- Toto téma obsahuje celkem 1,855 odpovědí. Do diskuze (20 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Kimi a poslední změna proběhla před 2 měsíci a 2 týdny.
-
AutorPříspěvky
-
8.1.2025 v 12:51 #182361
Maya
Ja teda nevim, ale neni lepsi pro takoveho psiho introverta, jako je cerna, mit v byte klec, kam kdyz si zaleze, tak vi, ze se kolem nikdo ochomejtat nebude a toho druheho psa proste naucit ke kleci nelozit?
8.1.2025 v 12:56 #182362Thielli
PetraK
no, ale takhle to nějak doteď funguje.
(asi bych řekla: „co děláš? pocem a uklidni se frajerko, nejni to tady jen Tvoje, takhle si šikovná, neřeš, nepřepínej, no a vidíš, zas si můžeš jít lehnout, tak di.“)
A nikam jsme se neposunuly. Vymýšlej dál 😘A s tím prostorem, to už bych se opakovala. Chápu, že kudrnatý pes nechce ležet jen na pelechu nebo na něčem, co ho hřeje odspodu.
V každém případě ještě vyhlašuji brainstorming na Petrsin dobrý nápad – u východu na lodžii mít povrch, který bude OK na chození, ale nepříjemný na ležení. Protože to je stěžejní místo. Všude jinde v bytě to ta „blokovaná“ nějak obejde nebo má jít kam jinam. Ale zůstat na jižní loždii, kde se i přes zastínění udělá v létě vedro… i blbá jedna hodina ve vedru je špatně…
TAKŽE VAŠE NÁPADY?
PROSÍM…8.1.2025 v 13:05 #182363Maya
8.1.2025 v 13:11 #182364Maya
Thielli
no me treba nikdy ani moji chlupaci nechteli lehat na takovych tech rohozkach s trvdym sisalem, nestoji to moc, tak treba zakoupit a vyzkouset?
8.1.2025 v 13:15 #182365PetraK
Thielli
. Chápu, že kudrnatý pes nechce ležet jen na pelechu nebo na něčem, co ho hřeje odspodu.no bať to je jasný, já to taky chápu, však ať tam leží, ale neblokuje toho druhýho. Je jedno, že je to pes, mohl by to dotyčný dělat třeba na člověka, že jako já si tady ležim a ty sem nechoď, protože něco, něco. Mně je jedno co,strach, zdroj, cokoliv, nechci aby to dělal. Ke strachu nemá důvod, nikdo ho tam nedrží, lehl si tam sám, je na špagátě, druhý jedinec pouze prochází.
Takže když tam ležíš a jsi v klidu, tak si tam lež, když máš kecy v kleci, tak masti do kšá, nikdo ti nic nedělá, takže smolikof a cíleně bych to cvičila, asi jako cvik. Máš keci = jdeš na pelech. Pak po nějaký době přivolám, lehni si tu, s druhou jdu kolem, je-li ticho, klidná tichá pochvala, podrbání, jinak nic, pobudu tam s druhým psem na tom balkoně, nebo kde a jdu zpátky. Chválim žádoucí, za nežádoucí odesílám do pryč, kamkoliv, ne na pelech, ale masti do
jinam.TAKŽE VAŠE NÁPADY?
taková ta tvrdá umělá tráva?
TAKŽE VAŠE NÁPADY?8.1.2025 v 13:17 #182366Asteris
Thielli, nemám zkušenosti, asi jsem měla štěstí, pokud jsem občas hlídala cizí zvíře, tak nebyl problém, takže můžu jen držet palce, ať nemusíš řešit nějaké vyhrocené situace. Pravda je, že mě ani dřív nenapadlo, že by mohl nějaký problém být. Ani když jsem hlídala psa, který honil kočky a my v té době měli kocoura. Kocour psy neřešil, a Julan (pejsek) ho asi bral jako součást bytu. Majitelka psa nevěřila svým očím, když jsem posílala fotku jak oba svorně vedle sebe spí na gauči. No měla jsem víc štěstí než rozumu.
8.1.2025 v 13:19 #182367Maya
3 blbe, to je na me docela slusny vysledek
https://www.prozeny.cz/clanek/kviz-kviz-trideni-odpadu-968148.1.2025 v 13:30 #182368Zlata
Maya
Tak já měla blbě akorát víčko od piva.8.1.2025 v 13:32 #182369Petrs01
víc štěstí než rozumu
Většina psů honí kočky, protože kočky zdrhaj. Když kočka nezdrhne, pes dělá, že tam vlastně není. Akorát by se to nevyplatilo v případě psa, co kočky fakt loví.
8.1.2025 v 13:34 #182370Petrs01
10
8.1.2025 v 14:03 #182371Maya
Zlata
ja i obal na vajicka
jenze zrovna o tech a rulickach od toaletaku se zdroje lisi a nekde pisou, ze to patri do smesnyho a jinde ze do papiru, tak to asi zalezi, co si tvurci kvizu zrovna precetli
a to treti uz nevim co bylo8.1.2025 v 14:20 #182372Thielli
8.1.2025 v 14:23 #182377PetraK
Thielli
Ty vado to je krásný plstění, jak může být někdo takhle šikovný?? Já jednu malou plstěnou figurku dostala kdysi od Birmy z čézeta. Ale tohle je excelentní. A působí to jako velký figurky. Krásný, nutně bych to potřebovala, ale! dělat se s tím nebudu, neb nejsem zručná.
8.1.2025 v 14:28 #182378cernej caj
Thielli
A nechodila by na chladici podlozku, pokud bys ji umistila do pro cernou bezpecnejsiho protosru treba rohu kde se tak nechodi?Maya
Napr..v brne patri do papiru pac mame pry dobrou tu linku recyklacbiBleee pslteny veci na omak bleee:D
8.1.2025 v 14:29 #182379Thielli
PetroK,
hele, chtěla jsem ti to z lásky jen tak pro radost objednat…
ale zase tak velká láska mazi námi není, když si za jednoho v USA řekli asi sedm tisíc…budeš muset na našem vztahu zapracovat. 🙄
8.1.2025 v 14:32 #182380Thielli
Mayo, čajíku…
klec nehrozí a podložka nevím… ona ta rozměrově-pidi královská černá pudlice prostě miluje ležet roztažená na tvrdé podlaze na rozloze neuvěřitelných metrů čtverečních. Lehá si tak všude různě… nemá nějaké jedno preferované místo.
8.1.2025 v 14:48 #182381Maya
rieker ted dava na zimni boty tohle, nemate s tim nekdo zkusenost,
me to prijde jak plastova hmota, s tim, ze to bude treba na dlazbe klapat a brzo se to rozbije
a zrovna ty boty nejsou moc levny
8.1.2025 v 14:51 #182382Maya
Thielli
jsem myslela tu rohozku jen pred ten balkon, aby nelehala tam8.1.2025 v 14:54 #182383PetraK
ní, když si za jednoho v USA řekli asi sedm tisíc…
nikdy! Nikdy, to nemá cenu dávat tolikatě peněz za něco na co se ať chci a nebo nechci práší. na vztahu klidně zapracuju :D, ale rozhodně ne kvůli plstěnýmu vižlíkovi. Jako já to chápu, ona je to hroná práce a je to krásný, ale…. aby to po mý smrti někdo spálil? nic.
8.1.2025 v 14:54 #182384PetraK
Thielli
Maya
černej čajklec vůbec, ta to neřeší, podložka třeba možná, ale ona to tam má ráda, to je jasný, tam jde o to prostě aby neřešila, ne tomu uhýbat, prostě někdo projde a o nic nejde.
- Odpověď byla upravena před 3 měsíci a 2 týdny uživatelem PetraK.
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.