Kecací zima 2024

Fóra Ostatní Kecací zima 2024

• Toto téma obsahuje celkem 1,855 odpovědí. Do diskuze (20 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Kimi a poslední změna proběhla před 2 měsíci a 1 týdnem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,121. až 1,140. (celkem z 1,856)
  • Autor
    Denny

čajdo
      zužují, ono je to i tím, že jak je člověk starší tak se mu ta noha jakoby víc rozplácne, já dřív kupovala 42 a dnes 43,5
      Odetta
      děkuju uložím odkaz, nákup mě čeká, páč Salomony už jsou dotrhané úplně…

Denny

Jinak já si loni koupila tyto, půjčila mi je ségra, když jsme jeli do Tater.
        Bála jsem se, že budou puchýře, než se „rozšlápnou“ ale jsou super, sedí mi jak p*del na hrnec 🙂
        Člověk se v nich cítí tak nějak jistě.

Attachments:
        Petrs01

Garmonty mi neseděly vůbec – puchýře, odřené paty… a když už se konečně rozšláply, tak se začaly rozpadat. Odchodila jsem tuším troje, všechny podobně.

Milena z Prahy

Černej čaji, Zlatko,
            co je sekaná buchta prosím?

cernej caj

Denny
              ja mam boty do divadla a na pohreb uz asi 20 let a porad mi jsou stejne dobre… takze moje noha se jeste nezvetsila natolik, aby mi 99,9% bot na cz bylo neobutelnych kvuli stari 😀 a ty, co obuju sou o 3-5 cisel vetsi, aby mi nedrtily nohu… 😀

Petrs01
              za me… pokud mas pohodlny boty co mas rada co stojej pulku tak nevidim duvod altry vubec zvazovat.

Milena
              to je sekana, kterou rozmackam na plech jako buchtu 😀 takze se mi lip pece a bere pak na vandry

Odetta

Mně tedy nulový drop velmi vyhovuje (mimo Altry jsem s tím zkušenost neměla), přestaly mi bolesti kolen a zad. Plus jsou opravdu výjimečně pohodlné. Že vydrží kolem 1000 km (v mém případě méně) mi dost vadí, u plné ceny, tzn. cca 4500,- bych asi vydělávala jen na boty.
                Já ale rychle ošlapávám všechny boty. Měla jsem třeba Salomon SPEEDCROSS 5 W, byly taky pohodlné (i když zdaleka ne tolik) a o moc víc nevydržely.
                Dennyky, Salomony tam mívají taky celkem často. Akorát se tam nedá hledat, člověk si musí vyfiltrovat na všechny boty a zaškrtnout příslušnou značku. A je to outlet, takže to tam je, když to zrovna je, většinou není extra výběr ve velikostech, barvách…

Edit: Přidávám momentální nabídku Salomonů, Altry dneska nemaj.

• Odpověď byla upravena před 3 měsíci a 1 týdnem uživatelem Odetta.
                Attachments:
                Maya

Fifi
                  diky, objednala jsem si je, svoji beznou velikost, da se tam vracet zasilkovnou, tak kdyz tak nebude problem s vymenou

PetraK

RRRÁÁÁ
                    RRRÁÁÁ
                    RRRÁÁÁ
                    RRRÁÁÁ
                    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                    RRRÁÁÁ
                    RRRÁÁÁ
                    RRRÁÁÁ
                    RRRÁÁÁ
                    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

víte proč vám nepíšu? protože už sem to napsala a ……neuložila a zavřela. Tak sem se na sebe naštvala,že sem si zakázala mluvit a psát 😀 😀

Psala jsem, že jsme taky měli buřinu, jako u Dennyky, ale že sněha nemáme, že zatím nekloužeme. ani bez nesmekůch 😀

Ty jo to je celá věda, ty boty. Já chodila bosky hezky po sněhu na zahradě, to to pěkně klouzalo 😀 😀 Zkoušel jst někdo?

černej čaj
                    to je sekana, kterou rozmackam na plech jako buchtu

ahááá! A jinak je to stejný, jo?

Petrs01

Zkoušel jst někdo?

Klouže to a jak jsem si myslela, že si udělám hezký fotky ťápot, tak prd, je to nevyfotitelný.

PetraK

Petrs01
                        Klouže, že, že, že, že? 😀 😀

Musela bys bejt obezita, aby byla ta ťápota vidět.

Fifi
                        jo, já mám svůj kalendář na skříńce, hned u dveří a každý ráno se směju tomu obrázku.

cernej caj

PetraK
                          no tak ja nevim, jak ji peces, ale u me je to stejny, jen to ma jinej tvar 😀

Odetta
                          no nektery mi vydrzeli i min, nejhorsi zkusenost mam s lonepeakama, ty se mi rozpadaj po 600km a naznala sem, ze radsi priplatim litr za olympusy, daji o 1/3 vic nez se rozpadnou a vlezu se do nich s outdoorovou ponozkou…ale obcas se LP dali sehnat na bazaru i pod 2t tak sem delala experimenty ale uz dochazim posleni GTX model, a uz si je nikdy nekoupim…

timpy a olympu vzdy vydrzeli dyl

Petrs01

rozpadaj po 600km

ok, nechci Altry

Zlata

Holky vy máte hrozný problémy s většíma nohama.To jsem si nikdy nemyslela, že větší nohy dělají takové problémy.Já to měla opačně,a vždycky jsem větsí nohu záviděla.Já mám 2,5,to je 36,37, když je bota úzká,jinak mi padaly.

Mílo
                              Normální sekaná, akorát je rozmačkaná na plech jako prejt nebo buchta,ono se to lepší propeče.Já toho vždycky dělala hodně a měla málo času.
                              Můžeš pod to klidně nandat vrstvu brambor ,třeba cibule nebo pórku a nahoru před koncem sýr.Černej čaj si to ale bere na vandr s chlebem.

Maya

Zlata
                                ja mivala taky uzky nohy a velky, takze problem s plandavyma botama nez jsem objevila rieker 😀
                                ale ted uz se mi ta noha taky rozsiruje

cernej caj

Zlatka
                                  no pokazde na tebe myslim, zes me takovou skvelou vychytavku naucila, od te doby pecu mnohem casteji a ochotneji, kdyz nemusim vyrabet ty karbenatkovy tvary 😀

Petrs01
                                  ale to asi byla nejaka blba serie pred par lety, tem se zacal hrozne trhat svrsek, jinak vetsinou ja je davam kolem litru pryc s tim, ze by mozna 500 jeste dali, ale jak prestanou tlumit, tak pro me konecna

ale jak rikam, za me nema smysl to kupovat, pokud neresis problem s tim, ze by ti normalni jiny boty byly uzky… me sou uzky i altry, ale min 😀

Maya

no a pak vymyslete boty pro vsechny 😀
                                    null

cernej caj

moje noha tady neni 😀

Petrs01

boty pro vsechny

Pravá noha typ 1, levá typ 5. Musím říct, že typ 1 činí někdy velké potíže, ten dlouhý druhý prst se různě krčí a bolí, zarůstá nehet, nelze použít některé typy bot. Třeba ve Skinnerskách neujdu víc jak 10km, kvůli tomu prstu.

čaji, tak ji nakresli 😉

Maya

ja obe nohy egypt, zas mam proste problem s palcema

cernej caj

tak sem vam ji nakreslila 😀

vychazi z typu 1, ale predstavte si malicek ultra dlouhej, a pridejte do te spicky jeste jeden prst, abyste si to predstavily 😀

Attachments:
                                          Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,121. až 1,140. (celkem z 1,856)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.