- Toto téma obsahuje celkem 1,855 odpovědí. Do diskuze (20 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Kimi a poslední změna proběhla před 2 měsíci a 2 týdny.
-
AutorPříspěvky
-
13.1.2025 v 8:24 #182676
Petrs01
v Praze taky nic
V Praze padnul poprašek, ležel i všude okolo Prahy (sever), hezký to bylo. Místy uklouzaný, vichr taky slušnej, i bylo včera dost zataženo, ale tak od oběda občas vykukovalo i sluníčko, jen tak škvírou mezi mraky.
13.1.2025 v 8:38 #182677PetraK
černej čaj
To snad neee jaro dyt nebyla jeste ani zima…no že jo? Jak my, zimní lid, k tomu přindeme? Furt je vjédro.Já se taky těšim na jaro, ale až v čase kdy má bejt, nebo, když je zima moc dlouhá, ale zatím nebyla vůbec.
No hlívu už máme vypěstovanou podruhý. Je to snadný, vůbec se o to nestaráš. Koupíš takovej pytel a je to 🙂 . Poblifka výborná. Ešivá máš ráda hlívu /aji rizoto z toho jde, vícero věcí/, tak si to kup můžeš to mít někde v kůlně, garáži, průjezdu. My to máme v dílně.
Já mám aku od Conceptu (tam už teda nikdy nic nekopupím 😀 ) měla jsem od Lidlu, to bylo nefunknčí vůbec, ten od Conceptu docela jde, ale nemá to rozhodně sílu vysavače normálního, používám to na vysypaný věci na zem, bordel kolem pece a tak. Myslela jsem si, že by se s tím dalo luxovat auto – i proto jsem kupovala variantu s takovým hubicovým nástavcem, ale prt. Tak nevím, jestli má někdo sílu takovou, aby to vzalo chlupy na látce.
13.1.2025 v 8:53 #182678Maya
PetraK
me nevadi zima, vadi mi tohle ani zima ani jaro, kdy napadne snih, ale je 0, takze je to mokry, primrzne to tak akorat v noci
kdyz uz tak chci zimu snih a -10 😀
cernejcaj
jsem ti psala na FB, ja mam Electrolux a dobry
blby Dyson a nejaky noname levny, naprt
ten co mam tak z koberce chlupy bere, ale neni zas nejlevnejsi a proste clovek to porizuje na par let, pak odejde baterka
koukam ted Electrolux ma primo i typ Animal na chlupy, ale ten uz je fakt mega drahej
ten muj stal tusim neco kolem 4 tisic13.1.2025 v 8:55 #182679Petrs01
zimní lid
Na zimě mi vadí krátký den, v prosinci trpím úplně strašně. Teď už se to natahuje, je to fakt znát a tohle už dávám. Ale jinak mám zimu rozhodně radši než léto, léto je fůůůj, vedra, zkažená voda sinicema a kdovíčím, otravní hmyzáci,… Léto nebrat!
Jo a navíc je teď venku úplný minimum lidí, což si teda užívám velmi.13.1.2025 v 9:32 #182680PetraK
Petrs01
no právě, zima má samý pozitiva. Zimní tmu si rozbíjím svíčkama a mám teď výhodu v tom, že díky brzkýmu vstávání, ke kterýmu mě dotlačil Brtnik , jsem taky doma vždy za světla,a to i v ten nejhorší čas prosincovej, než si Lucka pořádně lokne. Ale když s sebou švihnu,aspoň trošínek toho za světla člověk stihne venkuProsím Tě, to oserko, kde ses tudle koupala na Kladensku je v Libušíně, že jo?
13.1.2025 v 9:39 #182681Petrs01
v Libušíně
jo, ale teď je zamrzlý. Prořezávají každou neděli, ale jen „bazének“.
Jinak je vaším směrem prd, kladeňáci jezděj do Vltavy, ta je teď nádherně čistá.13.1.2025 v 9:41 #182682PetraK
Petrs01
Moc díky já jen, jestli jsem si to dobře pamatovala, on te´d asi stejně nikam nepůjde, plavčík sešívanej, ale kdyby ho to napadlo 🙂13.1.2025 v 9:48 #182683Petrs01
sešívanej
No pokud by neplaval, ale jen se tam máčel, tak by to nemělo ničemu ublížit. A jen chvíli, ať nejde do třesu, to bych se s tím rozřezaným vnitřkem bála.
13.1.2025 v 10:26 #182684cernej caj
Maya
A mas ten rucni malej nebo tycovej?Petrs01
Ale obcas venku clovek potka zajimay lidi…V sobotu sem pul hokdy splkla s panwm co dela tenro web a rika ze vybraci nepresnosti, ktere se daji ruzne najit treba v mapach a tak
Dokonce si myslim, ze jsem na ten web i nekdy uz anrazila, alw nevenovala mu vic pozornosti
Tak a ted povesit pradlo, umyt hlavu a na alergo…
Blby je ze volaj rozhlasem tak nemuzu mit sluchatka ani spunty…
Ps: mam super „plavecky“ spunty quies, plastovy a omyvatelny, dostatecne tlumi hluk abych spala a nemackaj mi ucho jako penovy, ale maji dlouhej ten vyndavaci konec a pri spani na boku me to tlaci..
Nemate nekdo tip na spunty podobne ale aby z nich netrcelo to drzatko
https://www.drmax.cz/quies-aquaplug-chranice-sluchu-do-vody-1-par13.1.2025 v 10:30 #182685Thielli
dostaneš pičkůtek, až se uvidíme.
Těžko. Za tu blbou Vendulínu, která se mi teda vůbec nelíbí a kterou mě pořád popichuješ…. že ti není hanba.
Takže já jdu odnést ohaří knihu do knihobotu, kalendář taky, smažu všechny fotky, dárky strčím pod postel a UŽ NIKDY NEPOJEDME NA VÝLET K VÁM.
Páč – jak jsem to říkala za mlada – siblbá a pitomá! 🤨13.1.2025 v 10:41 #182686Petrs01
Za tu blbou Vendulínu
Tak vydej nějaký normální jméno, Vendelína i Cheval jsou úplně nepsí. Jak na to chceš volat?
13.1.2025 v 11:00 #182687Thielli
Je to CHEVAL. Čteno ŠEVAL pro nefranštináře. „Ševal“ je kůň, ona je kůň. Eliette taky není úplně psí jméno 🙂 a jaké je hezké.
Jméno „Cheval“ mi náhodou dnes venku už pochválili dva lidé.
…
a Zrovna vy dvě skalnatý Petry mi máte co říkat 😆… Piksla, Tazimíra, Taliprdnice, Rumštajn, Bubišová, Vašík, Spratek…. To jsou psí jména jako víno 🍷🙂Takže až vy budete mít svoje Rexe, Brity, Lary, a Rony…. pak mi můžete něco vytýkat, vy dvě.
…jo a něžně jí říkám „paní koníčková“.
- Odpověď byla upravena před 3 měsíci a 1 týdnem uživatelem Thielli.
13.1.2025 v 11:05 #182689Asteris
Thielli – mně je jedno, jak jí říkáš, hlavně o ní brzy něco napiš, o kobylce roztomilé i o černé…
13.1.2025 v 11:07 #182690Maya
Thielli
seval neznam, jen sevalieeeer 😀
stuj si za svym, ja taky chtela Lokiho a nikomu se to doma nelibilo, jakoze prej strasny a jak si vsichni zvykli 😀
cernejcaj
mam tycovej a ten rucni to ma v sobe taky, je to 2v1
kdyz clovek potrebuje ojet stul nebo gauc, tak je to super a na podlahu je lepsi tycak
akorat jsem myslela, ze ten malej rucny bude na uklid auta a ni prt, ma to tu hubici docela tlustou a celkove to je docela veliky, takze se s tim v aute blbe manipuluje, takze na aute stejn vytahuju normalni vysavac, ale s moji frekvenci luxovat auto 2x rocne to je jedno .:D13.1.2025 v 11:11 #182692Petrs01
Za Vašíka může útulek, bylo to jedno ze tří slov co ten pes znal, to jsem mu změnit nemohla. Ale štvalo mne, i když k němu sedlo. Piksla s tím taky přišla (no dobrá, přišla s Piksííí, to je prašť jako uhoď), Spratek byl hluchej, takže mu to bylo jedno a to jméno si poctivě vysloužil.
Psí jméno je od toho, aby se používalo, aby se tím na psa volalo a aby ho pes slyšel. Ševal je prostě neznělé, nepsí. Z Eliette uděláš Elí, ale co s koněm?13.1.2025 v 11:31 #182694cernej caj
Petrs01
Konííí
Je dobry ne? Mozna i seviii by slo ale je to hodne stejny jako eliii, aby to rozeznaly13.1.2025 v 11:39 #182695Petrs01
Konííí
No ale jeden Koněv už tu je. Navíc pokud ji budou běžně oslovovat Ševal, tak nějaké Konííí jí bude právem buřt.
13.1.2025 v 11:42 #182696Denny
13.1.2025 v 11:47 #182702Denny
Byli jsme u Romanových rodičů v Chotiměři, udělali jsme si s Koněvem procházku,
Roman mě vzal na mini kopec, akterý nevímjaksejmenuje, ale je vidět Milešovka, Lovoš a dokonce i Říp a bylo krásně 🙂 viz první a druhé foto
Cestou domů kolem 18 té hodiny kalamita cca 12km od Díí Píí, sněžilo, funělo, nebylo vidět na krok, silnice zavátá, ale provoz žádný, dojeli jsme v pořádku13.1.2025 v 11:51 #182705cernej caj
Denny
To je ultra nadhera:)Dobre, ze ste dojeli dobre.
Petrs01
Tak konev neni kun:D -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.