- Toto téma obsahuje celkem 1,855 odpovědí. Do diskuze (20 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Kimi a poslední změna proběhla před 9 měsíci a 1 týdnem.
-
AutorPříspěvky
-
17.11.2024 v 0:19 #179845
Fifi
Tyjo, mne asi primzly usiska. Uplnek a ponekud se ochladilo, nevzala jsem si cepici, brr. Aspon hovadkum se to libilo.
Mirko, pekne novy hrabicky hrabou, tam je dle myho presne videt v srsti, kde uz je neco smikanyho, vatovyho, co ti timhle nepusti. Fousisko Dafci me neprestane udivovat, jak ho ma obr a siroky a dlouhy, si rikam, jestli to samo o sobe ji netizi krcni pater? 🙂 Jsem ti psala uz davno a nedavno, ze bych ji to zakratila na minimum, tobe i ji se ulevi. Nebo me bavi predstava, jak by vypadala uplne bez fousu, strih na pudlika. 🙂 Svezla ses na konikovi, parada! 🙂Kimi, ja davam kazdej rok auto servisovat, treba jen vymenit olej, zkontrolovat. Letos Dachnicce bude 10 let, nevypada na to. A motorove snad bude taky cajk. To myti a udrzba pred STK je nutna, ja na to dva roky nesahnu. Zadni sedacky jsou jak novy. 😀
17.11.2024 v 17:29 #179846cernej caj
MirkaD
Jee vyjizdka! A super hrabicky asi dibre hrabou:)Thielli
Tak novy holt jen zlehka azadna wapka:DUz jedu domu, v nohach asi 56km a dnes v noci 0,4 😀
17.11.2024 v 19:52 #179847MirkaD
tak zdravím z odpočinkového víkendu:-),
moje pracovně-domácí úkoly nesplněny,to budu po neděli….
v sobotu ve znamení výletu rodinného,
bylo hezky,teplo,akorát na koníkovi fučelo-taky CHŘIBY,že….
ale dnes je dost sychravo,tak včera to vyšlo..
vzhůru včera od 6-Martin jel nakoupit a vrátil se za 1 a půl hodiny…,daly jsme snídani,a já šla česat Dafču těma novýma trimovacíma hrabičkama-jako nejlepší je mít dvoje-hustší a řidší,ale nekradu,že…
takže mám řidší zatím…po poradě s kníračkářskou,takže Dafi vyčesat těma hrabičkama+pochopitelně i normálně kartáčem,hřebínkama,a zkrátit trošku hlavičku,náprsenku…
pak jsem šla ze psama k lavičce a zoět-po dědině-tak se vyvenčily,
Martin dojel z Vyškova ze zverimexu,nalodily jsme máti a 4 psy a po půl desáté vyjely na Roštín-tak kousek v lese studánka a socha panny Marie 2 metrová,nad schodištěm,tak psi se proběhli,máti tam zapálila svičku,já se pomodlila,Dafi hopala po pařezech a chodila po kládách,pak i pejsci od rodičů chodily po kládách,Žeryk válel sudy,proběhl potokem krásným průzračným…
a jelo se nma Kostelanský ranč-tam máti,že bude na louce,že tam nejde,že tam bude plno lidí…:-((
tak tam nešla,já tam šla s Martinem,obešli jsme ranč a kromě 2 klientů na koních,a 2 zaměstnanců,tak krmě koní koz nikdo,tak jsme to šly říct máti,šla tam s náma a já se šla zeptat na svezení-na 10 minut,
tak se 15 minut čekalo,jestli dojede klient a pak mě vzala,
na vodítku,jen jsem se vezla,takovej okruh kolem ranče a ohrad,
za 150kč-jako užila jsem si to,prostě jsem se vezla a rozhlížela po okolí-prostě POHLED NA CHŘIBY S KONSKÉHO HŘBETU JAKSI FAKT NEMÁ CHYBU!!!!!!!!!!!,
koník šel pomalu,zastavoval se,pohoda,holka co ho vedla se bavila s kamošem,ke konci se ptala,jestli jsem spokojená a tak,něco jsme prohodily a šly jsme k autu-koník sedmiletý Stanley
byla jsem spokojená:-))
pak jsme u auta na obří louce zaházely Žerykovi míček a jely jsme do Koryčan,tak jsem vyfotila máti ze psama u kašny,
pak se jelo ještě na hřbitov,tak to jsem se šla projít jen se svýma psama,Dafi obíhala stromy,at se taky proběhne,
a jelo se dom
dojely jsme kolem půl 3,
daly jsme ležinng
večer Martin udělal jednohubky a šlo se chvíli k máti
dnes ráno vycházka v mlze a sychrravu kousek k lípě a ke křížku a zpět-Dafi se táhla ke křížku i ten kousek k lípě,zpět valila tryskem,Žeryk furt chtěl házetmale smůla-necvičilo se,neházelo,neobíhalo stromy,nic,jen projít a dom
doma zakrytí spaly skoro do večera,večer vycházka po dědině kousek a já jen praní,
dopo jsem teda sjela s Martinem do KIKU vzít pár drobností dom-krmlíky,chrániče pod panvičky,jéžiška tstkovi,mě halenku,kalhotky…
a jinak Martin k obědu dělal palačinky a ted dělá květákovou polívku a roztstřelený ptáčky….vyhlížely jsme v CHŘIBECH Čajíka a nikde nebyla:-))-jinak lidí na Brdo moře…
17.11.2024 v 20:11 #179848cernej caj
MirkaD rys byla severnejc:) my sli od bohuslavic na buchlov, pak pres salas na bunc, a pak z budaciny do otrokovic.
Skvele sis vyjizdku uzila:)
18.11.2024 v 7:47 #179849Denny
Bré ranko,
hlásím že sněží a krásně, ani né vločky, ale chuchvalce 🙂18.11.2024 v 7:57 #179850Denny
Tka jsem si minulý týden postěžovala na Vodafone lince, jak vše pro nové zákazníky a pro nás co jsou u nich 20 let, prd!
Paní mě přepojila a hle, šlo to, budu platit o 300Kč měsíčně méně.
(máme tv, internet a jeden neomezený tarif)
A tak se ptám dál, hmm 6 tisíc na telefon pro nové zákazníky, fajn a nějaká akcočka pro nás by nebyla?
No moment, já se podívám…
Ano máte jako dlouhodobý zákazník také slevu na mobil jednou za 2 roky těch 6 tisíc.
Říkám super a na splátky bez navýšení?
Ano to taky jde…
a když si vyberete Samsung, sleva je 9 tisíc.
Tak jsem pročetla recenze atd…a vybrala Honor Magic 6
Tenhle můj Hajvejík mám 3,5 roku a technologie jdou kupředu, takže foťáky
v těhle dvou už je velký rozdíl.
Budu mít Vánoce 😀 !18.11.2024 v 8:29 #179851Petrs01
Budu mít Vánoce
Já už je mám. Jsem dneska přišla do práce a na stole překvapení od šéfové – abych se v práci usmívala a těšila se do ní (no jo, minulý týden byl nějaký náročný).
Tak jsem přežraná… a usmívám se 😊😋18.11.2024 v 9:08 #179853Zlata
Denny
To je super.
Petrs
Dělá chutě a takovýho šéfa abys pohledal.
Thiely
Čekáme a držíme.18.11.2024 v 9:36 #179854EvaC
Thielli
Držíme, držíme, všechno co máme ✊✊🍀🥰18.11.2024 v 10:17 #179855Kuskus
Taky na Hnědou myslím.
18.11.2024 v 10:31 #179856cernej caj
Denny
muz se ptal, jestli si uz nekupujes novej mobil :D:D tak kdybys zvazovala nejak prodej stareho, muz se pry hlasi, jeste bych potvdila kdyz bys napsala cenu a model, pokud by sis ho nechtela nechat nebo pro nekoho v okoli.tak to je super, ze se podarilo na slevu 🙂 taky mi prijde, ze pro novy to jde snaz…
Thielli
drzime taky !tohle je ten islandan 🙂
18.11.2024 v 11:01 #179858Maya
cernejcaj
tys potkala zivyho islandana, asi toho jedinyho, co tady v republice je, fakt mega mega zavidim
MirkaD
to vypada na zajimavou knizku, ja jsem taky tutove koza
no a ono pak kdyz se potka gorila s kozou, tak holt koza z toho ma psychicky trauma18.11.2024 v 11:08 #179859Denny
Teď jsem dočetla Beránčí kotec…Thielli přidávám se k držpalcům 🙂
18.11.2024 v 11:14 #179860Denny
čajdo
muz se ptal, jestli si uz nekupujes novej mobil :D:D tak kdybys zvazovala nejak prodej stareho, muz se pry hlasi, jeste bych potvdila kdyz bys napsala cenu a model, pokud by sis ho nechtela nechat nebo pro nekoho v okoli.no vidíš 🙂 myslím, že nemá cenu si ho nechávat, až bude nový.
Jen nevím cenu, je to Huawei P30 Pro tehdy stál 17 tisíc.
Mrknu se za kolik se cca prodává, je ve 100% stavu, má i rychlonabíječku,
nabití netrvá ani hoďku.Mám na tebe dotaz.
Přemýšlela jsem nad noťasem, ale drahý jsou blééé.
Tak si říkám, jestli by mi nestačil tablet na stahování a úpravu fotek,
používám jen Snapseed, nevím, jestli by to tam šlo nainstalovat. Jsem v tomhle dost lajka.
Jde o to, že na mobilu až tak nevidím kvalitu fotek, na tabletu by mohlo být vidět víc detailů.18.11.2024 v 12:03 #179861Thielli
Tak hnědá si chrápe na stole, za hodinu by mi měli volat pro vyzvednutí.
Snad jde vše dobře.
V čekárně se klepala, že rozvibrovala všechny vitriny.
No a abychom měli pořádný víceboj, já ráno v zrcadle našla, proč jsem měla včera mžitky v lese a proč mě něco tlačí v oku…
foto vetřelce přikládám, klidně můžete nad fotkou nahlas říka fůůůůj… já to řekla taky.
Takže jakmile bude hnědá doma, já fičím do Vinohradského špitálu na oční pohotovost.18.11.2024 v 12:06 #179863Maya
Denny
na tabletu ti funguji vsechny apky jako na mobilu, je to v podstate jen takovej vetsi mobil, jen to chce stejny operacni system jako mas v tlf, android nebo IOS
jen bacha, i tablety se prodavaji ruzne velky a zalezi co preferujes, vetsi obraz co se blbe drzi nebo neco lepsiho do ruky, asi je dobry si to dojit nekam osahat
nevim jak u jinych, ale u samsungu to jde i vzajemne synchronizovat, takze ty samy fotky vidis v tlf i tabletu18.11.2024 v 12:07 #179864Maya
Thielli
no to je teda fakt fujky, preju brzke uzdraveni obema18.11.2024 v 12:20 #179865Denny
Maya
jo super díky za info, já jsem v té technice prostě trochen mimo.
Jelikož budu mít ten Honor tak by byl Honor i tablet.
Díky za rady 🙂Thielly ježišky…auuu holky, držte se tam
18.11.2024 v 12:36 #179866Maya
Deny
nejvic se prodavaji tablety desetiplacove a sedmipalcove, ten sedmi je uz docela maly, deseti tak akorat do ruky, takovy ten bezny tablet, ale mivaji i vetsi jedenacti dvanactipalcove, asi by byl na fotky lepsi, ale bude se blbe asi drzet
k tomu si kup futral co je skladaci do stojanku, nekdy se to hodi a taky pak tablet muzes pouzivat jako digitalni ramecek na fotky18.11.2024 v 12:59 #179867cernej caj
Denny
tablet s androidem uplne to samy jako telefon. Ale hlidej si ram, jako 6gb+ ram vidim jako minimum, no… jinak asi jen tu velikost uhlopricky, jak pise maya.Thielli
no to teda nevypada vubec dobreMaya
ja sem panicce hned rikala, ze mi znama bude desne zavidet :D:D rikala hodnej, milej, loveckej pud nema ale spis trochu shaneci, byl desne nuchnaci a dal mi nekolik pusinek 🙂 ze do rodiny super pes. jako fakt fesak 🙂Petrs01
tak to je super prekvapko 🙂 -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.