Kecací zima 2024

Fóra Ostatní Kecací zima 2024

• Toto téma obsahuje celkem 1,855 odpovědí. Do diskuze (20 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Kimi a poslední změna proběhla před 2 měsíci a 2 týdny.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,201. až 1,220. (celkem z 1,856)
  • Autor
    Petrs01

v Praze taky nic

V Praze padnul poprašek, ležel i všude okolo Prahy (sever), hezký to bylo. Místy uklouzaný, vichr taky slušnej, i bylo včera dost zataženo, ale tak od oběda občas vykukovalo i sluníčko, jen tak škvírou mezi mraky.

PetraK

černej čaj
        To snad neee jaro dyt nebyla jeste ani zima…

no že jo? Jak my, zimní lid, k tomu přindeme? Furt je vjédro.Já se taky těšim na jaro, ale až v čase kdy má bejt, nebo, když je zima moc dlouhá, ale zatím nebyla vůbec.

No hlívu už máme vypěstovanou podruhý. Je to snadný, vůbec se o to nestaráš. Koupíš takovej pytel a je to 🙂 . Poblifka výborná. Ešivá máš ráda hlívu /aji rizoto z toho jde, vícero věcí/, tak si to kup můžeš to mít někde v kůlně, garáži, průjezdu. My to máme v dílně.

Já mám aku od Conceptu (tam už teda nikdy nic nekopupím 😀 ) měla jsem od Lidlu, to bylo nefunknčí vůbec, ten od Conceptu docela jde, ale nemá to rozhodně sílu vysavače normálního, používám to na vysypaný věci na zem, bordel kolem pece a tak. Myslela jsem si, že by se s tím dalo luxovat auto – i proto jsem kupovala variantu s takovým hubicovým nástavcem, ale prt. Tak nevím, jestli má někdo sílu takovou, aby to vzalo chlupy na látce.

Maya

PetraK
          me nevadi zima, vadi mi tohle ani zima ani jaro, kdy napadne snih, ale je 0, takze je to mokry, primrzne to tak akorat v noci
          kdyz uz tak chci zimu snih a -10 😀
          cernejcaj
          jsem ti psala na FB, ja mam Electrolux a dobry
          blby Dyson a nejaky noname levny, naprt
          ten co mam tak z koberce chlupy bere, ale neni zas nejlevnejsi a proste clovek to porizuje na par let, pak odejde baterka
          koukam ted Electrolux ma primo i typ Animal na chlupy, ale ten uz je fakt mega drahej
          ten muj stal tusim neco kolem 4 tisic

Petrs01

zimní lid

Na zimě mi vadí krátký den, v prosinci trpím úplně strašně. Teď už se to natahuje, je to fakt znát a tohle už dávám. Ale jinak mám zimu rozhodně radši než léto, léto je fůůůj, vedra, zkažená voda sinicema a kdovíčím, otravní hmyzáci,… Léto nebrat!
            Jo a navíc je teď venku úplný minimum lidí, což si teda užívám velmi.

PetraK

Petrs01
              no právě, zima má samý pozitiva. Zimní tmu si rozbíjím svíčkama a mám teď výhodu v tom, že díky brzkýmu vstávání, ke kterýmu mě dotlačil Brtnik , jsem taky doma vždy za světla,a to i v ten nejhorší čas prosincovej, než si Lucka pořádně lokne. Ale když s sebou švihnu,aspoň trošínek toho za světla člověk stihne venku

Prosím Tě, to oserko, kde ses tudle koupala na Kladensku je v Libušíně, že jo?

Petrs01

v Libušíně

jo, ale teď je zamrzlý. Prořezávají každou neděli, ale jen „bazének“.
                Jinak je vaším směrem prd, kladeňáci jezděj do Vltavy, ta je teď nádherně čistá.

PetraK

Petrs01
                  Moc díky já jen, jestli jsem si to dobře pamatovala, on te´d asi stejně nikam nepůjde, plavčík sešívanej, ale kdyby ho to napadlo 🙂

Petrs01

sešívanej

No pokud by neplaval, ale jen se tam máčel, tak by to nemělo ničemu ublížit. A jen chvíli, ať nejde do třesu, to bych se s tím rozřezaným vnitřkem bála.

cernej caj

Maya
                      A mas ten rucni malej nebo tycovej?

Petrs01
                      Ale obcas venku clovek potka zajimay lidi…

V sobotu sem pul hokdy splkla s panwm co dela tenro web a rika ze vybraci nepresnosti, ktere se daji ruzne najit treba v mapach a tak

Chřiby – Tajemné hory příběhů

Dokonce si myslim, ze jsem na ten web i nekdy uz anrazila, alw nevenovala mu vic pozornosti

Tak a ted povesit pradlo, umyt hlavu a na alergo…

Blby je ze volaj rozhlasem tak nemuzu mit sluchatka ani spunty…

Ps: mam super „plavecky“ spunty quies, plastovy a omyvatelny, dostatecne tlumi hluk abych spala a nemackaj mi ucho jako penovy, ale maji dlouhej ten vyndavaci konec a pri spani na boku me to tlaci..

Nemate nekdo tip na spunty podobne ale aby z nich netrcelo to drzatko
                      https://www.drmax.cz/quies-aquaplug-chranice-sluchu-do-vody-1-par

Thielli

dostaneš pičkůtek, až se uvidíme.

Těžko. Za tu blbou Vendulínu, která se mi teda vůbec nelíbí a kterou mě pořád popichuješ…. že ti není hanba.
                        Takže já jdu odnést ohaří knihu do knihobotu, kalendář taky, smažu všechny fotky, dárky strčím pod postel a UŽ NIKDY NEPOJEDME NA VÝLET K VÁM.
                        Páč – jak jsem to říkala za mlada – siblbá a pitomá! 🤨

Petrs01

Za tu blbou Vendulínu

Tak vydej nějaký normální jméno, Vendelína i Cheval jsou úplně nepsí. Jak na to chceš volat?

Thielli

Je to CHEVAL. Čteno ŠEVAL pro nefranštináře. „Ševal“ je kůň, ona je kůň. Eliette taky není úplně psí jméno 🙂 a jaké je hezké.
                            Jméno „Cheval“ mi náhodou dnes venku už pochválili dva lidé.

a Zrovna vy dvě skalnatý Petry mi máte co říkat 😆… Piksla, Tazimíra, Taliprdnice, Rumštajn, Bubišová, Vašík, Spratek…. To jsou psí jména jako víno 🍷🙂

Takže až vy budete mít svoje Rexe, Brity, Lary, a Rony…. pak mi můžete něco vytýkat, vy dvě.

…jo a něžně jí říkám „paní koníčková“.

• Odpověď byla upravena před 3 měsíci a 1 týdnem uživatelem Thielli.
                            Asteris

Thielli – mně je jedno, jak jí říkáš, hlavně o ní brzy něco napiš, o kobylce roztomilé i o černé…

Maya

Thielli
                                seval neznam, jen sevalieeeer 😀
                                stuj si za svym, ja taky chtela Lokiho a nikomu se to doma nelibilo, jakoze prej strasny a jak si vsichni zvykli 😀
                                cernejcaj
                                mam tycovej a ten rucni to ma v sobe taky, je to 2v1
                                kdyz clovek potrebuje ojet stul nebo gauc, tak je to super a na podlahu je lepsi tycak
                                akorat jsem myslela, ze ten malej rucny bude na uklid auta a ni prt, ma to tu hubici docela tlustou a celkove to je docela veliky, takze se s tim v aute blbe manipuluje, takze na aute stejn vytahuju normalni vysavac, ale s moji frekvenci luxovat auto 2x rocne to je jedno .:D

Petrs01

Za Vašíka může útulek, bylo to jedno ze tří slov co ten pes znal, to jsem mu změnit nemohla. Ale štvalo mne, i když k němu sedlo. Piksla s tím taky přišla (no dobrá, přišla s Piksííí, to je prašť jako uhoď), Spratek byl hluchej, takže mu to bylo jedno a to jméno si poctivě vysloužil.
                                  Psí jméno je od toho, aby se používalo, aby se tím na psa volalo a aby ho pes slyšel. Ševal je prostě neznělé, nepsí. Z Eliette uděláš Elí, ale co s koněm?

cernej caj

Petrs01
                                    Konííí
                                    Je dobry ne? Mozna i seviii by slo ale je to hodne stejny jako eliii, aby to rozeznaly

Petrs01

Konííí

No ale jeden Koněv už tu je. Navíc pokud ji budou běžně oslovovat Ševal, tak nějaké Konííí jí bude právem buřt.

Denny

Hezký poledne,
                                        děckáá u nás je tak nádherná zimaaaa, snížek cca 10cm a sluní
                                        A taky mi tadyk slza ukápla, když čtu o flekatém koníčkovi 🙂
                                        Tak tě holčičko vítám, ať se ti tu líbí

Attachments:
                                        Denny

Byli jsme u Romanových rodičů v Chotiměři, udělali jsme si s Koněvem procházku,
                                          Roman mě vzal na mini kopec, akterý nevímjaksejmenuje, ale je vidět Milešovka, Lovoš a dokonce i Říp a bylo krásně 🙂 viz první a druhé foto
                                          Cestou domů kolem 18 té hodiny kalamita cca 12km od Díí Píí, sněžilo, funělo, nebylo vidět na krok, silnice zavátá, ale provoz žádný, dojeli jsme v pořádku

Attachments:
                                          cernej caj

Denny
                                            To je ultra nadhera:)

Dobre, ze ste dojeli dobre.

Petrs01
                                            Tak konev neni kun:D

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,201. až 1,220. (celkem z 1,856)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.