK

Zlatka – si zkusim zase vysejt špináta do truhlika.

cernej caj

Zlatka
                      Mas truhlikovy?

Esuska
                      A papirakum si jejich ofiko jmeny nerikala? A mohla sis vybrat sama?

Ferinku sem si sama vybrala a tak sem ji i rikala, glena – hlena jsem prejmenovala na Tima a tak se mu i rikalo a charlie ma jmeno, ktery by dostala feri, kdyby byla od ch:D takze tez neni prejmenovan.

Teda timik -vokoun mel vyjimku, ale porad byl tak 50% timik:)

Tak alergo pohodicka, pani jde na materskou, takze jen mezistupen mezi starou a nejakou dalsi:D

Thielli

Denny,

ty jsi vskutku renesanční člověk. Na co sáhneš, to ti jde. Přemýšlím, zda se nepřemohu a nenechám se od tebe osahat, abys mě taky tak nějak vylepšila. 🙄

Ty vosky jsou krásný, o fotkách nemluvě. Fotky ti na FB nelajkuju jen proto, že bych se ulajkovala k smrti. On stejně můj FB už splnil svůj účel a teď ho budu mít jen jako klíček k prohlížení. Nestíhám to všechno obsluhovat, psát, sledovat, lajkovat.
                        Zrzavčí pokojíček naprosto vyčerpává a zároveň naplňuje mé touhy na poli sociálních sítí.

Denny

Děkuji holky 🙂

No mě vždy bavilo takové to ruční tvoření, když je vidět, že něco vzniká.
                          Kdežto f práci furt klovu a nic 😀

Ano vyráběla jsem to já, je to sójový vosk (certifikát-nevylučuje žádný smrady, hoří déle než parafín, nevadí alergikům atd….)
                          Do vosku dávám vůně (zase certifikát atd.), rozpustné barvičky (to samé)
                          Naleje se do silikonových forem do kterých prostrčím knot, pak píchnu špejli.
                          Není to vidět, ale vše je v ozdobném květináči.
                          Zapíchnuto v té zelené hmotě.
                          S tou prostřední kytí největší jsem si trochu pohrála, vylila jsem formičku nejdřív takovou tou „šedivou“ a dolila tou pastelovou, takže je dvoubarevná 🙂
                          Z některých forem jde vosk vyndat hůř, například medvídkovi jsem utrhla hlovu a pak ucho 😀 ale třetí byl už okej.
                          Inspiraci jsem našla na Instagramu. Moc se mi to líbilo, tak jsem to zkusila 🙂

Denny

PetraK
                            jak si volala právě, tak jsem na tom pracovala a nechtěla jsem aby mi ztuhnul vosk…zkusím dnes volat 🙂

Thielli

čajíku

Feri jsi vychytala. To je znělé a krásné. Jenže to se ne vždy povede si vybrat jméno dřív než se zapíše do papírů.
                              Já si mohla vybrat jméno pro paní hnědáčkovou. Jediná podmínka – vrh D. No, ani po hodinách a hodinách jsem nenašla jméno od D, které by se mi líbilo… Takže v papírech měla Desirée-Thierry.

Jedna paní tady z okolí se odmítala namáhat se třemi slabikami, tak na ní volala Jery! 🙈

PetraK

černej čaj
                                A papirakum si jejich ofiko jmeny nerikala? A mohla sis vybrat sama?

ne-e. Jen vlastně Tali – paradoxně. A tam by to bývalo bylo lepší, jen nevím proč na to nedošlo, když to bylo logicky na bíledni. Asi jsme si podvědomě trapně myslela, že nám to pomůže najít k ní cestu spíš, nebo jsem jí nechtěla podvědomě měnit další věc v životě, nebo jsem ohledně všeho kolem ní byla tak zasukovaná, že mi tak logická věc prostě nepřišla na mysli. Ani nevím.

Nicméně jinak fakt se nikdo nikdy nejmenoval dlouho tak, jak se jmenoval 🙂

Tak alergo pohodicka
                                gratuluju. Já furt to alergo čtu blbě a řikám si, co to má furt černej čaj s tím alegrem? 😀

Denny

Thielli
                                  Na co sáhneš, to ti jde.
                                  nooo, to nefím 😀 TŘEBA NÉ A NÉ ZHUBNOUT

nepřemohu a nenechám se od tebe osahat,
                                  hele to se nepřemáhej, to bych se musela přemoct i já, nerada sahám na ženský 😀 (nic proti tobě :-))

PetraK

Dennyky
                                    například medvídkovi jsem utrhla hlovu a pak ucho

Cela Taliprtka 😀

Thielli
                                    tak na ní volala Jery! 🙈

a Elíš byla Tom 😀

Thielli

nerada sahám na ženský 😀

Kecáš, já tě viděla na vlastní oči jak jsi se se Zrzavcovou vřele objala v dípí na přivítanou. To by mi úplně stačilo, kdybys mě pustila a v tu chvíli bych se proměnila v krásnou a po všech stránkách povedenou.

Maya

Denny
                                        me by se to libilo jako mejdlo, to by taky slo takto vyrobit?

PetraK

Thielli
                                          no moment, moment, ale Zrzavcová nejni normální ženská. To víme. Je divná. Vona možná Dennyky taky nejni úplně vystřelená do vesmíru z toho, že se na ni ten diblik takhle vrhne,že jo. Jen to diblika nikdy nenapadlo, páč furt někde na někom visí. 😀 😀 A to ešče dotyčný můžou bejt rádi, že je při tom obětí neumačká, nebo neštípe z přebytku emocích.

Petrs01

v tu chvíli bych se proměnila v krásnou

A máš pocit, že u Zrzavý to pomohlo? 🤣 🤣 🤣

tak zasukovaná

A proč bys ji přejmenovávala? Jako ne že bys nemohla, ale myslím, že zrovna u ní to bylo dost jedno. Bo asi stejně nevnímala nic, ne?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,221. až 1,240. (celkem z 1,856)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.