- Toto téma obsahuje celkem 1,855 odpovědí. Do diskuze (20 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Kimi a poslední změna proběhla před 2 měsíci a 1 týdnem.
-
AutorPříspěvky
-
9.1.2025 v 9:50 #182448
PetraK
černej čaji – zvláštní – ve fóru Za duhou vidím ve výpisu fór prý jako posledního přispívajícího Tebe, před 21 hodinami. A přitom, když to rozkliknu, posledním příspěvek tam mám já. Ten Tvůj není vidět, nebo tam není a blbne to?
9.1.2025 v 9:54 #182449Petrs01
blbne to?
Čaj upravila datum a čas svého příspěvku na čas odchodu Ferinky… výpis si pamatuje skutečný čas.
9.1.2025 v 9:59 #182450PetraK
Petrs01
aháá, dík, jsem si říkala, že to mám rozbitý, či čo. On tam předtím asi ani, myslím, nebyl.ty holiny – já bych třicku nedala ani s jinou botou, takže to máš fučik, ale vydržím v tom rajtovat celej den na zahradě, venčení a pohoda. Ony jsou opravdu lehoulinký, ničemu nevadí. A ani moc nesundavají fusekle!
9.1.2025 v 10:01 #182451Petrs01
bych třicku nedala
sem měla původně napsáno pade, pak mi došlo, že to bys asi druhej den nevstala ani s nejlepšíma botama 😆
9.1.2025 v 10:02 #182452Thielli
A ani moc nesundavají fusekle!
No, tak to teda sundávají, kamarádko. …teda pokud si bereš denně čistý.
9.1.2025 v 10:06 #182453PetraK
napsáno pade,
😀 😀 😀 😀 optimistko 😀
limit bývalo 22 km, dneska asi tak ty dva 😀Thielli
no u mě je to opravdu málokdy, s těma vložkama na zimu vlastně asi vůbec.
si kup életrickou pásku a přilep si to kolem nohy – nezaškrcovat 😀9.1.2025 v 10:09 #182454Maya
holinky ktery nesundavaji ponozky, bych teda chtela videt 😀
9.1.2025 v 10:14 #182455Milena z Prahy
Mně na holinkách vadí ta jejich neprodyšnost. Plísně maj pré.
9.1.2025 v 10:27 #182456Thielli
Petro,
dovolím si tady mluvit za nás za všechny a JE TO PRO TVÉ DOBRO:
nechoď v těch holinách FURT. Jsou i jiné způsoby, jak si dokázat, že jsi už pravá vesničanka. 🙄Je mnoho „proti“ být v nich takhle často. Od neprodyšnosti po stabilitu při chůzi a vliv na páteř. Jednou se vám to může s Brtnikem sečíst.
Já jsem z nich také nadšená, ale nosím je opravdu jen kolem domu, když leje.
9.1.2025 v 10:29 #182457Maya
Milena
tak ono s botama ze syntetiky a spol. je to asi podobny a lidi to musi mit na noze cely den
proto jsou asi ty plisne na nohach tak casty 😀9.1.2025 v 10:31 #182458Maya
Thielli
a navic pravi vesnicani dneska uz chodej v kroksach od vietnamců, maji nizke i vysoke, letni i zateplene 😀
na co holinky 😀9.1.2025 v 10:37 #182459PetraK
Thielli
dovolím si tady mluvit za nás za všechny a JE TO PRO TVÉ DOBRO:
nechoď v těch holinách FURT. Jsou i jiné způsoby, jak si dokázat, že jsi už pravá vesničank😀 😀
já je ale miluju.
Jsou proti vodě, klíš´tatům a tady u nás vlastně dost nezbytný, když se člověk pohybuje v terénu.Stabilita v chůzi , myslíš, jako že v tom ta noha není upevněná? Přemýšlím nahlas – když člověk chodí bos, tak taky nemá nohu upevněnou, ne? nebo jak to myslíš, já vím, nedobraly jsme to na těch loukách.
jsem si uvědomila, že vlastně kecám, doma v nich nechodím, páč kdo by se do toho nazouval, když jde po zahradě, ž ejo, takže to jen na venčení. A to kolem komína je, však to není žádnej velkej výšlap?
Neprodyšný – mám je volný, nemám je natěsnačku, tak to tam nějak se hejbe ten vzduch?Neargumentuju proti – naopak se touhle formou ptám.
9.1.2025 v 10:38 #182460PetraK
Maya
Míla
tak ono s botama ze syntetiky a spol. je tno právě a tohle je bota volná, není to natěsnačku, vzduch se tam v pohode může prohánět.
9.1.2025 v 10:42 #182461Thielli
když člověk chodí bos, tak taky nemá nohu upevněnou, ne?
tak to tam nějak se hejbe ten vzduch?
Hele, nenuť mě ti odpovídat…
srovnávat chůzi naboso s chůzí v holinách z měkkého PVC?
🙄🙈
chjo… taková chytrá ženská…No, co už. My se snažily. Do pře s tebou nejdu. Přeber si to sám. 😘
9.1.2025 v 10:46 #182462Maya
PetraK
me holiny prijdou na delsi noseni teda taky blby neb je to takove beztvare mekke tentononc, za me fakt bud naboso a nebo botu, ktery tu nohu alespon nejak drzi
ja kdyz jsem lina se obouvat a vim ze jdu jen kratkou prochazku, tak jdu casto v tech kroksech a jak mam ty nohy mizerny normalne, tak po kratky prochazce v kroksem je to jeste mnohem horsi9.1.2025 v 10:55 #182463PetraK
Thielli
no já se ale nepřu! Já se ptám. chytrá nejsem právě vůbec. To je dokonale vytvořená ilůze.9.1.2025 v 10:57 #182464Petrs01
Petro, já si kdysi takhle vzala na výšlap no-name běžecký boty, protože to byla jen asi dvacítka… dva kiláky před koncem klenba bez podpory prostě povolila a z chodidla byla placka. Ty dva kiláky byly zlý, cesta od MHD domů byla strašná, další půlrok raději nevzpomínat. Ze začátku jsem si ani nemohla obout normální boty, bo ty tu podporu klenby maj a placku do nich nedáš. Ještě dlouho potom jsem cíleně šlapala klenbou na obrubníky, šišky, klacky, abych té potvoře připomněla kde je její místo. Dodneška je ta noha horší. Takže… až se ucho utrhne.
Co se týká prodyšnosti – nosím celoročně a všude běžecké, prodyšnější už jsou jenom sandály. A špičkové fusky. I tak se mi nohy dokážou zpotit – vono normálně si ani nevšimneš, s alergií na pot si teda všímám. Ano, píšu o trošku jiných „procházkách“, během dvou hodin se toho moc nestane.9.1.2025 v 11:20 #182465Thielli
chytrá nejsem právě vůbec
Ale jsi. Ale taky jsi zabejčená.
No, nic si z toho nedělej. Třeba spousta chytrých lidí dál kouří, i když vědí… Prostě si vybereš, zda si svou gumovou lásku neodepřeš a riskneš to nebo zda svoje nohy potěšíš chůzí opravdu naboso nebo v kvalitních botách, no. 🙂9.1.2025 v 13:41 #182466cernej caj
Jeste ze nemam zatim.ki klenba nespadla ani po 30km denne par dni po sobe v samdlaech bez podpory klenby za 150kc… 😀 mela sem dvoje vydrely neskutecne a oboje sem pak asi 10 let donosila doma/v praci
PetraK
Jj, petrs ma pravdu. A prehodila sem i ty denyky vanocni obrazky kam patri a vase dva prispevky presunula tez do teto diskuze:DMaya
To sem premyslela ale to by klouzala joha v bote a to je fuj:D9.1.2025 v 14:06 #182467Petrs01
čaji, já chodila dogtreky na třetiny – tu prostřední v sandálech od vietnamců. Takže cca 30km. Ale to ty nohy už byly rozejité a navíc kupodivu ani tyhle sandály nebyly placka s řemínkem, ale nějaké vyklenutí tam bylo. Nicméně v těch blbejch botech to prostě noha nedala (jedna, druhá jo), takže je to loterie a občas vylosuješ co nechceš.
A jestli to není dobře ani na páteř, tak zrovna Petra a její záda…Jinak jeden z největších průšvihů mi způsobily gelové vložky do bot. V dobré víře vyměkčení došlapu jsem vstrčila a vyrazila na trek. Došla. Jenže ty vložky měly zvýšenou patu, což v kombinaci s botama s normálním sklonem a 80+ kilometrama způsobilo sklon nepřirozeně velký, následně zánět okostice holenních kostí. Neskutečná bolest, otok jako hrom, kterej navíc časem stekl do kotníků a tam se pak taky děly věci.
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.