Kecací zima 2024

Fóra Ostatní Kecací zima 2024

• Toto téma obsahuje celkem 1,855 odpovědí. Do diskuze (20 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Kimi a poslední změna proběhla před 2 měsíci a 2 týdny.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,041. až 1,060. (celkem z 1,856)
  • Autor
    PetraK

Jdu dom, v hlavě mám houbu.

cernej caj

mam 1 chybu a to s tim platem od vajec, ktery sem radsi dala do smesnyho 😀 ale tak sere pes, nejlepsi to je samozrejme vratit nekomu kdo ma slepice 😀

Thielli
        ja myslela, ze se tam chladi pripadne, ze by ta podlozka ji mohla byt prijemna, ale pokud proste „lezi vsude“, tak to je taky jiny.

Maya
        zkusenost s tim urcite nemam, ale bude to klepat na dlazbe, v obchodaku, na asfaltu… podle me to bude vsude kde neni namraza vadit. jenomze kdyz se pozorne podivas na obrazek, vypadaji, ze ta cast jde slozit hrotama dovnitr, takze jen „otocis“ v pripade potreby a pak vratis do klidove polohy s hrotama schovanyma

Zlata

Maya
          To by chtělo vyzkoušet.
          Já měla pracovní boty z Rakouska,ty klouzaly jak sviňa.

Tak jsem si nandala oběd,položila na stůl,odběhla,zůstaly akorát knedlo a zelí🤦, kousek kosti na zemi.Asi 🐱🐱 chtějí abych přešla na vegetariánská jídla.

cernej caj

Zlata
            a ted kterej z tech tri, nebo spolecna prace? 😀

Zlata

Černej čaj
              Určitě práce společná🤦Za takovou chvilku kachní stehno by asi jeden smeták nezvládl 😁

Maya

Zlata
                Knedlo se zelim staci 😀
                Cernejcaj
                Ja to taky pochopila, ze se to preklapi podle potreby, ale mam obavu, ze jak se ta podrazka trochu seslape, tak se bude chodit po tom plastu vicemene furt a bude to klapat porad i kdyz budou hroty schovany
                Zas za 3 litry se mi to moc nechce testovat
                Shanim proste kotnikovy boty ne moc zatepleny, ale hlavne neklouzavy
                Mam ted jedny, ale uz jsou dost proslapany a ukrutne me z nich bolej prsty a narty
                Chtela jsem vzit od stejneho vyrobce, ale maji uz jen nejaky podivny se skoro hladkou podrazkou a to se obavam ze ts neklouzavost bude fuc
                Rieker klouzou docela dost, tak asi proto vymysleli tohle
                Koukala jsem, ze v Alpine pro maji taky nejaky mestsky, tak asi to zkusim tam
                Taky jsem nasla docela pekny finsky, ale deklarujou to jako modni obuv, tak nevim jestli se da spokehnout na to, ze severani delaji neklouzavy boty 😀
                Ale je to uz docela akutni, musim uz si neco vybrat, nejlip pres net

Denny

Hezky podvečer v novém roce 2025, jeste jednou vam preji pohodovy rok a hlavne zdravi…..u me zatim trochu hekticky, ale porad lepsi vic prace nez min, s tim ma clovek bohužel taky zkusenosti…Pocasi jak na houpacce, pak z toho vseho nema člověka nolet hlava, dnes 4 hoďky u sefa, delali jsme na novych mzdovych tarifech. Pak inventury atd…ale tak jako kazdy zacatek roku. Doma tuk tuk snad okej, nevim jestli sem psala, ze jsme byli pred svatkama s kockamam na vet. pac meli kasel, dlouhodobe asi 2 mesice a babske rady nejak nepomahaly. Rtg, poslech atd vse v poradku, tak jsme dostali prasky na parazity (davala jsem denne po dobu 5ti dnů) takze asi dost „dryjak“ ale rekla bych, ze kašlou o 70% méně. Vzali jsme i Konikovou na ockovani, takze zoo u veta. Ale chovali se vsichni vzorne, dostali pochvalu 😊

Denny

Omlouvám se za chyby z mobilu se mi blbe pise, snad bude za nedlouho ten tablet…neco z dii pii a ze zoo

Attachments:
                    Denny

Jo a zacala jsem ai hrat s vonnymi vosky do auta, satniku atd…a taky jsem zkousela svicky, mam toho hodne v planu😊 za me ja nemam moc rada vůně vseobecne, boli me z nich hlava ale koupila jsem vůně jako fresh bavlna, ruzove prosecco a takové jemné vůně, že dokonce ani me z nich hlava nebolimaji certifikat jsou zdravotne nezavadne stejne jako tak sojovy vosk, ma veskere certifikáty

Attachments:
                      Fifi

Zdravicko vespolek,
                        Mayo, ja mam tyhle zimni boty z Decathlonu, i kdyz vypadaji jako tuze teply, na nasich nocnich protapkach se mi v nich ani pri nule nohy nepecou. Na snehu neklouzou vubec, na ledovce minimalne, jsou pohodlny i pro moji placatou hnatu, lehoucky, krasne drzi kotnik.

Dennyky
                        Fotos lukcusos, tyjo, zacerveni a kasel, vlastne proc ne, dulezity, ze to zabralo.

Zlatko
                        Zlodeji kradarsky, urcite jim chutnalo. 🙂

Thielli
                        Nemam nejak co dodat, holky sepsaly vsechno ohledne povrkavani Cerny. Jen k tomu psimu tuleni domacimu – Ruzice milovala Troldu. Lehala si k nemu na kreslo, blemcala, myla mu usiska, valela se po nem klidne pulkou tela. S Pepinem to je naprostej opak. Jak byl (a jeste trosicku je) jinej a siblej coby malej, dusledne si u nej vyvrcavala prostor. Nesnesla, aby po ni dupal, aby se ji dotykal, kdyz sli chrapat. Nekecala jsem ji do toho, moc dobre vedela, proc to dela. Zaroven ho ale nikterak neprudila a nesikanovala. Jo, vcera jsem se dojmula. Kdyz stali oba u me u stolu, ona mu prvne?! v zivote normalne zacala umejvat usisko. Pepino byl zcela konsternovan, ja taky. 🙂

cernej caj

Maya
                          tak to zas tak rychle neoslapes, nebo to oslapes i s tim bazmekem naraz, takze by to melo byt podle me v pohode.

spis si predstav treba manipulaci, kdyz to bude od bahna, snehu, nekde na ulici…

Denny
                          to je dobre, ze je kocenkam uz lip a ze se zatim nenaplnuje strach z nedostatku prace:)

No ty svicky mas nadherny! z ceho jsou ty knoty? ale fakt uplne krasa s tema kvetama, je to paradni napad i krasny zpracovani 🙂

Fifi
                          jaka skoda ze v decathlonu maj boty na me uzoucky… ted sem tam zrovna byla se podivat, a klasika na me nic…

zkousela sem si aspon beranici, ale zjistila jsem, ze kdyz chci, aby to bylo pres usi, je to zaroven hodne za krk a kdyz nosim salu, tak mi to tam zavazi a pak se mi cepice vyzlika a vyliza nahoru…

tak sem si v tchibu za 200 koupila vyprodejovou zateplenou ksiltovku a ten zadek ji ustrihla, at je jen pres usi a ted o vikendu ji testnu…

Fifi

Cajiku, ty mas tema svyma ploutvema fakt prolem najit jakoukoliv botu. 🙁 Kam ficis na vikend? Jo a cviceni s Charlikem bude fajny, neco vymyslis. Pepina treba i pri svy siblosti bavi nejaky hlavolamy, blemcat si mnamky z pet lahve, plata od vajicek, blizaci podlozka, uklidnuje ho to.

Fifi

Mayo, beru zpet ten tip na boty, jsem si je dukladne prohlidla a mam pansky, jsou to tyhle. 🙂

cernej caj

Fifi
                                (jo a divam se tam vyhradne na pansky, do damskych mi prebyvaj tak 3 prsty 😀

kluci, co sem s nima byla v lete v beskydech si praly buchlovky, takze sem vymyslela luxusni trasu oba dny s pribytky 🙂

charlie svym zpusobem je desne nekontaktni, jako v noci si ke me lehne a pohladit se necha, ale… ne ze by mu to vadilo, ale… nepotrebuje to…

Dodelala jsem fotoalbum za rok 2021 (cervenec – prosinec). Dostala jsem od kamaradky poukaz na slevu do cewe dost vyraznou, ktery je masakralne drahy proti tomu, kde nechavam knihy normalne delat, ale zase maji takovou tu vazbu ze fotka na dvoustranku bude krasna a rovna a ne zasita ve vazbe a vlnita. Tak jsem misto povidani + velky vyber hezkych fotek sikovne danych tak, ze kazda stranka ma jednu na pul A4 hezkou fotku a 4-5 mensich na druhou pul A4 vybrala fotek fakt minimum, ale snazila sem se davat na A4 vetsinou 2 a obcas pres celou dvoustranku, tak su hodne zvedava.

Vzhledem k cene se mi tam nechce tisknout ty texty zadraho, na druhou stranu si je z tech fotoknih u tech vyletu rada ctu :D:D tak je to takovy schizofrenni, ale tak budu mit fotoknihu bez povidani zas jednou 😀 urcite bude krasna, tesim se na ni.

Fifi

takze sem vymyslela luxusni trasu oba dny s pribytky
                                  Toz at pocasi klapne, je mi predem zima za vas. 🙂
                                  charlie svym zpusobem je desne nekontaktni, j
                                  Vymenim za Pepina. Ten si vyrypava rypakem cestu pod perinu kazdou noc, nechapu, jak tam muze chrnet. Kor po fazolovym gulasi, kterej jsem spachala vcera. 😀

Milena z Prahy

Fifi,
                                    on jest Černej čaj fest otužilej.

Thielli
                                    A to mi připomíná, že jsem ti chtěla napsat ještě jednu radu (nevyžádanou :)): Napadlo mě, že nová fenka bude asi taky zvyklá na nižší teploty, když žije v horách v rodinným domku.

Kimi

Byla jsem po osmé večer naposledy venčit, obloha jasná plná hvězd, ale měsíc – to jsem viděla snad prvně v životě – měsíc v bílém kruhu se zlatým okrajem. 🤷‍♀️

Fifi

Kimi, jojo, je zajimavej mesic venku, pred chvili jsem prisla.
                                        Coz me vede k dalsi nevyzadany rade pro Thielli. Vzala jsem nejdriv Pepina, Ruzenka je zvykla byt tak nejak v klidu a pockat v kuchyni a obyvaku, nez se vratime. Poprve jsem po roce pustila Pepinovi kabel z ruky, kdyz jsme si sli jen my dva? A on fungal, krasne povelove se vracel, nechci nic zakriknout, ale byla jsem unesena blahem. 😀
                                        Kdyz jsme prisli, musel jit po napojeni vodou do klece bezpecny a ja supajdila s Ruzici, vnimala bezvadne po nedavnym protreseni, byla i rada, ze je na nocni vychazce taky zase jednou sama se mnou.
                                        A proc to pisu? Protoze odmalinka Pepin nezvladal bejt v baraku volne, kdyz tu nejsem. Slysi stekani, auto, hluk venku, snazi se jit za zdrojem pres okno, skakal po parapetech, nabytku, lince, kytky radsi nezminovat.
                                        Coz me napada k tomu brainstormingu u slecny flekaty, ze opravdu by bylo dobry poridit ji aspon do zacatku prostornou klec. A chodit s obema fenama separe, at se navaze panicka na fenu a ne feny nna sebe. Plus nevis, jak bude reagovat v byte, muze tam v dobe nepritomnosti litat jak gazela, prudit se s Cernou vzajemne – ale to jsem ti rikala do tlf, nebudu se opakovat. 🙂

Denny

Morgen,
                                          tak nějak nemůžu dospat tak se hlásám z kolbenky…
                                          Pár prvních dnů v novém roce v práci lověk maká na 200% a stejně nikde není nic vidět 🙁
                                          A v noci sny jak u de*ilů, hledali mě benga, protož jsem někoho zavraždila.
                                          Jako několikrát jsem to ustála a pak mě nakonec stejně chyytli a byla jsem zrovna někde s PetraK, ta samozřejmě nechápala co se děje, ale nebyl čas na vysvětlování.
                                          Byl tam i Roman, tomu jsem jen stačila říct, že až mě pustěj, že tady už asi nebude (nevím, kde jsem já brala tu jistotu že já jo :-))
                                          odhadovala jsem to tak na 30 let.
                                          Raději to nerozvádět, páč kdo má živý sny, ví co je to za psycho.

Maya
                                          boty které nekloužou? To u mě zní jako sci-fi.
                                          Prej je dobrý nasadit ponožky na boty, ale ještě jsem to nezkoušela.
                                          U nás to teda prubnout můžu, já za těch pár metrů co jdu do práce nikoho nepotkám, ale u tebe by si asik ťukali na hlavu.

Čajdo
                                          tan knot je dřevěný, říkají mu „praskající“ déle hoří, nekouří a hlavně vydává zvuk praskajícího ohně (na youtube můžeš poslechnout) taková relaxační svíčka 🙂

cernej caj

Denny
                                            Tak to je super s knotem, to sem ani enznala.

A sny des teda:( ja mam po dlouhe dobe bezesny noci…

Kimi
                                            Tak to me.mrzi ze u nas od bcera prsi a zadnej uplnek nebyl videt… to se na nas asi divali vsivhni nasi milovaji spolu a tancili za mesicniho svitu kolem…

Fifi
                                            Tak to sou dobry zpravy s pepinem:)

Charlie se sice chce v noci tulit v posteli, ale jinak je nekontaktni, k ferince byl moooc kontaktni, porad se k ni tulil i pres den, ale sam do pokoje uz jit nechce vubec nebo si tu do pokoje lehnout… bez ni uz sem chodit nepotrebuje…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,041. až 1,060. (celkem z 1,856)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.