Kecací zima 2024

Fóra Ostatní Kecací zima 2024

• Toto téma obsahuje celkem 1,855 odpovědí. Do diskuze (20 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Kimi a poslední změna proběhla před 1 rokem a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,161. až 1,180. (celkem z 1,856)
  • Autor
    Asteris

Myslím na ně

PetraK

Jsou na cestě dom, Vendelínka, jak jsem si ji přejmenovala pro sebe, je moc milý stvoření, družný. Tak kolem čtvrý a dál držet palce maximalisticky.

Odetta

Držíme palce i tlapky. ?❤️

Thielli

Drzet palce ted. Blizime se k dalnici u Jaromere. Snezi. Cestou sem dve auta vylitla ze silnice.
            A fenka bude Cheval. Zrzavcova dostane po tlame.
            Ted ne. Ted by mi mohlo prasknout tech sest stehu v krvavem oku…

EvaC

✊✊✊????

MirkaD

Thoelli-držííííííímmm palceee-držíííímmmm palceééééééééééé
                držííímmmmmm palcéééé
                držííímmmm palcééé

Thielli

Vy jste uzasne !
                  ?

Thielli

Maličká tedy neni…

Attachments:
                    Kimi

Thielli, tak ať se příjezd vydaří. Tady od rána chumelí se chumelí, k tomu severní vítr zvaný polák (přezdívka opravdu silného větru), opravdu futeř, chůze proti byla boj. ?
                      Psali mi mladí, že jsou na víkend v Krkonoších, poslali foto, vypadá to, že tam nechumelí, ale než zítra dojedou, budu nerv.?

Asteris

Pořád držím palce a jsem děsně zvědavá

Fifi

Taky jsem napnuta jak guma u trencli, cekam na prvni reporty z domova od krvavyho oka. Ovecka okudlana, ty musela bejt dneska zima, fujavice a chumelenice, to musela byt cesta snu…

Thielli

Mávame všem držitelkám i nedržitelkám palců.
                            Černá zatím na větvi z nové bytosti není, zároveň ji ale tiše toleruje. Ten velký koník se paní domácí bojí. Taky se bojí do schodů, před těmi se rozklepala, bojí se i cizích psů… do vodítka se zamotá po pěti krocích.
                            V autě se klepala půl cesty, možná se jí připomnělo letadlo. Ale už se napucla, venku i bobek byl a teď leží na gauči, padá jí hlava vyčerpáním, ale sleduje, jak černá nosí plyšáka.
                            No a má dost gest podobnoých jako hnědá. Z těch hezkých gest.
                            Je to citlivá bytost, která nic neumí. (Loudit tedy umí). A hodně se chce mazlit.

Attachments:
                            Fifi

🙂 Usmivam se tu jak mesicek na hnoji. Bobika flekata, ta toho musi mit dneska plny brejle, tolika zmen. Preju klidnou noc a pohodovy dalsi a dalsi dny, huf, vitej Chevalicko, ponicko, tady se ti bude dobre bydlet, ucit se novy veci a tak, jsi v tech nej rukach. 🙂

PetraK

PUDLÍ SMEČKO,

PŘEJU VÁM KLIDNOU NOC A KLIDNÝ SŽÍVÁNÍ. PODRBEJ, PANIČKO, OBĚ NA ŠOŠOLI

Kuskus

Tý jo 6 štychů zas až taková sranda nebyla….. hoj se hoj.

Tak už jste doma i s holčičkou a já su za ňu strašně vděčná. Centrální distribuce princezně přihrála parádní nový domov a smečku. Těším se móóc na povídání o tom jak navzájem objevujete své povahy, zvyky, modely chování a všelijaké jinakostě. Hi hi, to se utřepe a Vendelínka zapadne. Díky, mám z vás óbr radost. 🙂

MirkaD

jéé,tak hlsvně,že jste v pořádku doma a bez nějakejch nervů od domácí paní!!!!

Asteris

Vendelínka – pardon Cheval se na gauči tváří poněkud nevěřícně – jako, kde to jsem a co je zač ta černá, co mám dělat? Ale je roztomilá, hned bych ji pomazlila…

MirkaD

tak čera vycházka ze psama do Ž.lesa,-třičtvtrtě hodiny běhání a skákání-přes větve,pařezy a aportování rukavice a míčku+večer u máti
                                        k obědu palačinky na sucho plněný špenátem…
                                        dnes k do Milotic-vycházka po Miloticích,pak v zámecké zahradě a bažantnici-slunko,i teplo trochu a pak u oslíků u Bukovanského mlýna,kde jsme krmily oslíky kremením pro ně-v recepci k dostání…
                                        tam vichr a zima,tak jen chvilku a pak ještě kousek ve městě,
                                        odpo ležing,Martin dělal bramboráky a večer u máti

PetraK

Dobrou holky.

Attachments:
                                          MirkaD

ne,stejně je prostě boží!!nosí si tam plyšáka,a dobrý!!!
                                            Dafinu by prostě kleplo!!!Dafině do baráku nikoho dotáhnout esmím….

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,161. až 1,180. (celkem z 1,856)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.