- Toto téma obsahuje celkem 1,855 odpovědí. Do diskuze (20 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Kimi a poslední změna proběhla před 1 rokem a 3 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
13.1.2025 v 8:24 #182676
Petrs01
v Praze taky nic
V Praze padnul poprašek, ležel i všude okolo Prahy (sever), hezký to bylo. Místy uklouzaný, vichr taky slušnej, i bylo včera dost zataženo, ale tak od oběda občas vykukovalo i sluníčko, jen tak škvírou mezi mraky.
13.1.2025 v 8:38 #182677PetraK
černej čaj
To snad neee jaro dyt nebyla jeste ani zima…no že jo? Jak my, zimní lid, k tomu přindeme? Furt je vjédro.Já se taky těšim na jaro, ale až v čase kdy má bejt, nebo, když je zima moc dlouhá, ale zatím nebyla vůbec.
No hlívu už máme vypěstovanou podruhý. Je to snadný, vůbec se o to nestaráš. Koupíš takovej pytel a je to 🙂 . Poblifka výborná. Ešivá máš ráda hlívu /aji rizoto z toho jde, vícero věcí/, tak si to kup můžeš to mít někde v kůlně, garáži, průjezdu. My to máme v dílně.
Já mám aku od Conceptu (tam už teda nikdy nic nekopupím 😀 ) měla jsem od Lidlu, to bylo nefunknčí vůbec, ten od Conceptu docela jde, ale nemá to rozhodně sílu vysavače normálního, používám to na vysypaný věci na zem, bordel kolem pece a tak. Myslela jsem si, že by se s tím dalo luxovat auto – i proto jsem kupovala variantu s takovým hubicovým nástavcem, ale prt. Tak nevím, jestli má někdo sílu takovou, aby to vzalo chlupy na látce.
13.1.2025 v 8:53 #182678Maya
PetraK
me nevadi zima, vadi mi tohle ani zima ani jaro, kdy napadne snih, ale je 0, takze je to mokry, primrzne to tak akorat v noci
kdyz uz tak chci zimu snih a -10 😀
cernejcaj
jsem ti psala na FB, ja mam Electrolux a dobry
blby Dyson a nejaky noname levny, naprt
ten co mam tak z koberce chlupy bere, ale neni zas nejlevnejsi a proste clovek to porizuje na par let, pak odejde baterka
koukam ted Electrolux ma primo i typ Animal na chlupy, ale ten uz je fakt mega drahej
ten muj stal tusim neco kolem 4 tisic13.1.2025 v 8:55 #182679Petrs01
zimní lid
Na zimě mi vadí krátký den, v prosinci trpím úplně strašně. Teď už se to natahuje, je to fakt znát a tohle už dávám. Ale jinak mám zimu rozhodně radši než léto, léto je fůůůj, vedra, zkažená voda sinicema a kdovíčím, otravní hmyzáci,… Léto nebrat!
Jo a navíc je teď venku úplný minimum lidí, což si teda užívám velmi.13.1.2025 v 9:32 #182680PetraK
Petrs01
no právě, zima má samý pozitiva. Zimní tmu si rozbíjím svíčkama a mám teď výhodu v tom, že díky brzkýmu vstávání, ke kterýmu mě dotlačil Brtnik , jsem taky doma vždy za světla,a to i v ten nejhorší čas prosincovej, než si Lucka pořádně lokne. Ale když s sebou švihnu,aspoň trošínek toho za světla člověk stihne venkuProsím Tě, to oserko, kde ses tudle koupala na Kladensku je v Libušíně, že jo?
13.1.2025 v 9:39 #182681Petrs01
v Libušíně
jo, ale teď je zamrzlý. Prořezávají každou neděli, ale jen „bazének“.
Jinak je vaším směrem prd, kladeňáci jezděj do Vltavy, ta je teď nádherně čistá.13.1.2025 v 9:41 #182682PetraK
Petrs01
Moc díky já jen, jestli jsem si to dobře pamatovala, on te´d asi stejně nikam nepůjde, plavčík sešívanej, ale kdyby ho to napadlo 🙂13.1.2025 v 9:48 #182683Petrs01
sešívanej
No pokud by neplaval, ale jen se tam máčel, tak by to nemělo ničemu ublížit. A jen chvíli, ať nejde do třesu, to bych se s tím rozřezaným vnitřkem bála.
13.1.2025 v 10:26 #182684cernej caj
Maya
A mas ten rucni malej nebo tycovej?Petrs01
Ale obcas venku clovek potka zajimay lidi…V sobotu sem pul hokdy splkla s panwm co dela tenro web a rika ze vybraci nepresnosti, ktere se daji ruzne najit treba v mapach a tak
Dokonce si myslim, ze jsem na ten web i nekdy uz anrazila, alw nevenovala mu vic pozornosti
Tak a ted povesit pradlo, umyt hlavu a na alergo…
Blby je ze volaj rozhlasem tak nemuzu mit sluchatka ani spunty…
Ps: mam super „plavecky“ spunty quies, plastovy a omyvatelny, dostatecne tlumi hluk abych spala a nemackaj mi ucho jako penovy, ale maji dlouhej ten vyndavaci konec a pri spani na boku me to tlaci..
Nemate nekdo tip na spunty podobne ale aby z nich netrcelo to drzatko
https://www.drmax.cz/quies-aquaplug-chranice-sluchu-do-vody-1-par13.1.2025 v 10:30 #182685Thielli
dostaneš pičkůtek, až se uvidíme.
Těžko. Za tu blbou Vendulínu, která se mi teda vůbec nelíbí a kterou mě pořád popichuješ…. že ti není hanba.
Takže já jdu odnést ohaří knihu do knihobotu, kalendář taky, smažu všechny fotky, dárky strčím pod postel a UŽ NIKDY NEPOJEDME NA VÝLET K VÁM.
Páč – jak jsem to říkala za mlada – siblbá a pitomá! ?13.1.2025 v 10:41 #182686Petrs01
Za tu blbou Vendulínu
Tak vydej nějaký normální jméno, Vendelína i Cheval jsou úplně nepsí. Jak na to chceš volat?
13.1.2025 v 11:00 #182687Thielli
Je to CHEVAL. Čteno ŠEVAL pro nefranštináře. „Ševal“ je kůň, ona je kůň. Eliette taky není úplně psí jméno ? a jaké je hezké.
Jméno „Cheval“ mi náhodou dnes venku už pochválili dva lidé.
…
a Zrovna vy dvě skalnatý Petry mi máte co říkat ?… Piksla, Tazimíra, Taliprdnice, Rumštajn, Bubišová, Vašík, Spratek…. To jsou psí jména jako víno ??Takže až vy budete mít svoje Rexe, Brity, Lary, a Rony…. pak mi můžete něco vytýkat, vy dvě.
…jo a něžně jí říkám „paní koníčková“.
- Odpověď byla upravena před 1 rokem a 4 měsíci uživatelem Thielli.
13.1.2025 v 11:05 #182689Asteris
Thielli – mně je jedno, jak jí říkáš, hlavně o ní brzy něco napiš, o kobylce roztomilé i o černé…
13.1.2025 v 11:07 #182690Maya
Thielli
seval neznam, jen sevalieeeer 😀
stuj si za svym, ja taky chtela Lokiho a nikomu se to doma nelibilo, jakoze prej strasny a jak si vsichni zvykli 😀
cernejcaj
mam tycovej a ten rucni to ma v sobe taky, je to 2v1
kdyz clovek potrebuje ojet stul nebo gauc, tak je to super a na podlahu je lepsi tycak
akorat jsem myslela, ze ten malej rucny bude na uklid auta a ni prt, ma to tu hubici docela tlustou a celkove to je docela veliky, takze se s tim v aute blbe manipuluje, takze na aute stejn vytahuju normalni vysavac, ale s moji frekvenci luxovat auto 2x rocne to je jedno .:D13.1.2025 v 11:11 #182692Petrs01
Za Vašíka může útulek, bylo to jedno ze tří slov co ten pes znal, to jsem mu změnit nemohla. Ale štvalo mne, i když k němu sedlo. Piksla s tím taky přišla (no dobrá, přišla s Piksííí, to je prašť jako uhoď), Spratek byl hluchej, takže mu to bylo jedno a to jméno si poctivě vysloužil.
Psí jméno je od toho, aby se používalo, aby se tím na psa volalo a aby ho pes slyšel. Ševal je prostě neznělé, nepsí. Z Eliette uděláš Elí, ale co s koněm?13.1.2025 v 11:31 #182694cernej caj
Petrs01
Konííí
Je dobry ne? Mozna i seviii by slo ale je to hodne stejny jako eliii, aby to rozeznaly13.1.2025 v 11:39 #182695Petrs01
Konííí
No ale jeden Koněv už tu je. Navíc pokud ji budou běžně oslovovat Ševal, tak nějaké Konííí jí bude právem buřt.
13.1.2025 v 11:42 #182696Denny
13.1.2025 v 11:47 #182702Denny
Byli jsme u Romanových rodičů v Chotiměři, udělali jsme si s Koněvem procházku,
Roman mě vzal na mini kopec, akterý nevímjaksejmenuje, ale je vidět Milešovka, Lovoš a dokonce i Říp a bylo krásně 🙂 viz první a druhé foto
Cestou domů kolem 18 té hodiny kalamita cca 12km od Díí Píí, sněžilo, funělo, nebylo vidět na krok, silnice zavátá, ale provoz žádný, dojeli jsme v pořádku13.1.2025 v 11:51 #182705cernej caj
Denny
To je ultra nadhera:)Dobre, ze ste dojeli dobre.
Petrs01
Tak konev neni kun:D -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.