Kecací zima 2024

Fóra Ostatní Kecací zima 2024

• Toto téma obsahuje celkem 1,855 odpovědí. Do diskuze (20 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Kimi a poslední změna proběhla před 2 měsíci a 2 týdny.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,181. až 1,200. (celkem z 1,856)
  • Autor
    brut

Hezky veciiir nebo rano, mile damy ☺️

Opet jedu v jednom kole, co se tyka deti a vnoucat. No, snad budu mit ted par dni trochu klidu a splnim slib,ktery jsem dala. Aby toho nebylo malo, tak si Vilem vymyslel vyrazku po celem tele, ze ktere se snad vyklubala alergie. Bohuzel, netusime na co..

Uff, snazila jsem se vas docist, ale strasne toho naskrabete a to se neda 😂

Ale precetla jsem debatu o botach a pridam malou trosku do mlyna. Pokud nemate kozene, kvalitni boty, tak bacha na jednu vec. Vetsina se velmi brzy zacne bud trhat na svrsku nebo odlepovat. Coz je tim, ze neni dobra kvalita ( treba Solomony to tak maji ). Dokonce i mnoho kvalitnich bot, ktere byvaly vyhodnoceny jako jedny z nejlepsich, tak sly dolu. Hodne firem nechava sve boty sit v Asii a je to na nich znat.

Esuskooo,
      doufam, ze ty svoje holinky nechavas vyschnout, casto je uvnitr dezinfikujes a nenosis je na delsi prochazky. Jsou neprodysne a zadelavaji ti na problemy s kuzi ( nejen ,ze by si mohla mit plisne ) a klouby, zady. Dalsi vec je, ze i kdyz ti mirne plandaji,tak dobnitr vzduch nejde. Co se tyka chuze v holinkach a na boso, tak je to nesrovnatelny rozdil. V holince pouzivas jinak svaly a upony nez,kdyz chodis bosky. Kazdy podolog ti rekne, ze pro sve telo delas to nejhorsi, co muzes.

Fifi

Mirko
        odpo ležing,Martin dělal bramboráky
        Koukam, ze je M. fakt solidarni s nejakou tvou dietou. 🙁

Brut
        At Vilem upece housky a nezbyde mu cas na kozni kousky. 🙂

Tu chumelilo pres den fest na placku, tak az se mi dopece neco v troube, pujdeme se radostnit do zaveji. Nafoukanych, spadly tak 2-3 cm, ale pekne s tim vitr zatocil. Holinky si teda nevezmu, jen ty boty z decathlonu. A nevim, kolik hodin Esusova by mela travit v tech svych holinach, bych to brala trochu s rezervou, ne? 🙂

Zlata

Chvilku sem nejdu,Thiely po operaci a s novým pudlokoníkem. 🫶🫶
          Bubliny boží👍
          Těším se na bublinoreporty.

Petrs01

Thielli, počítej s tím, že nová bude kopírovat černou. Ve všem. Bude prostě předpokládat, že černá zná vaše pravidla. Takže teď obzvlášť hlídej černou, aby se nekopírovalo co nechceš.

cernej caj

Thielli
              Jeeee, tak to na prvni dojem klaplo! Super:) myslela sem na vas:)

Thielli

Ještě jednou tady někdo napíše něco o „Vendelíce“ a dostane ode mě soukromý balíček se smradlavým pukavcem. 😑
                Zrzavcová – a ty ho dostaneš při prví návštěvě přes plot do modrého okénka!

Kimi

Tady nepřestává chumelit, noční vítr mi zavál i krytou terasu a ptáčkům zasněžil slunečnice.😟 Zdejší Technické služby jsou super, dnes si přivstaly a na sídlišti jsou chodníky prohrnuté, ráno se mi šlo při venčení docela dobře, Bety samozřejmě šmejdila i mimo chodník a nožky a hlavičku si pěkně obalila sněhem. Předpověď na zítra taky věští sněhové problémy, mám jet do nemocnice na kontrolu a dovézt tam kamínek, autíčko mám 4×4, tak to snad půjde.🤷‍♀️

Thielli

Tak jsem tady zavtipkovala, pak vlezla do pudlího kotce, že tam něco napíšu, tam jsem se rozbrečela, takže jsem zase tady. Pustila jsem si film, aby mi odvedl tu půlku brečící duše a já mohla napsat prvních pár řádek o těch dvou.
                    Taky jsem vám chtěla vyfotit své oteklé krvavé oko s modřinou, ale je to tak ošklivé, že vám tím nebudu kazit nedělní oběd.

Holky obě jsou na pochvalu. Eliette ji sice už zaštěkla, když se Cheval přiblížila moc natěsno, ale s každou hodinou je lépe. Vidí, že nováček je neškodný dobromyslný koník, který se hned podřídí, uhne se a respektuje ji.
                    Nový koník je jemné ohráblo, které tu objevuje, co se dá. Umí jen spolehlivě loudit, jinak neumí vůbec nic. Ale je vnímavá, funguje na odměny, pomáhá jí zvědavost, když se něčeho bojí a bojí se trochu všeho nového. Hodně se bojí schodů. Včera odmítala jít nahoru i dolů, a protože nečurala vůbec… od jedné hodiny odpoledne, kdy se ještě vyčurala doma na zahradě, nečurala ani jednou cestou domů, doma večer tři vycházky a nic, teprve v půl páté ráno se vyčurala poprvé. Tak v těch půl čtvrté poprvé schody seběhla.
                    Dnes dopoledne je pak s pomocí Eliette poprvé i vyšla. Eliette šla přímo před ní… Cheval potřebovala několikrát povzbudit a pobídnout, Eliette mezitím už byla nahoře, tak se divila, proč má jít zase dolů…
                    Když pak byla Cheval úspěšně nahoře, úplně se klepala. Včera se klepala, jen se k nim přiblížila, nechtěla ani vyjít zbytu… takže – máme domněnku, že to, co se jí stalo s nožičkou, se klidně mohlo stát na schodech v USA. V domě, kdy žila v Čechách, schody neměla, psi mají přízemí a rovnou vstup na zahradu. Nikdo už se nedozví, co se jí stalo.
                    Dnes dopoledne na zahradě si vedle sebe poskakovaly a nakonec se dokonce spolu i jednou proběhly honičkou.

Attachments:
                    Thielli

Petrs

ano, už se tak děje, už je černá vzorem a učitelkou. Naštěstí je černá teď tak vzorná, že už to snad líp nemůže být. Je opravdu stoprocentě poslušné bezvodítkové zlatíčko. Jen tedy coby asociálka není úplně nej pro psa, co nezná cizí psy, ale i to jsme ráno docela zvládli. Pár prvních setkání s našimi kamarády. Cheval nejdřív na psy štěká, ale vzápětí se očichají, ona vidí, že jsou v pohodě, tak se hned uvolní také.

MirkaD

tak to je naprostá bomba,špica,paráda-na 1 s *-já čumím jak tele
                        to je fakt krása,jak vše hezky od začátku jde!!!!!!!!!!!!!!!!

cernej caj

Thielli
                          tak snad ty schody postupne odbourate, je to parada zatim prvni dojem jak si sedly a jde vam to 🙂

cernej caj

dneska nam vysla prochazka hezky…

Attachments:
                            MirkaD

Čajíku-krásně vám vyšly fotky ze sluníčkem!
                              co Čárlínek,jak to jde s ním?
                              a co Ty,jak se daří?

my byly v Kozlanech-cyklostezka od střediska dozadu-na levé straně zahrady-napravo pole a nad tím les,tak jsme to vzaly kousek po cyklostezce,pak nahoru meui polama,lesem doprava nakonec-nakonec lesa,mrknout dolů a zpět-takový jakýsi elko tvar,ale les-takovej hoodně hustě nasázený stromy a žádný pařezy:-(
                              takže nuda..
                              ale psy měly změnu,proběhly se,Žeryk teda šel v půlce na vodítko,protože se táhl zase 2 kroky za náma,tak to může jít na vodítku,no venku jsme byly tak zase třičtvrtě hodiny-děsnej vichr a zima,jakože fakt hooodně kosa:-(
                              no pak projít ve Vyškově a dom….

cernej caj

MirkaD
                                charliemu se dari dobre, vypada spokojene…

ja porad jeste brecim, ale vcera sem sla na vlak, ak sem si zpivala parodii na vlastovko let, nas chude ved jako
                                ferinko let, do duhy vlet, na krichlech sneznych vlocek…
                                vyletni vys, pohledni niz, na svet duhy uvidis…

jedina zmena u charlieho je ta, ze driv byl ochotnej jit za panickem do pokoje/postele, a ted tam zase nechce chodit…

tak to ste meli hezkou vychazku. My sli vcera tam jak tenkrat jsme sli u nas spolu dokola, tak u nas taky hrozne fucelo, jak sem nosila o vikendu batoh, prekvapilo me, ze sem si mela vzit silnejsi mikinu, at mi to nestudi na zada… tak sem si i rikala, jak sme tam tenkrat byli spolu.

ted by nas muz mohl obcas i zavezt treba na delsi vychazku s charliem…

ten studenej vichr byl hodne neprijemnej, tak snad nebude zadny nachlazeni

PetraK

RRRÁÁÁ
                                  RRRÁÁÁ
                                  RRRÁÁÁ
                                  RRRÁÁÁ
                                  RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                  RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                  RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                  RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                  RRRÁÁÁ
                                  RRRÁÁÁ
                                  RRRÁÁÁ
                                  RRRÁÁÁ
                                  MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Máte sníh? My ne

Ale za to máme zas kus v Domečku udělanej

A taky jsem si uvařila držkovku z vlastní hlívy!!!

dobrý, ne?

PetraK

černej čaj
                                    to jsou prďácky fotky!! Moc krása, moc. Hřeje to u osrdí.

Thielli – to je dobře, že brečíš, špatně by bylo nebrčet. A ešče dobřejší je, jak jsi to pěkně vymyslela a založila nový pudlovlákno. dostaneš pičkůtek, až se uvidíme.
                                    MOC RÁDA JSEM, ŽE ČTU TAKOVÝ SAMÝ HEZKÝ VĚCI, že to jde takhle dobře, podrbej Elíše a zašeptej jí do ouška , že jí vzkazuju, že má moc hodnou pánčíčku, že ani neví, co pro ni pánčička podniká, že jen kvůli ní pořídíla ponika. Vypadá to moc dobře holky a já jsem za to moc ráda.
                                    Schody postupem času zvládnete -a! Elíšová má tím pádem novou funkci doprovodného schodového vozu. Može být tím pádem za důležitou, to jí taky řekni. Ona uvidí, že Vendelínka potřebuje pomoct, tak jí bude pomáhat, dospěje, zvedne si sebevědomí, bude dělat mámu, tátu i ségru.
                                    Těšim se, až se po čase uvidíme.

Maya

Thielli
                                      krasny barevny konik, me se libi barevni psi, tak jestli jediny problem budou schody, tak to je super
                                      jak se cte to Cheval?
                                      PetraK
                                      u vas taky nic? v Praze taky nic, u nas napadlo urcite vic jak 10 cm
                                      akorat bylo na 0, snih mokrej a Lokimu se pak delaj zespoda na tlapkach ledovy koule, tak moc procházkovat v tom nejde
                                      koncem tydne prej bude jaro, tak to bude lepsi
                                      cernejcaj
                                      to jsou krasny fotku, uz jsem je videla na fb

PetraK

Maya
                                        koncem tydne prej bude jaro, tak to bude lepsi

NÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ!! JÁ NECI EŠČE JARO, ZATIM NEBYLA FURT AN ZIMA!!! Zbláznila ses?

cernej caj

Maya
                                          To snad neee jaro dyt nebyla jeste ani zima…

Vyslo to haluzove moc hezky s tims unickem, sice muz se predrim fotit nechtel ale pak vymekl o 2km pozdeji u slunicka:)

Holky, nutne potrebuju aku rucni vysavac, nejaky tipy a doporuceni?
                                          Uz o tom spekuluju asi 3 mesice, na tu novou podlozku se vic chytaj chlupy a nechce se mi porad tahat velkej vysavac do pokoje a pak ho vracet.. tak ten rucni by byl asi lip po ruce treba v kuchyni ale ne ho furt tahat sem a tam…

Dneska na alergo, bude tam nova dr, tak su zvedava…

cernej caj

PetraK
                                            A nepochvalila sem dokcek a hlivu! Hlivu mas teda paradni, budes velkopesyitel?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,181. až 1,200. (celkem z 1,856)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.